-
Bρε παιδιά, δε μένω Αθήνα, ούτε Θεσσαλονίκη. Από αυτά που διαβάζω, αν κάνω λάθος συγνώμη, έχω την εντύπωση πως υπάρχει προς τους οδηγούς των μοτοσυκλετών, μία αγανάκτηση να το πω, εκνευρισμός, δεν ξέρω κάτι αρνητικό.
Εγώ επαρχία μένω. Τι συμβαίνει στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη με τη συμπεριφορά των μοτοσυκλετιστών; -
Υπαρχει ελλειψη σεβασμου προς ολους τους αλλους οδηγους ακομα και προς τους πεζους απο τους μοτοσυκλετιστες στην πλειονοτητα τους.
-
@ilias-a said in Κυκλοφοριακό:
Υπαρχει ελλειψη σεβασμου προς ολους τους αλλους οδηγους ακομα και προς τους πεζους απο τους μοτοσυκλετιστες στην πλειονοτητα τους.
Το σπαστικοτερο είναι ότι νομίζουν ότι όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί πρέπει απλά να τους ανοίγουν το δρομο
-
Είναι απαράδεκτοι σε συντριπτικό ποσοστό οι οδηγοί μηχανών.
Βέβαια και πολλοί οδηγοί αυτοκινήτων δεν κοιτάνε τους καθρέφτες.
Αλλά όταν είναι 50 μέτρα πίσω σου ανάμεσα στις λωρίδες και σε βλέπει να βγάζεις φλας και γκαζώνει, είναι για να τον κλείσεις.
-
Κατάλαβα.....Κανίβαλοι....Έχουν δικούς τους νόμους.....
-
Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους αυτους που ηρθαν σημερα π. φαληρο για τον αγωνα δρομου.
Αφησαν τα αυτοκινητα τους πανω σε πεζοδρομια, ραμπες, ιδιωτικα παρκινγκ και πιασανε και τις μονες 3 θεσεις φορτιστων που υπαρχουν στην ευρυτερη περιοχη.
Πολυ επιμελης δουλεια που πρεπει να την αναγνωρισουμε. Καφριλα στο 100% οχι ημιμετρα. Δημος και αστυνομια οπως παντα αφαντοι.
-
@jammamon said in Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων :
Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους αυτους που ηρθαν σημερα π. φαληρο για τον αγωνα δρομου.
Αφησαν τα αυτοκινητα τους πανω σε πεζοδρομια, ραμπες, ιδιωτικα παρκινγκ και πιασανε και τις μονες 3 θεσεις φορτιστων που υπαρχουν στην ευρυτερη περιοχη.
Πολυ επιμελης δουλεια που πρεπει να την αναγνωρισουμε. Καφριλα στο 100% οχι ημιμετρα. Δημος και αστυνομια οπως παντα αφαντοι.
αγωνες δρομου, αυτη η μαστιγα. Ευκαιρια για μπαρμπαδες να βγαλουν σελφι στο instagram με τιτλους οπως "just do it" και τα συναφη.
-
Και χωρισμένους/χωρισμένες να βρουν ταίρι σιτεμένο που αθλείται...

-
Και παρακάτω είχαν αποκλείσει την παραλιακή από Φωκαια μέχρι και Σουνιο για ποδηλατικό δρόμο.
-
Δεν φταίνε οι αγώνες δρόμου που είναι ανίκανοι οι δημοτικοί άρχοντες και η ελας.
Βέβαια αν αρχιζαν να τους γράφουν για παρκαρισμένα πάνω στο πεζοδρόμιο στο π.φαληρο οι πρώτοι που θα έβριζαν θα ήταν οι δημότες. -
@dettol said in Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων :
αγωνες δρομου, αυτη η μαστιγα. Ευκαιρια για μπαρμπαδες να βγαλουν σελφι στο instagram με τιτλους οπως "just do it" και τα συναφη.
κι εγώ τσαντιζομαι όταν κλείνουν οι δρόμοι για πλάκα
από την άλλη καλύτερα οι μπαρμπάδες να τρέχουν παρά να τρώνε παιδάκια στη Βάρη...μαζικός αθλητισμός -
@dimitrioskosmas said in Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων :
@dettol said in Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων :
από την άλλη καλύτερα οι μπαρμπάδες να τρέχουν παρά να τρώνε παιδάκια στη Βάρη...μαζικός αθλητισμόςοι μπαρμπαδες (μαζι τους και εγω, διοτι ηλικιακα μπαρμπας ειμαι) μπορουν να τρεχουν ειτε σε γειτονιες, ειτε σε σταδια ειτε σε παρκα, χωρις να κλεινουν δρομους. Καταλαβαινω την αξια ενος ιστορικου event οπως ο μαραθωνιος, αλλα το να εχουμε 5αρια και 10αρια σε καθε περιοχη μεμονωμενα, αυτο πραγματικα με ξεπερνα. Τωρα τελευταια εχουμε και τους ΗΜΙμαραθωνιος. Καπου ωπα...
-
Κάνουν προβολή και άγρα ψήφων οι βλαχοδήμαρχοι και οι βλαχοδημοτικοί σύμβουλοι σε αυτούς τους αγώνες.
-
@dimitrioskosmas said in Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων :
από την άλλη καλύτερα οι μπαρμπάδες να τρέχουν παρά να τρώνε παιδάκια στη Βάρη...μαζικός αθλητισμός
Μπορούν να γίνουν και τα δύο

Πρώτα αθλοπαιδιές και μετά (guilt free) παϊδάκια στη Βάρη
-
@dimitrioskosmas said in Κυκλοφοριακό:
από την άλλη καλύτερα οι μπαρμπάδες να τρέχουν παρά να τρώνε παιδάκια στη Βάρη...μαζικός αθλητισμόςΠήραν τα αυτοκίνητά τους (και μπλόκαραν όλη την περιοχή) επειδή το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Φόρτωσαν την οικογένεια, που πήραν μαζί να τους χειροκροτήσει, και πήγαν για πρωτεΐνες μετά την άσκηση

-
Την άλλη φορά ήμουν μάρτυρας που ήρθε η αστυνομία να "κόψει πρόστιμα" σε εστιατόριο που κλασικά καβαλάει 5-10 αυτοκίνητα σε πεζοδρόμιο. Τους είπαν να τα πάρουν δίχως να τους κόψουν τίποτα και μόλις έφυγε το περιπολικό τα ξανακαβάλησαν. Bord de l'eau!
-
εχει αρχισει και ξεφευγει το πραγμα.
χτες-προχτες ξυλοκοπηθηκε μια γυναικα στο παγκρατι
καθε μερα συμβαινει και κατι -
@dettol said in Κυκλοφοριακό:
καθε μερα συμβαινει και κατιΠαντα υπηρχαν οι παρεκτροπες, στο περιστατικο με τη γυναικα δεν του δινω δικιο αλλα και το στομα τους δε ξερει τι λεει, οπως επισης πιθανον να κατεβηκε για να του πουλησει και τσαμπουκα, αν πεσει σε ψυχακια δε θελει και πολυ.
-
καθε μερα συμβαινει και κατιΠαντα υπηρχαν οι παρεκτροπες, στο περιστατικο με τη γυναικα δεν του δινω δικιο αλλα και το στομα τους δε ξερει τι λεει, οπως επισης πιθανον να κατεβηκε για να του πουλησει και τσαμπουκα, αν πεσει σε ψυχακια δε θελει και πολυ.
παντα υπηρχαν οι παρεκτροπες, αλλα οχι με αυτην τη συχνοτητα.
-
Σε τέτοιες συγκρούσεις πάντα φταίνε και οι 2.
Κυκλοφοριακό