-
@bekiaris said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
τέτοιους πολιτικούς θέλουμε?
O 2ος καλύτερος πολιτικός που έχουμε σήμερα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα των υπολοίπων. Αρα τον θέλουμε - εγώ ιδανικά τον θέλω και ΠΘ.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
O 2ος καλύτερος πολιτικός που έχουμε σήμερα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα των υπολοίπων. Αρα τον θέλουμε - εγώ ιδανικά τον θέλω και ΠΘ.
Απο τους λιγους που δουλευουν.
-
@ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
οι δηλώσεις του δεν τιμούν πρώτα τον ίδιο, δεν το μετράω ως αποτέλεσμα εργασίας. Τα θύματα των τεμπών και το πένθος των οικογενειών δεν θα πρέπει κανένας μας να τα βάζει στο στόμα του για κανένα λόγο, ειδικά η ΝΔ που ειναι η κύρια υπεύθυνη για την απόκρυψη στοιχείων.
-
οι δηλώσεις του δεν τιμούν πρώτα τον ίδιο, δεν το μετράω ως αποτέλεσμα εργασίας. Τα θύματα των τεμπών και το πένθος των οικογενειών δεν θα πρέπει κανένας μας να τα βάζει στο στόμα του για κανένα λόγο, ειδικά η ΝΔ που ειναι η κύρια υπεύθυνη για την απόκρυψη στοιχείων.
Προτιμω να κοιταω τα εργα, για τα Τεμπη ολες οι κυβερνησεις εχουν το μεριδιο τους, μικροτερο ή μεγαλυτερο.
-
Προτιμω να κοιταω τα εργα, για τα Τεμπη ολες οι κυβερνησεις εχουν το μεριδιο τους, μικροτερο ή μεγαλυτερο.
συμφωνώ οτι όλες οι κυβερνήσεις φταίνε, και για αυτό είπα, για την απόκρυψη στοιχείων. Σε αυτό η κύρια ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο, ΝΔ.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Το 15% φλατ ταξ δεν θεωρείται φιλελεύθερο αλλά νεοφιλελεύθερο. Εμποδίζει τις μικρές εταιρίες να ανταγωνιστούν και να εισέλθουν σε κλάδους κάτι που επωφελεί τους κολοσσούς και τα μετοχικά σχήματα μεγατόνων.
Ο ταξιδευτής που είναι μπακαλόγατος εργολάβος σε μια τέτοια κοινωνία εαν ίσχυε αυτό από το 80 δεν θα μπορούσε καν να ξεκινήσει
Σήμερα οι εταιρείες έχουν φλάτ ταξ 20 - 21 %. Ολες.
Εγώ όμως είπα για φλατ ταξ 15 των πολιτών.
Πρώτα διάβαζε τι λέω για να μην εκτίθεσαι στα αφεντικά σου.
Παλιά και καινούργια...

Έγραψα δεκαετία του 80. Όταν ξεκίνησες την επιχείρηση σου.
Εσύ πρέπει να διαβάζεις καλύτερα. Σήμερα δεν θα είχες την δυνατότητα να ανταγωνιστείς και για αυτό την έκανες με ελαφρά
Αφεντικό μου είναι το μυαλό μου.
Πωωωωωωω

-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Το 15% φλατ ταξ δεν θεωρείται φιλελεύθερο αλλά νεοφιλελεύθερο. Εμποδίζει τις μικρές εταιρίες να ανταγωνιστούν και να εισέλθουν σε κλάδους κάτι που επωφελεί τους κολοσσούς και τα μετοχικά σχήματα μεγατόνων.
Ο ταξιδευτής που είναι μπακαλόγατος εργολάβος σε μια τέτοια κοινωνία εαν ίσχυε αυτό από το 80 δεν θα μπορούσε καν να ξεκινήσει
Σήμερα οι εταιρείες έχουν φλάτ ταξ 20 - 21 %. Ολες.
Εγώ όμως είπα για φλατ ταξ 15 των πολιτών.
Πρώτα διάβαζε τι λέω για να μην εκτίθεσαι στα αφεντικά σου.
Παλιά και καινούργια...

δεν πληρωνεις και δεν πληρωσες ποτε φορο ε?
22% + 5% στο μερισμα + 80% προκαταβολη στο 22 -
Δεν ανακοίνωσε μείωση ο Κούλης 1-2 % στον φόρο εταιρειών στην ΔΕΘ ?
Η είπε ότι θα το κάνει για τα εισοδήματα του 2026 στην δήλωση του 2027 που έχει και τις εκλογές ?
-
Η είπε ότι θα το κάνει για τα εισοδήματα του 2026 στην δήλωση του 2027 που έχει και τις εκλογές ?
τι ασχολήσε με τον τσαρλατάνο, αλλά λέει και άλλα κάνει, δεν θα κάνει εκλογές το 27, το 26 θα γίνουν, δεν τραβάει μέχρι τότε...
στο μεταξύ ανέβαλε την πτήση και καλά λόγω κακοκαιρίας. Στην πράξη, πολλά ερωτήματα προκύπτουν και την στάση της ελληνικής κυβέρνησης, σχετικά με την αδιανόητη πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ για τη δημιουργία του «Συμβουλίου Ειρήνης», με το οποίο θέλει να υποκαταστήσει τους διεθνείς θεσμούς (ΟΗΕ).. Φοβάται η κοτούλα το μαστίγιο των Ευρωπαίων...
-
οι φανατικοί υποστηρικτές της Mercosur ηπιατε το αμίλητο νερό σήμερα? γιατί βλέπω ένα κόμπιασμα???
δύσκολο το βλέπω στο τέλος βέβαια να μην περάσει, θα τον βρει τον τρόπο η Ουρσουλα
-
τιποτε ομως, μα τιποτε
δεν εχεις επαφη με φορους
καμμια -
«Η σημερινή εξέλιξη με την παραπομπή της συμφωνίας Mercosur από το Ευρωκοινοβούλιο στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αποτελεί μία σημαντική δικαίωση των Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων. Για περισσότερα από 20 χρόνια επιμένουμε, με επιστημονική και τεχνοκρατική τεκμηρίωση, ότι η συμφωνία αυτή δεν συνιστά απλώς ένα «Δούρειο Ίππο» για την ελληνική γεωργία, αλλά έναν πραγματικό και πολυεπίπεδο κίνδυνο: για την εθνική αγροτική οικονομία, για την παραγωγική βάση της χώρας και για την υγεία των καταναλωτών.
Όσοι αυτοπαρουσιάζονται ως «γνήσιοι πατριώτες», αλλά επέλεξαν να λοιδορήσουν και να απαξιώσουν τους Γεωτεχνικούς, λειτουργώντας ως άκριτοι υποστηρικτές της συμφωνίας, σήμερα σιωπούν μπροστά στις εξελίξεις. -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
τιποτε ομως, μα τιποτε
δεν εχεις επαφη με φορους
καμμιαΚαλά θα του το πω να ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο...

-
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση, η Κυβερνησάρα Μητσοτάκη, να αρνήθηκε τους εμβολιασμούς!
-
μια ακόμα επιτυχία της επιτελικής κυβέρνησης των αρίστων
Ανοιχτή φαίνεται ότι παραμένει η πόρτα της… εξόδου στο Χρηματιστήριο, καθώς από το 2024 έως και σήμερα έχουν διαγραφεί από το ταμπλό της Λεωφόρου Αθηνών συνολικά 15 εισηγμένες, δίνοντας συνέχεια στη μεγάλη «φυγή» της δεκαετίας του ’10. Μάλιστα, τα παραπάνω «exits» καθιστούν σταθερά ελλειμματικό το ισοζύγιο εισαγωγών – διαγραφών, παρά την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στο κομμάτι των αρχικών δημόσιων προσφορών (IPO).
Ωστόσο, το κύμα της φυγής είναι ακόμη μεγαλύτερο αν λάβουμε υπόψη την τελευταία 6ετία, δηλαδή από το 2020 έως και σήμερα. Μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα έχουν διαγραφεί περισσότερες από 40 επιχειρήσεις!
-
Μην ξεχνάτε αυτή την πολύ απλή διαδικασία, κάθε φορά που βάζετε λεφτά να έχει μαζί του το παιδί!
Ή όσοι σαν κι εμένα, ψωνίζετε κάτι ή φέρνετε μετρητά στους παππούδες στο χωριό, και σας πουν «παρτα απ' τον λογαριασμό»https://www.facebook.com/share/r/186D3U1S2A/
Δεν είναι τυχαίο ότι προεδρευουμε στο Γιουρογκρουπ, μετά από τέτοιες εφεύρεσεις!
-
Αν η δουλειά είναι να γλείφει κωλοτρυπίδες Ισραηλινών, Αμερικανών κλπ, ναι είναι ο πιο εργατικός.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μην ξεχνάτε αυτή την πολύ απλή διαδικασία, κάθε φορά που βάζετε λεφτά να έχει μαζί του το παιδί!
Ή όσοι σαν κι εμένα, ψωνίζετε κάτι ή φέρνετε μετρητά στους παππούδες στο χωριό, και σας πουν «παρτα απ' τον λογαριασμό»https://www.facebook.com/share/r/186D3U1S2A/
Δεν είναι τυχαίο ότι προεδρευουμε στο Γιουρογκρουπ, μετά από τέτοιες εφεύρεσεις!
Φορολογητέα αξία 0. Γνώστης ο τύπος...
-
Ίσως και ο μοναδικός! Απίστευτα εργατικός και πολύ σωστός με το "προσωπικό" του.
-
Το κόσμο...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3 🔐