-
Δεν θα πρέπει να το συγκρίνεις με βενζινοκίνητο BMW μόνο με το i4 το οποίο είναι πολυ βαρυτερο από το Τεσλα Μ3
-
Καλώς ή κακώς το συγκρίνεις πάντα με ένα αυτοκίνητοι που έχεις ή που θα μπορείς να αγοράσεις. Πες με παλιομοδίτη, αλλά μου έλειψε ο ήχος της ΜΕΚ.
-
@wantone said in BMW 1 Series F40 (2019):
σχεδόν όλοι οι ιδιοκτήτες Τεσλα έχουν θέμα ποιότητας με το ψευτοδερμα στο τιμόνι αν όχι όλοι παρά πολλοί
ΒΜW έχει καλά πλαστικά ακόμα και τα φθηνά μοντέλα τους έχουν μαλακά πλαστικά ψηλά και σκληρά μόνο χαμηλά, ενώ τα Χ5/Χ7 αυτή η κατηγορία έχει μαλακά πλαστικά παντού, είναι φοβερά τα εσωτερικά τους. τουαχιστον από ποιότητα η εταιρεία κρατιέται ψηλά.
Τα εισαγωγικά bmw είναι γεμάτα σκληρά πλαστικά.
Η f48 μου ήταν πιο ποιοτική από τη U11.
Αυτό και η τιμή που για να πάρεις κάτι πιο τεχνολογικά προηγμένο μηχανικά από την το Β38/48 έπρεπε να πας στα 55-60 με οδήγησαν στο να ξεγράψω δυστυχώς τις bmw.
Tα Χ5-Χ7 που λες Αγη είναι πια της τάξης των 100+ χιλιάδων. -
δεν νομίζω ότι μας υποχρεώνει κάποιος να αλλάζουμε αμάξια κάθε 3-4 χρόνια και από την πλευρά των εταιρειών ούτε αυτοί είναι υποχρεωμένοι να βάζουν μαλακά πλαστικά σε όλη την γκάμα τους. το να λέμε πάντως ότι η εταιρεία βγάζει αμάξια με σκληρά πλαστικά είναι λάθος αν πας σε μια έκθεση το 80% των αμαξιών που έχουν εκεί είναι με μαλακά πλαστικά. δηλ σου βάζει μαλακά πλαστικά και χλιδάτα σαλόνια στο 80-90 % των προϊόντων της, τι άλλο να κάνει για να ευχαριστησει τους αγοραστές της εταιρείας?
-
Δεν θα πρέπει να το συγκρίνεις με βενζινοκίνητο BMW μόνο με το i4 το οποίο είναι πολυ βαρυτερο από το Τεσλα Μ3
To i4 είναι φοβερό και έχει και καθισματαρες !
-
@realzeus said in BMW 1 Series F40 (2019):
@red_monster said in BMW 1 Series F40 (2019):
@iceman7 said in BMW 1 Series F40 (2019):
@atari70
Όταν μπεις σε highland ή juniper τα ξαναλέμε ….
Για να πάρεις τέτοια ποιότητα στο εσωτερικό bmw πας σε μοντέλα των 80-100 χιλιάδωνΚαλά χαλάρωσε κι εσύ... Μια 3άρα έχει ανώτερη ποιότητα από ενα Model 3.
Είσαι σίγουρος;
Έχεις μπει σε χαιλαντ ;Ναι, Highland οδήγησα και όπως είπα, μου άρεσε. Αν σε ενδιαφέρει, ρίξε μα ματιά σε όσα έγραψα τότε: https://forum.4troxoi.gr/topic/61644/node-61644/10377?page=519
Τι δεν σου άρεσε σε σχέση με το bmw ?
Ηχομόνωση ;
Ακόμα και στις θήκες των θυρών έχει τσόχαΘα γελάσεις τώρα, αλλά δεν έχω καλή ακοή, Μετά από εκατοντάδες, ίσως χιλιάδες, βολές του πυροβόλου 105 χλστ μέσα στο άρμα έχασα λίγο από το αριστερό αυτί. Οπότε όχι, δεν με χάλασε ο ήχος.
Δεν είχε το ίδιο feeling με την BMW, σε τιμόνι-γκάζι-φρένο. Ούτε με μια αντίστοιχη Alfa.
Δεν μίλησα για ηχομόνωση κλπ, από άποψη NVH είναι εξαιρετικό το Tesla.
Σπορ δεν το ένιωσα όμως.Περίμενε, το συγκρίνεις με το ε92 με τον μεγάλο ατμοσφαιρικό ;
Οκ, δεν διαφωνω, για τα γούστα μου είναι φοβερό αλλά σκέψου ότι οδήγησες το entry level μοντέλο της τεσλα ! -
δεν νομίζω ότι μας υποχρεώνει κάποιος να αλλάζουμε αμάξια κάθε 3-4 χρόνια και από την πλευρά των εταιρειών ούτε αυτοί είναι υποχρεωμένοι να βάζουν μαλακά πλαστικά σε όλη την γκάμα τους. το να λέμε πάντως ότι η εταιρεία βγάζει αμάξια με σκληρά πλαστικά είναι λάθος αν πας σε μια έκθεση το 80% των αμαξιών που έχουν εκεί είναι με μαλακά πλαστικά. δηλ σου βάζει μαλακά πλαστικά και χλιδάτα σαλόνια στο 80-90 % των προϊόντων της, τι άλλο να κάνει για να ευχαριστησει τους αγοραστές της εταιρείας?
Βρε συ Αγη αφού ο κόσμος μπορεί να αγοράσει μόνο 2 μοντέλα bmw στην Ελλάδα και 3-4 σε όλη την Ευρώπη.
Το να το κάνω που έχουν 10 απλησίαστα μοντέλα -
Βρε συ Αγη αφού ο κόσμος μπορεί να αγοράσει μόνο 2 μοντέλα bmw στην Ελλάδα και 3-4 σε όλη την Ευρώπη.
Το να το κάνω που έχουν 10 απλησίαστα μοντέλαΔεν ισχύει αυτό, είναι πολλά τα Χ5 αλλά και αλλά μεσαία και μεγάλα αμάξια της εταιρείας που κάνουν πωλήσεις. επίσης Ελλάδα είναι αμελητέα αγορά και πέρα από την Ευρώπη υπάρχει η Αμερική και άλλες μεγάλες χώρες όπως Κίνα, Ινδία, Ρωσσια κλπ Σε πολλές αγορές έχουν καλές τιμές τώρα τι θα γίνει στο μέλλον δεν ξέρω.
-
Τη bmw την αντικαθιστάς με bmw, Porsche ή Tesla
Εγω πάντω χαίρομαι που θα αντικατασταθεί με κάτι που δεν ειναι στα παραπάνω αλλά για εμένα πολύ καλύτερο. Γούστα ειναι αυτά. Πάντως η 116δ δεν ειναι κάτι ιδιαίτερο - ναι ωραία οδικη συμπεριφορά, αλλά μέχρι εκεί - bmw δεν ειναι με τίποτα πάντως.
-
Πήγαινε-έλα Τρίπολη (στην Κυριακάτικη επιστροφή είχε λίγη κίνηση, όχι τίποτα φοβερό) συν τις εσωτερικές μετακινήσεις 350 km και έμεινε και 30 % μπαταρία ! Δεν το λες και απαγορευτικό !
Το μπροστινό του μοντελ 3 σε σχέση με την 116 είναι απείρως καλύτερο, λίγο χειρότερο από της ι4 ! Το λες και επιτυχία !
-
Σε σχέση με την αξιοπιστία , μετά απο 5,5 χρόνια και 70Κ χλμ (τα περισσότερα μέσα σε επαρχιακή πόλη), η μόνη βλάβη ήταν βάση μηχανής.
Κάπου στα 200€ αν θυμάμαι καλά.
Δεν τρίζει τίποτα - ακόμα.
Μπαταρία μας χαιρέτησε στα 3,5 χρόνια. Με ειδοποίησε η εφαρμογή και την άλλαξα πριν με αφήσει αμανάτι. -
Και τα δύο είναι αποτέλεμα του ηλίθιου sns !
Πάνω βάση ή κάτω ; -
Πάνω βάση ή κάτω ;
Πάνω αν θυμάμαι καλά.
Σόρρυ για την καθυστερημένη απάντηση. -
Τα υβριδικά όμως που δεν έχουν τη κλασσική μίζα, δεν καταπονούν τις βάσεις του κινητήρα κατά τις εκκινήσεις έχοντας σε λειτουργία το S/S.
-
@zoom_out said in BMW 1 Series F40 (2019):
Πάνω βάση ή κάτω ;
Πάνω αν θυμάμαι καλά.
Σόρρυ για την καθυστερημένη απάντηση.Αν το κόστος ήταν κάτω από 200 € κατά πάσα πιθανότητα ήταν η κάτω. Το θέμα είναι οτι αν κόψει μια από τις δύο, φορτίζεται υπέρμετρα η απέναντι και σε χαιρετάει και αυτή.
-
Αλλάχτηκαν σήμερα μετά από 38000 χιλιόμετρα,τα τακάκια πίσω, σε εξιδανικευμένο συνεργείο! Αλλάχτηκε επίσης και το υγρό φρενών παρότι έληγε σε δύο μήνες! Κόστος όλα μαζί 185 ευρώ!
-
@atari70 said in BMW 1 Series F40 (2019):
Αλλάχτηκαν σήμερα μετά από 38000 χιλιόμετρα,τα τακάκια πίσω, σε εξιδανικευμένο** συνεργείο! Αλλάχτηκε επίσης και το υγρό φρενών παρότι έληγε σε δύο μήνες! Κόστος όλα μαζί 185 ευρώ!
Τα πισω φθαρθηκαν πιο νωρις απο τα μπροστα? Μαλλον εισαι γκαζιαρης

Εξειδικευμένο *
-
@alexandros-k said in BMW 1 Series F40 (2019):
@atari70 said in BMW 1 Series F40 (2019):
Αλλάχτηκαν σήμερα μετά από 38000 χιλιόμετρα,τα τακάκια πίσω, σε εξιδανικευμένο** συνεργείο! Αλλάχτηκε επίσης και το υγρό φρενών παρότι έληγε σε δύο μήνες! Κόστος όλα μαζί 185 ευρώ!

Εξειδικευμένο *
Περίεργο, αλλά ναι φθαρηκαν πρώτα τα πίσω! Γκαζιαρης πάντως σίγουρα δεν είμαι! Το αντίθετο θα έλεγα
-
@alexandros-k said in BMW 1 Series F40 (2019):

Συμβαίνει συχνά, όταν ενεργοποιείται πολύ συχνά το DSC. Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα σε όλες μου τις bmw - αλλά ήταν πισωκούνες, οποτε λογικό.
BMW 1 Series F40 (2019)