-
Έχουν κάνει καλή απόσταξη δύο αιώνες τωρα
-
@kkostask said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Περισσότερο χωριάτης και πρόβατο από τον Έλληνα αγοραστή/καταναλωτή δεν υπάρχει.
Ότι και αν ειναι, που έχεις δίκιο σε αυτό. Ο επαγγελματίας σφίγγει το στομάχι του και κάνει αυτο που πρέπει.
Είναι δύσκολο το τηλέφωνο, έχω κάνει τέτοια εργασία στο παρελθόν και το κατανοώ, με τον κάθε μ@@@@κα αλλά όντως οι αγοραστές και εδώ αλλά και στο εξωτερικό θέλουν φλερτ από τον πωλητή. Γουστάρουν.
Προσπάθησε το και θα δεις υψηλή απόδοση
-
@lap said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Μεγάλες αλυσίδες του εξωτερικού με παραδόσεις στις πωλήσεις έχουν το σκεπτικό που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω.
Ναι επικοινωνούν οι ίδιοι ως μέσο προώθησης. Και όντως στις σύγχρονες μεθόδους πωλήσεων είναι αναπόσπαστο κομμάτι το στενό μαρκάρισμα μέσω τηλεφωνικής κλήσης.
Το γεγονός ότι ήρθε ως εκεί να το δει και δεν πήγε για καφέ, σημαίνει πως ακόμα και αν ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, έχει κάνει το 50% της διαδικασίας πριν την αγορά. Πόσο μάλλον όταν δίνει το τηλέφωνο του.
Εμείς απλώς εδώ στην Ελλάδα είμαστε χωριάτες και δεν έχουμε ιδέα από marketing και πωλήσεις. Μπουρτζοβλαχοι που κατέβηκαν στις πόλεις και έγιναν και ειδικοί των πωλήσεων
Αν δε σαρεσουν οι χωριατες μπρουτζοβλαχοι να πας στους πρωτευουσιανους, οταν πωλητης πουλαει 15-20 αυτοκινητα το μηνα εξηγησε του εσυ ο πονηρος-εξυπνος-επιστημονας τι κανει λαθος, ημαρτον βρε Λαπ ξεπερνας ακομα και τον εαυτο σου ωρες ωρες.
-
-
@ilias-a said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Μεγάλες αλυσίδες του εξωτερικού με παραδόσεις στις πωλήσεις έχουν το σκεπτικό που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω.
Ναι επικοινωνούν οι ίδιοι ως μέσο προώθησης. Και όντως στις σύγχρονες μεθόδους πωλήσεων είναι αναπόσπαστο κομμάτι το στενό μαρκάρισμα μέσω τηλεφωνικής κλήσης.
Το γεγονός ότι ήρθε ως εκεί να το δει και δεν πήγε για καφέ, σημαίνει πως ακόμα και αν ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, έχει κάνει το 50% της διαδικασίας πριν την αγορά. Πόσο μάλλον όταν δίνει το τηλέφωνο του.
Εμείς απλώς εδώ στην Ελλάδα είμαστε χωριάτες και δεν έχουμε ιδέα από marketing και πωλήσεις. Μπουρτζοβλαχοι που κατέβηκαν στις πόλεις και έγιναν και ειδικοί των πωλήσεων
Αν δε σαρεσουν οι χωριατες μπρουτζοβλαχοι να πας στους πρωτευουσιανους, οταν πωλητης πουλαει 15-20 αυτοκινητα το μηνα εξηγησε του εσυ ο πονηρος-εξυπνος-επιστημονας τι κανει λαθος, ημαρτον βρε Λαπ ξεπερνας ακομα και τον εαυτο σου ωρες ωρες.
Ότι θεωρεί πως το 15-20 είναι καλό νούμερο.
Άστο...θα τα ακούσεις και εσύ και δεν θέλω
Ελληναραδες. Τελευταίοι στα πάντα είμαστε και δεν βάζουμε μυαλό.
-
Γενικά ένα μεγάλο μέρος των αγοραστών που εν τέλη κλείνουν το deal αγοράς δεν θα το έκαναν εάν δεν τους οδηγούσε ο πωλητής σε αυτό. Το ότι σηκώθηκαν, ήρθαν, είδαν και έδωσαν τηλέφωνο σημαίνει πως υποσυνείδητα κάτι θέλουν αλλά δεν γνωρίζουν τι, επιζητούν την αφορμή αυτή και τον πωλητή που θα τους στρώσει τον δρόμο που θα κλείσει το όποιο deal.
Οι πωλήσεις είναι "επιστήμη" και λίγοι άνθρωποι έχουν φυσικό ταλέντο σε αυτές. Όλοι οι υπόλοιπο τουλάχιστον ας χρησιμοποιούν τις μεθόδους που τους οδηγούν στο κλείσιμο συμφωνιών, κάτι θα κερδίσουν.
Δηλαδή ακόμα και αν δεν κλείσει ο πελάτης το deal θα προτείνει τον πωλητή σε 7-10 φίλους του και υποψηφίους πελάτες, συνήθως με τη φράση " θα σε στείλω σε ένα δικό μου".
Στενό μαρκάρισμα λοιπόν, με σεβασμό πάντα και καλη γνώση του προϊόντος που πουλάνε.
Αυτά.
-
@accentwizard said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Όλοι κρίνουν εξ ιδίων,ευτυχώς η δυστυχώς....
Επειδή και εγώ πουλάω,πολλά και διάφορα,που δεν είναι της παρουσης,όταν έχω πάνω από έναν ενδιαφερομενους παίρνω και ρωτάω,φίλε μου το θες ακόμα;Γιατι παρουσιάστηκε και άλλος ενδιαφερόμενος και είναι ζεστός,ειδικά όταν δεν έχει περάσει ούτε 24ωρο από την στιγμή που είδα το αμάξι...
Ηθικά,έτσι το βλέπω εγώ....καταλαβαινω τον τροπο σκεψης σου, αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι εξαρταται αν θα πεσει τηλεφωνο ή οχι απο το ειδος του προϊοντος και την σχεση που (θελεις να) εχεις με τον αγοραστη. Αν πχ εισαι επιχειρηση οπου χτιζεις σχεσεις με τους πελατες και αυτοι ερχονται και ξαναερχονται συχνα, τοτε σε ενδιαφερει να εχεις καλη σχεση μαζι τους. Επομενως ναι, σε αυτην την περιπτωση θα επρεπε να ειχε γινει τηλεφωνο.
Αν απο την αλλη, πουλας αυτοκινητα (ή σπιτια οπως ανεφερε ο κρουζερ) που ειναι αγορες που γινονται μια φορα ανα 5-10-15-20 χρονια ΚΑΙ τα χρηματα που διακυβευονται ειναι πολλα, τοτε οποιος ριξει ζεστο χρημα, αυτος εχει τον πρωτο και τελευταιο λογο.Ευχομαι να βρεις γρηγορα ενα αλλο οχημα που σε καλυπτει!
-
18 χρόνια εδώ μέσα,καλά ήτανε νομίζω....
Καλή συνέχεια σε εσάς τους 10-15 που κρατάτε ζωντανό αυτό το φόρουμ...
Οι χωριατες-προβατα σας χαιρετούν.... -
Οι χωριατες-προβατα σας χαιρετούν....ο lap σερνει ζωνη για τσακωμο απο το πρωι σημερα και μην τον παρεξηγεις
Ειναι σε μεγαλη φορμα!
-
Όντως, αλλά δεν μου καθετε κάνεις. Μου κρατάει μούτρα και το τέρας.
Προφανώς δεν αναφέρομαι στον φίλο ως χωριατη. Συμφωνώ μαζί του και μάλιστα ενισχύω το επιχείρημα του.
Όταν το ανεφερα εκανα εικόνα κάποιους που έχω στο μυαλό. Μιλάμε για δίποδα ζώα. Αδιάφοροι τελείως για το επάγγελμά τους που προφανώς εμπεριέχει και το τηλεφώνημα.
Διαφωνώ με τον dettol ως προς τα αυτοκίνητα και δη τα μεταχειρισμένα. Τα αυτοκίνητα είναι προϊόν που θέλει μαρκάρισμα από τον πωλητή. Είναι εργαλείο και μπορεί να πωληθεί πολλές φορές. Ακόμα και σε τιμές 2-10Κ. Δηλαδή όχι απαγορευτικές για μεγάλη μερίδα των αγοραστών
Το τηλεφώνημα είναι πολύ δύσκολο, για αυτό το αποφεύγουν. Είναι μια τάση για εισβολή στον προσωπικό χώρο του πελάτη, απαιτεί χαρακτήρα και θρασύτητα. Για αυτό δεν το επιλέγουν πολλοί πωλητές. Είναι όμως απαραίτητο εργαλείο
Στη Ελλάδα γίνεσαι πωλητής όταν δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις. Στο εξωτερικό και δη Αμερική που είναι οι πρώτοι στις πωλήσεις, το να είσαι πωλητής είναι σοβαρή καριέρα. -
Όντως, αλλά δεν μου καθετε κάνεις. Μου κρατάει μούτρα και το τέρας.
Προφανώς δεν αναφέρομαι στον φίλο ως χωριατη. Συμφωνώ μαζί του και μάλιστα ενισχύω το επιχείρημα του.
Όταν το ανεφερα εκανα εικόνα κάποιους που έχω στο μυαλό. Μιλάμε για δίποδα ζώα. Αδιάφοροι τελείως για το επάγγελμά τους που προφανώς εμπεριέχει και το τηλεφώνημα.
Διαφωνώ με τον dettol ως προς τα αυτοκίνητα και δη τα μεταχειρισμένα. Τα αυτοκίνητα είναι προϊόν που θέλει μαρκάρισμα από τον πωλητή. Είναι εργαλείο και μπορεί να πωληθεί πολλές φορές. Ακόμα και σε τιμές 2-10Κ. Δηλαδή όχι απαγορευτικές για μεγάλη μερίδα των αγοραστών
Το τηλεφώνημα είναι πολύ δύσκολο, για αυτό το αποφεύγουν. Είναι μια τάση για εισβολή στον προσωπικό χώρο του πελάτη, απαιτεί χαρακτήρα και θρασύτητα. Για αυτό δεν το επιλέγουν πολλοί πωλητές. Είναι όμως απαραίτητο εργαλείο
Στη Ελλάδα γίνεσαι πωλητής όταν δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις. Στο εξωτερικό και δη Αμερική που είναι οι πρώτοι στις πωλήσεις, το να είσαι πωλητής είναι σοβαρή καριέρα.Εχεις ξεφύγει από το αρχικό θέμα όμως. Το θέμα αφορούσε κάποιον που εκδήλωσε ενδιαφέρον και έναν άλλον που ήρθε με τα λεφτά στο χέρι και είπε «φέρτο!»
Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουμε συζήτηση για τις συνήθειες πωλητών και αγοραστών σε διάφορες χώρες. -
Έχεις δίκιο
Σήμερα δεν μου καθετε τίποτα.
Κληρονόμοι. (Ούτε τώρα;;;;)
-
@kkostask said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Περισσότερο χωριάτης και πρόβατο από τον Έλληνα αγοραστή/καταναλωτή δεν υπάρχει.
Ότι και αν ειναι, που έχεις δίκιο σε αυτό. Ο επαγγελματίας σφίγγει το στομάχι του και κάνει αυτο που πρέπει.
Είναι δύσκολο το τηλέφωνο, έχω κάνει τέτοια εργασία στο παρελθόν και το κατανοώ, με τον κάθε μ@@@@κα αλλά όντως οι αγοραστές και εδώ αλλά και στο εξωτερικό θέλουν φλερτ από τον πωλητή. Γουστάρουν.
Προσπάθησε το και θα δεις υψηλή απόδοση
Δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσω γιατί ήδη η απόδοση μου είναι υψηλή….και αν αρχίσω να γράφω ιστορίες με αυτά που έχω δει θα τελειώσω αύριο….
-
@ilias-a said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Ότι θεωρεί πως το 15-20 είναι καλό νούμερο.
Άστο...θα τα ακούσεις και εσύ και δεν θέλω
Ελληναραδες. Τελευταίοι στα πάντα είμαστε και δεν βάζουμε μυαλό.
Γινε πωλητης τοτε Λαπ, 100 ευρω μπονους στο αυτοκινητο οι αθλιοτερες εκθεσεις + τον μισθο, πουλα 30 και γινεσαι κληρονος ή εργολαβος.
-
Έχω περάσει από πωλήσεις, όχι αυτοκινήτων αλλά έχω περάσει και από αυτό τον κλάδο. Έφτασα μπόνους διπλό μισθό ανά μήνα . Κάτι μάλλον θα έκανα καλά.
Το οποίο δεν ηταν τίποτα το σοβαρό. Απλώς εφάρμοσα τα εργαλεία πωλήσεων όσο μπορούσα καλύτερα και κυρίως ΔΙΑΒΑΣΑ καλά αυτό που πωλουσα.
Ο πελάτης αγοράζει σιγουριά, όχι το προϊόν. Πρέπει η γλώσσα του σώματος ακόμα και οι μορφασμοι του προσώπου να εκπέμπουν σιγουριά για την επένδυση και αγορά που κανουν. Και αυτό έρχεται μονάχα εάν είσαι σίγουρος για το τι πουλάς.
Για αυτό και με εκνευρίζουν οι αδιάφοροι πωλητές.
-
Λαπ είσαι μήπως Καθολικός ?
Γιατί αν είσαι προλαβαίνεις...
το Κονκλάβιο που θα επιλέξει τον διάδοχο του Πάπα Φραγκίσκου θα μετέχουν όπως ορίζει το αυστηρό πρωτόκολλο μόνο όσα μέλη – καρδινάλιοι είναι μικρότεροι των 80 ετών και όλοι έχουν δικαίωμα στο εκλέγειν και στο εκλέγεσθαι. Πρακτικά με βάση τα όσα ορίζονται στο πρωτόκολλο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας όλοι οι άνδρες Καθολικοί στο θρήσκευμα έχουν το συγκεκριμένο δικαίωμα
-
@criuser said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Λαπ είσαι μήπως Καθολικός ?
Γιατί αν είσαι προλαβαίνεις...
το Κονκλάβιο που θα επιλέξει τον διάδοχο του Πάπα Φραγκίσκου θα μετέχουν όπως ορίζει το αυστηρό πρωτόκολλο μόνο όσα μέλη – καρδινάλιοι είναι μικρότεροι των 80 ετών και όλοι έχουν δικαίωμα στο εκλέγειν και στο εκλέγεσθαι. Πρακτικά με βάση τα όσα ορίζονται στο πρωτόκολλο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας όλοι οι άνδρες Καθολικοί στο θρήσκευμα έχουν το συγκεκριμένο δικαίωμα
Τι νοημα εχει ; ετσι κι αλλιως το αλαθητο το εχει 100%
Ασε που πουλαει τον εαυτο του σαν παντρεμενος εδω μεσα , εννοω την περσονα που εμφανιζεται σαν λαπ με σουζουκι .
Θα μπορουσε να ειναι ντελουλου κληρονομος με φεραρι , η αεργος μητροπολιτης που μας τρολλαρει. -
Ή και τα δύο....
-
-
Οι χωριατες-προβατα σας χαιρετούν....Όχι ρε συ , κάνεις λάθος τώρα , δεν σε πρόσβαλε κάποιος, είπες τα επιχειρήματα σου όλοι τα εντεκρουσαν πολιτισμένα, για έναν μόνο που είπε πως είναι χωριάτες και πρόβατα οι καταναλωτές θα χαλαστεις;
Και αυτός ο ένας αν κατάλαβα το είπε για να την σπάσει στον Lap που έβγαλε βλάχους και κοντοφθαλμους του Έλληνες πωλητές.
Έμποροι μεταχειρισμένων