-
@andya3 said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Μπορείς να αυξήσεις την απαλλαγή στα 1.500, γιατί μειώνεται στο μισό όπως είπαμε, άρα ουσιαστικά πάλι 750 είναι. Και να ρίξεις κι άλλο τα ασφάλιστρα. Εγώ αυτό έχω κάνει.
Μακάρι να ισχύει, εσένα το γράφει γραπτώς ότι μειώνεται στο μισό; Δεν θα ήθελα δυσάρεστες εκπλήξεις.... αν τύχει
-
@vangelis1 said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Μπορείς να αυξήσεις την απαλλαγή στα 1.500, γιατί μειώνεται στο μισό όπως είπαμε, άρα ουσιαστικά πάλι 750 είναι. Και να ρίξεις κι άλλο τα ασφάλιστρα. Εγώ αυτό έχω κάνει.
Μακάρι να ισχύει, εσένα το γράφει γραπτώς ότι μειώνεται στο μισό; Δεν θα ήθελα δυσάρεστες εκπλήξεις.... αν τύχει
Παρόμοια συζήτηση είχα πέρυσι με το συμφορουμίτη @sabas_thess που ήθελε να ασφαλίσει το καινούργιο Tiguan του
.Έδωσα κάποιες πληροφορίες που ελπίζω να φανούν χρήσιμες. Για περαιτέρω διευκρινίσεις καλό θα είναι να απευθυνθείς στον ασφαλιστή σου, την Allianz ή το Γρατσία για να βεβαιωθείς τι θα ισχύει στο δικό σου ασφαλιστήριο.
-
Έδωσα κάποιες πληροφορίες που ελπίζω να φανούν χρήσιμες. Για περαιτέρω διευκρινίσεις καλό θα είναι να απευθυνθείς στον ασφαλιστή σου, την Allianz ή το Γρατσία για να βεβαιωθείς τι θα ισχύει στο δικό σου ασφαλιστήριο.
Τη διάβασα τη συζήτηση και μου έχει κάνει εντύπωση που κανένας άλλος δεν το έχει αναφέρει. Είναι τρομερή πληροφορία για όποιον είναι εντός εγγύησης και είναι "υποχρεωμένος" να πηγαίνει στην αντιπροσωπεία. Σε κάθε περίπτωση αύριο το πρωί θα πάω από εκεί να ρωτήσω και τους δύο (Γρατσία και Allianz) και θα ενημερώσω. Σε ευχαριστώ πολύ !!!
-
Όσο το αυτοκίνητο είναι στην εγγύηση, μόνο Allianz που συνεργάζεται η vw. Σου αναφέρω ενδεικτικά πλεονεκτήματα:
- Τη δέχονται όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία vw.
- Η απαλλαγή μειώνεται στο μισό για επισκευή σε εξουσιοδοτημένο vw.
- Η Karenta δέχεται μόνο Allianz για δωρεάν επισκευές. Αλλιώς πληρώνεις από την τσέπη σου και πας μόνος σου να τα πάρεις πίσω από την ασφαλιστική σου.
- Ο Γρατσίας αν δεν έχεις Allianz σε βάζει να προπληρώσεις 10% του κόστους επισκευής ως εγγύηση. Στα δίνει πίσω όταν πληρωθεί από την ασφαλιστική σου (μετά από πόσο καιρό άραγε?).
Μετά από ερώτηση τόσο στον Γρατσία όσο και στην Allianz μου είπαν:
Το 1, 3 και 4 είναι όπως τα λες. ΟΜΩΣ ΤΟ 2 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Δεν ξέρω αν ίσχυε παλιά και τώρα δεν ισχύει αλλά ήταν κάθετα ΟΧΙ. Ελπίζω μόνο φίλε να το γράφει το ασφαλιστήριό σου και φυσικά αυτό που ελπίζω είναι να μην το χρειστείς ποτέ. -
Η Hellas Direct τι λεει σαν εταιρία; Ψαχνω να αλλάξω ασφαλιση για τα αυτοκινητα μου και στην αναζήτηση που εκανα στο insurancemarket βγάζει πολύ καλες τιμές. Η μικτη τους είναι σχεδον στα ιδια χρηματα με την απλη πυρος κλοπης της Ιντεραμερικαν, αλλα δεν την γνωριζω σαν εταιρια.
-
Όσο το αυτοκίνητο είναι στην εγγύηση, μόνο Allianz που συνεργάζεται η vw. Σου αναφέρω ενδεικτικά πλεονεκτήματα:
- Τη δέχονται όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία vw.
- Η απαλλαγή μειώνεται στο μισό για επισκευή σε εξουσιοδοτημένο vw.
- Η Karenta δέχεται μόνο Allianz για δωρεάν επισκευές. Αλλιώς πληρώνεις από την τσέπη σου και πας μόνος σου να τα πάρεις πίσω από την ασφαλιστική σου.
- Ο Γρατσίας αν δεν έχεις Allianz σε βάζει να προπληρώσεις 10% του κόστους επισκευής ως εγγύηση. Στα δίνει πίσω όταν πληρωθεί από την ασφαλιστική σου (μετά από πόσο καιρό άραγε?).
Μετά από ερώτηση τόσο στον Γρατσία όσο και στην Allianz μου είπαν:
Το 1, 3 και 4 είναι όπως τα λες. ΟΜΩΣ ΤΟ 2 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Δεν ξέρω αν ίσχυε παλιά και τώρα δεν ισχύει αλλά ήταν κάθετα ΟΧΙ. Ελπίζω μόνο φίλε να το γράφει το ασφαλιστήριό σου και φυσικά αυτό που ελπίζω είναι να μην το χρειστείς ποτέ.Το χρησιμοποίησα το 2 πέρυσι. Έπεσε ένα μηχανάκι στην πόρτα του συνοδηγού και έφυγε και αναγκάστηκα να το φτιάξω μόνος μου, με χρήση της μικτής. Να έχει αλλάξει από φέτος? Θα ενημερωθώ εκ νέου.
-
Εκανα νέο ετήσιο συμβόλαιο στο LBX με την Hellas Direct
Κάλυψη φουλ για 35.000, μικτή με απαλλαγή 500 ευρώ και εγγύηση αξίας 35.000
Σύνολο 670 ευρώ με άτοκες δόσεις -
Πάντως ισχύει και στον συνδυασμό Alianz Σαρακάκη για τα Honda και μου το είχαν αναφέρει από τη Honda. 1000€ απαλλαγή γενικά και 500€ στη Honda.
-
@bathan said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Εκανα νέο ετήσιο συμβόλαιο στο LBX με την Hellas Direct
Κάλυψη φουλ για 35.000, μικτή με απαλλαγή 500 ευρώ και εγγύηση αξίας 35.000
Σύνολο 670 ευρώ με άτοκες δόσειςΘα ήθελες παρακαλώ να μας πεις καμία λεπτομέρεια, που την έκανες σε πράκτορα μέσω πλατφόρμας;
-
@bathan said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Εκανα νέο ετήσιο συμβόλαιο στο LBX με την Hellas DirectΚάλυψη φουλ για 35.000, μικτή με απαλλαγή 500 ευρώ και εγγύηση αξίας 35.000
Σύνολο 670 ευρώ με άτοκες δόσειςΘα ήθελες παρακαλώ να μας πεις καμία λεπτομέρεια, που την έκανες σε πράκτορα μέσω πλατφόρμας;
Από Inchcape Insurance, ασφαλιστικοί πράκτορες μέσω Lexus/Toyota
-
Το χρησιμοποίησα το 2 πέρυσι. Έπεσε ένα μηχανάκι στην πόρτα του συνοδηγού και έφυγε και αναγκάστηκα να το φτιάξω μόνος μου, με χρήση της μικτής. Να έχει αλλάξει από φέτος? Θα ενημερωθώ εκ νέου.
Σε ποια αντιπροσωπεία;
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ