-
Τον Οκτ πηρα καινουριο αυτοκινητο για μενα. Αρχες του 26 εβγαλα ενα απο ακινησια που θελει βολτα και 30αρικο βενιζνη και εχει γενικα πολλα εξοδα. Οποτε εδω θελω να κινηθω χαμηλα. Για την επιδοτηση ο πωλητης μου ειπε να παρω τηλεφωνο την Τριτη και να ρωτησω τι παιζει. Αλλα απο δω και απο κει διαβαζω για αργες καταβολες . Ναι μωρε υπομονη. Το Ρενω οντως ειναι πολυ ομορφο.
Ε πες μας τι πήρες τον Οκτώβριο όμως!
Renault 5 από εμένα!
Μπα δεν παει το μυαλο σου
Θα βαλω φωτο στο αντιστοιχο θεμα
-
Τον Οκτ πηρα καινουριο αυτοκινητο για μενα. Αρχες του 26 εβγαλα ενα απο ακινησια που θελει βολτα και 30αρικο βενιζνη και εχει γενικα πολλα εξοδα. Οποτε εδω θελω να κινηθω χαμηλα. Για την επιδοτηση ο πωλητης μου ειπε να παρω τηλεφωνο την Τριτη και να ρωτησω τι παιζει. Αλλα απο δω και απο κει διαβαζω για αργες καταβολες . Ναι μωρε υπομονη. Το Ρενω οντως ειναι πολυ ομορφο.
Renault 5 από εμένα!
αυτο πηρε

-
Renault 5 από εμένα!
αυτο πηρε
Καλό είναι , ανταγωνιστικό του Ami. Για την πόλη μόνο μια χαρα
-
Renault 5 από εμένα!
αυτο πηρε
Καλό είναι , ανταγωνιστικό του Ami. Για την πόλη μόνο μια χαρα
Ενταξει παει κι ως το Σοφικο ο γκεακος
-
Νομίζω για πολυτεκνο που το θέλει για δεύτερο, αν ισχύουν ακόμη τα κη , είναι -3κ και -2κ ήτοι -5 . Δλδ 14500 και αν σου κάνει σκοντο και η αντιπροσωπεία 14κ όσο ένα γιαρις 6ετιας

Σκόντο δεν κάνουν. Αλλά για πολύτεκνο και με απόσυρση, μπορεί να βγει λίγο κάτω από 13.000. Not bad.
-
Νομίζω για πολυτεκνο που το θέλει για δεύτερο, αν ισχύουν ακόμη τα κη , είναι -3κ και -2κ ήτοι -5 . Δλδ 14500 και αν σου κάνει σκοντο και η αντιπροσωπεία 14κ όσο ένα γιαρις 6ετιας

Σκόντο δεν κάνουν. Αλλά για πολύτεκνο και με απόσυρση, μπορεί να βγει λίγο κάτω από 13.000. Not bad.
Θα πουλούσα και το παλιό μου στα 4κ θα έδινα και 9κ και έτοιμος

Σε 3 χρόνια.. -
Hybrid EV: Πώς λειτουργεί η τεχνολογία που προσφέρει έως και 1.000 χλμ. αυτονομίας;
-
https://www.caradisiac.com/le-leapmotor-c10-reev-est-une-fausse-bonne-idee-214922.htm
Ενδιαφέρον για όλα τα reev.
-
-
Τι είναι τα REEV που θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο των αυτοκινήτων;
-
Διαθέσιμο από 30.523 ευρώ το ηλεκτρικό Leapmotor C10
https://www.4troxoi.gr/agora/diathesimo-apo-30-523-eyro-to-ilektriko-leapmotor-c10/
-
Αναβάθμιση over-the-air για το Leapmotor B10: Διαθέσιμο πλέον με one-pedal
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/anavathmisi-over-the-air-leapmotor-b10-one-pedal/
-
-
-
Αναβάθμιση over-the-air για το Leapmotor B10: Διαθέσιμο πλέον με one-pedal
Πολύ ωραίο που με ένα update αλλάζει το αυτοκίνητο. Τις προάλλες το ΕΧ30 τσίμπησε v2l

Κινέζοι φίλε μου

Αν υπάρχει εξαρχής regenerative braking και κατάλληλη αρχιτεκτονική, τότε ναι, μπορεί να αποκτήσει one-pedal drive μόνο με OTA.
Το έχει κάνει παλαιότερα και η Τέσλα και η βολβο...
Αν δεν υπάρχει το hardware εννοείται δεν μπορεί μόνο του το software -
Leapmotor