-
@dettol said in TESLA FORUM:
@stefan147 said in TESLA FORUM:
Κάτι Hankook φοράει, EVO3 EV κάπως έτσι. 255/45/19 νομίζω. Συμπαθητικά για οικολογικό λάστιχο. Κλάσεις ανώτερα από κάτι σάπια EcoContact κτλ. Δε φταίει αυτό πάντως για τα φρένα. Είναι έτσι η ρύθμισή τους μου φαίνεται να παραείναι προοδευτικά και κάπου το χάσανε.
παντως την μια φορα που ενεργοποιηθηκε το emergency breaking εγω χεστηκα πανω μου. Νομιζα οτι επεσα σε τοιχο. Με τα ιδια λαστιχα που αναφερεις
Ναι άλλη φάση αν θέλει αυτό να φρενάρει και άλλη αν θες εσύ...
-
@stefan147 said in TESLA FORUM:
Κάτι Hankook φοράει, EVO3 EV κάπως έτσι. 255/45/19 νομίζω. Συμπαθητικά για οικολογικό λάστιχο. Κλάσεις ανώτερα από κάτι σάπια EcoContact κτλ. Δε φταίει αυτό πάντως για τα φρένα. Είναι έτσι η ρύθμισή τους μου φαίνεται να παραείναι προοδευτικά και κάπου το χάσανε.
Θες bite ώστε να νιώθεις μια σιγουριά, σωστά;
Κάτι σαν τα ιταλικά φρένα
-
Η αληθεια ειναι οτι το πεταλ εχει μια ξύλινη αίσθηση , και θελει δύναμη για να αποδώσει.
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Η αληθεια ειναι οτι το πεταλ εχει μια ξύλινη αίσθηση , και θελει δύναμη για να αποδώσει.
Λογικα δεν εχει σεβρο.
-
εννοειται πως η 4κινηση ειναι μαστ με τοσο βαρος και τοση ισχυ
-
Χμ, έτσι κι έτσι. Δεν έχω οδηγήσει το πισωκίνητο LR για να έχω γνώμη, πάντως και το δικό μου το μικρό είναι πολύ διασκεδαστικό. Και τινάζει και κωλαρίνι.
-
@spiros-0 said in TESLA FORUM:
εννοειται πως η 4κινηση ειναι μαστ με τοσο βαρος και τοση ισχυ
Έχει τόσα ηλεκτρονικά το αμάξι που δεν πας πουθενά
Nice to have αλλά τα 283 άλογα του sr άνετα τα κουμαντάρεις -
To θέμα δεν είναι ότι θα πάθεις κάτι με το 2κίνητο. Ένα από τα λίγα καλά της ηλεκτροκίνησης είναι ότι εκδημοκράτησε τις υψηλές αποδόσεις/επιδόσεις και επανέφερε την 4κίνηση, ειδικά στα suv που θα έπρεπε να θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ. Επομένως χάνεται πολύ από το experience το να πατάς το γκάζι και να μη βγαίνει και ο τελευταίος ίππος στο δρόμο. Αν θέλω fun πισωκίνητο το τελευταίο που θα πάρω θα είναι ηλεκτρικό και δη suv. To να φτάνει μέχρι εκεί η τσέπη μου είναι οκ φυσικά.
-
"this is the end of Tesla!" οχι δεν το λεω εγω αλλα ο Πιτερ
τρελλαθηκε μάλλον αφου συμφωνα με μελη του φορουμ τα μονα ηλεκτρικα αυτοκινητα που θα μεινουν στους δρομους ειναι τα Τεσλα ή μηπως όχι;
-
@wantone said in TESLA FORUM:
"this is the end of Tesla!" οχι δεν το λεω εγω αλλα ο Πιτερ
τρελλαθηκε μάλλον αφου συμφωνα με μελη του φορουμ τα μονα ηλεκτρικα αυτοκινητα που θα μεινουν στους δρομους ειναι τα Τεσλα ή μηπως όχι;
Το ειδα και εγω το μεσημερι. Επειδη δεν ειμαστε συνδρομητες, βλεπουμε υλικο με καθυστερηση μιας εβδομαδας. Βασιζεται στα γεγονοτα της προηγουμενης εβδομαδας και τον τσακωμο. Απο τοτε ομως τα δυο αγορα τα ξαναβρηκαν
-
Το ειδα και εγω το μεσημερι. Επειδη δεν ειμαστε συνδρομητες, βλεπουμε υλικο με καθυστερηση μιας εβδομαδας. Βασιζεται στα γεγονοτα της προηγουμενης εβδομαδας και τον τσακωμο. Απο τοτε ομως τα δυο αγορα τα ξαναβρηκαν
όλοι οι άνθρωποι βρίσκουν ένα ποίημα σε αυτή την ζωή για να ωραιοποιήσουμε καταστάσεις, αλλά η πραγματικότητα και ο καθρέυτης μερικές φορές ειναι πιο σκληρός απο αυτο που μπορούμε να αντέξουμε. Αν αρχίζουν απο τώρα τέτοιες φωνές, φαντάσου τι θα γίνέι σε λίγους μήνες.
-
@bekiaris said in TESLA FORUM:
όλοι οι άνθρωποι βρίσκουν ένα ποίημα σε αυτή την ζωή για να ωραιοποιήσουμε καταστάσεις, αλλά η πραγματικότητα και ο καθρέυτης μερικές φορές ειναι πιο σκληρός απο αυτο που μπορούμε να αντέξουμε. Αν αρχίζουν απο τώρα τέτοιες φωνές, φαντάσου τι θα γίνέι σε λίγους μήνες.
ασε που δεν θα βρισκουμε και ανταλλακτικα. Αυτο που το πας;
-
ε κάτι θα βρεθεί, με λίγο υπομονή που λέει κ ο σοφός λαός, αν πηγαίνεις τα παιδιά σου για κανα τριμηνο με το λεωφορείο στο σχολείο, όλα κομπλε!!!
γιατί έχει ανάγκη ο Musk την στήριξη του Trump? δηλαδή λειτουργεί σαν κρατικοδίαιτος επιχειρηματίας? και εγω είχα την εντύπωση οτι η tesla εχει εξωγήινη τεχνολογία και δνε έχει ανάγκη κανέναν, είναι έτη φωτός μπροστα!!!!
-
ε κάτι θα βρεθεί, με λίγο υπομονή που λέει κ ο σοφός λαός, αν πηγαίνεις τα παιδιά σου για κανα τριμηνο με το λεωφορείο στο σχολείο, όλα κομπλε!!!
με τα ποδια και ξυπολυτα στο παραδιπλανο χωριο θα πηγαινουν στο σχολειο. Εμ τι; οι παππουδες μας καλυτεροι ηταν;!
-
με τα ποδια και ξυπολυτα στο παραδιπλανο χωριο θα πηγαινουν στο σχολειο. Εμ τι; οι παππουδες μας καλυτεροι ηταν;!
εγώ βλέπω να τα ξεπουλάει, οποτε θα πάρω δύο στην τιμή του ενός, σαν τις πίτσες!!! αμα μου χαλάσει το ένα, θα χρησιμοποιώ το άλλο, οποτε θα γλιτώσω την κρεββατομουρμούρα και τον ποδαρόδρομο.
-
εγώ βλέπω να τα ξεπουλάει, οποτε θα πάρω δύο στην τιμή του ενός, σαν τις πίτσες!!! αμα μου χαλάσει το ένα, θα χρησιμοποιώ το άλλο, οποτε θα γλιτώσω την κρεββατομουρμούρα και τον ποδαρόδρομο.
παρε 5, ωστε να δουλευουν παντα τα 2. Ενα 5χιλιαρο ολα και πολυ του ειναι!
Ασε που θα μπορεις να τα κανιβαλισεις για ανταλλακτικα! -
Ασε που θα μπορεις να τα κανιβαλισεις για ανταλλακτικα!δεν χάνεις το χιούμορ σου ποτέ, ευτυχώς. αχ τον Elon αντε να δούμε και τις πωλήσεις του νέου Y στο τέλος του μήνα. Αμα του κόψει και τα ελαφρυντικά στην φορολογία ο Πορτοκαλί, πω απο Ευρώπη και Κίνα λέγαμε, αλλά τελικά θα την φάει και απο Αμέρικα. Αχ ρε Έλονα, τι έμελε να πάθεις, τουλάχιστον έχεις το tweet να ασχολήσαι και τα αυτόνομα στο Austin, FSD supervised unsupervised, εχω μπερδευτεί με τις λέξεις και τις τεχνολογίες. Πάει μόνο του τελικά ή θα θρηνήσουμε κανά θύμα?
-
Ασε που θα μπορεις να τα κανιβαλισεις για ανταλλακτικα!δεν χάνεις το χιούμορ σου ποτέ, ευτυχώς. αχ τον Elon αντε να δούμε και τις πωλήσεις του νέου Y στο τέλος του μήνα. Αμα του κόψει και τα ελαφρυντικά στην φορολογία ο Πορτοκαλί, πω απο Ευρώπη και Κίνα λέγαμε, αλλά τελικά θα την φάει και απο Αμέρικα. Αχ ρε Έλονα, τι έμελε να πάθεις, τουλάχιστον έχεις το tweet να ασχολήσαι και τα αυτόνομα στο Austin, FSD supervised unsupervised, εχω μπερδευτεί με τις λέξεις και τις τεχνολογίες. Πάει μόνο του τελικά ή θα θρηνήσουμε κανά θύμα?
δεν εχω λογο να χασω το χιουμορ μου. Οσο για το fsd, απο πιτα που δεν θα φαω, τι με νοιαζει κι αν καει; Ευρωπη δεν δουλευει και δεν εχω σκοπο να το αγορασω, ακομα και αν ενεργοποιηθει στην ευρωπη. Μετοχες της τεσλα τις εχω πουλησει με κερδος και περιμενω το επομενο dip για να ξανα αγορασω και να βγαλω παλι χαρτζιλικι. Το ΚΗ3 με πληρωσε.
Ολα καλα λοιπον! -
δεν εχω λογο να χασω το χιουμορ μου. Οσο για το fsd, απο πιτα που δεν θα φαω, τι με νοιαζει κι αν καει; Ευρωπη δεν δουλευει και δεν εχω σκοπο να το αγορασω, ακομα και αν ενεργοποιηθει στην ευρωπη. Μετοχες της τεσλα τις εχω πουλησει με κερδος και περιμενω το επομενο dip για να ξανα αγορασω και να βγαλω παλι χαρτζιλικι. Το ΚΗ3 με πληρωσε.
Ολα καλα λοιπον!βασικά ο Musk γνωρίζει οτι ειναι απο τα λίγα χαρτιά που του μένουν, έχει ποντάρει τα πάντα στην αυτόνομη οδήγηση, απλά και εκεί έχει υψηλό ανταγωνισμό. θεωρώ πάντως οτι αυτά που λένε για robotaxi το 26 εντελώς αυτόνομα, ειναι αρκετά φιλόδοξα, οποτε ναι πιστευω οτι η μετοχή θα φάει σούπα. Από την άλλη είχε φτάσει στα 220-230 αν θυμάμαι καλά, και τώρα ειναι στα 316, οποτε σίγουρα δεν ειναι καλή στιγμή να αγοράσεις. Πάντως εγώ tesla ακόμα και 100$ να πήγαινε, δεν αγόραζα, πιο χαμηλά όμως σίγουρα θα το σκεφτόμουν. Και Μπράβο σου που έβγαλες κέρδος και πούλησες, δεν σε είχα για έξυπνο, αλλά πάντα στην ζωη αναθεωρούμε στην πορεία.
-
Η μετοχή είναι αρκετά ψηλά. Πιθανότατα να ανέβει και άλλο, αλλά προσωπικά τώρα δεν αγοράζω. 280-290 θα αγόραζα. 100 είναι αστείο νούμερο. Μακάρι να είχαμε αγοράσει όταν έκανε τόσο.
TESLA FORUM