-
@evangelia_ said in BMW 1 Series F70 (2024):
Brooklyn grey ή άσπρο βρε παιδιά; Για πείτε γνώμες...
Όμορφη η πέρλα της BMW αλλά σε αμάξι σαν το μμ ασσο το Brooklyn grey είναι ταμάμ !
-
Θεωρώ πως βγαίνει από τη μόδα σιγά σιγά!
Πριν 5 έτη ήταν κάτι νέο αλλά έχει γίνει σούπα! -
Ότι σου αρέσει περισσότερο! Εξάλλου εσύ θα το βλέπεις καθημερινά!
To αρνητικό με το λευκό είναι ότι δεν βγαίνει σε μεταλλικό.
-
Το λευκό ειδικά για τη χωρα μας ειναι σταθερη αξία. Δεν ειναι μοδα. Σχεδόν επιβάλλεται. Η επιλογή η δική μου για τον άσσο ήταν σε μαύρο μετά από την πίεση του τεκνου μου με ηδη δύο λευκά στο γκαράζ. Καθαρο δείχνει μισή μέρα το πολυ. Το λευκό είναι υποφερτο για πολλές μέρες διχως ιδιαιτερη προσπάθεια.
-
Ωραίο το λευκό αλλά έχει ένα βασικό μειονέκτημα.
ΦΩΝΑΖΕΙ LEASING συνήθως εισαγωγής.
Βασικά ένα χρώμα που δεν είχα σε εκτίμηση αλλά θα σκεφτώ για το επόμενο είναι το ασημί. -
Αν δεν πρόκειται να το περιποιείσαι τακτικά, μόνο λευκό.
Δεν μπορώ να καταλάβω ανθρώπους που αγοράζουν σκούρα αυτοκίνητα και τα αφήνουν άπλυτα για εβδομάδες/μήνες, οπως δηλαδή κάνουν οι περισσότεροι.
Άσε που έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι M sport νέοι Άσσοι είναι γκρι. -
Βασικά όλα τα βρώμικα αυτοκίνητα είναι βρώμικα ανεξαρτήτως χρώματος.
Οι λόγοι που θα διάλεγα λευκό ή ασημί είναι: η ζέστη, η ευκολία στην επισκευή (εξαιρείται η πέρλα) και το ότι δε φαίνονται αράχνες και τα σχετικά. -
@georgemit said in BMW 1 Series F70 (2024):
Ωραίο το λευκό αλλά έχει ένα βασικό μειονέκτημα.
ΦΩΝΑΖΕΙ LEASING συνήθως εισαγωγής.
Βασικά ένα χρώμα που δεν είχα σε εκτίμηση αλλά θα σκεφτώ για το επόμενο είναι το ασημί.Συμφωνώ λευκό και μαύρο είναι τα πιο κλασικά χρώματα. Και το γκρι είναι ωραίο και λερωμένο να το αφήσεις δεν φαίνεται καθόλου.
-
Ισχύει αυτό με τα ανοιχτόχρωμα.
Ωστόσο, όταν έβγαινε σε λευκό περλέ ήταν τέλειο, είχε μια λάμψη, μια τσαχπινιά!
Τώρα που δεν είναι καν μεταλλικό νομίζω ότι φαίνεται πολύ πλαστικούρα και το αδικεί... οπότε ναι, το Brookly grey είναι ένα πολύ ωραίο χρώμα και του πηγαίνει πολύ. -
-
Με τις τιμές των άλλων παραδοσιακών C-hatch, πολύ λογική η θέση.
-
Είναι και πολύ όμορφη επίσης.Και με καλό εξοπλισμό .
BMW 1 Series F70 (2024)