-
lol. ημουν σιγουρος οτι καποιος θα το ποσταρε και εδω
-
Επίσημο με επιδότηση από το ΟΠΕΚΕΠΕ θα σαλαγαμε τα πρόβατα με τούτο.
-
@netgeo said in TESLA FORUM:
“Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε”...βγήκαν οι μειωμένες πωλήσεις και τώρα τα troll θα αρχίσουν την κλασσική δουλειά. Μετά θα ακούσουμε για το φθηνό Y, μετά για το robotaxi που πάνε φοβερά και καλύτερα απο το waymo, και φυσικά εμείς θα μαλώνουμε και αυτοί θα κάνουν τα κολπάκια τους στο χρηματιστήριο...ενταξεί, πρόβατα δεν είμαστε, έχουμε κριτική ικανότητα!!!
-
@bekiaris said in TESLA FORUM:
“Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε”...βγήκαν οι μειωμένες πωλήσεις και τώρα τα troll θα αρχίσουν την κλασσική δουλειά. Μετά θα ακούσουμε για το φθηνό Y, μετά για το robotaxi που πάνε φοβερά και καλύτερα απο το waymo, και φυσικά εμείς θα μαλώνουμε και αυτοί θα κάνουν τα κολπάκια τους στο χρηματιστήριο...ενταξεί, πρόβατα δεν είμαστε, έχουμε κριτική ικανότητα!!!
Τα αυτοκίνητα για την Τεσλα ειναι το κερασάκι στην τούρτα για ασχολείται η πλεμπα.
-
ενταξεί, πρόβατα δεν είμαστε, έχουμε κριτική ικανότητα!!!
εχετε δει οτι γραφει "concept" ετσι; το οποιο δεν ειναι καν απο επισημο καναλι/account της εταιρειας
-
@dettol said in TESLA FORUM:
εχετε δει οτι γραφει "concept" ετσι; το οποιο δεν ειναι καν απο επισημο καναλι/account της εταιρειας
Το είδαμε !! Αλλά τι σημασία έχει ? Σίγουρα θα είναι κάποιο έμμισθο τρολ με σκοπό τη χαλιναγώγησή της μετοχής !! Διαδώστε !!
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
Το είδαμε !! Αλλά τι σημασία έχει ? Σίγουρα θα είναι κάποιο έμμισθο τρολ με σκοπό τη χαλιναγώγησή της μετοχής !! Διαδώστε !!
Ειναι το προσωπικό αυτοκίνητο του Τσακ Νορις.
-
@tolisk20 said in TESLA FORUM:
Ρε τον μπαγασα τον Ιλον!
ειναι επίσημο? ή ειναι η γνωστή ιστορία για να διατηρεί ψηλά την μετοχή ωσαν τα robotaxi ?
Λογικα κολπακι οπως λες..
-
Εχει τυχει σε κατοχο να κολλαει το κατέβασμα απο καποιο update;
-
Προφανώς και είναι επίσημο. Υπάρχει πιθανότητα ο 22 χρονών Γερμανός Dominic BRNKMN που δηλώνει YouTube creator & visual artist in the EV space να μην έχει εσωτερική πληροφόρηση για το τι θα κάνει η Tesla και απλά προσπαθεί να προωθήσει την δουλειά του;
Εδώ ξέρει ότι θα βγει Hatchback και Sedan. Από τον Δεκέμβριο.
https://www.instagram.com/dominic.brnkmn/p/DDhiTrQCCHV/Εδώ έχει την σελίδα που λέει και την τιμή, $24990. Πάλι από τον Δεκέμβριο.
https://www.instagram.com/dominic.brnkmn/p/DDpKJl9ClFo/Εδώ ξέρει και πόσα χιλιόμετρα μπορεί να κάνει. 321 μίλια.
https://www.instagram.com/dominic.brnkmn/p/DDy4pEZire3/Επίσης τα σχέδια από τον Δεκέμβριο είναι εντελώς διαφορετικά από αυτό που βλέπουμε τώρα.
Φαίνεται να έχει 100 % αυθεντικές πληροφορίες και μάλλον είναι δεξί χέρι του Musk.
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Όταν λες κολλάει; Το κατέβασμα κολλάει σε διάφορες φάσεις δίνει 0 ταχύτητα και μένει εκεί. Μου το κάνει πάντα. Εγώ το κάνω με hotspot από κινητό με 4g. Αλλά πάντα ολοκληρώνεται.
-
-
Όταν λες κολλάει; Το κατέβασμα κολλάει σε διάφορες φάσεις δίνει 0 ταχύτητα και μένει εκεί. Μου το κάνει πάντα. Εγώ το κάνω με hotspot από κινητό με 4g. Αλλά πάντα ολοκληρώνεται.
Ξεκινησε χθες το πρωί να κατεβαζει το security update 2025.20.6 και ειδα σημερα το πρωί οτι εχει κολλησει στο 50 % .
Εκανα ρεσετ το wifi extender στο σπίτι τιποτα.
Σειρα ειχε το αυτοκίνητο οπου και ξεκινησε να κατεβαζει παλι απο την αρχη το update μεχρι που εφτασε πάλι μεχρι το 50% και σταμάτησε.
Μετα η εφαρμογή εκεί που εδειχνε απο 50% πηγε στο 30 και μετα παλι στο 50 .
Αντε βγάλε άκρη. -
@red_monster said in TESLA FORUM:
ναιν
Καρφώνεσαι ρε καμαρατ….αυτα τα γραφουμε στο κρυφό τσατ.
-
-
Ξεκινησε χθες το πρωί να κατεβαζει το security update 2025.20.6 και ειδα σημερα το πρωί οτι εχει κολλησει στο 50 % .
Εκανα ρεσετ το wifi extender στο σπίτι τιποτα.
Σειρα ειχε το αυτοκίνητο οπου και ξεκινησε να κατεβαζει παλι απο την αρχη το update μεχρι που εφτασε πάλι μεχρι το 50% και σταμάτησε.
Μετα η εφαρμογή εκεί που εδειχνε απο 50% πηγε στο 30 και μετα παλι στο 50 .
Αντε βγάλε άκρη.Στο κατέβασμα δεν του δίνω πια σημασία, πάντα κολλάει φτανει σε κάποιο ποσοστό και η μπάρα μένει στάσιμη. Το τελευταίο που κατέβασα 20.3 ήταν 7.5gb. Δε μου έχει βγάλει ακόμα το 20.6. Υπομονή:)
-
@super-t said in TESLA FORUM:
Προφανώς και είναι επίσημο. Υπάρχει πιθανότητα ο 22 χρονών Γερμανός Dominic BRNKMN που δηλώνει YouTube creator & visual artist in the EV space να μην έχει εσωτερική πληροφόρηση για το τι θα κάνει η Tesla και απλά προσπαθεί να προωθήσει την δουλειά του;
μακάρι, να το δουμε, τόσους μήνες τα ίδια ακούω...αν δεν δω κάτι με τα ματια μου, δεν πιστεύω τίποτα.
-
Η Tesla έχει ξανά τεράστιο πρόβλημα, θα χάσει μεγάλο μερίδιο στην Κίνα λόγω Yu7, ευρώπη κόβονται οι επιδοτήσεις, states ετοιμάζει η Rivian τα R2/R3, πονοκέφαλος.
Το μικρό πρέπει να είναι λιτό και προσιτό, αν τα καταφέρουν κάπως θα ισορροπήσουν.
-
@ataim said in TESLA FORUM:
Η Tesla έχει ξανά τεράστιο πρόβλημα, θα χάσει μεγάλο μερίδιο στην Κίνα λόγω Yu7, ευρώπη κόβονται οι επιδοτήσεις, states ετοιμάζει η Rivian τα R2/R3, πονοκέφαλος.
Το μικρό πρέπει να είναι λιτό και προσιτό, αν τα καταφέρουν κάπως θα ισορροπήσουν.
α μπράβο!!! και φυσικά, επειδή το έχουμε ξαναδει το έργο με το μικρό και φθηνό tesla, ή το φθηνό Y με λιγότερα έξτρα, ας κρατάμε μικρό καλάθι. Μακάρι φυσικά να μας κάνει την χάρη, αλλά εγω προσωπικά δεν δίνω πάνω απο 35% πιθανότητα για κάτι σύντομα, μέσα στο έτος, μακάρι να διαψευστώ. Ποια είναι η πιο προφανής και άμεση λύση αν θέλει να απαλλαγεί απο το stock που έχει ήδη συσσωρευτεί?
-
Ρε παιδιά ή Tesla έπαιζε μόνη τόσα χρόνια, κεφαλαιοποίησε αμύθητα κέρδη που οι άλλοι ακόμη τα βλέπουν μόνο στα όνειρα τους.
Πάρα μα πάρα πολύ πρόσφατα άρχισε να δέχεται σοβαρό ανταγωνισμό από την BYD και από την Xiaomi κυρίως κατά την άποψη μου που προσφέρει δύο καταπληκτικά αυτοκίνητα, αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν έχει τις αντίστοιχες δυνατότητες μαζικής παραγωγής της Tesla.
Δεν θα βγει και εκτός αγοράς επειδή πλέον έχει αξιόλογο ανταγωνισμό
Και επειδή λέτε για μικρά ηλεκτρικά... η Tesla έχει το καλύτερο μικρό ηλεκτρικό στον κόσμο που ακούει στο όνομα model 3.
Υπάρχει κάποιο αξιόλογο μικρό ηλεκτρικό στην αγορά που να κάνει την ανάλογη φρενίτιδα στην κατηγορία του όπως στις δικές τους κατηγορίες τα model 3 , model Y , και μετέπειτα όλοι οι κορυφαίοι ανταγωνιστές τους;
Πρόσεξε τι εννοώ, επαναστατικό μικρό με εκτόπισμα σε αντίληψη στην συνείδηση του καταναλωτή αντίστοιχο των 3 και Y , όχι τα κατά τα άλλα τίμια δελφίνια και γλάρους, και φυσικά όχι τα αστεία Ευρωπαϊκά μικρά.
TESLA FORUM