-
@red_monster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Άλλος κόσμος! Στον κλάδο μου και μια εβδομάδα το καλοκαίρι να θες να φύγεις πρέπει να γίνει διαπραγμάτευση !
Πέρσι είχα πάρει 2 εβδομάδες το καλοκαίρι και φέτος με υποχρέωσαν να πάρω 3, γιατι είχα υπόλοιπο στο νέο έτος και δεν ήθελαν να ξαναγίνει. Οπότε μου είπα θα φροντίσεις να τελειώσει όλη σου η άδεια μέχρι 31/12!!
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Συνολικα ποσες μερες τον χρονο εχετε αδεια αν υποθεσουμε οτι χρησιμοποιειτε ολες τις διαθεσιμες επιλογες;
25 κανονική, 25 ασθενείας, 4 για το σχολείο, 2 πένθους. Και έχω και κάτι έξτρα όταν εργάζομαι αργείες.
-
Δεν μας ενδιαφέρει η ποιότητα και η ασφάλεια, το κάνουμε όμως με στόχο την πάταξη της βραχυχρόνιας. Είμαστε αστεία χώρα.
-
@w202-amg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Δεν μας ενδιαφέρει η ποιότητα και η ασφάλεια, το κάνουμε όμως με στόχο την πάταξη της βραχυχρόνιας. Είμαστε αστεία χώρα.
bankingnews? [Γεωργίου mode on] Ημαρτον [off]
-
@dg79 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
bankingnews? [Γεωργίου mode on] Ημαρτον [off]
Άραξε , σε σχέση με capital με βολεύει, τους τίτλους διαβάζω άλλωστε, όχι τον λεο
-
@dg79 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Είμαστε αστεία χώρα
Σαν ατομα οντως εχουμε χιουμορ
αλλά εχουμε και αστειες κυβερνησεις -
Επειδή είστε λίγακι μεγάλοι, η τύπισσα να ξέρετε μπορεί και να το γουσταρε,μαγκιά σου λέει. Μη προσπαθείτε να κατανοήσετε το μέσο iq των συνανθρώπων σας.
Μεγάλος είσαι και φαίνεσαι !
-
Μεγάλος δεν είμαι, να φαίνομαι όμως μπορεί
-
Μακάρι να είναι αλήθεια!!
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/dusforia-stin-koinotita-ton-roma-gia-ti-forologiki-metarruthmisi-tou-k-mitsotaki--giati-exairountaiΑκου εδώ, παραπονιούνται γιατί επειδή είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ δεν δικαιούνται τις φοροελαφρύνσεις....ημαρτον πραγματικά!! Και μετά μου λέτε γιατι να τους πάμε εξορία ή θανατική ποινή?? Ρε στον Καιάδα όλοι τους.
-
-
Βαφτιζε ο μακης και πακιστανακια ;
σαν τον σαντικαι μου μοιαζει . -
Αυτό είναι ακόμα χειρότερο !
-
Αυτό είναι ακόμα χειρότερο !
Θα ξυριστω να πέσω μια δεκαετία
-
Η πιο τολμηρή φορολογική μεταρρύθμιση που έχει εξαγγελθεί ποτέ!
-
-
Θα έλεγε κανένας κακοπροαίρετος ότι είσαι εμμονικός !
-
Θα έλεγε κανένας κακοπροαίρετος ότι είσαι εμμονικός !
Θα έλεγε ίσως κι ότι είσαι κακοπροαίρετος;
Ή απλά ...ακομμάτιστος; -
Πως ξεχωρίζει κάποιος που έχει εμμονές με ένα θέμα επειδή είναι πράγματι εμμονικός. Απ' αυτόν που τις έχει από συμφέρον ή από κάποιο άλλο κίνητρο?
Αν είναι αριστερός ας πούμε και έχει εμμονές εναντίον του Κούλη ή τη ΝΔ είναι αξιοθαύμαστος ιδεολόγος και δεν παίζει κάτι άλλο από πίσω? Συμφέρον ή προσωπικές επιδιώξεις?
Ενω αν είναι δεξιός και μιλάει υπερ του Κούλη ή της ΝΔ, είναι κατακριτέος κληρονόμος, παίρνει λεφτά από Δημόσια έργα κλπ?
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Πως ξεχωρίζει κάποιος που έχει εμμονές με ένα θέμα επειδή είναι πράγματι εμμονικός. Απ' αυτόν που τις έχει από συμφέρον ή από κάποιο άλλο κίνητρο?
Έτσι ξεχωρίζει:
Εσύ λες πως ο παραπάνω φοιτητής:
- Είναι εμμονικός με τον Κούλη.
- Έχει προσωπικό συμφέρον.
- Έχει κάποιο άλλο κίνητρο και ποιό;
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Η πιο τολμηρή φορολογική μεταρρύθμιση που έχει εξαγγελθεί
Προφανώς και δεν είναι... Θα χρειάζονταν πολύ περισσότερα... Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ως φορολογούμενο που ο φόρος που θα πληρώσω (κατ εξαγγελια) μειώνεται αντί (ως συνηθως) να αυξάνεται... Γενικώς είναι η πρωτη φορά που μια κυβέρνηση ασχολείται (κατ εξαγγελια ξαναλεω) με τα συνηθη φορολογικά υποζυγια (που ηταν για ολες τις κυβερνησεις αορατα) αντί των συνήθων "ευπαθών" υπόπτων.
Μένει να δούμε τι θα ισχυσει τελικά για να καταλάβουμε αν όντως θα είναι μια μείωση αξία λόγου.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Έτσι
Εσύ λες πως ο παραπάνω φοιτητής:
- Είναι εμμονικός με τον Κούλη.
- Έχει προσωπικό συμφέρον.
- Έχει κάποιο άλλο κίνητρο και ποιό;
Πως και δεν έγραψες ποτέ τις δκές σου πολιτικές θέσεις. Και χρησιμοποιείς πάντα video, links και παραδείγματα τρίτων. Ή δεν έχεις, ή δε θέλεις. Και στις 2 περιπτώσεις είσαι ανάξιος για πολιτικό διάλογο.
Η προπαγάνδα χωρίς θέσεις είναι γνωστή αριστερή τακτική, τα ίδια κάνουν και οι φασίστες. Προσπαθούν να εκμεταλευτούν τις αδυναμίες και τα τρωτά των άλλων και γυρνάνε γύρω γύρω σαν καρχαρίες για ν' αρπάξουν την ευκαιρία.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3