-
Απολαμβάνω την αγωνιώδη προσπάθεια όλων για υπεράσπιση των οχημάτων τους.
Απολαμβάνω επίσης τους τουοταίους 110 που σε όλα έχουν κάτι να πουν οι άτιμοι.
Εδώ μέχρι και για τα λάδια ψάχνουν λες και θα κατεβάσουν πρόταση για Phd.
Ερώτηση: αφού συνέχεια το πάτε στην φουλ κίνηση και ότι θα καίνε 8-9-10 όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, γιατί να μην κρατήσω τα λεφτάκια μου να μην πάρω ούτε τουότα και να τα φαω σε εισιτήρια για ΜΜΜ; ε;
Σατανάδες -
Και όχι μόνο αυτό, αλλά γράψουμε κάποιο σχόλιο στα θέματα τους που και εκεί απαξιώνουν τα άλλα αμάξια, μας την λένε ξεδιάντροπα...
-
@hountalas said in VW T-Roc:
Απολαμβάνω την αγωνιώδη προσπάθεια όλων για υπεράσπιση των οχημάτων τους.
Απολαμβάνω επίσης τους τουοταίους 110 που σε όλα έχουν κάτι να πουν οι άτιμοι.
Εδώ μέχρι και για τα λάδια ψάχνουν λες και θα κατεβάσουν πρόταση για Phd.
Ερώτηση: αφού συνέχεια το πάτε στην φουλ κίνηση και ότι θα καίνε 8-9-10 όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, γιατί να μην κρατήσω τα λεφτάκια μου να μην πάρω ούτε τουότα και να τα φαω σε εισιτήρια για ΜΜΜ; ε;
ΣατανάδεςΑφού είπαμε ότι τα Toyota στην Ελλάδα είναι εναλλακτική των ΜΜΜ. Και δεν κάνω καθόλου πλάκα.
Οκ τη λογική κατανάλωση τη θέλουν όλοι, αλλά δεν νοείται να αγοράζεις αυτοκίνητο με κριτήριο να σέρνεσαι στα κέντρα των πόλεων ή στο μποτιλιάρισμα της Κηφισίας.
Σε πολιτισμένες χώρες οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ για τέτοιους λόγους. Κατά περίπτωση ακόμα και το τραίνο για λίγο πιο μακρινές μετακινήσεις.
-
Είχα Vag και Toyota. Είναι αστείο να μιλάμε για πάτημα για αυτοκίνητα κάτω από 30K. Ακόμα και κάτω από 60K. Σε αυτά τα λεφτά ένα ελαφρύ αυτοκίνητο παίρνεις.
Το κιλο ειναι η μοναδα μετρησης της ποιοτητας κυλισης?
Είναι βασικό ναι. Ο τόνος.
Εντελώς λάθος. Οι κατασκευαστές πασχίζουν να μειώσουν το βάρος το οποίο επιβαρύνει τα πάντα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ένα βαρύτερο αυτοκίνητο είναι απαραίτητα χειρότερο στον δρόμο (μπορεί να είναι και καλύτερο, αναλόγως της μηχανολογίας που φέρει), αλλά το βάρος δεν είναι φίλος σου.
-
Πέρασα στα γρήγορα τις προηγούμενες σελίδες καθώς γράφτηκαν πολλά, αλλά κατάλαβα καλά;
Μπήκε κάποιος στο μέσα στο CHR και το βρήκε χειρότερο από το εσωτερικό του Troc;
Σχεδιαστικά, θέση οδήγησης, κεντρική κονσόλα κλπ δεν υπάρχει επαφή με την συντηρητική και φτωχή σχεδίαση του Troc.
Το Troc εσωτερικά είναι από τα τελευταία VW που έχει μείνει στο εσωτερικό προηγούμενης γενιάς, μόνο με τα Suzuki (Vitara , Scross) και αυτά τα Sanyong/KGM μπορεί να συγκριθεί μέσα.
-
Οχι. Το είδε και δεν μπήκε καθόλου μέσα στον Γιαπωνέζο...
Λέμε τώρα γιαπωνέζο...
-
Πέρασα στα γρήγορα τις προηγούμενες σελίδες καθώς γράφτηκαν πολλά, αλλά κατάλαβα καλά;
Μπήκε κάποιος στο μέσα στο CHR και το βρήκε χειρότερο από το εσωτερικό του Troc;
Σχεδιαστικά, θέση οδήγησης, κεντρική κονσόλα κλπ δεν υπάρχει επαφή με την συντηρητική και φτωχή σχεδίαση του Troc.
Το Troc εσωτερικά είναι από τα τελευταία VW που έχει μείνει στο εσωτερικό προηγούμενης γενιάς, μόνο με τα Suzuki (Vitara , Scross) και αυτά τα Sanyong/KGM μπορεί να συγκριθεί μέσα.
Ρε συ βαγκκίρκη. Εγώ σου λέω ότι το T-Roc έχει το πιο παλιό εσωτερικό από όλα τα μοντέλα της vw. Βρήκαν ένα από την εποχή του Bettle και το έχωσαν εκεί στο T-Roc, κάτι σα ρετρό ένα πράγμα.
Αλλά να το λές αυτό σε σύγκριση με τα εσωτερικά των Toyota? Ήμαρτον δηλαδή, από τη μια διαστημόπλοιο το CHR, από την άλλη διαστημάνθρωποι εσείς, άντε να βρούμε τρόπο εμείς οι γήινοι να συννενοηθούμε με το outerspace των Toyotaίων...
-
Δεν έχω μπει μέσα στο ακατανόμαστο οπότε έψαξα να βρω το εσωτερικό του...
Διαστημόπλοιο σε σχέση με το Κορόλα Κρος προφανώς..
το οποίο επιμένει στο ταξίμετρο...
-
Για Toyota δεν είναι κακό το εωτερικό του CHR. Όποιον δεν τον πιάνει κατάθλιψη όμως σε σχέση με το εσωτερικό του T-Roc να σηκώσει το χέρι...
-
Το t roc θυμίζει ανετα 15 χρονια πριν.Μπορει και χειρότερο
-
Το τ-ροκ είναι συντηρητικό όπως όλα τα γερμανικά της βάγκ και των άλλων.
Από που και ως που μπορούν να μπουν οι λέξεις σχεδιασμός και τογιότα σε μία φράση, εκτός ακολουθούνται από τις λέξεις "καμμία σχέση"....
-
Το τ-ροκ είναι συντηρητικό όπως όλα τα γερμανικά της βάγκ και των άλλων.
Από που και ως που μπορούν να μπουν οι λέξεις σχεδιασμός και τογιότα σε μία φράση, εκτός ακολουθούνται από τις λέξεις "καμμία σχέση"....
Οι αληθεια ειναι οτι ήταν μαυρα χαλια ... τωρα ειναι καπως καλύτερα
-
-
Το t roc θυμίζει ανετα 15 χρονια πριν.Μπορει και χειρότερ
Βάλε μας μια φωτογραφία από το ταμπλώ του δικού σου αυτοκινήτου, να δούμε τι θεωρείς μοντέρνο.
Το δικο μου δεν ειναι δεν ειναι πολυ μοντέρνο εσωτερικα αλλα το παλιο μου το λες και ποιο ωραίο... μοντελο 16 ετων πλεον
-
Βρες τις διαφορές.
-
Να βάλω ένα άλλο γερμανικό...
-
-
Το οπελ έχει με διαφορά το χειρότερο εσωτερικό.
Βέβαια γούστα είναι αυτά. -
@hountalas said in VW T-Roc:
γιατί να μην κρατήσω τα λεφτάκια μου να μην πάρω ούτε τουότα και να τα φαω σε εισιτήρια για ΜΜΜ; ε;
Γιατί δεν έχει ΜΜΜ εκεί που πάω.
-
Το golf 6 μου έχει πιο ποιοτικό εσωτερικό από το troc. Αυτό με τα τεράστια φιλέτα πλαστικών που κοτσάρουν πάνω στο ταμπλό ως ένδειξη πολυτέλειας, παραπέμπει στα τέλη των 00s, τελείως ξεπερασμένο, όπως σχεδίασαν το εσωτερικό πριν από 15 έτη του κάνουν facelift ακόμη και σήμερα.
Στη τιμολογιακή σύγκριση των εκδόσεων chr και troc ξεχνάμε το πιο σημαντικό ότι το chr έχει ως hev πάνω του εξαρτήματα χιλιάδων ευρώ (ηλεκτρομοτερ, μπαταρία, inverter κλπ) που εάν τα είχε το troc θα ξεκινούσε η βασική έκδοση από τα 40Κ. Οπότε σε σύγκριση με αυτό που προσφέρει το troc, το chr καταντά να είναι vfm..
VW T-Roc