-
Δεν θα πάω να την δω.
-
@otso said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#6]:
γιατι την ιστορια την ξερω
E, ναι, όταν την έχεις διαβάσει απο φρεσκοπατημένο πάπυρο όλα τα άλλα περιττά.
γρήγορη ερώτηση γιατί αποφεύγω τα ριβιούς όπως ο criuser τα άρθρα, είναι απόδοση της ιστορίας ή χρησιμοποιεί απλά την ιστορία σαν βάση για να φτιάξει κάτι δικό του;
-
@jousis said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#6]:
γρήγορη ερώτηση γιατί αποφεύγω τα ριβιούς όπως ο criuser τα άρθρα, είναι απόδοση της ιστορίας ή χρησιμοποιεί απλά την ιστορία σαν βάση για να φτιάξει κάτι δικό του;
Δεν είναι reimagining της όλης ιστορίας αλλά χρησιμοποιεί ως βάση του σεναρίου μια μετάφραση του έπους που είναι λίγο έξω από την πεπατημένη. Δεν θα δεις όμως τρελες. Η κουβέντα γύρω από την ταινία έχει πάρει επικές διαστάσεις (pun intended) λόγω των πολιτικών πεποιθήσεων του καθενός και κυρίως όσων βλέπουν woke φαντάσματα σε κάθε γωνιά του Hollywood

-
@criuser said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#6]:
Κοιτάξτε σε πόσες αίθουσες την παίζουν...
https://www.athinorama.gr/cinema/movie/odusseia-10091064/
Για να καταλάβετε τι παίζει και τι παίζεται...Δεκάδες αίθουσες παίζουν το απόλυτο και πολυδιαφημισμένο (και από το ίδιους που την πάτησαν και το διαφημίζουν, ασχολούμενοι με το χρώμα του δέρμτος μιας μυθολογικής ηρωίδας
) καλοκαιρινό blockbuster (από έναν από τους λίγους σκηνοθέτες του καιρού μας (θα έλεγα τον Villeneuve ως έναν άλλον) που ισορροπεί τόσο επιτυχημένα μεταξύ "θεάματος" και "ποιότητας")
Οπως πριν μερικά χρόνια έπαιζαν εξίσου πολλές αίθουσες το "Top Gun: Maverick" (περισσότερο "θέαμα" παρά "ποιότητα" τότε, πολύ διασκεδαστικό όμως!)
Οντως αξιοπερίεργο!
-
Αγοράστε ακίνητα στην Ιθάκη, οι τιμές θα ανέβουν

-
96% rotten tomatoes
89% metascoreαλλα ο κρου δεν θα παει να την δει για να τιμωρησει τον νολαν για την woke agenda του, επομενως εξισσοροπειται η κατασταση

-

-
@dg79 said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#6]:
Αγοράστε ακίνητα στην Ιθάκη, οι τιμές θα ανέβουν

Ασε έχουμε ακόμα απούλητα αυτά στην Σκόπελο που πήραμε μετά το Μάμα Μία...

-
Spitogatos
"Accompanied by the iconic music of ABBA, the film "Mamma Mia", a huge box office success, brought in Skopelos and Skiathos the elite of Hollywood: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried, and other first-class actors were at Kastani beach, at Glisteri where the set for the entrance of Villa Donna was set and of course at the famous chapel of Agios Ioannis in Kastri with its unique view. Since then, these two islands, and especially Skopelos, whose beaches were finally chosen for the film, have significantly increase in value and started to attract more tourists who wanted to see the filming locations with their own eyes. In fact, quite a few of them have wanted to buy a property in Skiathos or Skopelos, where the average asking price per square meter is 2.660€ and 1.250€ respectively."The Guardian
Money, money, money for Greek island as Mamma Mia! draws tourist hordes
Tiny Skopelos's spectacular scenery brings in visitors wanting beach weddings
Some want weddings. Others want champagne receptions at sunset on their own private beach. Others, still, want to take a leaf straight out of the film script and "dance and kiss on the beach."
It's called the Mamma Mia! effect. And nowhere is it felt more keenly than on the Aegean isle of Skopelos, where the capacity for life to imitate art has gone full throttle since the release of the film version of the hit Abba stage show.Business Insider
Other destinations is looking rather empty, its owners reduced to calling up customers, or even cutting deals to take stock in lieu of cash for hotel rooms. Not the relatively unknown tiny Greek island of Skopelos featured in the movie Mamma Mia. (Known to movie fans as "Kalokairi.") Brits, Hungarians, and Australians are particularly obsessed.Οικονομικός Ταχυδρόμος
The sun-drenched island of Skopelos in the Sporades is once again stepping into the spotlight, this time through a new study focusing on German fans of film tourism. According to the German-language travel platform HolidayCheck.de, Skopelos tops the list of the five most beautiful European destinations linked to the film adaptation of the musical Mamma Mia.The Times
Invest in Greece? Mamma Mia!Ertnews
Χάρη στο «Μάμμα Μία» η Σκόπελος στην κορυφή των προτιμήσεων των τουριστών -
@dettol said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#6]:
Δεν είναι reimagining της όλης ιστορίας αλλά χρησιμοποιεί ως βάση του σεναρίου μια μετάφραση του έπους που είναι λίγο έξω από την πεπατημένη.
Γμτ πολύ βαρετή ακούγεται (δεν θα έλεγα όχι σε κάτι σαν τους 300 που βασιζόταν πχ σε κόμικ), απο την άλλη παίζει η αννούλα και η σαρλίζ και ανθρωπος είμαι κ εγώ. Πόσο να αντισταθώ στην γουοκ κουλτουρα.
-
Εγώ θα την δω μεθαύριο (με καύσωνα Αθήνα ειδικά το μεσημέρι ότι πρέπει η παγωμένη αιθουσα για 3 ωρίτσες), κυρίως για το υπερθέαμα. Δεν περιμένω ιστορική ταινία (όπως δεν ήταν και οι Τροία), αλλά μια ωραία περιπέτεια Νολαν και Χολυγουντ στυλ.
-
και η σαρλίζ
Στο apex πολύ σπασμένη, σαν 60αρα φαινόταν

Φταίει που ήταν και υπερβολικά αδύνατη. Φάε κάτι καλή μου να γεμίσουν τα μαγουλάκια (πάνω κάτω) -
Στο apex πολύ σπασμένη
έχει κάνει transcend απο τον υλικό κόσμο πλέον και βρίσκεται στον ιδεατό, δεν παίζει ρόλο (αλλά ναι, να φάει κάτι).
Είδα οτι παίζεται σε θερινό εδώ δίπλα, μάλλον καλύτερη επιλογή γιατί αν δω να γίνομαι wok μπορώ να φύγω πιο εύκολα.
-
Είδα οτι παίζεται σε θερινό εδώ δίπλα, μάλλον καλύτερη επιλογή γιατί αν δω να γίνομαι wok μπορώ να φύγω πιο εύκολα.
Ευκολη έξοδος όντως, αλλά θα λιώσεις από την ζέστη, αν πας ΣΚ.
Εγώ έκλεισα IMAX (αφου γυρίστηκε έτσι, ευκαιρία να το δω έτσι) Κυριακή μεσημέρι - νεκρή ώρα, όλοι στις παραλίες να έχω άνεση (ελπίζω). Έτσι και αλλιως μόνος μου θα πάω οπότε θα έχω την ησυχία μου!
-
@fanis75 said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#6]:
Ευκολη έξοδος όντως, αλλά θα λιώσεις από την ζέστη, αν πας ΣΚ.
Εγώ έκλεισα IMAX (αφου γυρίστηκε έτσι, ευκαιρία να το δω έτσι) Κυριακή μεσημέρι - νεκρή ώρα, όλοι στις παραλίες να έχω άνεση (ελπίζω). Έτσι και αλλιως μόνος μου θα πάω οπότε θα έχω την ησυχία μου!
village mall imax 13:30 = εξαντλημενο
μαλλον δεν θα εισαι μονος σου

Εγω θα αφησω την πρωτη εβδομαδα να περασει και θα δοκιμασω να το δω απο το επομενο ΣΚ
-
Θα χει πλάκα να μπουν ΕΛ με περικεφαλαίες και να γιουχάρουν την ταινία
-
Θα χει πλάκα να μπουν ΕΛ με περικεφαλαίες και να γιουχάρουν την ταινία
Τον πολιτιστικό σύλλογο κυμης τον ελέγχει κανείς μην κάνει καμια τρέλα ;
-
@dettol said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#6]:
village mall imax 13:30 = εξαντλημενο
μαλλον δεν θα εισαι μονος σου

Εγω θα αφησω την πρωτη εβδομαδα να περασει και θα δοκιμασω να το δω απο το επομενο ΣΚ
Μαλλον δεν τελικά!! Οταν έκλεισα είχε πολλές θέσεις και μετά δεν ξανακοίταξα....ήλπιζα στον κλασσικό Έλληνα που θα πάει να μπιστκαωθεί στις παραλίες της Αττικής την Κυριακή!!
Κανονικά ήθελα να πάω μετά τις 25 (που έχω συναυλία), αλλά θα λείπω.
-
Eχεις πλακα γι αυτο μου αρεσει να στην πεφτω
Η ταινια θα διαγωνιστει στην κατηγορια ντοκυμαντερ
Εξ αλλου γνωστος ντοκυμαντεριστας ο ΝολανΤραβα να την δεις , καλα κανεις και δεν κοιτας κριτικες , τραβα δεσ τη να την δει ενα φρεσκο γκαγκουρικο νεανικο ματι να μας πει την γνωμη του .
-
@fanis75 said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#6]:
Κανονικά ήθελα να πάω μετά τις 25 (που έχω συναυλία), αλλά θα λείπω.
Απο μίνι και sabaton σε κινεζιά βόλβο και γουόκ ντοκυμαντέρ.
: hug emogi :
Κρίμα κρίμα κρίμα.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#6]