-
ωραίο το wireless αλλά τη ρουφάει τη μπαταρία σα hooover
-
@vaggoiko said in VW Tiguan 2024:
Δεν εχεις ασυρματη φορτιση?
-
@chrisk6 said in VW Tiguan 2024:
Μπα δεν έδωσα 1000 ευρουλάκια για ασύρματη και πίσω θύρες (δεν ήξερα δηλαδή αλλιώς ίσως να το σκεφτόμουν)
-
Μπα δεν έδωσα 1000 ευρουλάκια για ασύρματη και πίσω θύρες (δεν ήξερα δηλαδή αλλιώς ίσως να το σκεφτόμουν)
Βαζεις ενα ασυρματο φορτιστη κονεκταρισμενο σε μια θυρα USB και φορτιζεις κανονικα και τρεχεις το ασυρματο carplay με κοστος ~30ε.
-
Βαζεις ενα ασυρματο φορτιστη κονεκταρισμενο σε μια θυρα USB και φορτιζεις κανονικα και τρεχεις το ασυρματο carplay με κοστος ~30ε.
Αφήστε την επαγωγική φόρτιση... Αυξάνει θερμοκρασία, αργεί η φόρτιση και μπορεί να κάνει ζημιά στην μπαταρία. Ειδικά τα καλοκαίρια μπορεί να διακοπεί και η φόρτιση από το πρόγραμμα του κινητού για να το διατηρήσει κρύο.
-
@polioan said in VW Tiguan 2024:
Αφήστε την επαγωγική φόρτιση... Αυξάνει θερμοκρασία, αργεί η φόρτιση και μπορεί να κάνει ζημιά στην μπαταρία. Ειδικά τα καλοκαίρια μπορεί να διακοπεί και η φόρτιση από το πρόγραμμα του κινητού για να το διατηρήσει κρύο.
Για κοντινές αποστάσεις το ασύρματο είναι βολικό και δεν χάνεις πολύ μπαταρία. Αλλά σε ταξίδια μόνο καλώδιο. Και εκεί βέβαια υπάρχει μια θερμότητα έτσι.
-
τα νεοτερα και πιο σωστα σχεδιασμενα αμαξια, τα οποια εχουν ασυρματη φορτιση, ψυχουν τον χωρο αυτο. Επισης, τα κινητα σταματουν να φορτιζουν ασυρματα οταν ανιχνευσουν οταν εχει ανεβει πανω απο καποιο οριο η θερμοκρασια. Το εχω δει σε ios αυτο καλοκαιρινους μηνες, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχει και σε android.
-
έψαξα λίγο στο Temu τις προάλλες... Προτιμώ καλωδιάκι, και κρυμμένο το κινητο να μη με ζαλίζουν με μηνύματα. Όποιος θέλει κάτι έκτακτο ας πάρει τηλέφωνο χαχαχα
-
έψαξα λίγο στο Temu τις προάλλες... Προτιμώ καλωδιάκι, και κρυμμένο το κινητο να μη με ζαλίζουν με μηνύματα. Όποιος θέλει κάτι έκτακτο ας πάρει τηλέφωνο χαχαχα
Αν μιλάμε να μπεις στο αυτοκίνητο να πεταχτείς κάπου σε απόσταση 10-15 λεπτά προφανώς το αφήνεις μέσα στην τσέπη και παίζεις ασύρματα. Απλά αν θες να το παρατήσεις απλά σε μια θέση και να φορτίζεις χωρίς να βάλεις καλώδιο αξίζει η ασύρματη φόρτιση. Κατά τ άλλα όπως ειπώθηκε καλώδιο και όπως βολεύεται ο καθένας.
-
Εμένα η ασύρματη φόρτιση με έχει σώσει. Ούτε υπερθερμαίνεται, ούτε αργεί, ούτε μου έχει δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Και κάνω αρκετά χρονοβόρα πράγματα (podcasts, youtube videos, μερικές φορές navi κλπ).
-
Πλησιάζω τα 15.000 km (έχω κάνει 14.000 km σε 7 μήνες).
Μόλις τα κλείσω θα κάνω ένα γενικό report για το αυτοκίνητο.
π.χ. μερικές φορές όταν έχω τα κλειδιά επάνω από το καπάκι της επαγωγικής φόρτισης, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν τα "βλέπει" μέσα στο αυτοκίνητο, χωρίς όμως περαιτέρω θέματα.
-
@sonath said in VW Tiguan 2024:
π.χ. μερικές φορές όταν έχω τα κλειδιά επάνω από το καπάκι της επαγωγικής φόρτισης, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν τα "βλέπει" μέσα στο αυτοκίνητο, χωρίς όμως περαιτέρω θέματα.
Αν λες της ασύρματης φόρτισης του κινητού, ναι δεν πρέπει να βάζεις τίποτα εκεί που έχει rf chip (πχ πιστωτικές κάρτες)
-
@antonakis said in VW Tiguan 2024:
Αν λες της ασύρματης φόρτισης του κινητού, ναι δεν πρέπει να βάζεις τίποτα εκεί που έχει rf chip (πχ πιστωτικές κάρτες)
Όχι μέσα στη θήκη. Πάνω από το καπάκι που ανασηκώνεται για να μπει το κινητό. Αλλά φαντάζομαι εννούμε το ίδιο.
-
Εμένα η ασύρματη φόρτιση με έχει σώσει. Ούτε υπερθερμαίνεται, ούτε αργεί, ούτε μου έχει δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Και κάνω αρκετά χρονοβόρα πράγματα (podcasts, youtube videos, μερικές φορές navi κλπ).
Έχω την εντύπωση ότι είναι με ψύξη η επαγωγική του Tiguan, οπότε είναι λογικό
-
Όταν η υδρόγειος είναι γκρι/ανενεργή υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ή το αφήνουμε να φτιάξει μόνο του το δίκτυο;
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Όταν η υδρόγειος είναι γκρι/ανενεργή υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ή το αφήνουμε να φτιάξει μόνο του το δίκτυο;
Off topic mode on
Είναι ένδειξη για το μέλλον του κόσμου! -
Τι ακριβώς είναι off-top, μια ερώτηση για το info; Δεν σας καταλαβαίνω ώρες ώρες...
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Τι ακριβώς είναι off-top, μια ερώτηση για το info; Δεν σας καταλαβαίνω ώρες ώρες...
Η απάντηση που σου δίνει είναι off και το δηλώνει!
-
Συμφωνώ. Κι εμένα στο αμάξι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Πρόβλημα υπερθέρμανσης έχω μόνο με την quadlock θήκη στην μοτοσικλέτα όταν το βαράει ο ήλιος. Εκεί κόβει φόρτιση, ρίχνει φωτεινότητα, καίει. Στο Mazda δεν έχω παρατηρήσει με την θήκη της Spigen κανένα πρόβλημα και σε ταξίδι με navi / apple music μεσω carplay να παίζει κλπ.
-
Καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι για την αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Θα ήθελα τη γνώμη κατόχων και όσων έχουν οδηγήσει το συγκεκριμένο μοντέλο πάνω σε κάποια θέματα.- Δερμάτινο σαλόνι με θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα που έχουν και λειτουργία μασαζ. Έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο έξτρα; Έχοντας καθίσει στα υφασμάτινα καθίσματα της r line και της more προσωπικά προτιμώ σαφώς αυτά της r line, τα δερμάτινα δυστυχώς δεν τα έχω δει από κοντά.
- Ανάρτηση dcc pro. Οδήγησα για λίγη ώρα την έκδοση r line με dcc pro. Μου φάνηκε ικανοποιητική όταν ήταν ρυθμισμένη προς το κομφορτ. Στο τελείως κομφορτ μου φάνηκε πως το αμάξι έπλεε κάπως ενώ προς το σπορτ ήταν αρκετά σκληρή εώς ενοχλητική. Περίμενα μεγαλύτερη διαφορά στην άνεση σε σχέση με το γκολφ που έχω (από άποψη ηχομόνωσης η διαφορά πάντως ήταν εμφανής). Υπάρχει κάποιος που έχει οδηγήσει την r line χωρίς την έξτρα ανάρτηση ή να έχει εμπειρία και από έκδοση more και r line; Γενικά από όσα έχω διαβάσει ονλαιν άλλοι την θεωρούν απαραίτητο εξτρα και άλλοι όχι. Έχω διαβάσει επίσης για παράπονα σχετικά με τον θόρυβο της ανάρτησης σε έντονες ανωμαλίες του οδοστρώματος. Από ότι κατάλαβα η γενική αντίληψη έιναι πως η άνεση είναι καλύτερη με 18αρες ζάντες, οι οποίες όμως δεν υπάρχουν ως επιλογή στη διαμόρφωση της r line. Εδώ στο νήμα πάντως όλοι φαίνονται ευχαριστημένοι είτε με r line είτε με more. Η οδήγηση θα γίνεται κυρίως σε επαρχιακό δρόμο μέτριας ποιότητας με αρκετές στροφές και εθνική οδό με ταχύτητες μέχρι 140 χλμ/ώρα.
- IQ Drive. Το θεωρείτε χρήσιμο όσοι το έχετε; Οι κάμερες 360 μοιρών είναι ικανοποιητικής ποιότητας; Στη πράξη είναι εύκολες και άμεσες στη χρήση σε παρκάρισμα, στενούς δρόμους, στροφές κλπ; θεωρητικά μου φαίνεται μεγάλη ευκολία το εξτρα με τις 360 μοιρών κάμερες αλλά θα ήθελα και την γνώμη όσων τις έχουν χρησιμοποιήσει.
- Infotainment. Από ότι κατάλαβα η ασύρματη φόρτιση κινητού αξίζει και οι πίσω θύρες usb για όποιον τις χρησιμοποιεί. Είναι όμως απαραίτητο για την εγκατάσταση του iq drive.
- IQ led matrix. Όσοι έχουν τους led plus προβολείς είναι ικανοποιημένοι από την χρήση τους σε καθημερινή οδήγηση νύχτερινών ωρών; έχουν μετανιώσει που δεν έβαλαν εξτρα τους ματριξ; Και αυτοί στη διαμόρφωση για να μπουν από ότι βλέπω θέλουν απαραίτητα το infotainment και το iq drive.
- Ηχοσύστημα harman kardon. Όσοι έχουν το απλό ηχοσύστημα είναι γενικά ευχαριστημένοι από ότι διαβάζω.
Καταλαβαίνω ότι όσα ρωτάω δεν έχουν κάποια αντικειμενική απάντηση αλλά θα εκτιμούσα την
άποψή σας. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
VW Tiguan 2024