-
@w202-amg said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@otso said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@nikonino said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@nikonino εγώ πάντως δεν θα έμπαινα από κάτω για εργασία. Πήγαινε σε ένα βενζινάδικο που να έχει ράμπα,safe και ξεκούραστα.
Ναι είμαι χ€στης.....Φοβούνται ω ρε τα κοπέλια; Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας. Ο γρύλος σηκώνει 3 τόνους και τα τρίποδα 6 τόνους, τα οποία έχουν και πίρο ασφαλείας.
Έχω μπει πολλές φορές στον πειρασμό.....
Δεν χρειάζεται να πέσει όλο το αμάξι, ανάλογα αν κοιτάς προς τα πάνω κτλ μπορεί και 1-2-3 εκ να είναι αρκετά για τα χειρότερα.
Αν επιμένεις άποψη μου πάρε κορμούς από πλάτανο, μέτρα τι ύψος θέλεις και έχεις ΣΧΕΤΙΚΆ το κεφάλι σου ήσυχο.
SOS , αν το αμάξι τσουλισει είτε κορμός, είτε γρύλος είτε τρίποδο χαιρετίσματα....
Γενικά απέφυγε το , έχουν πάει αρκετοί χαμένοι έτσι .
Ο φόβος φυλάει τα έρμα
εγω ξερω 2 ο ενας μηχανικος
Παίζει να λέμε το ίδιο περιστατικό. Σε συνεργείο έγινε.3ο δε νομιζω να βρειτε.
-
@ilias-a said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@nikonino εγώ πάντως δεν θα έμπαινα από κάτω για εργασία. Πήγαινε σε ένα βενζινάδικο που να έχει ράμπα,safe και ξεκούραστα.
Ναι είμαι χ€στης.....Φοβούνται ω ρε τα κοπέλια; Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας. Ο γρύλος σηκώνει 3 τόνους και τα τρίποδα 6 τόνους, τα οποία έχουν και πίρο ασφαλείας.
Δεν χρειάζεται να πέσει όλο το αμάξι, ανάλογα αν κοιτάς προς τα πάνω κτλ μπορεί και 1-2-3 εκ να είναι αρκετά για τα χειρότερα.
Αν επιμένεις άποψη μου πάρε κορμούς από πλάτανο, μέτρα τι ύψος θέλεις και έχεις ΣΧΕΤΙΚΆ το κεφάλι σου ήσυχο.
SOS , αν το αμάξι τσουλισει είτε κορμός, είτε γρύλος είτε τρίποδο χαιρετίσματα....
Ο φόβος φυλάει τα έρμα
Όχι μετά αρχίζουν τα δικολωνα ευτυχώς δίχως απώλειες, μόνο υλικές.
-
Μην αρχίζουμε τα χαζά τώρα, αν μετά την ανύψωση στηρίξεις το αυτοκίνητο από τις προβλεπόμενες θέσεις ανύψωσης σε 3ποδα δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα. Τώρα αν μιλάμε με μπούφους, οκ πάσο, μπορεί να σκοτωθεί και στο μπάνιο !
-
@red_monster said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μην αρχίζουμε τα χαζά τώρα, αν μετά την ανύψωση στηρίξεις το αυτοκίνητο από τις προβλεπόμενες θέσεις ανύψωσης σε 3ποδα δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα. Τώρα αν μιλάμε με μπούφους, οκ πάσο, μπορεί να σκοτωθεί και στο μπάνιο !
Βρε ο άνθρωπος πρώτη φορά θα κάνει κάτι τέτοιο ,ένα ξεχασμένο χειρόφρενο-ταχύτητα και δεν θέλει πολύ μετά....
''Αστείο'' περιστατικό κάποιος είχε πάθει λάστιχο, σταματάω και πάω να σηκώσω το αμάξι.
-Βάλτε χειρόφρενο και ταχύτητα
πάει βάζει.....
Σηκώνω βγάζω σχεδόν τη ζαντα....κινείται κινείται πάρτο κάτω....
-Δεν βάλατε χειρόφρενο ταχύτητα?
-ΟΧ να δώ.....ε όχι( πήγε για αυτό αλλά ξεχάστηκε....ενώ μπήκε στο αμάξι)
Μετά αλλάχθηκε κανονικά.....
Κάποιος περαστικός να σου μιλήσει ζαλίσει + λίγη απειρία και γίναμε -
Βρε ο άνθρωπος πρώτη φορά θα κάνει κάτι τέτοιο ,ένα ξεχασμένο χειρόφρενο-ταχύτητα και δεν θέλει πολύ μετά....
''Αστείο'' περιστατικό κάποιος είχε πάθει λάστιχο, σταματάω και πάω να σηκώσω το αμάξι.
-Βάλτε χειρόφρενο και ταχύτητα
πάει βάζει.....
Σηκώνω βγάζω σχεδόν τη ζαντα....κινείται κινείται πάρτο κάτω....
-Δεν βάλατε χειρόφρενο ταχύτητα?
-ΟΧ να δώ.....ε όχι( πήγε για αυτό αλλά ξεχάστηκε....ενώ μπήκε στο αμάξι)
Μετά αλλάχθηκε κανονικά.....
Κάποιος περαστικός να σου μιλήσει ζαλίσει + λίγη απειρία και γίναμεΚαλά τα λες. Αλλά έχω πάρει τον εξοπλισμό (γρύλο, τρίποδα) που χρειάζεται για να είμαι ασφαλής (και όχι απλά να νομίζω). Κάποιοι (ελπίζω λίγοι) αρκούνται στον γρύλο και πάνε από κάτω. Έχω δει και από το manual του κατασκευαστή τα σημεία που είναι κατάλληλα για ανύψωση. Έχω κάνει μία δοκιμή να δω ότι μπορώ με ασφάλεια να σηκώσω το αμάξι και να βάλω τα τρίποδα. Δεν έχω μπει κατευθείαν από κάτω. Και πλέον με την τεχνολογία μπορείς να δεις την διαδικασία από κάποια βίντεο στο youtube για να έχεις μια καλή ιδέα τί σε περιμένει και τι πρέπει να προσέχεις. (να έχεις βάλει και τάκους, χειρόφρενα, καλό κούνημα, στέρεο έδαφος, κλπ)
-
Σε μερικά καταστήματα ανταλλακτικών τα οποία στην πίσω αυλή το παίζουν και συνεργεία αλλάζουν λάδια με ΑΕΡΟΦΟΥΣΚΕΣ ! Σωστά ακούσατε κύριοι, για να πουλήσουν τη σαβουροπραμάτεια τους βάζουν τους πωλητές λαδιών και καθαριστήρων να αλλάξουν λάδια ενώ στηρίζεται το αυτοκίνητο σε αεροφουσκες !
-
Η φάση είναι ….‘είστε σίγουρος πως είστε υπεύθυνος τεχνικός ασφαλείας;’

Σε πειράζω.
-
-
-
Σε μερικά καταστήματα ανταλλακτικών τα οποία στην πίσω αυλή το παίζουν και συνεργεία αλλάζουν λάδια με ΑΕΡΟΦΟΥΣΚΕΣ ! Σωστά ακούσατε κύριοι, για να πουλήσουν τη σαβουροπραμάτεια τους βάζουν τους πωλητές λαδιών και καθαριστήρων να αλλάξουν λάδια ενώ στηρίζεται το αυτοκίνητο σε αεροφουσκες !
Το έβλεπα σε βιντεάκια στην Ασία αλλά μου φαινόταν ακραίο.....
Ο ρεντ καλά τα λέει αρκεί να μην υπάρχουν παραλείψεις.
Νομίζω είναι δύσκολο για να βγάλεις ΝΕΑ άδεια συνεργείου σήμερα και φυσικά θες και πτυχίο..... -
@a-d-p said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Τεκνολοτζια
-
Και σου λεει τα έχει κάνει όλα αυτά ο νικονιμο και μόλις μπει από κάτω, περνάει ο δήμος με ένα φορτηγό και ένα πιεστικό νερού για τον καθαρισμό του δρόμου που δεν πέρασε ποτέ ξανά στην ιστορία, και χτυπάει με πίεση τα τρίποδα.
-
@ilias-a said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ο φόβος φυλάει τα έρμα
Όχι μετά αρχίζουν τα δικολωνα ευτυχώς δίχως απώλειες, μόνο υλικές.
Και ομως απο ελλειπη συντηρηση πολλα εχουν πεσει, 7 ή 8 γνωριζω, τα 2 σε συνεργεια που δουλευα.
-
@geo-f1 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ξανα στους δρομους!!! Απο το μακρινο 2012!!!!
Γιωργο θα μας τρελλανεις ;
ΤΑ εφτυσε η μελιτζανα ;
Παει η μελιτζανα οτσο μου Πουληθηκε. Ενημερωσε τα αρχεια σου παρακαλω

-

Ο Σπάικ;
-
@famas said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:

Ο Σπάικ;