-
Που εξυπηρετεί ο Μυτιληναίος.
Ο οποίος πουλάει και τον ηλεκτρισμό φωτισμού στους Δήμους. -
@famas said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
2,85 Καλλικράτεια Χαλκιδική.
Λογικο μου φαινεται για περιοχη κροισων
-
Των ποιων?
-
@kkostask said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Των ποιων?
Εβαλα να δω που στο καλο ειναι , και ειδα απεραντες παραλιες γεματες ανακλιντρα , και πουθενα χωρος για φτωχους με πετσετα και σαγιοναρες .
-
Μια χαρά λαϊκή περιοχή είναι, ακόμα και τα μπιτσόμπαρα δεν χρεώνουν ξαπλώστρες και ομπρέλες….μόνο ότι πάρεις.
-
Μια χαρά λαϊκή περιοχή είναι, ακόμα και τα μπιτσόμπαρα δεν χρεώνουν ξαπλώστρες και ομπρέλες….μόνο ότι πάρεις.
Οι Σπέτσες είναι λαϊκή περιοχή ?

-
@red_monster said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:

Καλλικράτεια βρε.
Η οποία έχει και αστυνομικό τμήμα που την έχει δει τροχαία, προσέχετε αν πάτε
-
@red_monster said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:

Για την Καλλικράτεια λέμε αδερφέ…
-
οκ οκ !
μαι μιστεικ ! -

Είχα την τύχη να την γνωρίσω από κοντά και να συζητήσουμε χαλαρά για διάφορα θέματα! Οσο μεγάλη προσωπικότητα των γραμμάτων και αν ήταν, άλλο τόσο ήταν μια απλή και προσιτή δασκάλα! Εξαιρετική και πολύ γλυκιά!
Καλό ταξίδι!
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:

Είχα την τύχη να την γνωρίσω από κοντά και να συζητήσουμε χαλαρά για διάφορα θέματα! Εξαιρετική και πολύ γλυκιά!
Καλό ταξίδι!
Και στο περιβαλλον της φρειδερικης της τσαχπινας .
-
Εκπληκτική προσωπικότητα!
Σε έκανε να την συμπαθήσεις στο δευτερόλεπτο! Απεχθανόταν τους τύπους και πήγαινε κατευθείαν στην ουσία!
-
-

Είχα την τύχη να την γνωρίσω από κοντά και να συζητήσουμε χαλαρά για διάφορα θέματα! Οσο μεγάλη προσωπικότητα των γραμμάτων και αν ήταν, άλλο τόσο ήταν μια απλή και προσιτή δασκάλα! Εξαιρετική και πολύ γλυκιά!
Καλό ταξίδι!
Εγώ είχα την τιμή να την παραλαβω και μεταφέρω από το αεροδρόμιο πριν 20 χρόνια, όντως πολύ προσιτή. Φοβερή διαύγεια πνεύματος, για την ηλικία της
-
@a-d-p said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:

Καλό ταξίδι!
Εγώ είχα την τιμή να την παραλαβω και μεταφέρω από το αεροδρόμιο πριν 20 χρόνια, όντως πολύ προσιτή. Φοβερή διαύγεια πνεύματος, για την ηλικία της
και οδηγος vip εχεις κανει ;
-

-
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:

Είχα την τύχη να την γνωρίσω από κοντά και να συζητήσουμε χαλαρά για διάφορα θέματα! Εξαιρετική και πολύ γλυκιά!
Καλό ταξίδι!
Και στο περιβαλλον της φρειδερικης της τσαχπινας .
Είχα κάνει καί στο "βουνό" πάντως (αφού κατά τα λεγόμενά της είχε υπάρξει επονίτισα).
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπήρξε σπουδαία στο αντικείμενό της, με καταπληκτική καριέρα.
Από την άλλη, αν και κατά δήλωσή της "ουδέποτε ασχολήθηκε με την πολιτική ", (πράγμα που όταν διατυπώνεται από κορυφαία ακαδημαϊκό, ακούγεται περισσότερο υποκριτικό παρά αφελές, εκτός κι αν δεχτούμε ότι οι διαπρεπείς βυζαντινολόγοι είναι η εξαίρεση στο αριστοτέλειο ρήμα περί "πολιτικού ζώου") είχε κατά καιρούς εκφράσει αμφιλεγόμενες και αντιφατικές προς το τεράστιο επιστημονικό της έργο, απόψεις.
Τέλος πάντων, η "άμα τή αγγελία τού θανάτου" εσπευσμένη οσιοποίηση (μή πώ καί αγιοποίηση) τών "δεδικαιωμένων" τεθνεώτων, είναι γνωστή και συνηθισμένη τροπή του νεοελληνικού ψυχισμού. Μακάρι να φτάσουμε κι εμείς τα χρόνια της! (πλήρεις ημερών και πλήρεις επιτυχιών, όπως και η εκλιπούσα,)
-

Καλό ταξίδι!
Συνοδηγός ήμουν
,
οδηγό βάζαμε έναν πρώην ταξιτζή, που έβαζε και νεκρά στις κατηφόρες

-

Καλό ταξίδι!
Συνοδηγός ήμουν
,
οδηγό βάζαμε έναν πρώην ταξιτζή, που έβαζε και νεκρά στις κατηφόρες

Προστατης δηλαδη.

-
@metoikos said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@
Διατί γράφεις κατα τουτον τον τρόπον; Έχει τάχα τινα σκοπόν η χρησιμότητα τοιαύτη η γραφή, ητις μεταχειρίζεται έκφρασις και σύνταξιν της αρχαϊζούσης;
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]