-
Τέλεια νέα, άρα να περιμένουμε να το δούμε και στις φορολογικές δηλώσεις. Για να δούμε. Πολύ ευχάριστα νέα.
-
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Τέλεια νέα, άρα να περιμένουμε να το δούμε και στις φορολογικές δηλώσεις. Για να δούμε. Πολύ ευχάριστα νέα.
Στις δηλώσεις του 2027 για τα εισοδήματα του 2026!
-
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Στις δηλώσεις του 2027 για τα εισοδήματα του 2026!
Καπου διαβαζα εχθες οτι θα ισχυσουν αμεσα και θα φορολογηθουμε απο το 26 (για το ετος 25). Τελικα τι ισχυει?
https://www.naftemporiki.gr/finance/economy/2017454/nea-tekmiria-diaviosis-poioi-oi-megaloi-kerdismenoi-i-aktinografia-ton-allagon/ -
Απο το 2025 θα ισχυσει , αλλά θα φανει στις φορολογικες δηλωσεις του 2026 . Ετσι καταλαβα
-
Αν ισχύσει από φέτος τότε όντως θα είναι για τις φορολογικές δηλώσεις του 2026
-
-
Οπως τα αναφερει η Mazda...
Καποιες εκδοσεις ειναι και στα 129g.
Κοινως απο 2210 τεκμηριο και 110,5ε ΦΠ. -
Ισχύει, το δικό μου, FW MT, 129 γρμ. CO2/χλμ. (WLTP)
Άρα πάμε για ακόμα λιγότερα. -
Μετά από 52.000km τα Goodyear Vectror4Season GEN-2 SUV.....
...αντικαταστάθηκαν με Bridgestone Turanza All Season 6 ENLITEN
-
@ss_76 Τα αφησες αρκετα χλμ.
Βλεπω επαιζε και μια εκπτωση στα Turanza.
Αντε καλα χλμ και περιμενουμε feedback. -
-
Εγώ είπα να το αγριέψω . Είπα να δοκιμάσω λάστιχα All terrain με σήμανση νιφάδας αφού μπαίνω συχνά σε υδροβιότοπους με πολλές λάσπες. Δεν τα φόρεσα ακόμα .Μάλλον στα τέλη του μήνα . Falken Wildpeak A/T AT3 WA
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Μετά από 52.000km τα Goodyear Vectror4Season GEN-2 SUV...
...αντικαταστάθηκαν με Bridgestone Turanza All Season 6 ENLITENΔεν φαίνονται πάντως ότι ήθελαν αλλαγή...
Να μας πεις πως σου φαίνονται τα Turanza...
19αρες ζαντες έχεις;
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Μετά από 52.000km τα Goodyear Vectror4Season GEN-2 SUV.....
...αντικαταστάθηκαν με Bridgestone Turanza All Season 6 ENLITEN
Επίσης γιατί Turanza και όχι τα αντίστοιχα Pirelli ή Michelin; Τι σε οδήγησε εκεί;
-
Μια ερώτηση, είναι φυσιολογικό για τον SkyActiv-X μετά από οδήγηση αρκετή σε κίνηση σταμάτα/ξεκίνα, ο δείκτης της θερμοκρασίας αντί να είναι π.χ 1 τσακ κάτω από τη μέση, να ακουμπάει λίγο τη μέση? Έκανα π.χ 9 χλμ πήγαινε σε 28-30λεπτά και 9χλμ επιστροφή σε άλλα 25 λεπτά, με ενδιάμεσο διάλειμμα 15 λεπτά. Στο parking επίσης άναψε και το βεντιλατέρ και το περίμενα να σβήσει, πήρε κάμποσο. Φαντάζομαι φυσιολογικό είναι απλά για σιγουριά. Επίσης με όλα αυτά τα πλαστικά, o SkyActiv-X μου φαίνεται αρκετά κλεισμένος.
-
@skg1958 said in Mazda CX-30:
Εγώ είπα να το αγριέψω . Είπα να δοκιμάσω λάστιχα All terrain με σήμανση νιφάδας αφού μπαίνω συχνά σε υδροβιότοπους με πολλές λάσπες. Δεν τα φόρεσα ακόμα .Μάλλον στα τέλη του μήνα . Falken Wildpeak A/T AT3 WA
Φαντάζομαι έχεις αλλάξει διασταση...
-
@fiverg said in Mazda CX-30:
Από 235/50 R20 που ήταν μαμά έβαλα 235/60 R18 που φοράνε οι εκδόσεις με χαμηλότερο εξοπλισμό ( θα προτιμούσα να έχω αυτήν την διάσταση από την αρχή )
-
@fiverg said in Mazda CX-30:
Από 235/50 R20 που ήταν μαμά έβαλα 235/60 R18 που φοράνε οι εκδόσεις με χαμηλότερο εξοπλισμό ( θα προτιμούσα να έχω αυτήν την διάσταση από την αρχή )
Εξυπνη κινηση με πολλα οφελη.
-
+1000
Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις διαστάσεις των ελαστικών!
Ειδικά αν μπαίνεις σε υδροβιότοπους δε το συζητάμε. Πως κατέληξες στο συγκεκριμένο; -
@axel12p said in Mazda CX-30:
+1000
Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις διαστάσεις των ελαστικών!
Ειδικά αν μπαίνεις σε υδροβιότοπους δε το συζητάμε. Πως κατέληξες στο συγκεκριμένο;Με βοήθησαν τα τεστ που είδα στο Youtube . Ειδικά κάτι Καναδούς που τα φοράνε χειμώνα καλοκαίρι και ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την απόδοση τους στο χιόνι. Οπότε νομίζω ότι δεν θα χρειαστώ και τρίτο σετ ζαντολάστιχα με χειμερινά.
Mazda CX-30