-
@vagkirk said in Toyota RAV4 (2025):
@skg1958 said in Toyota RAV4 (2025):
@vagkirk said in Toyota RAV4 (2025):
Εδώ δείτε αυτοκίνητο το οποίο υπό το πρίσμα των νέων τεκμηρίων θα αποτελέσει άλλη μια κορυφαία πρόταση από την Toyota και στη χώρα μας.
Ας μου πει οποιοσδήποτε που ξέρει δύο πράγματα από αυτοκίνητα και σέβεται τα χρήματα του, αν είχε την δυνατότητα από πλευράς εισοδήματος να δώσει ή χρηματοδοτήσει 43-50 χιλιάδες ευρώ αύριο το πρωί για αγορά ενός μεγάλου τετρακίνητου SUV, αν αυτό το RAV δεν θα ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
Με 7.7 sec για το 0-100χλμ κορυφαίες επιδόσεις έχει, τετρακίνηση έχει , κορυφαία οδηγική συμπεριφορά έχει , πολύ καλούς χώρους λογικά έχει, κορυφαία οικονομία χρήσης έχει , και κατά την άποψη μου είναι και μουρατο σχεδιαστικά και επιβλητικό ακριβώς όπως το θέλουν οι Αμερικανοί που γουστάρουν τέτοια αυτοκίνητα.
Πραγματικά πείτε μου ποιος είναι ο ανταγωνισμός του;
VAG group μόνο ίσως κάποιο TDI 4x4 Kodiaq ;
Nissan Xtrail ίσως, αλλά άλλο ο ασπαστος 2.5 λίτρων κινητήρας και καταξιωμένο υβριδικό σύστημα της Toyota σε σχέση με το αντίστοιχο της Nissan/ Renault.
Εξαιρετική επιλογή το RAV-4 . Οι τιμές στο τετρακίνητο είναι από 51.000 μέχρι 55.000. Εγώ θα προτιμούσα το Mazda CX-60 με τον diesel Hybrid των 3.300 κυβικών που είναι και εξακύλιδρο με 3.000 ευρώ επιπλέον
43.000€ λέει το Style 4Χ4 hybrid που νομίζω δεν του λείπει κάτι.
Το Mazda CX-60 είναι σε άλλο επίπεδο, αυτό είναι πανέξυπνη επιλογή για όσους δεν τρώνε τον παπά περί γερμανικών premium BMW και Mercedes που έχουν πλέον ξεκάθαρα καταντήσει μόνο lifestyle επιλογές.
Αυτά είναι, για άλλη μια φορά, ιστορίες για άγριους
-
@kostis20 said in Toyota RAV4 (2025):
Το επιτόκιο 7,5 δεν είναι?Οι άλλοι πόσο εχουν δηλαδή?
Για τη Ford που είχα κοιτάξει (νομίζω ότι αυτή την περίοδο έχει από τις καλύτερες προσφορές) τα επιτόκια στην πράξη δεν είναι αυτά τα “0,5%” που νομίζει ο κόσμος, αλλά κυμαίνονται περίπου από 2,6% έως 5,6%, ανάλογα με το πρόγραμμα.
Κλασικά, όσο πιο χαμηλό είναι το επιτόκιο, τόσο ανεβαίνει η προκαταβολή και τόσο μειώνονται οι δόσεις. χρηματοδοτικά FORD -
μια και ασχολιεστε με τις ασχημιες της τουοτα
τι διαφορες εχει η μπλακ πλας με την μπλακ και την λάουντζ? εχουν ολες οροφη? ε?
γαμω20αρες παντου?
τι σκατα ειναι η αναρτηση τζι αρ ζμπορτ? και η εκδοση αυτη τι διαφορες εχει?
παντα τετραφεβ -
@gatoz said in Toyota RAV4 (2025):
μια και ασχολιεστε με τις ασχημιες της τουοτα
τι διαφορες εχει η μπλακ πλας με την μπλακ και την λάουντζ? εχουν ολες οροφη? ε?
γαμω20αρες παντου?
τι σκατα ειναι η αναρτηση τζι αρ ζμπορτ? και η εκδοση αυτη τι διαφορες εχει?
παντα τετραφεβGR SPORT έχει ηλιοροφή και όχι πανοραμική αλλά έχει βελτιωμένη ανάρτηση και μπουρναζιώτικο ηχοσύστημα με σαπγουφερ
μπλακ vs μπλακ πλασ (πανοραμική οροφή + φόρτιση σε φορτιστή DC50 +++ μεγάλο συν) μέχρι ετοιμαστεί ο φρεντο εσπρεσσο έχει φορτίσει την μπαταρια που είανι 22Κwh)
λαουντζ έχει επιπλέον θερμαινόμενα πίσω και το μπουρναζιώτικο ηχοσύστημα και πανοραμική
τα παληκάρια είναι Χοντικοί.

-
Rav4 έχει πατήσει σε καμιά έκθεση της Αθήνας?
-
Χθες ημουν στην έκθεση στα γλυκά νερα και δεν είχε.
-
Δεν θα υπάρχει εως και τον Μάρτη
-
Το νέο Toyota RAV4 με τις αναβαθμίσεις των Ιαπώνων της Jaos

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/neo-toyota-rav4-jaos/
-
245/65 R17 Toyo Open Country all-terrain
-
Παρήγγειλε ένας φίλος το. Hev lounge. Θα έρθει Ιούνιο.
-
Δεν χρειάζεται να δείτε όλο το βίντεο στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα "meteor shower" ! εγώ αυτό θα επέλεγα.
Youtube VideoΛογικά είναι το "Μεταλλικό Χάλκινο" του Ελληνικού καταλόγου.

-
@monman2 said in Toyota RAV4 (2025):
Λογικά είναι το "Μεταλλικό Χάλκινο" του Ελληνικού καταλόγου.
Kοκκινο πανι για τους γυφτους .
Toyota RAV4 (2025)