Ford 12m, μεταχειρισμένο από Γερμανία.
Ταχύτητες δίπλα από το τιμόνι. Ζώνες ασφαλείας μπήκαν μετά από χρόνια.
zoom_out
@zoom_out
Please enter occupation - Please enter your interests
Best posts made by zoom_out
-
RE: Αυτοκίνητο που μάθαμε να οδηγούμε
-
RE: BMW 1 Series F70 (2024)
@chris__7 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Πείτε μας μετά από 3-4 χρόνια πόσο θα τρίζει κιολας
Μετά από 4 χρόνια και 52.000 χλμ στους κουμμουνιστικούς δρόμους της Πάτρα, καθόλου.
Latest posts made by zoom_out
-
RE: BMW 1 Series F70 (2024)
@chris__7 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Πείτε μας μετά από 3-4 χρόνια πόσο θα τρίζει κιολας
Μετά από 4 χρόνια και 52.000 χλμ στους κουμμουνιστικούς δρόμους της Πάτρα, καθόλου.
-
RE: Αυτοκίνητο που μάθαμε να οδηγούμε
Ford 12m, μεταχειρισμένο από Γερμανία.
Ταχύτητες δίπλα από το τιμόνι. Ζώνες ασφαλείας μπήκαν μετά από χρόνια.
-
RE: CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός
Όπως όλοι εδώ, είμαι και εγώ δύσπιστος.
Όμως αυτό που γράφεται για ΕΣΠΑ, είναι αδύνατο να συμβεί χωρίς να βάλει χρήματα και ο ίδιος.
Βέβαια μπορεί να φουσκώσει με διάφορους τρόπους τη συμμετοχή του ώστε να πιάσει το αναγκαίο ποσοστό.
Είναι κάτι που το κάνουν πολλοί, γίνεται με πολλούς νόμιμους τρόπους και είναι και σε κάποιο βαθμό και επιθυμητό.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να βάλει χρήματα, να κάνει εκταμιεύσεις με βάση εκ των προτέρων καθορισμένα ποσοστά ολοκλήρωσης και να παραδώσει "φυσικό αντικείμενο". Μόνο ερευνητικά προγράμματα δεν αποδίδουν κάτι σε παραγωγή (και για αυτό τα επιθυμούν τόσο οι πανεπιστημιακοί).
Με όλη αυτή τη δημοσιότητα θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός πριν μπει σε επιδοτούμενο καθεστώς. -
RE: Νέα BMW 1 Series 2019
Από ότι είχα δει, έχει πιο μεγάλη οθόνη, ψηφιακό πίνακα οργάνων , navi και Android Auto.
-
Πλάκα πλάκα την έχει πάρει κανείς την 118 να μας πει πιο εκτεταμένες εντυπώσεις;
Έχω την 118i sportline 1 χρόνο. Πολύ ποιοτικό εσωτερικό. Άνετη ανάρτηση, καλό τιμόνι, λίγο τεχνιτή αίσθηση σε χαμηλές ταχύτητες. Αισθητή διαφοροποίηση στα 3 προγράμματα λειτουργίας του κινητήρα. Μέσα σε πόλη με το eco δεν καταλαβαίνεις αλλαγές.
Στα λίγα γρήγορα και απαιτητικά στροφιλίκια που έχω προλάβει να πάω, είναι όπως ακριβώς περιμένεις να είναι ένα προσθιοκίνητο. με ζωντανή ουρά. Όχι τόσο νευρική όσο το focus I που είχα αλλά ευχάριστα ενεργή!
Σε μια ανοικτή στροφή των 160 που είχα πατήσει κατά λάθος τον ανύπαρκτο συμπλέκτη (δηλ το φρένο αφού είναι αυτόματη) με μάζεψε χωρίς δράματα.
Δεν τρίζει τίποτα μέσα,χώροι επαρκείς για μικρή οικογένεια.
Κατανάλωση 6,0 σε εθνική με τα όρια,7,5 στην πόλη.
6,5 σε εκδρομή 1000χλμ σε Μάνη και Μεσσηνία πρόσφατα.
Μόνο αρνητικό η έλλειψη navi ή AA. Τώρα βέβαια είναι στάνταρ αλλά με την ανάλογη επιβάρυνση σε σχέση με πέρυσι.
-
Χωρίς κανένα κραδασμό από κινητήρα, τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν πότε αλλάζει ταχύτητα, πιο αθόρυβο. Βέβαια , ένα τεστ του εικοσάλεπτου ήταν, δεν υπήρχε 118i τότε.
ΑΑ= android auto.
Κατανάλωση μέσα σε επαρχιακή πόλη, 7,5 - 8. Διαδρομές πολύ μικρές, συνεχείς στάσεις.
Το καλοκαίρι σε διακοπές με οικογένεια (2 ταξιδάκια των 950 χλμ), μπάνια κλπ, 6,5
-
Δεν ξέρω για τα οικονομικά σου και πόσο θα κρατήσεις το αυτοκίνητο κλπ.
Σε σχέση με το 116d που είχα κάνει test drive, το 118i sportline που αγόρασα είναι πιο ραφιναρισμένο, πολύ πιο όμορφο μέσα και θα έλεγα πιο επίκαιρο.
Μόνη σοβαρή έλλειψη το ΑΑ ή το gps. Aν είναι σε προσφορά τώρα, νομίζω είναι το πιο ισορροπημένο πακέτο.
-
RE: Κοστος οδικής βοήθειας χωρίς να υπάρχει στο ασφάλιστρο
Στην Πάτρα, για μεταφορά από Ρίο στο κέντρο, 30€ .
Ήρθε σε 20 λεπτά.
-
RE: Αλλαγή από qashqai σε hatchback
εγώ την Παρασκευή θα οδηγήσω την118i sportline σε test drive .έχει τόση διαφορά με το focus ;από κατανάλωση πως είναι ως τώρα ;
Μέσα στην πόλη 7,5 . Επαρχία βέβαια,
Εθνική με νόμιμες ταχύτητες άνετα 6,5
-
RE: Αλλαγή από qashqai σε hatchback
Από focus αρχαίο (να μην μιλήσουμε καλύτερα για αξιοπιστία παρόλο που ήταν πολύ παιχνιδιάρικο στο δρόμο) πήγα σε 118 sportline.
Κοίταξα (με μικρά test drives) και το νέο focus 1.5 τότε και το golf 8 και το προηγούμενο α3.
Η τιμή σε αυτά που ήθελα ήταν περίπου ίδια.
Με μεγάλη διαφορά η 118 είναι πιο ποιοτική και οδηγικά καλύτερη από όλα τα παραπάνω.
Συμφωνώ για την μεγάλη έλλειψη ΑΑ. Αν μπορείς να το παραβλέψεις , νομίζω είναι η πιο ισορροπημένη επιλογή.
Μοναδική εξαίρεση το νέο Α3 , που όμως νομίζω πάει πιο πάνω σε τιμή.