-
To GR yaris είναι τρένο, τί πνευματικός διάδοχος λέει ο αρθογράφος;
Όπως έγραψε το νόημα είναι το στήσιμο και το να κάνεις χαβαλέ. Όχι να τρέχεις.ΜΧ5 πάρτε με 30Κ και βουρ για βουνά.
Μην ξεχάσετε την ταυτότητα στα δόντια
Α, επίσης άργησε γιατι επανέρχονται τα μικρά χατς αν και ακόμα είναι λίγο παχουλά. Σιγά σιγά.
-
@jousis said in PEUGEOT FORUM:
To GR yaris είναι τρένο, τί πνευματικός διάδοχος λέει ο αρθογράφος;
Έλα ντε!!! Το GR Yaris είναι ο πνευματικός διάδοχος της Integralle, του Impreza και του Evo.
Πάντως το 106 Rallye ποτέ μου δεν το λάτρεψα. Το βρίσκω πολύ νευρικό και απρόβλεπτο. Τo Clio ήταν σοβαρό εργαλείο!
-
@realzeus said in PEUGEOT FORUM:
Πάντως το 106 Rallye ποτέ μου δεν το λάτρεψα. Το βρίσκω πολύ νευρικό και απρόβλεπτο. Τo Clio ήταν σοβαρό εργαλείο!
Συμφωνω, μονο το 205 θα το συγκρινα με το κλιο.
-
Το Clio εχει 2πλασια τιμη , μην το ξεχναμε κι αυτο
2,5 φορες πανω ηταν και το 306 που ηταν καλυτερο απο ολα αυτα -
-
Αυτό δεν ήταν ήταν το νόημα των 106 πάντως; Να είναι νευρικά, παιχνιδιάρικα (μικρό μεταξόνιο).
Χαβαλές χωρίς να τρέχεις.@realzeus said in PEUGEOT FORUM:
διάδοχος της Integralle

-
Αυτό δεν ήταν ήταν το νόημα των 106 πάντως; Να είναι νευρικά, παιχνιδιάρικα (μικρό μεταξόνιο).
Παραήταν όμως, σε σημείο επικίνδυνο. Το 306, η 147 και το Focus 1 είχαν παιχνιδιάρικη ουρά, αλλά δεν ήταν απότομα. ΟΚ, πολύ μικρότερο το 106, αλλά προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το στήσιμο του Punto GT.
-
@realzeus said in PEUGEOT FORUM:
ΟΚ, πολύ μικρότερο το 106, αλλά προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το στήσιμο του Punto GT.
Ωραία, άρα η ηλεκτρική veloce (2557mm) δεν σε δελεάζει;
To ερχόμενο 208gti, polo gti, κτλ. (ανάλογα το στήσιμο που θα κάνουν)
Θα αργήσουμε λίγα χρόνια να πέσουμε ~1.2τόνους και ποτέ ξανά κάτω απο 1Τ αλλά 1.6Τ δεν είναι τραγικό.Όταν έρθει η ώρα να θες νέο, θα υπάρχουν αρκετές επιλογές

-
Όταν έρθει η ώρα να θες νέο, θα υπάρχουν αρκετές επιλογές
Μπα, δεν μου λένε κάτι τα ηλεκτρικά.
Εξακύλινδρο ή οκτακύλινδρο θα ήθελα να αντικαταστήσει την 330,
-
Καλημέρα. Να ρωτήσω όσοι γενικά έχετε υβριδικό , το κλίμα να το βάλω στο 19 ας πούμε και μέτρια ένταση; Γιατί χτες το κίνησα άνευ ac και έκαψα ας πούμε σε συγκεκριμένη διαδρομή 3,9/100 και στην ίδια με ac το ακραίο 9,8/100 αλλά νομίζω ήταν στο τέρμα χαμηλό μετά το κατάλαβα. Επίσης να πω ότι με θέρμανση το Χειμώνα δεν είχα θέμα μέχρι 7,2/100 να έκαιγα. Ευχαριστώ
-
@savas89 said in PEUGEOT FORUM:
Καλημέρα. Να ρωτήσω όσοι γενικά έχετε υβριδικό , το κλίμα να το βάλω στο 19 ας πούμε και μέτρια ένταση; Γιατί χτες το κίνησα άνευ ac και έκαψα ας πούμε σε συγκεκριμένη διαδρομή 3,9/100 και στην ίδια με ac το ακραίο 9,8/100 αλλά νομίζω ήταν στο τέρμα χαμηλό μετά το κατάλαβα. Επίσης να πω ότι με θέρμανση το Χειμώνα δεν είχα θέμα μέχρι 7,2/100 να έκαιγα. Ευχαριστώ
Να το βάζεις όπου αισθάνεστε άνετα

-
@a-d-p said in PEUGEOT FORUM:
Να το βάζεις όπου αισθάνεστε άνετα

Ναι αλλά καίει πράγμα!
-
Μηπως το 3,9 ηταν ηλεκτρικα χλμ, ενω στο 9,8 αναγκαστηκε να δουλευει συνεχεια ο κινητηρας λογω a/c?
Ποση αποσταση ηταν αυτη? Αν ηταν 2 χλμ , λογικη η διαφορά
-
Ακραία μου φαίνεται η διαφορά, τα σύγχρονα ac επιβαρύνουν ελάχιστα τον κινητήρα, επίσης σε ένα υβριδικό δεν είναι inverter όπως τα ηλεκτρικά;
-
@panos2171 said in PEUGEOT FORUM:
Ακραία μου φαίνεται η διαφορά, τα σύγχρονα ac επιβαρύνουν ελάχιστα τον κινητήρα, επίσης σε ένα υβριδικό δεν είναι inverter όπως τα ηλεκτρικά;
Κι εγώ έτσι ξέρω, θα το παρακολουθήσω . Η απόσταση είναι ενδεικτική νορμάλ για την πόλη 5χλμ , χωρίς ανηφόρα κατηφόρα
-
@alexandros-k said in PEUGEOT FORUM:
Μηπως το 3,9 ηταν ηλεκτρικα χλμ, ενω στο 9,8 αναγκαστηκε να δουλευει συνεχεια ο κινητηρας λογω a/c?
5χλμ από αυτές που κάνω καθημερινά , μικρές εδώ Λάρισα οι αποστάσεις
-
@alexandros-k said in PEUGEOT FORUM:
5χλμ από αυτές που κάνω καθημερινά , μικρές εδώ Λάρισα οι αποστάσεις
Φανταζομαι η μια εγινε κυριως ηλεκτρικα και η αλλη κυριως με το θερμικο μοτερ (λογω a/c)
Αν εχει ινβερτερ ή οχι δεν ξερω. Κι αν εχει, μπορει να μην φτανει το ρευμα και για τα 2 ταυτοχρονα . Δεν ξερω , υποθεση κανω -
Όπως το είπες, στη μια τα 3 η 4 από τα 5 ήταν ηλεκτρικά, στην άλλη 0 συμμετοχή
-
Εμένα μου φτάνει που είναι η Suzuki 4η!
-
@groover1972 said in PEUGEOT FORUM:
Εμένα μου φτάνει που είναι η Suzuki 4η!
Εχεις μετοχες?

Κανε καμια παραθεση , γιατι στην αρχη πιστεψα οτι ποσταρες αλλου γι αλλου
PEUGEOT FORUM