-
@red_monster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Το πρόβλημα ξεκινάει όταν μας τα κάνουν τσουρέκια για την ακρίβεια και για το πόσο πεινάνε τα παιδάκια τους και πως θα ανάψουν τη φουφου το χειμώνα !
Πάντως, ειναι άδεια μετ' αποδοχών. Άρα δεν έχει σχέση εαν δουλεύουν ή όχι, ο μισθός ειναι εκεί.
-
Δεν χρειαζονται πια τραπεζικοι υπαλληλοι αφου ολα γινονται ονλαιν. Αν μπεις σε μια τραπεζα τωρα σε σχεση με το 2019 και πριν ειναι αγνωριστη κατασταση. Δεν υπαρχουν ταμεια και ειναι μονιμος αδεια απο κοσμο.
Γιαυτο δεν εχουν θεμα να τους δινουν αδειες.
-
Δεν παιρνουν μονο οι τραπεζικοι , παιρνουν κι ολοι οι ΔΥ
-
Στα καταστήματα προσπαθούν να κοροϊδέψουν τίποτα παππούδια για να τους πουλήσουν αμοιβαία και ασφάλειες από τη μια και να κάνουν καμιά πλοουτζοπ σε τίποτα επιχειρηματίες με μεγάλες καταθέσεις μη τους φύγουν !
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Το πρόβλημα ξεκινάει όταν μας τα κάνουν τσουρέκια για την ακρίβεια και για το πόσο πεινάνε τα παιδάκια τους και πως θα ανάψουν τη φουφου το χειμώνα !
Πάντως, ειναι άδεια μετ' αποδοχών. Άρα δεν έχει σχέση εαν δουλεύουν ή όχι, ο μισθός ειναι εκεί.
Το θέμα είναι ότι μέσα στο έτος νομοτελειακά θα αρρωστήσουν τα παιδιά, δεν είναι χαζό να την τρώνε έτσι ;
Προφανώς ότι θέλουν κάνουν και δεν μας πέφτει και λόγος ! -
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Δεν χρειαζονται πια τραπεζικοι υπαλληλοι αφου ολα γινονται ονλαιν. Αν μπεις σε μια τραπεζα τωρα σε σχεση με το 2019 και πριν ειναι αγνωριστη κατασταση. Δεν υπαρχουν ταμεια και ειναι μονιμος αδεια απο κοσμο.
Τραπεζικοί υπάλληλοι δεν ειναι μόνο στα καταστήματα. Η πλειοψηφία ειναι στις κεντρικές υπηρεσίες, χρόνια τώρα. Οπότε μην κρίνεις τι βλέπεις στο κατάστημα. Η νέα Ελληνική αμιγώς ψηφιακή τράπεζα (Snappi), δεν έχει ούτε 1 κατάστημα, αλλά έχει πάνω από 200 υπαλλήλους και σύντομα θα περάσει τους 300.
Άρα δεν ισχύει ο συλλογισμός σου, δουλειά έχουν και πολλή μάλιστα. Αλλά η γονική άδεια σχολικής παρακολούθησης είναι νομικά κατωχυρομένη, δεν μπορεί να την αρνηθεί ο εργοδότης.
-
@alexandros-k said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Και όλοι οι μισθωτοί ρε παιδιά....και εγώ δικαιούμαι και οποιοδήποτε ειναι μισθωτός με παιδί στο σχολείο. Χρόνια υπάρχει αυτός ο νόμος.
-
Το θέμα είναι ότι μέσα στο έτος νομοτελειακά θα αρρωστήσουν τα παιδιά, δεν είναι χαζό να την τρώνε έτσι ;
Προφανώς ότι θέλουν κάνουν και δεν μας πέφτει και λόγος !Άλλη άδεια ειναι αυτή, εαν αρρωστήσουν. Επίσης ειναι 6 μέρες η σχολική παρακολούθηση, δεν χάθηκε ο κόσμος να πάρουν 1 μέρα τώρα. Κοίτα π.χ. στο δικό μας σύστημα, πόσες επιλογές για τύπο άδειας έχω!
-
Αριστεροί!!!!
Θέλουν άδεια και για την οικογένεια τους!
Να δουλέψουν ρε! Τι είναι;;; κληρονόμοι;
-
Τραπεζικοί υπάλληλοι δεν ειναι μόνο στα καταστήματα. Η πλειοψηφία ειναι στις κεντρικές υπηρεσίες, χρόνια τώρα. Οπότε μην κρίνεις τι βλέπεις στο κατάστημα. Η νέα Ελληνική αμιγώς ψηφιακή τράπεζα (Snappi), δεν έχει ούτε 1 κατάστημα, αλλά έχει πάνω από 200 υπαλλήλους και σύντομα θα περάσει τους 300.
Άρα δεν ισχύει ο συλλογισμός σου, δουλειά έχουν και πολλή μάλιστα. Αλλά η γονική άδεια σχολικής παρακολούθησης είναι νομικά κατωχυρομένη, δεν μπορεί να την αρνηθεί ο εργοδότης.
δηλ τι κανουν που εχουν δουλεια;
αλλη ερωτηση: τι χρειαζεται αλλη μια ψηφιακη τραπεζα οταν καθε εταιρεια εχει το δικο της ψηφιακο wallet?
κλπ χαζες ερωτησεις του τυπου τι δουλεια εχει επιχειρηματιας στην ναυτιλια και 1 απο τα 2 oil refineries να εχει δικη του τραπεζα και πολλαπλους τηλεοπτικους σταθμους.
-
@alexandros-k said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Και όλοι οι μισθωτοί ρε παιδιά....και εγώ δικαιούμαι και οποιοδήποτε ειναι μισθωτός με παιδί στο σχολείο. Χρόνια υπάρχει αυτός ο νόμος.
Δεν ξερω αν τις ξεκοκαλιζουν ολες τις μερες της γονικης οι ΙΥ . Οι ΔΥ δεν αφηνουν να πανε χαμενες σιγουρα
-
Πλοουτσομπ?! Για καφέ μου έχουν πει αρκετές φορές, ώσπου σχεδόν αρπαχτηκαμε για "εγγυημένο" αποταμιευτικο κτλ. που αν ήσουν αδαής σε δούλευαν και κόπηκε ο καφές.
Πρέπει να ανέβω λεβελ λοιπόν.
Πάντως εγώ έδινα στην πρώην εργαζόμενη μου 50+ άδειες + 2-3 ώρες φυσικά πληρωμένα κανονικά. -
Μάλλον δεν ξέρεις πως δουλεύει μια τράπεζα, αλλιώς δεν θα ρώταγες. Ο κύριος όγκος δουλειάς ειναι πίσω και όχι στο κατάστημα. Τα πάντα επεξεργάζονται στο back office, το κατάστημα ειναι απλά άλλο ένα κανάλι, όπως ειναι το web ή το mobile, δεν παίρνουν καμία απόφαση πια, καθαρά διεκπαιρέωση κάνουν και πουλάνε.
αλλη ερωτηση: τι χρειαζεται αλλη μια ψηφιακη τραπεζα οταν καθε εταιρεια εχει το δικο της ψηφιακο wallet?
Τι σχέση έχει το e-wallet με την τράπεζα? Άλλη άδεια, άλλες υπηρεσίες και προϊόντα. Το e-wallet ειναι απλά ένας καταθετικός λογαριασμός για πληρωμές. Δεν έχει δάνεια για παράδειγμα, δεν έχει πιστωτικές, κλπ. Εαν χρειάζεται είναι άλλο θέμα, αλλά δεν έχει σχέση με τα e-wallets. Προφανώς βγήκε για να βγάλει χρήματα, όπως όλες οι τράπεζες. Όπως κάποτε βγήκε η Ρεβολουτ ή η Ν26.
κλπ ερωτησεις
Να στις απαντήσω, εαν γνωρίζω.
-
Ρητορικα ηταν.
-
Αλλά η γονική άδεια σχολικής παρακολούθησης είναι νομικά κατωχυρομένη, δεν μπορεί να την αρνηθεί ο εργοδότης.Αυτό ακριβώς. Είναι 4 μέρες ετησίως για 1 παιδί ή 5 για 2 παιδιά. Είναι υποχρεωτικό να τη δώσει ο εργοδότης και είναι μετ' αποδοχών.
Και νομίζω είναι μια δίκαιη άδεια, εφόσον ο εργαζόμενος είναι υποχρεωμένος να φέρει επίσημο έγγραφο απ' το σχολείο ότι ήταν εκεί.
Δεν είναι η μόνη άδεια τέτοιου τύπου, υπάρχουν κι άλλες, όπως για παρουσία σε δικαστήριο κλπ. Όλες θέλουν χαρτιά από επίσημο φορές για να δικαιολογηθούν, οπότε δεν είναι άδεια λούφας. Κι αν συνδυάζεται και μ' ένα καφεδάκι στη λιακάδα δε χάθηκε κι ο κόσμος.
-
Προφανώς ότι θέλουν κάνουν και δεν μας πέφτει και λόγος !Άλλη άδεια ειναι αυτή, εαν αρρωστήσουν. Επίσης ειναι 6 μέρες η σχολική παρακολούθηση, δεν χάθηκε ο κόσμος να πάρουν 1 μέρα τώρα. Κοίτα π.χ. στο δικό μας σύστημα, πόσες επιλογές για τύπο άδειας έχω!
edit
Άλλος κόσμος! Στον κλάδο μου και μια εβδομάδα το καλοκαίρι να θες να φύγεις πρέπει να γίνει διαπραγμάτευση !
Ευτυχώς η γυναίκα μου , όπως και εσύ, είναι σε μεγάλο και σοβαρό μαγαζί και φέρνουμε βόλτα τους σπόρους ! -
Μάλλον δεν ξέρεις πως δουλεύει μια τράπεζα, αλλιώς δεν θα ρώταγες. Ο κύριος όγκος δουλειάς ειναι πίσω και όχι στο κατάστημα. Τα πάντα επεξεργάζονται στο back office, το κατάστημα ειναι απλά άλλο ένα κανάλι, όπως ειναι το web ή το mobile, δεν παίρνουν καμία απόφαση πια, καθαρά διεκπαιρέωση κάνουν και πουλάνε.
Τι σχέση έχει το e-wallet με την τράπεζα? Άλλη άδεια, άλλες υπηρεσίες και προϊόντα. Το e-wallet ειναι απλά ένας καταθετικός λογαριασμός για πληρωμές. Δεν έχει δάνεια για παράδειγμα, δεν έχει πιστωτικές, κλπ. Εαν χρειάζεται είναι άλλο θέμα, αλλά δεν έχει σχέση με τα e-wallets. Προφανώς βγήκε για να βγάλει χρήματα, όπως όλες οι τράπεζες. Όπως κάποτε βγήκε η Ρεβολουτ ή η Ν26.
κλπ ερωτησεις
Να στις απαντήσω, εαν γνωρίζω.
Τώρα συζητάμε την τραπεζική δουλειά στα κεντρικά ;
Για αυτό πληρώνουν πολύ καλύτερα και παίρνουν και κόσμο ακόμα και εκτός μπατζετ θέσης ! -
@w202-amg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Πλοουτσομπ?! Για καφέ μου έχουν πει αρκετές φορές, ώσπου σχεδόν αρπαχτηκαμε για "εγγυημένο" αποταμιευτικο κτλ. που αν ήσουν αδαής σε δούλευαν και κόπηκε ο καφές.
Πρέπει να ανέβω λεβελ λοιπόν.
Πάντως εγώ έδινα στην πρώην εργαζόμενη μου 50+ άδειες + 2-3 ώρες φυσικά πληρωμένα κανονικά.Εγγυημένο αποταμιευτικό σε τράπεζα = αμοιβαίο με σκουπίδια !
-
Προφανώς ότι θέλουν κάνουν και δεν μας πέφτει και λόγος !Έχουμε και αυτή την άδεια
Και ασθένεια τέκνου και παρακολούθησης σχολικής επίδοσης -
Συνολικα ποσες μερες τον χρονο εχετε αδεια αν υποθεσουμε οτι χρησιμοποιειτε ολες τις διαθεσιμες επιλογες;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3