-
Α, γεια σου κάτι τέτοιο άκουσα
-
Μη φαντάζεστε οτι θα πάτε carner με toyota citroen suzuki και θα ασχοληθούν , ξέρω τι λεω...
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Μη φαντάζεστε οτι θα πάτε carner με toyota citroen suzuki και θα ασχοληθούν , ξέρω τι λεω...
136 ευρώ dynamic led για φλας στους καθρέπτες. Αυτά που αγοράζαμε με 30 ευρώ από alibaba.
-
Γεια χαρά!
Έχει δοκιμάσει κανείς να πάει σε κλειδαρά και να κλειδώσει τη θύρα OBD στο YC; Μπορεί να μας πει 2-3 λόγια από την εμπειρία του; Ίσως και για τις τιμές που παίζουν, τι να προσέξουμε στην αναζήτηση κλειδαρά.
Ευχαριστώ! -
Συγκριτική δοκιμή: Chery Tiggo 4 – Citroen C3 Aircross Hybrid 145 – Renault Captur E-Tech 160 – Toyota Yaris Cross Hybrid 130 i-AWD

-
H εξοπλιστικη έκδοση bi tone,αξίζει έναντι της style,η περιορίζεται απλά στις ζάντες και μικρές διαφορές?
-
@ken11 said in Toyota Yaris Cross:
H εξοπλιστικη έκδοση bi tone,αξίζει έναντι της style,η περιορίζεται απλά στις ζάντες και μικρές διαφορές?
Δεν έχει διαφορά πέρα από την διχρωμία (που εμένα δεν μου αρέσει).
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Επομενως δεν κερδισεις κατι,απλα χανεις 7-8 κατοσταρικα για χαζολεπτομεριες διαφοροποιησης.Αξιζουν πιστευτε τα 3 κατοσταρικα που ζητουν για κανονικη ρεζερβα εναντι κιτ επισκευης?
-
Επομενως δεν κερδισεις κατι,απλα χανεις 7-8 κατοσταρικα για χαζολεπτομεριες διαφοροποιησης.Αξιζουν πιστευτε τα 3 κατοσταρικα που ζητουν για κανονικη ρεζερβα εναντι κιτ επισκευης?
Προσωπικα θα σου ελεγα οτι αξιζουν.
-
Εγώ δε διανοούμαι να ασχοληθώ με κιτ επισκευής. Μόνο ρεζέρβα. Καλά, για γυναίκα και παιδιά δε συζητάμε, σιγά μην ψαχουλέψουν και επισκευάσουν ένα κλαταρισμένο λάστιχο με το κιτ...
Έχετε δει/ακούσει ποτέ γυναίκα να έχει επικευάσει ποτέ λάστιχο με κιτ επισκευής? -
@dstou said in Toyota Yaris Cross:
Εγώ δε διανοούμαι να ασχοληθώ με κιτ επισκευής. Μόνο ρεζέρβα. Καλά, για γυναίκα και παιδιά δε συζητάμε, σιγά μην ψαχουλέψουν και επισκευάσουν ένα κλαταρισμένο λάστιχο με το κιτ...
Έχετε δει/ακούσει ποτέ γυναίκα να έχει επικευάσει ποτέ λάστιχο με κιτ επισκευής?Γιατι απο τις 100 ποσες μπορουν να αλλαξουν λαστιχο?
-
20% ?
-
@dstou said in Toyota Yaris Cross:
20% ?
Νομιζω οτι και το 10 υπερβολικο ειναι, αλλα ας το παρει το ποταμι.
-
Πέρα από το υποκειμενικό περί γούστου, είναι και οι χρόνοι αναμονής που θα ακούσεις από ακυρώσεις κ.λ.π
Εγώ έβρισκα μονόχρωμο με 6-7 μήνες αναμονή και bi tone βρήκα σε μια αντιπροσωπεία με 1 μήνα αναμονή σε μια περίοδο που είχα μείνει χωρίς αυτοκίνητο και το βιαζομουν (και όντως τόσο έκανε). Ενώ το προηγούμενο yc το είχα πάρει σε 3 μήνες αλλά συγκεκριμένο χρώμα για να μην περιμένω 7. Οπότε σχετικό είναι το αν αξίζει τα +500€. -
@stelios7 said in Toyota Yaris Cross:
Πέρα από το υποκειμενικό περί γούστου, είναι και οι χρόνοι αναμονής που θα ακούσεις από ακυρώσεις κ.λ.π
Εγώ έβρισκα μονόχρωμο με 6-7 μήνες αναμονή και bi tone βρήκα σε μια αντιπροσωπεία με 1 μήνα αναμονή σε μια περίοδο που είχα μείνει χωρίς αυτοκίνητο και το βιαζομουν (και όντως τόσο έκανε). Ενώ το προηγούμενο yc το είχα πάρει σε 3 μήνες αλλά συγκεκριμένο χρώμα για να μην περιμένω 7. Οπότε σχετικό είναι το αν αξίζει τα +500€.Στο μεταχειρισμενο ναι το χρωμα δεν ειναι η πρωτη επιλογη αλλα η κατασταση και η τιμη, αν και στο καινουριο δεν παρω αυτο που μου αρεσει περισσοτερο γιατι να πληρωσω κατι παρα να κανω λιγη υπομονη?
-
@ilias-a said in Toyota Yaris Cross:
@stelios7 said in Toyota Yaris Cross:
Εγώ έβρισκα μονόχρωμο με 6-7 μήνες αναμονή και bi tone βρήκα σε μια αντιπροσωπεία με 1 μήνα αναμονή σε μια περίοδο που είχα μείνει χωρίς αυτοκίνητο και το βιαζομουν (και όντως τόσο έκανε). Ενώ το προηγούμενο yc το είχα πάρει σε 3 μήνες αλλά συγκεκριμένο χρώμα για να μην περιμένω 7. Οπότε σχετικό είναι το αν αξίζει τα +500€.Στο μεταχειρισμενο ναι το χρωμα δεν ειναι η πρωτη επιλογη αλλα η κατασταση και η τιμη, αν και στο καινουριο δεν παρω αυτο που μου αρεσει περισσοτερο γιατι να πληρωσω κατι παρα να κανω λιγη υπομονη?
Εσύ καλά τα λες αλλά η ερώτηση του παιδιού και η απάντηση μου αφορούν το κομμάτι bi tone. Το αν αξίζει στο χρώμα που θες προφανώς, να δώσεις +500€ για την bi tone style έναντι της style σκέτο.
Και λέω ότι πέρα από το αισθητικό ότι είναι μαύρο από τους καθρέφτες και πάνω, ίσως τύχει και άλλος χρόνος αναμονής και ίσως κάποιοι να μη σκεφτούν τα 500€ αν το βιάζονται. -
Σίγουρα το bi tone είναι όμορφο και δίνει άλλο χαρακτήρα στο αυτοκίνητο
Το ζήτημα ειναι ποιος είναι διατεθειμένος να δώσει +500 ευρώ γι'αυτό -
@bathan said in Toyota Yaris Cross:
Σίγουρα το bi tone είναι όμορφο και δίνει άλλο χαρακτήρα στο αυτοκίνητο
Το ζήτημα ειναι ποιος είναι διατεθειμένος να δώσει +500 ευρώ γι'αυτόΘα προτιμουσα να δωσω τα 300,αν ειναι τοσα δλδ,για κανονικη ρεζερβα εναντι κιτ επισκευης.Η εκδοση Style των 130 ιππων στο blue Juniper ειναι αρκετα καλη θεωρω,οχι φθηνη βεβαια,αλλα απο το να παρεις το πιο basic active plus.
Επισης συγκριτικα με το Renault Captur 1.8 160hp Full Hybrid,το οποιο σαφως κερδιζει σε design ,λιγο καλυτερους χωρους,συνολικες επιδοσεις,παλι θεωρω οτι αρκετοι επιλεγουν το Cross γιατι μακροχρονια αξιοπιστια,εν συγκρισει με την πολυπλοκοτητα του υβριδικου της Renault.
*Παρά την ύπαρξη του ολοκληρωμένου πακέτου Toyota Safety Sense, το Toyota Yaris Cross (2025) βαθμολογήθηκε με 4 αστέρια κυρίως λόγω της αυστηροποίησης των κριτηρίων του Euro NCAP για την περίοδο 2023-2025.
Οι βασικοί λόγοι για αυτή τη βαθμολογία είναι οι εξής:
Αυστηρότερα Κριτήρια Αξιολόγησης: Το Euro NCAP ανανεώνει τα πρωτόκολλά του κάθε τρία χρόνια. Συστήματα που θεωρούνταν κορυφαία το 2021 πλέον αποτελούν τη βάση, και απαιτούνται πιο εξελιγμένες λειτουργίες για το 5ο αστέρι.
Προστασία Ενηλίκων (79%): Κατά τη μετωπική πρόσκρουση, η προστασία του θώρακα του οδηγού αξιολογήθηκε ως ασθενής (weak) λόγω των μετρήσεων συμπίεσης στο ομοίωμα δοκιμής (dummy). Επίσης, σημειώθηκε επαφή του κεφαλιού με το τιμόνι λόγω ανεπαρκούς πίεσης του αερόσακου, γεγονός που υποβάθμισε τη βαθμολογία σε "επαρκή" (adequate).
Συστήματα Υποβοήθησης (76%): Αν και το Toyota Safety Sense λειτούργησε καλά, το Euro NCAP παρατήρησε ότι το σύστημα παρακολούθησης της κατάστασης του οδηγού (driver status monitoring) δεν πληρούσε όλες τις νέες, αυστηρές προδιαγραφές (π.χ. για τον εντοπισμό απόσπασης προσοχής), με αποτέλεσμα να μη λάβει τους μέγιστους βαθμούς.
Προστασία Παιδιών: Το όχημα στερείται συστήματος ανίχνευσης παρουσίας παιδιού (child presence detection), το οποίο πλέον επιβραβεύεται με επιπλέον βαθμούς στις νέες δοκιμές.*
-
Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Η εγγύηση καλύπτει τις ραγες οροφής που ειναι από λάστιχο? Αυτές που ειχαν τα αρχικα μοντέλα δλδ.
-
Toyota Yaris Cross