-
@alexandros-k said in Toyota Yaris Cross:
@nasos Καλοταξιδο
ειχες ενα Εvo X καποτε ή αλλος Νασος ειναι αυτος ?
Άλλος.
-
Καλορίζικο Νασο
-
@nasos said in Toyota Yaris Cross:
@alexandros-k said in Toyota Yaris Cross:
@nasos Καλοταξιδο
ειχες ενα Εvo X καποτε ή αλλος Νασος ειναι αυτος ?
Άλλος.
Αρχιζω να ασπριζω κι εγω και ανησύχησα
-
@cirus Καλοτάξιδο λένε ρε
-
-
Καλοτάξιδο με πολλά χαλαρά κι οικονομικά km!
-
@nasos said in Toyota Yaris Cross:
Παραγγείλαμε κι εμείς σήμερα ένα Yaris Cross 130HP Style.
Πάρα πολλά χρόνια από την τελευταία αγορά αυτοκινήτου, δεν είμαστε 100% σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε, αλλά πήραμε το ρίσκο!
Εγώ το βρίσκω -αναλογικά- καταπληκτικό σε όλα πλην τιμής ! Καλοτάξιδο !!
-
Καλοταξιδο και απροβληματιστο!!
-
Καλοταξιδο να είναι!
-
@nasos
Καλοτάξιδο!
Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείτε με υγεία! -
Έκανα σήμερα διαδρομή με το Peugeot 2008 hybrid και επειδή είναι άμεσος ανταγωνιστής του YC που έχω κάνω τις εξής παρατηρήσεις για όσους είναι ανάμεσα στα δύο.
Έχει ηλεκτρικό διακόπτη για τις ταχύτητες που είναι super. Έχει αυτόματο χειρόφρενο αλλά και κλασικό μπαστούνι που είναι περίεργο. Έχει φο ανθρακονήματα στο ταμπλό και το κόκπιτ είναι αρκετά όμορφο αλλά έχει άσχημα όργανα για την ταχύτητα.
Ο χώρος επιβατών μπροστά υστερεί κατά πολύ του κρος και δεν είναι άνετος. Ίσως έχει περισσότερο πίσω κάτι που υστερεί το κρος.
Τέλος έχει υβριδικό και η εναλλαγή μεταξύ θερμικού και μπαταρίας είναι ομαλή αλλά σίγουρα δεν έχει αρκετή ηλεκτρική λειτουργία όπως το κρος.
-
Είναι όμως καλύτερο στους επαρχιακούς δρόμους και στον αυτοκινητόδρομο το 2008, χωρίς τον θόρυβο και το πνίξιμο του σιβιτι και βέβαια έχει καλύτερες επιδόσεις κυρίως σε προσπέρασμα.
-
Θα ερθει καποια νεα γενια του μοντελου το 26 η 27,η αφορουν αγορες εκτος ευρωπης,υπαρχουν καποιες αναφορες για νεα γενια.
Toyota Yaris Cross