-
Μπράβο Στέφανε που το έβγαλες βόλτα!! Πολύ χάρηκα!!
-
ευτυχως εκατσε η εξορμηση, το εβγαλες βολτα και θυμηθηκες ποσο ευχαριστο και ευκολο αμαξι στην οδηγηση ειναι!
Σε τετοιες αποστασεις δεν ασχολεισαι καθολου με καταναλωση και εμβελεια, δεν υπαρχει περιπτωση να μεινεις απο μπαταρια.
Δικιο απολυτο για το gh, οσο δωρεαν χλμ και να εχεις, ειναι μαζοχισμος αυτο που γινεται εκει.
Τελος, ναι μακαρι να ειχαμε δικτυο sc, αλλα και χωρις αυτο, μια χαρα βγαινεις ατσαλακωτος οπου και να πας.αααααχχχχ.... lucid......
-
Και μια φωτό δυστυχώς όχι σε πλήρη σύνθεση γιατί είχαν αποχωρήσει 6-7 οχήματα.
-
Υπάρχει χειρότερο πράγμα από τις συναντήσεις κλαμπ αυτοκινήτων της ίδιας μάρκας να πηγαίνουν κονβόι μπρος πίσω σαν πρόβατα ;
Ρητορική ! -
@red_monster said in TESLA FORUM:
Υπάρχει χειρότερο πράγμα από τις συναντήσεις κλαμπ αυτοκινήτων της ίδιας μάρκας να πηγαίνουν κονβόι μπρος πίσω σαν πρόβατα ;
Ρητορική !Δεν ήταν ίδια μάρκα. Υπήρχε και το lucid
-
-
Είμαι μέσα σε ένα Tesla model S , δυστηχως σαν πίσω επιβάτης όχι οδηγός .
Πάω από την τζιανζινκ στην Σαγκάη 3 ώρες ταξίδι και στείλανε αυτό να με παρει
Είναι εντυπωσιακό σαν αμάξι γενικά και σαν επιδόσεις και σε ολα αλλά μέσα σαν πίσω επιβάτης δεν είναι τόσο καλό όσο περίμενα
Δεν έχει πίσω πρώτα από όλα ούτε μια θήκη να βάλω τον καφέ μου .
Μέσα έχει πολύ αεροδυναμικό θόρυβο και κάποιους ψιλοτριγμους
Γενικά σαν πίσω επιβάτης έχω πολύ καλό χώρο να βολευτω. Βέβαια και ο οδηγός μου που κάθομαι πίσω του είναι ένα μέτρο και ένα μιλκο άρα έχω τεράστιο χώρο αλλά γενικά χώρο έχει μπόλικο ακόμα και ψηλός να ήταν .
Δεν είναι το αμάξι που θα διάλεγα σαν πίσω επιβάτης αυτό με την απουσία θηκών με απογοητευσε . Σαν οδηγός αλλάζει το πράγμα φυσικά αλλά τώρα μόνο σαν πίσω επιβάτης μπορώ να το κρίνω. Δεν είναι πολύ καλή εμπειρία .
-
-
Ρε Μπίλη, χωράει να βάλεις κάνα Zeekr μέσα στις χειραποσκευές σου όπως θα γυρίζεις; Ψηνόμουν άγρια!
-
@antonakis said in TESLA FORUM:
@cirus said in TESLA FORUM:
Δεν έχει πίσω πρώτα από όλα ούτε μια θήκη να βάλω τον καφέ μου .
Φιλαράκι είναι το πιο παλιό μοντέλο μαλλον τιποτα από αυτά δεν έχει
-
Έχεις δίκιο... μετά το '21 το σκεφτήκανε ότιθέλουν και οι πίσω θήκες για καφέ...
Για αμερικάνικο αυτοκίνητο, αστείο. -
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Ρε Μπίλη, χωράει να βάλεις κάνα Zeekr μέσα στις χειραποσκευές σου όπως θα γυρίζεις; Ψηνόμουν άγρια!
Και γω λατρεύω τα zeekr αλλά ρε φίλε έπαθα πλάκα με τα Xiaomi που βλέπω να κυκλοφορούν εδώ . Είναι πάρα πολύ εντυπωσιακά τα μαμημενα. Πάρα πολύ όμως !!!!!!
Την τελευταία φορά που είχα έρθει Κίνα είχε λανσαριστεί και δεν είχα δει από κοντά, τώρα θέλω και γω ένα 🥹
-
@antonakis said in TESLA FORUM:
Έχεις δίκιο... μετά το '21 το σκεφτήκανε ότιθέλουν και οι πίσω θήκες για καφέ...
Για αμερικάνικο αυτοκίνητο, αστείο.Ούτε καν στις πλαϊνές πόρτες μια εσωχη/θήκη για χαρτομάντιλα πχ. Τραγικό . Μα είναι δυνατόν να βγάλανε ένα τόσο εντυπωσιακό αμάξι χωρίς την παραμικρή θήκη πίσω !!!! Τραγικό. Ευτυχώς το έφτιαξαν λιγο στο πιο νέο μοντέλο που έβαλες
-
ακομα και το καινουριο S εχει παλιωσει πλεον και για αυτο ετοιμαζονται μαλλον για νεο μοντελο.
Το μοναδικο που μου εκανε εντυπωση ειναι οι αεροδυναμικοι θορυβοι. -
@dettol said in TESLA FORUM:
ακομα και το καινουριο S εχει παλιωσει πλεον και για αυτο ετοιμαζονται μαλλον για νεο μοντελο.
Το μοναδικο που μου εκανε εντυπωση ειναι οι αεροδυναμικοι θορυβοι.Και μένα μου έκανε πολύ κακή εντύπωση . Και φαντάσου ότι στην Κίνα πάνε αυστηρά με τα όρια ταχύτητας αφού έχει κάμερες παντού. Δεν είναι ότι τρέχει ο οδηγος!!! 100-120 και έχει και αεροδυναμικό σχήμα το αμάξι ! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο μεγάλος ο αεροδυναμικός θόρυβος. Πίστευα ότι θα ήταν αρκετά λιγότερος. Και δεν είναι ότι έχει κάνα ακραίο καιρό να φυσάει πολύ.
-
Το μοναδικο που μου εκανε εντυπωση ειναι οι αεροδυναμικοι θορυβοι.Και μένα μου έκανε πολύ κακή εντύπωση . Και φαντάσου ότι στην Κίνα πάνε αυστηρά με τα όρια ταχύτητας αφού έχει κάμερες παντού. Δεν είναι ότι τρέχει ο οδηγος!!! 100-120 και έχει και αεροδυναμικό σχήμα το αμάξι ! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο μεγάλος ο αεροδυναμικός θόρυβος. Πίστευα ότι θα ήταν αρκετά λιγότερος. Και δεν είναι ότι έχει κάνα ακραίο καιρό να φυσάει πολύ.
Νομίζω είναι η έλλειψη ηχομόνωσης (δίπλα τζάμια ηχομονωτικα) που κάνει τη μεγάλη διαφορά ...
Στο highland είναι απίστευτο πόσο σε απομονώνει από εξωτερικούς θορύβους.Πατάς την κόρνα κ ακούγεται απόμακρη. -
@dekouk said in TESLA FORUM:
Νομίζω είναι η έλλειψη ηχομόνωσης (δίπλα τζάμια ηχομονωτικα) που κάνει τη μεγάλη διαφορά ...
Στο highland είναι απίστευτο πόσο σε απομονώνει από εξωτερικούς θορύβους.Πατάς την κόρνα κ ακούγεται απόμακρη.Σίγουρα είναι πιο παλιό μοντέλο και δεν περιμένω να είναι το ίδιο καλό με το highland στην ηχομόνωση με τα διπλά τζαμια αλλά και πάλι είναι απαράδεκτο και δεν δικαιολογείται . Το model s ήταν η ναυαρχίδα της Tesla πριν το plaid δεν γίνεται ένα τόσο ακριβο γενικά αυτοκίνητο να έχει τόσο μέτρια ηχομόνωση . Δεν είναι κακή γενικά, είναι πολύ μέτρια . Είναι κακή για τα δεδομένα του οχήματος.
Και μιλάμε για ένα μοντέλο του 2020-21 δεν είναι και τόσο παλιό αμαξι
-
Ασε ρε γκρινιάρη που σου ξινισε το υπεραμαξο.
Παλι καλα που δεν σε παρέλαβαν με κανενα τρικυκλο.
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Ασε ρε γκρινιάρη που σου ξινισε το υπεραμαξο.
Παλι καλα που δεν σε παρέλαβαν με κανενα τρικυκλο.
Προτιμώ τουκ τουκ ρε από το πλυντήριο
-
@dekouk said in TESLA FORUM:
Στο highland είναι απίστευτο πόσο σε απομονώνει από εξωτερικούς θορύβους.Πατάς την κόρνα κ ακούγεται απόμακρη.Βασικά σε πορεία που ακούς μόνο θόρυβο κύλισης, την κόρνα δεν την ακούς καθόλου.
Και δεν είναι καμία κόρνα φλωρικη.
Γενικά έχει άριστη ηχομόνωση το highland.
TESLA FORUM