-
Καλησπερα,
Ηθελα να ρωτησω μηπως καποιος ξερει ή εχει καποια ατυχια, να παραλαβει καινουργιο αμαξι, που μεσα απο τον πρωτο μηνα να βγαζει συνεχεια προβληματα.
προβληματα, εκτος απο αστοχια σε υλικα, πχ το χερουλι της μιας πορτας να εχει αλλοιωθει απο κατι *αλλαχτηκε αυτο, ηλεκτρονικα οπως να μην ανοιγει το ενα παραθυρο, να μην λειτουργουν οι αισθητηρες και το χειροτερο να μην παιρνει μπρος ο κινητηρας μερικες φορες κα.Η αντιπροσωπεια λεει συνεχεια, οτι ολα θα φτιαξουν οταν βγει ενα update, αλλα το πότε θα βγει αυτο το update κανεις δεν ξερει!!
εχω ακουσει οτι ισχυει το 6μηνο οπου μπορεις να το επιστρεψεις, ισχυει αυτο?
ξερεις καποιος πως να κινηθει ο φιλος που του εκατσε αυτη η περιπτωση?αναφερομαι σε νεο Golf
-
VAG group διάβασα
ευχομαι ολοψυχα να στα φτιαξουν ολα συντομα και να μην ταλαιπωρηθεις πάρα πολύ φιλε.
Δεν γραφω κάτι άλλο γιατι δεν γνωριζω να σε βοηθησω, με το VAG group η λύση μου ήταν απλά να τα ξεφορτωθω και να μην ξανααγοράσω. Δεν είναι οτι αυτο σου προτεινω για να μην παρεξηγηθω. Ελπιζω να τα λύσουν όλα συντομα
-
@s2000 said in Βλάβες σε καινούργιο αμάξι:
ξερεις καποιος πως να κινηθει ο φιλος που του εκτασε αυτη η περιπτωση?
Α). φωνές
Β). δικηγόρο -
@antonakis said in Βλάβες σε καινούργιο αμάξι:
ξερεις καποιος πως να κινηθει ο φιλος που του εκτασε αυτη η περιπτωση?
Α). φωνές
Β). δικηγόροναι, να βαλει δικηγορο, αλλα τι να διεκδικησει? αλλαγη? επιστροφη χρηματων? τι μπορει δηλαδη , αυτο δεν ξερω
-
ναι, να βαλει δικηγορο, αλλα τι να διεκδικησει? αλλαγη? επιστροφη χρηματων? κατι αλλο?
ο,τι μπορεί νομικά, ο δικηγόρος θα του πει. Ιδανικά αναστροφή πώλησης, αν και χλωμό το βρίσκω.
-
Στα vag είναι καθαρά θέμα τύχης εάν θα βγει οκ είτε θα σε ταλαιπωρήσει...
Εφόσον τα προβλήματα εξακολουθούν δύο επιλογές υπάρχουν είτε τα εκτιμάς ως αγοραστής ουσιώδη και ζητάς τη συνδρομή δικηγόρου για να υπαναχωρήσεις από την πώληση και να σου επιστραφεί το τίμημα (αποκλείεται να το δεχθούν, οπότε μονόδρομος να κινηθείς δικαστικά), είτε ζητάς την αποκατάσταση στο πλαίσιο της εγγύησης, έχοντας ήδη ξενερώσει διότι έσκασες τις αποταμιεύσεις σου σε ένα προϊόν που είναι υποδεέστερο των χρημάτων που έδωσες.
Η αξιοπιστία ενός προϊόντος είναι το βασικό χαρακτηριστικό επιλογής του και έπονται τα λοιπά κριτήρια. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που και εγώ (όπως και πολλοί παθόντες) εγκατέλειψα το vag group και δεν πρόκειται να τα επιλέξω ξανά εκτός και αν αξιωθούν και παράξουν αξιόλογο ηλεκτρικό. -
Να συμβουλευτεί το δικηγόρο του
http://www.legalnews24.gr/2015/11/blog-post_21.html
https://www.notospress.gr/apopseis/story/56124/anastrofi-polisis-metaxeirismenou-aftokinitou
https://esd.gr/αναστροφή-υπαναχώρηση-από-τη-σύμβαση/
Αν και τις περισσότερες φορές επέρχεται συμβιβασμός και κοιτάνε να σου δώσουν κάποιο άλλο αυτοκίνητο.
πχ.- Η δασκάλα της κόρης μου, είχε πάρει το προηγούμενο duster και δεν δούλευε το air condition. Η αντιπροσωπεία δήλωσε αδυναμία επισκευής κ της έδωσαν ένα jogger .
- Φίλος από την λέσχη moto guzzi, είχε πάρει ένα V7 το όποιο παρουσίαζε επανειλημμένα διαρροή στο διαφορικό, από τα πρώτα χλμ. Του πρότειναν να του δώσουν μια ελαφρώς μτχ breva και αυτός δέχτηκε.
-
ειναι αλλαγη μοντελου ή FL το golf ?
γιατι σε κατι εντελως νεο θα παρει κανα χρονο να το στρωσουν, οπως και με το formentor
-
@k-m said in Βλάβες σε καινούργιο αμάξι:
γιατι σε κατι εντελως νεο θα παρει κανα χρονο να το στρωσουν, οπως και με το formentor
ειναι το golf των 50 χρονων, οκτ 24
-
Καλησπερα,
Ηθελα να ρωτησω μηπως καποιος ξερει ή εχει καποια ατυχια, να παραλαβει καινουργιο αμαξι, που μεσα απο τον πρωτο μηνα να βγαζει συνεχεια προβληματα.
προβληματα, εκτος απο αστοχια σε υλικα, πχ το χερουλι της μιας πορτας να εχει αλλοιωθει απο κατι *αλλαχτηκε αυτο, ηλεκτρονικα οπως να μην ανοιγει το ενα παραθυρο, να μην λειτουργουν οι αισθητηρες και το χειροτερο να μην παιρνει μπρος ο κινητηρας μερικες φορες κα.Η αντιπροσωπεια λεει συνεχεια, οτι ολα θα φτιαξουν οταν βγει ενα update, αλλα το πότε θα βγει αυτο το update κανεις δεν ξερει!!
εχω ακουσει οτι ισχυει το 6μηνο οπου μπορεις να το επιστρεψεις, ισχυει αυτο?
ξερεις καποιος πως να κινηθει ο φιλος που του εκατσε αυτη η περιπτωση?αναφερομαι σε νεο Golf
Πθανόν να είσαι άτυχος και να σου βγήκε λεμόνι όπως λέμε το αυτοκίνητο, δηλαδή προβληματικό από το εργοστάσιο.
Δεν έχουν τεχνογνωσία οι τεχνικοί της αντιπροσωπείας για να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις, θα σε ταλαιπωρήσουν.
Προσπάθησε σε συνεννόηση με την αντιπροσωπεία να ανταλλάξεις το αυτοκίνητο με κάποιο άλλο μοντέλο, π.χ. το T-Roc κι ας δώσεις και 2-3k ακόμα. Έτσι κι αλλιώς θα στα φάνε οι δικηγόροι και μπορεί να μη βγάλεις και άκρη.
-
ευχαριστω για τις απαντησεις και βοηθεια. θα ενημερωσω εδω οταν θα βρεθει καποια λυση
ΥΓ δεν ειναι δικο μου το αμαξι αλλα φιλου,
-
Αυτή η φτηνή έκδοση με τα 35k?
-
Εγώ περιμένω τον βαγκιρκ να τοποθετηθεί...
Από την άλλη η καρέντα έχει βεβαρημένο παρελθόν δεκαετιών, από τότε που είχα και εγώ γκόλφ, στην άρνηση συνεργασίας σε τέτοια θέματα.
-
@criuser said in Βλάβες σε καινούργιο αμάξι:
Από την άλλη η καρέντα έχει βεβαρημένο παρελθόν δεκαετιών, από τότε που είχα και εγώ γκόλφ, στην άρνηση συνεργασίας σε τέτοια θέματα.
Προφανώς δεν διάβασες τα λινκ που ανέβασα
-
@a-d-p said in Βλάβες σε καινούργιο αμάξι:
Οχι δεν προλαβαίνω να τα διαβάζω όλα.
-
@a-d-p said in Βλάβες σε καινούργιο αμάξι:
Οχι δεν προλαβαίνω να τα διαβάζω όλα.
Που να προλάβεις με τόσους καφέδες
Διάβασε, τουλάχιστον αυτά της Μήλιου -
Είναι δυστυχώς θέμα αντιπροσωπείας και πολιτικής αντιμετώπισης των βλαβών εντός εγγύησης και κυρίως σεβασμού προς τον πελάτη.
Ποιο μαγαζί είναι , ας μας πει ο φίλος να μάθουμε.
Η αδιαφορία αυτή αν συνεχιστεί επιβάλει την επέμβαση δικηγόρου.
Έχω γράψει πολλές φορές πως η Γκαλλο και ο Ρεμούνδος είναι από μόνοι τους λόγοι αγοράς Peugeot και Citroen, με διαφορά κορυφαίοι σε επαγγελματισμό στην αγορά αυτοκινήτου τόσο σε πωλήσεις όσο και υποστήριξη σε περίπτωση προβλημάτων.
-
Είται είναι από τις περιπτώσεις όπου έτυχε να βγει ένα κομμάτι ελαττωματικό από το εργοστάσιο, είτε το "κατάντησαν" ελαττωματικό στις φορτοεκφορτώσεις μέχρι να έρθει στα χέρια του πελάτη.
Δεν ξέρω βέβαια μπορεί να γίνει το τελευταίο; Από την άλλη, γιατί να μην μπορεί;Όπως και να έχει, η νομική οδός πιθανόν να είναι η πιο ενδεδειγμένη.
-
@georgemit said in Βλάβες σε καινούργιο αμάξι:
Αυτή η φτηνή έκδοση με τα 35k?
ναι ναι
Βλάβες σε καινούργιο αμάξι