-
Έχει πάντως μπόλικα εργονομικά κουσουρια...με αυτό το ότι πρέπει να ακουμπήσεις την κάρτα στον αριστερό καθρέφτη για να ξεκλειδώσει το αμάξι ως το σημαντικότερο. Δλδ άμα σου σπάσει ο καθρέφτης δεν μπαίνεις στο αμάξι;
Αλλά αμάξια που έχουν επίσης ξεκλείδωμα με κάρτα ή κινητό, με κουμπί ή προσεγγίζοντας το αμάξι δεν ανοίγουν;
Επίσης η έλλειψη υαλοκαθαριστήρα πίσω είναι χωρίς λογική. -
Έχει πάντως μπόλικα εργονομικά κουσουρια...με αυτό το ότι πρέπει να ακουμπήσεις την κάρτα στον αριστερό καθρέφτη για να ξεκλειδώσει το αμάξι ως το σημαντικότερο. Δλδ άμα σου σπάσει ο καθρέφτης δεν μπαίνεις στο αμάξι;
Αλλά αμάξια που έχουν επίσης ξεκλείδωμα με κάρτα ή κινητό, με κουμπί ή προσεγγίζοντας το αμάξι δεν ανοίγουν;
Επίσης η έλλειψη υαλοκαθαριστήρα πίσω είναι χωρίς λογική.συμφωνω απολυτα για την ελλειψη πισω υαλοκαθαριστηρα. Δεν ξερω γιατι εχει γινει τετοιος πολεμος απεναντι του.
Για το θεμα του ξεκλειδωματος, νομιζω οτι το περιοδικο που μας φιλοξενει ψηφιακα, δεν εμβαθυνε. Βλεπω σε δυο διαφορετικα βιντεο, τα οποια και παραθετω στο τελος, οτι κλειδωνει/ξεκλειδωνει οπως τα τεσλα, ανιχνευοντας την παρουσια του κινητου. Προφανως απαιτει την υπαρξη του mobile app στο κινητο, κατι που αναφερει ο αρθρογραφος οτι δεν υπηρχε διαθεσιμο. Καλως ή κακως στα μοντερνα αυτοκινητα, το mobile app ειναι συχνα πολυ σημαντικο για την ευκολια χρησης τους και εχω ξαναπει οτι θα πρεπει να γινεται ιδιαιτερη μνεια σε αυτο στα reviews. Το προβλημα ειναι οτι οταν δινουν οχηματα δοκιμης, οι αντιπροσωπειες συνηθως δεν παραχωρουν δικαιωματα για mobile app στους δημοσιογραφους. Τεραστιο λαθος τους.https://www.youtube.com/shorts/ilCbZT2ENLw
αυτο μαλλον απο ταιλανδη αν αναγνωριζω σωστα τα γραμματαhttps://www.facebook.com/reel/1405658484679358
αυτο ειναι ιρλανδια
-
Ναι από ότι έψαξα αν ταυτοποιήσεις κινητό ανοίγει πλέον με Bluetooth και έτσι προσεγγίζοντας το αμάξι χωρίς να βγάλεις το κινητό από την τσέπη ξεκλειδώνει.
Φυσικά με το κινητό ανοίγει και απομακρυσμενα πατώντας κουμπί στην οθόνη.
Συνεπώς η κάρτα είναι σαν κλειδί για back up άμα ξεμείνεις από μπαταρία στο κινητό...
Επίσης μάλλον έχει και την δυνατότητα όταν απομακρύνεσαι πάντα με το κινητό να κλειδώνει μονο του όταν βγαίνει εκτός εμβέλειας Bluetooth. -
Οι τιμές του Leapmotor B10 REEV με τα 900 χλμ. αυτονομίας στην Ελλάδα
https://www.4troxoi.gr/agora/times-leapmotor-b10-reev-ellada/
-
Γράψτε και την τιμή! Δεν πατάμε Λίνκς
-
Και αυτό χωρίς υαλοκαθαριστήρα πίσω το έβγαλαν;
-
-
"ένας τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων και απόδοσης 50 kW"

-
"ένας τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων και απόδοσης 50 kW"

Στα ψιλά γράμματα συστήνεται να αποφεύγονται οι ανηφόρες, καλά θα παει αυτο.
EDIT: Μάλλον κάτι έχει χαθεί στην μετάφραση, το λογικό είναι ο θερμικός να βγάζει 70kw όπως και στο C10 τα οποία πάλι δεν είναι αρκετά για το βάρος του αυτοκινήτου αλλά σίγουρα δεν παίζει να είναι μόνο 50kw.
-
Παμε να δουμε το Τ03 σημερα για 3ο αυτοκινητο. Να αλλαξουμε το Φιεστα τρεντ του 2007 που παραπαλιωσε.
Εμενα μ αρεσει!!!
Μονο σε μενα στην οικογενεια. -
Τέλειο είναι για αμάξι πόλης , τέρμα μικρό τετράγωνο όμως για να έχει χώρους.
Θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια για την χρήση που προορίζεται... -
Παμε να δουμε το Τ03 σημερα για 3ο αυτοκινητο. Να αλλαξουμε το Φιεστα τρεντ του 2007 που παραπαλιωσε.
Εμενα μ αρεσει!!!
Μονο σε μενα στην οικογενεια.Ειναι καλο! Αν δεν μπορειτε να ανεβειτε σε πιο mainstream μικρα, και υπαρχει συγκεκριμενο μπατζετ ειναι μια χαρα.
Απο αυτο ξεκινησα να ψαχνομαι με την ηλεκτροκινηση.
Εχει καποια πραγματακια που λειπουν αλλα τα συγχωρεις με τη τιμη του. Και εχει αξιολογοτατη οδηγικη συμπεριφορα. Και χωρους!
-
Μετα το test drive αρεσει σε ολους!!!
Γυρω στα 19,500 βγαινει
Εγω πισω χωραω δυσκολα
Θεση οδηγησης τερμα πισω και ειμαι οριακα αλλα συνηθιζεται. Ο θορυβος μεχρι τα 30 δεν ηταν κατι φοβερο.
Βγαινει και το twingo σε λιγο καιρο διαβαζα. Δεν βιαζομαστε καλα να μαστε,
Κουκλακι ειναι παντως.
Να δουμε τι παιζει με την επιδοτηση ΚΗ3. -
-
Νομίζω για πολυτεκνο που το θέλει για δεύτερο, αν ισχύουν ακόμη τα κη , είναι -3κ και -2κ ήτοι -5 . Δλδ 14500 και αν σου κάνει σκοντο και η αντιπροσωπεία 14κ όσο ένα γιαρις 6ετιας

-
Γυρω στα 19,500 βγαινει
Εγω πισω χωραω δυσκολα
Θεση οδηγησης τερμα πισω και ειμαι οριακα αλλα συνηθιζεται. Ο θορυβος μεχρι τα 30 δεν ηταν κατι φοβερο.
Κουκλακι ειναι παντως.
Να δουμε τι παιζει με την επιδοτηση ΚΗ3.Χμ εχει ακριβυνει ή μου φαινεται; Σε αυτα τα χρηματα μπορεις να δεις και surf ή inster εκτος και αν ειναι το ταβανι.
Το twingo φαινεται και αυτο ενα ακομα πανεμορφο νεο renault. Αν δε βιαζεσαι, θα αξιζε να περιμενεις. Αν και πιστευω πως θα εχει πανω απο 20. Ξερουμε ποτε ερχεται;
-
Γυρω στα 19,500 βγαινει
Εγω πισω χωραω δυσκολα
Κουκλακι ειναι παντως.
Να δουμε τι παιζει με την επιδοτηση ΚΗ3.Χμ εχει ακριβυνει ή μου φαινεται; Σε αυτα τα χρηματα μπορεις να δεις και surf ή inster εκτος και αν ειναι το ταβανι.
Το twingo φαινεται και αυτο ενα ακομα πανεμορφο νεο renault. Αν δε βιαζεσαι, θα αξιζε να περιμενεις. Αν και πιστευω πως θα εχει πανω απο 20. Ξερουμε ποτε ερχεται;
15,900 το διαφημιζουν. Αρα παμε στην κανονικη τιμη χωρις επιδοτηση 18,900,
Βαλε και πινακιδες κλπ εξοδα βγαινει. Τωρα που ξαναβλεπω την προσφορα γραφει 19,777,41!!!Και αν βαλουμε το δωρεαν χρωμα -300 περιπου. Αρα ναι το 19,500 ειναι η μεση τιμη!!
Το ινστερ απο τι ειδα ξεκιναει απο 22,390 χωρις την επιδοτηση αλλα με διαφορες εκπτωσεις της εταιριας. Η εισαγωγικη εκδοση παντα με την 42αρα μπαταρια. Μετα αν πας παραπανω φτανεις και 27,000co pilot για ρενω
Από τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία, το Renault Twingo E‑Tech Electric αναμένεται να λανσαριστεί στην ελληνική αγορά στις αρχές του 2026. Αυτό προκύπτει από ελληνικές πηγές που αναφέρουν ότι το νέο ηλεκτρικό Twingo θα παρουσιαστεί επίσημα τον Νοέμβριο 2025 και θα κυκλοφορήσει εμπορικά λίγο αργότερα, με στόχο την αρχή του 2026.
Τι γνωρίζουμε μέχρι τώραΕπίσημη παρουσίαση: 6 Νοεμβρίου 2025 Λανσάρισμα στην αγορά: αρχές 2026 (σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα) Εκτιμώμενη τιμή: κάτω από 20.000 € στη βασική έκδοσηΑς περιμενουμε λιγο
-
Εννοειται να περιμενεις εφοσον δεν το βιαζεσαι.
Εγω το inster 42kwh το ειχα παρει στην premium με μεταλλικο και φορους κλπ 23500 τελικη τιμη.
Γενικα μια συμβουλη, μη βασιζεσαι στην επιδοτηση - αν ερθει καλως αλλα μην φτανεις σε χρηματα που δε θα μπορουσες να φτασεις χωρις επιδοτηση!
Το twingo μου αρεσει πολυ. Γενικα τα renault δηλαδη πλεον!
-
Τον Οκτ πηρα καινουριο αυτοκινητο για μενα. Αρχες του 26 εβγαλα ενα απο ακινησια που θελει βολτα και 30αρικο βενιζνη και εχει γενικα πολλα εξοδα. Οποτε εδω θελω να κινηθω χαμηλα. Για την επιδοτηση ο πωλητης μου ειπε να παρω τηλεφωνο την Τριτη και να ρωτησω τι παιζει. Αλλα απο δω και απο κει διαβαζω για αργες καταβολες . Ναι μωρε υπομονη. Το Ρενω οντως ειναι πολυ ομορφο.
-
Τον Οκτ πηρα καινουριο αυτοκινητο για μενα. Αρχες του 26 εβγαλα ενα απο ακινησια που θελει βολτα και 30αρικο βενιζνη και εχει γενικα πολλα εξοδα. Οποτε εδω θελω να κινηθω χαμηλα. Για την επιδοτηση ο πωλητης μου ειπε να παρω τηλεφωνο την Τριτη και να ρωτησω τι παιζει. Αλλα απο δω και απο κει διαβαζω για αργες καταβολες . Ναι μωρε υπομονη. Το Ρενω οντως ειναι πολυ ομορφο.
Ε πες μας τι πήρες τον Οκτώβριο όμως!
Renault 5 από εμένα!
Leapmotor