-
@lap said in BMW iX3 (Neue Klasse) 2026 (NA5):
Δεν την έχω δει την ταινία αλλά πραγματικά δεν θα το σκεφτόμουν αυτό! Δεν ξέρω πόσο πρακτικό είναι όμως!
Καλά, δεν έχεις δει το Firefox?

-
@groover1972 said in BMW iX3 (Neue Klasse) 2026 (NA5):
@lap said in BMW iX3 (Neue Klasse) 2026 (NA5):
Δεν την έχω δει την ταινία αλλά πραγματικά δεν θα το σκεφτόμουν αυτό! Δεν ξέρω πόσο πρακτικό είναι όμως!
Καλά, δεν έχεις δει το Firefox?
. Όσο για αυτό το BMW...
-
-
Πέρα από το συγκεκριμένο μοντέλο και την αλλαγή στην σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας, θεωρώ πως η BMW είναι από τους ελάχιστους Ευρωπαίους κατασκευαστές που με την νέα της πλατφόρμα φαίνεται να μπορεί να ανταγωνιστεί σε έναν βαθμό τους Κινέζους και την Tesla.
Είχε αναφερθεί και παλιότερα στο forum ένα τεχνικό άρθρο, όπου ανέφερε όλες τις αλλαγές που έχει η νέα 800V NCAR πλατφόρμα, και το αποτέλεσμα νομίζω φαίνεται στην iX3.
-
-
-
Καταπληκτικό αυτοκίνητο.
-
Αυτά να τα βλέπουν όσοι λένε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για ηλεκτρικά οχήματα. Υπάρχει αρκεί να είναι καλό το προϊόν και σωστά τιμολογημένο
-
στη κατηγορία και τη τιμή που παίζει
υπάρχει ενδιαφέρον για το 5% του πληθυσμού -
@dimitrioskosmas said in BMW iX3 (Neue Klasse) 2026 (NA5):
στη κατηγορία και τη τιμή που παίζει
υπάρχει ενδιαφέρον για το 5% του πληθυσμούκαι; αν αυτο το 5% ειναι αρκετο για να κανει το μοντελο επιτυχημενο, μια χαρα.
-
Είναι κακασχημο.Εγω δε νομίζω να αγοραζα κατι αλλο περα απο Τεσλα.
-
Για ποιου πληθυσμού το 5% μιλάμε;
Γιατί το νούμερο που μπορεί να βγει, είναι τεράστιο και φυσικά θα έκανε τη BMW πάμπλουτη και την iX3 το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία, μακράν του δεύτερου.
-
Επιτέλους κάτι σωστό σε πλατφόρμα και χαρακτηριστικά.
Αλλά ως bmw είναι παράλογα ακριβό και φυσικά είναι κακάσχημο και μέσα και έξω. -
@katafractos17 said in BMW iX3 (Neue Klasse) 2026 (NA5):
htt
Πάντως με μέση κατανάλωση τις 20kWh/100 km για μέση ταχύτητα 100 km/h &
μέση κατανάλωση τις 25kWh/100 km για μέση ταχύτητα 130 km/h δεν φαίνεται να έχει γίνει σοβαρή δουλεία στην αεροδυναμική/απόδοση του οχήματοςΠόση κατανάλωση έχει το λέγκασι μοντελ Υ ?
-
Και εγώ περίμενα καλύτερες καταναλώσεις σε αυτές τις ταχύτητες.
-
Κάτοχος τζουνιπερ έλεγε ότι στα 130 km/h είναι στις 19,5kWh/100 km !
Μεγάλη διαφορά ! -
πανω κατω τα ιδια αναφερει και ο marek. 23kwh/100km στα 120km/h και με λιγα χλμ μεσα σε πολη.
Δεν ειναι λοιπον και οτι καλυτερο στο θεμα της καταναλωσης, αλλα η τεραστια της μπαταρια καλυπτει αυτην την αδυναμια. -
Ειναι και 2,3 τόνους.
-
η κατανάλωση γιατί να παίζει ρόλο όταν μας λέτε ότι είναι δωρεάν το ρεύμα (από τον ήλιο);
-
@wantone said in BMW iX3 (Neue Klasse) 2026 (NA5):
η κατανάλωση γιατί να παίζει ρόλο όταν μας λέτε ότι είναι δωρεάν το ρεύμα (από τον ήλιο);
Για την αυτονομια.
BMW iX3 (Neue Klasse) 2026 (NA5)