-
-
@savas89 said in Peugeot 3008 (2024):
@a-d-p said in Peugeot 3008 (2024):
@katafractos17 said in Peugeot 3008 (2024):
Εγώ πάντως βλέπω αρκετά πλέον.
Κι εγώ καθημερινά ένα

https://forum.4troxoi.gr/topic/101165/peugeot-3008-2024/741?_=1760284055616Κι εδώ Λάρισα ,μετά το χαμό με 2008 εντοπίζω και 3008 πλέον με τον αμφιλεγόμενο ποπό που εμένα όμως μου θυμίζει premiumila . Άσε που ένας κάτοχος προχτές μου είπε ότι κινείται και αρκετά ηλεκτρικά σε κάποιες περιπτώσεις

Ναι ισχύει και εγώ που μένω Λάρισα το βλέπω πολύ συχνά το νέο 3008 και σε όλα τα χρώματα! Η αλήθεια είναι ότι δεν περνάει και απαρατήρητο! Είναι πολύ ογκώδης και τούμπανο και φαίνεται οπτικά για αμάξι ακριβότερο από όσο κοστίζει .. Γενικά αυτή η πόλη έχει γεμίσει με τα suv της Peugeot! Τα 2008 και τα 3008 2ης γενιάς αλλά και 3ης πλέον τα βλέπω περισσότερο από κάθε άλλο SUV .. και τις περισσότερες φορές τα νέα 2008 και 3008 είναι αθόρυβα όταν κινούνται που σημαίνει ότι σε πολλά σημεία κινούνται ηλεκτρικά ..
-
@giocitroen91 said in Peugeot 3008 (2024):
@savas89 said in Peugeot 3008 (2024):
Εγώ πάντως βλέπω αρκετά πλέον.
Κι εγώ καθημερινά ένα

https://forum.4troxoi.gr/topic/101165/peugeot-3008-2024/741?_=1760284055616Κι εδώ Λάρισα ,μετά το χαμό με 2008 εντοπίζω και 3008 πλέον με τον αμφιλεγόμενο ποπό που εμένα όμως μου θυμίζει premiumila . Άσε που ένας κάτοχος προχτές μου είπε ότι κινείται και αρκετά ηλεκτρικά σε κάποιες περιπτώσεις

Ναι ισχύει και εγώ που μένω Λάρισα το βλέπω πολύ συχνά το νέο 3008 και σε όλα τα χρώματα! Η αλήθεια είναι ότι δεν περνάει και απαρατήρητο! Είναι πολύ ογκώδης και τούμπανο και φαίνεται οπτικά για αμάξι ακριβότερο από όσο κοστίζει .. Γενικά αυτή η πόλη έχει γεμίσει με τα suv της Peugeot! Τα 2008 και τα 3008 2ης γενιάς αλλά και 3ης πλέον τα βλέπω περισσότερο από κάθε άλλο SUV .. και τις περισσότερες φορές τα νέα 2008 και 3008 είναι αθόρυβα όταν κινούνται που σημαίνει ότι σε πολλά σημεία κινούνται ηλεκτρικά ..
Ισχύει. Να σου πω σκεφτόμουν ότι βλέπω πολλά άλλα λέω θα είναι επειδή περιμένω το δικό μου αλλά όντως έχει πολλά και με το νέο σήμα.. απλώς Καλοκαίρι δεν έβλεπα πολύ 3008, αλλά κυρίως 2008, τώρα λίγο παραπάνω. Πάντως αν πετύχεις σε λίγο καιρό 5008 ή εγώ θα είμαι ή κανένας άλλος τριτεκνος+ μέχρι τώρα δεν το πέτυχα σε νέο.

-
-
Το Ε-3008 AWD ξεκινάει από τα 49.800 ευρώ, με τη συγκεκριμένη τιμή να περιλαμβάνει την κρατική επιδότηση

-
Στην ελληνική αγορά το τετρακίνητο Peugeot E-3008 Dual Motor των 325 ίππων (+τιμή)
-
Στην ελληνική αγορά το τετρακίνητο Peugeot E-3008 Dual Motor των 325 ίππων (+τιμή)
Για μερακλήδες ευκατάστατους

-
Εκλεισε το επόμενο λήζινγκ του Κατάφρακτου και θα κάνει χειρονομίες σε κάτι γατάκια...

-
50Κ ευρώ για Πεζό! Που τα φτάσανε...
-
@jamesd said in Peugeot 3008 (2024):
Μια χαρά τιμή έχει! ηλεκτρικό τετρακίνητο με 325 άλογα και από εξοπλισμό έχει τα πάντα!! Εδώ φτάσαμε να κάνει 45 χιλιάρικα η mild hybrid Mercedes gla με τα 136 άλογα και άδεια από εξοπλισμό

Το Peugeot σε πείραξε;;; -
Μια χαρά τιμή έχει! ηλεκτρικό τετρακίνητο με 325 άλογα και από εξοπλισμό έχει τα πάντα!! Εδώ φτάσαμε να κάνει 45 χιλιάρικα η mild hybrid Mercedes gla με τα 136 άλογα και άδεια από εξοπλισμό

Το Peugeot σε πείραξε;;;Δεν είναι ούτε ήταν ποτέ συγκρίσιμα τα πεζό με τα merc. Με τα κινέζικα ηλεκτρικά όμως θα συγκριθούν αναπόφευκτα.
-
Τόσο έκανε και του γάτου πριν 4 χρόνια.
Και του κατάφρακτου.
-

Το Peugeot σε πείραξε;;;Δεν είναι ούτε ήταν ποτέ συγκρίσιμα τα πεζό με τα merc. Με τα κινέζικα ηλεκτρικά όμως θα συγκριθούν αναπόφευκτα.
Εξαρτάται ποια μέρκ εννοείς.
Με τα ίδιας τιμής μια χαρά ήταν συγκρίσιμα, λόγω τιμής.
Θυμίσου Α κλασε ντίζελ με 109 άλογα της Ρενώ...
Και τώρα της Ρενώ κινητήρες έχουν.
Με τα κινέζικα τα συγκρίνουν αυτοί που δεν αγαπούν την γαλλική σχολή και έχουν γιαπωνεζοκορεάτικα αμάξια.
-

Η gla με το 3008 μια χαρά συγκρίσιμα είναι και μάλιστα το 3008 είναι ανώτερο από την gla σε όλους τους τομείς: Έχει καλύτερους χώρους σαν να είναι μια κατηγορία τουλάχιστον πάνω, καλύτερο εξοπλισμό, είναι πολύ φθηνότερο σε τιμή, έχει καλύτερη ηχομόνωση, πολύ μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, πιο άνετο, πιο σύγχρονο (η gla έχει 6 χρόνια στην αγορά και φαίνεται λες και έχει 15), ποιοτικά στο εσωτερικό στο ίδιο επίπεδο αν και το εσωτερικό του 3008 δείχνει πιο premium… Αν θεωρείς δηλαδή λογικό ότι μια gla η οποία έχει και κινητήρα Renault μπορεί να ξεκινάει από 45k στην έκδοση με τα 136 άλογα και άδεια από εξοπλισμό… ενώ το Peugeot ηλεκτρικό τετρακίνητο 325 άλογα και τα πάντα όλα από εξοπλισμό δεν μπορεί να έχει 50κ τότε τι να πω…. Δεν έχει νόημα η κουβέντα… εγώ πάντως και 30κ να μου την δίνανε την gla δεν θα την έπαιρνα γιατί και πάλι θα τα θεωρούσα πολλά για αυτά που προσφέρει η gla που παίζει να είναι το χειρότερο suv που έχει βγει ποτέ… βασικά η Mercedes το παρουσιάζει ως suv.. γιατί με 14,3 εκατοστά απόσταση από το έδαφος δεν θα έπρεπε καν να συγκρίνουμε την gla με τα υπόλοιπα suv…
-
οκ, η τξιέλέι ειναι γτφκ (Για Τον Φτωχο Καβάλα) αλλα δουλευει
αλλα το 3008 ειναι γτΜκ
ποτε ξανα χρεπια - ήδη γινεται σφαγη με τα διπλοσυμπλεχτα και τις οθονες-ταμπλωα, και για τις αποστασεις απο το εδαφος
απλα ψευτες οι γαλλοι - μετρηστε μονοι - και εμενα 20 κατι μου λεγανε οτι ειναι στο 3008 και ηταν ουτε καν φιλλιπινεζου νανου στα 12.5. ασε που εκτος, γεμιζεις σκουπιδια τη φυση απο το χρεπι που αποσυντιθεται και με κλασιμο -

Η gla με το 3008 μια χαρά συγκρίσιμα είναι και μάλιστα το 3008 είναι ανώτερο από την gla σε όλους τους τομείς: Έχει καλύτερους χώρους σαν να είναι μια κατηγορία τουλάχιστον πάνω, καλύτερο εξοπλισμό, είναι πολύ φθηνότερο σε τιμή, έχει καλύτερη ηχομόνωση, πολύ μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, πιο άνετο, πιο σύγχρονο (η gla έχει 6 χρόνια στην αγορά και φαίνεται λες και έχει 15), ποιοτικά στο εσωτερικό στο ίδιο επίπεδο αν και το εσωτερικό του 3008 δείχνει πιο premium… Αν θεωρείς δηλαδή λογικό ότι μια gla η οποία έχει και κινητήρα Renault μπορεί να ξεκινάει από 45k στην έκδοση με τα 136 άλογα και άδεια από εξοπλισμό… ενώ το Peugeot ηλεκτρικό τετρακίνητο 325 άλογα και τα πάντα όλα από εξοπλισμό δεν μπορεί να έχει 50κ τότε τι να πω…. Δεν έχει νόημα η κουβέντα… εγώ πάντως και 30κ να μου την δίνανε την gla δεν θα την έπαιρνα γιατί και πάλι θα τα θεωρούσα πολλά για αυτά που προσφέρει η gla που παίζει να είναι το χειρότερο suv που έχει βγει ποτέ… βασικά η Mercedes το παρουσιάζει ως suv.. γιατί με 14,3 εκατοστά απόσταση από το έδαφος δεν θα έπρεπε καν να συγκρίνουμε την gla με τα υπόλοιπα suv…
H Peugeot πάντα ήταν wanna be premium ενώ η Mercedes είναι premium. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για value for money, τότε Toyota RAV4. Πέρα από αυτό, η γαλλική σχολή έχει αλλάξει, άλλο το Peugeot κάποια χρόνια πριν και άλλο το stellantis. Ασαφές τιμόνι και unsettled ride δεν θα διάβαζες παλιά σε review πεζό γιατί απλά δεν υπήρχαν. Α μην μιλήσουμε και για ασφάλεια (euronacap). Γενικά η Peugeot imho κουβαδοφερνει.
@criuser said in Peugeot 3008 (2024):
Τόσο έκανε και του γάτου πριν 4 χρόνια.
Και του κατάφρακτου.
Πλήρως ηλεκτρικά πήραν;
-
Φεβ ήταν στα 53500 πριν 4 χρόνια.
-

Βασικα συγκρινεις δυο αυτοκινητα εκ των οποιων το ενα εχει εναν εξαιρετικο κινητηρα της Ρενω δυνατο μα και τσιγκουνη , με συστηματα adas απο το επανω ραφι , στησιμο που δινει οδικα χαρακτηριστικα ενος καλου στριτ , και δομικα στοιχεια επιπεδου μερκ με ενα οχημα που δε ξερεις που θα σε αφησει.Γιατι πως θα σε αφησει ειναι σιγουρο. Ποσες φορες δε ξερουμε. Μια χαρα αμαξακι ειναι η gla και μπορω να το πω μετα 55000 χλμ και 5 χρονια που δεν εχει κανει τσικ. Θα συμφωνησω πως δεν ειναι για εκτος...
-
Εγώ έγραψα για σύγκριση αυτοκινήτων ίδιας τιμής.
Το 3008 με τα 145 άλογα ξεκινάει από 33000 και φτάνει μέχρι 39000.
Η GLA ξεκινάει ως 180 με 136 άλογα στα 46000 και επειδή ξέρουμε τι σημαίνει εξοπλισμός Μερσεντές τα 50000 τα έχεις στάνταρ.
Στα 46000 είναι η plug in allure έκδοση του 3008 με τα 195 άλογα και στα 50000 είναι η κορυφαία GT.
Η GLA 200 με τα 163 άλογα ξεκινάει από τα 49000.
Αντίστοιχα η plug in GLA e 250 ξεκινάει από τα 55000.
Αρα δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο αυτοκινήτων.
Γιατί έχουν σε κάθε περίπτωση μια διαφορά τιμής 10000 για ανάλογη ισχύ κινητήρα.
Οπότε η επιλογή είναι μεταξύ του φτωχού σε ισχύ αλλά πρίμιουμ, ή του σχεδόν πρίμιουμ αλλά ισχυρότερου, αφού στα λεφτά που παίρνει κάποιος μια βασική GLA με 136 άλογα mhev, μπορεί να πάρει ένα plug in 3008 με 195 άλογα με καλό εξοπλισμό, αφού είναι η μεσαία έκδοση, ενώ στην πραγματικότητα η σύγκριση γίνεται με την πλούσια GT έκδοση του 3008, μια και η Μέρκ 4-5000 εξοπλισμό θα τον θέλει οπωσδήποτε πάνω στην βασική.
Αρα πρακτικά δεν υπάρχει δυνατότητα σύγκρισης των δύο αυτοκινήτων, αφού μιλάμε για διαφορετικά αυτοκίνητα.
Τώρα για την αξιοπιστία, έχουν και οι δύο εταιρείες πολλά ράμματα για την γούνα τους από αστοχίες, η μέρκ διαχρονικά, η πεζώ τα τελευταία χρόνια.
Οπότε με 2 ΔΥΟ μόλις χρόνια εγγύηση η προβληματική Μέρκ, μόνο για λήζινγκ, απέναντι στο με 5 ΠΕΝΤΕ χρόνια εγγύηση Πεζώ.
Τελικά όλα πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις καταλήγουν στο κλειδί.
Το θέλεις ? Το πληρώνεις.
Το ήθελα κάποτε ? Το πλήρωσα.
Και μάλιστα όχι με Α κλάσε.
Αλλά με αμάξι που τότε ξεκίναγε από 65000 και σήμερα όπως είδα στον διαμορφωτή ξεκινάει από 113261.
Ποτέ ξανά όμως.
Λήζινγκ δεν έχω δυνατότητα να πάρω.
-
2 εχει και η πεζω στο ληζινγκ
Peugeot 3008 (2024)