-
Η έκδοση με τα 116 άλογα έχει 22 kg ροπή στις 1.500 στροφές και με τα 150 άλογα 25 kg.
Μια χαρά πάει το μικρό, σε μη νόμιμες ταχύτητες θα κρεμάει.
-
@vagkirk said in VW T-ROC 2026:
Ακριβουτσικες οι τιμές για τους πολλούς, αλλά σωστές για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν από τους Κινέζους και τους Γάλλους.
Επίσης όποιοι δεν μπορούν να πιάσουν τον βασιλιά της κατηγορίας Tiguan σε καλές εκδόσεις το Troc είναι μονόδρομος στα 32-35 χιλιάρικα και εξίσου μουρατο.
Εγώ , το έχω ξαναγράψει, στα χρήματα αυτά θα έπαιρνα το νέο C5 Aircross.
Ένα πράγμα με χαλάει σε αυτο. Γενικα συμφωνώ ειναι τούμπανο το αμαξι και πλήρες. Δεν μου κάθεται το τρικιλινδρο μοτερ με τίποτα ειδικά για τέτοια αμάξωμα.
-
@mariolas said in VW T-ROC 2026:
Ακριβουτσικες οι τιμές για τους πολλούς, αλλά σωστές για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν από τους Κινέζους και τους Γάλλους.
Επίσης όποιοι δεν μπορούν να πιάσουν τον βασιλιά της κατηγορίας Tiguan σε καλές εκδόσεις το Troc είναι μονόδρομος στα 32-35 χιλιάρικα και εξίσου μουρατο.
Ένα πράγμα με χαλάει σε αυτο. Γενικα συμφωνώ ειναι τούμπανο το αμαξι και πλήρες. Δεν μου κάθεται το τρικιλινδρο μοτερ με τίποτα ειδικά για τέτοια αμάξωμα.
Όλες οι εκδόσεις στο καινούργιο είναι 4κύλινδρες, 1.500cc και mild hybrid για βοήθεια χαμηλά.
-
@andya3 said in VW T-ROC 2026:
@mariolas said in VW T-ROC 2026:
Όλες οι εκδόσεις στο καινούργιο είναι 4κύλινδρες, 1.500cc και mild hybrid για βοήθεια χαμηλά.
Ναι το ξέρω για το Citroen έλεγα!
-
@kkostask said in VW T-ROC 2026:
@a-d-p said in VW T-ROC 2026:
@kkostask said in VW T-ROC 2026:
Λοιπόν έπεσα μόνο 400€ έξω στην τιμή της βασικής έκδοσης
Αν περισσεύουν τα 400 ευρώ θα τα φας στον ψυχίατρο αφού θα βλέπεις Yaris να σου παίζουν τα φώτα….θα έπρεπε να απαγορεύεται δια νόμου τέτοια ιπποδύναμη σε τόσο μεγάλο σκάφος.
Η adpαινα διάλεξε μπλέ style με τα 116 , δεν θέλει να τρέχει 🤭

33-34 χιλιάρικα για ένα αυτοκίνητο με τόσο λίγα άλογα που θα βαρυγκομάνε να ξεκινήσει σε φανάρι? Ακόμα και Πόλο με 80 άλογα πιο γρήγορα θα πηγαίνει…
Το έβγαλαν για test drive; Που;

Κάτσε βρε να το οδηγήσουμε πρώτα.Στο κάτω κάτω στο χιλιάρικο κόλλησες, τι 34 τι 35, αν φτάσεις εκεί πας στα 150 άλογα. Εγώ περισσότερο φοβάμαι τις "παιδικές ασθένειες "

-
@criuser said in VW T-ROC 2026:
Τα δικά μου λόγια είναι αντικειμενικά γιατί έχουν κοινά κριτήρια για όλα.
Για παράδειγμα τα 3 αιρκρος και φροντέρα είναι φτηνιάρικα μέσα. Σκληρά πλαστικά με καλή συναρμογή.
Αλλά άμα παίρνεις την πιο πλούσια έκδοση ψιλουβριδικό, αυτόματο με 145 άλογα στα 25-26000, είναι θέμα δικής σου επιλογής, αν θα δεχτείς αυτόν τον συμβιβασμό.
Από την άλλη αν δώσεις 35000 για ένα Τ-ροκ θερμικό, για την μεσαία έκδοση, απλά θα έχεις κάνει το κέφι σου.
Και τα κέφια πληρώνονται.
Πάλι κουβά ο @criuser 🤭

Γιατί πόσο έχει η μεσαία έκδοση του θερμικού Τ-ροκ με τα 150 άλογα ?
-
Dry DCT για Αθήνα = big no-no
-
Τα δικά μου λόγια είναι αντικειμενικά γιατί έχουν κοινά κριτήρια για όλα.
Για παράδειγμα τα 3 αιρκρος και φροντέρα είναι φτηνιάρικα μέσα. Σκληρά πλαστικά με καλή συναρμογή.
Αλλά άμα παίρνεις την πιο πλούσια έκδοση ψιλουβριδικό, αυτόματο με 145 άλογα στα 25-26000, είναι θέμα δικής σου επιλογής, αν θα δεχτείς αυτόν τον συμβιβασμό.
Από την άλλη αν δώσεις 35000 για ένα Τ-ροκ θερμικό, για την μεσαία έκδοση, απλά θα έχεις κάνει το κέφι σου.
Και τα κέφια πληρώνονται.
Πάλι κουβά ο @criuser 🤭

Γιατί πόσο έχει η μεσαία έκδοση του θερμικού Τ-ροκ με τα 150 άλογα ?
31390€ μάλλον, αλλά δεν χρειάζεται να ανέβεις στους 150 ίππους και η έκδοση με τους 116 ίππους είναι πιο γρήγορη από τον κινητήρα της Στελαντις με τους 136

και κοστίζει 30865€.
Άσε που η βασική Trend παίζει να είναι πιο πλούσια εξοπλισμένη από την μεσαία PLUS της Citroen 🤭
.
33210€ έχει η πλούσια STYLE και 37500€ η sport R-line (δεν έχει αντίστοιχη έκδοση η Citroen), αυτή που έλεγες ότι θα κοστίζει 45000€

-
Πολλά λεφτά! Έχουμε ξεφύγει…. Χοντρικά είμαστε 10.000 ευρώ πάνω πριν το κόβιντ για ίδιας κατηγορίας όχημα
-
@jamesd said in VW T-ROC 2026:
Dry DCT για Αθήνα = big no-no
Αυτό Θα το γνωρίζουμε σίγουρα σε λίγα χρόνια, που θα έχουν κυκλοφορήσει αρκετά τα eTSi mHEV
-
Δεν έχει διαφορά το Mhev από το απλό, δεν ξεκινά από στάση το όχημα ώστε να μην έχεις το slip των συμπλεκτών
-
@lap said in VW T-ROC 2026:
Πολλά λεφτά! Έχουμε ξεφύγει…. Χοντρικά είμαστε 10.000 ευρώ πάνω πριν το κόβιντ για ίδιας κατηγορίας όχημα
Την άνοιξη του 2022, που έκανε ντεμπούτο, η έκδοση R-line, στοίχιζε 29500,
δλδ +8000€ σε 4 χρόνια,
Μ.Ο. 2000€/έτος,
αλλά πρέπει να έχει πιο πλούσιο εξοπλισμό -
Κοβιντ πότε είχαμε;
Το 2019 υπήρχε το t roc?
-
-
Pentium 4

Πάντως είναι πολύ ωραίο αυτοκίνητο!
-
@lap said in VW T-ROC 2026:
Δεν έχει διαφορά το Mhev από το απλό, δεν ξεκινά από στάση το όχημα ώστε να μην έχεις το slip των συμπλεκτών
Οπότε θα περιμένουμε τα full hybrid

-

-
Τώρα γιατί ξύνεις πληγές;

-

Μεγάλη διαφορά στην αισθητική!
Ναι στην υβριδική θεωρώ πως δεν θα έχει θέμα με το slip συμπλεκτών!
Μονάχα η θέση του ντεπόζιτου με φοβίζει παραξενεύει
-
Κι εδώ έπεσα μέσα, μήπως να παίξω κάνα στοίχημα Allwyn

VW T-ROC 2026