-
Σε όλα μου τα αυτοκίνητα η καινουργίλα δεν έφυγε ποτέ.
Ποτέ δεν έπαψε να με νοιάζει το αυτοκίνητό μου, όσα χρόνια κι αν πέρασαν.
Τα χριστούγεννα που ήμουν Αθήνα έπαιρνα το δικό μου όπου είχε άνετο πάρκινγκ. Όπου ήξερα ότι θα στριμωχτώ έπαιρνα το auris του πεθερού -
εσύ είσαι "άρρωστος" τότε.
-
Πάνω απ' όλα είναι ότι δεν σεβάστηκε την περιουσία μου. Του είπα και Accent του 2002 να σου έφερνα οφειλές να το σεβαστείς απόλυτα. Όχι πίσω δεν θα κάνω ή θα πληρώσει κάς τα γαμησι@τικα της αντιπροσωπείας και το γυάλισμα στα φανάρια ή θα φτήσει το γάλα της μάνας του.
Το αυτοκίνητο ήδη το απολαμβάνω. Στις φθορές στα φώτα δεν πέφτει το μάτι μου αλλά πέφτει συνέχεια στο κουμπί on/off μην τυχόν και το ακουμπήσω με τα γνωστά αποτελέσματα. Έτσι ανατροφοδοτείται ο εκνευρισμός μου και παραμένω μόνιμα εξοργισμένος σαν τον Anakin με την ήττα στο mount Moustafar....
-
και αυτό το θέμα κατάντησε γκρουπ θέραπι για ανθρώπους με ψυχολογικούς εξαναγκασμούς, εύγε !
Έχω παρατηρήσει ότι αυτό είναι σύνδρομο ανθρώπων που δεν κατέχουν ούτε μισό δράμι από τεχνική μηχανολογία, κοινώς δεν ξεχωρίζουν τον κοχλία από το περικόχλιο !
-
@georgemit said in VW Tiguan 2024:
Σε όλα μου τα αυτοκίνητα η καινουργίλα δεν έφυγε ποτέ.
Ποτέ δεν έπαψε να με νοιάζει το αυτοκίνητό μου, όσα χρόνια κι αν πέρασαν.
Τα χριστούγεννα που ήμουν Αθήνα έπαιρνα το δικό μου όπου είχε άνετο πάρκινγκ. Όπου ήξερα ότι θα στριμωχτώ έπαιρνα το auris του πεθερούΣε νοιωθω
-
Πολύ βασικό, ίσως το βασικότερο όλων. Αν δεν είχα κλειστό γκαράζ θα ήμουν στην καλύτερη με μετάχειρο C4 των 10k. Τα λυπάμαι πολύ να τα αφήνω στον δρόμο, έρμαιο του κάθε άσχετου ή κακόβουλου.
Αδελφή ψυχή !!
Η μόνη διαφορά ότι εγώ εκνευρίζομαι στο τέλος με τα μικρά μικρά και τα στέλνω !
Η βασική μου πρόοδος όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι έχω αναγνωρίσει πλήρως το «θέμα» μου και ότι δεν κολλάω συναισθηματικά με το αμάξι.
Τα δίνω και πάμε για άλλα.
Το ιδανικό θα ήταν να έχωτο αμάξι κουτα όσο το χρησιμοποιώ. Αλλά όταν κυκλοφορείς ανάμεσα σε ορκ αυτό είναι ουτοπικό.Όσον αφορά τα μαγαζια γράφω συνεχώς για πόσο αλμπάνηδες μιλάμε.
Σχετικά σωστό μάστορα μόνο στόμα με στόμα και από άνθρωπο που ξέρεις την προσέγγιση του στα πράγματα και το ποιον του.
Ισως ένας καλός για αυτόν να είναι χάλια για εμένα.
Δεν προσέχουμε όλοι τα ίδια πράγματα.
Γι αυτό και δεν δίνω σημασία στα reviews στο google. Ή αν τα δω βλέπω τα αρνητικά. Και συνήθως στα αρνητικά φαίνεται και η αλήθεια. (Μου έτυχε το καλοκαίρι με ξενοδοχείο στη Τζια)
Τα περισσότερα σχόλια εκεί είναι συνηθως από φίλους και γνωστούς που μπαίνουν για αβάντα. Μου έχει τύχει να το κάνω και εγώ.
Σπάνια θα γράψω κριτική γιατί γενικά δεν συστήνω ούτε τον αδελφό μου.
Και εδώ που έχω αναφέρει 2-3 σίγουρα δεν είναι τέλοιοι απλά ανεκτοί για τα γούστα μου. -
@iceman7 said in VW Tiguan 2024:
Και εδώ που έχω αναφέρει 2-3 σίγουρα δεν είναι τέλοιοι απλά ανεκτοί για τα γούστα μου.
εγω παντως, σε οποιον ειναι "ανεκτος" για εσενα, θα πηγαινα με κλειστα ματια και θα του ελεγα "κανε οτι θες"
-
@dettol said in VW Tiguan 2024:
Και εδώ που έχω αναφέρει 2-3 σίγουρα δεν είναι τέλοιοι απλά ανεκτοί για τα γούστα μου.
εγω παντως, σε οποιον ειναι "ανεκτος" για εσενα, θα πηγαινα με κλειστα ματια και θα του ελεγα "κανε οτι θες"
Μπα μην το λες. Μπορεί εμένα που με ξέρει οτι είναι ψείρας να με προσέχει περισσότερο και εσένα να σε γράψει.
Πλέον σε κανένα εμπιστοσύνη.
Γιατί και οι προτεινόμενοι μου έχουν κάνει κάτι γκέλες εσχάτως.
Βέβαια πάντα αναγνωρίζουν τη μαλακια αλλά όταν χάνω χρόνο για κάτι που έπρεπε εξαρχής να είναι σωστό, μαλακια ειναι πάλι -
@dettol said in VW Tiguan 2024:
Μπα μην το λες. Μπορεί εμένα που με ξέρει οτι είναι ψείρας να με προσέχει περισσότερο και εσένα να σε γράψει.
Πλέον σε κανένα εμπιστοσύνη.
Γιατί και οι προτεινόμενοι μου έχουν κάνει κάτι γκέλες εσχάτως.
Βέβαια πάντα αναγνωρίζουν τη μαλακια αλλά όταν χάνω χρόνο για κάτι που έπρεπε εξαρχής να είναι σωστό, μαλακια ειναι πάλιθα τους πηγαινω με φωτογραφια σου μαζι. "ΑΥΤΟΣ θα ελεγξει το αμαξι μου... κανονισε την πορεια σου!"
-
Νομίζω το θέμα με τις μεμβράνες έγινε σίριαλ λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε ο Σάββας. Έπεσε σε κακό μάστορα, ας μη γενικεύουμε. Πολλοί βάζουν μεμβράνες στα τζάμια χωρίς να εμφανίζονται προβλήματα.
Όταν πήρα το T-Roc στην Karenta τους ζήτησα να μου το παραδώσουν με μεμβράνες στα τζάμια. Το παρέλαβα άψογο. Μάλιστα μου τις έκαναν και δώρο. Άλλοι ζητούσαν να το παραλάβουν με συγκεκριμένο συναγερμό πχ της Meta.
Αναλαμβάνει τέτοιες δουλειές η Karenta κατά την παραγγελία και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο, γιατί έχει την ευθύνη η αντιπροσωπεία.
-
Κατάλαβα! Έπεσες σε αλμπάνη!
Δεν θα τον εμπιστευομουν ουτε το τρίψιμο των φαναριών. Καλύτερα σε φαναρτζη να ρωτήσεις! Θέλει τέχνη μη σου τρίψει παραπάνω και αφαιρέσει στρώση του πλαστικού!
Τα φανάρια έχουν μια στρώση για προστασία από τον ήλιο! Με τα χρόνια φθειρεται και κιτρινίζει! Εάν το τρίψει πολύ και την βγάλει θα κιτρινίσει! Οπότε θέλει ανεπαίσθητα να τρίψει σχεδόν με ένα πανακι για να βγουν οι κόλλες
-
Καλά για το επίπεδο των Ελλήνων επαγγελματιών του χώρου του αυτοκινήτου τα έχω γράψει τι πιστεύω, μη γίνομαι κουραστικός.
Προσωπική άποψη, όλοι αυτοί οι detailers ποντάρουν στη ψυχανάγκα που μας διακρίνει και χρεώνουν υπέρογκα υπηρεσίες που προστατεύουν εν μέρη αλλά σίγουρα, για μένα πάντα, δεν αξίζουν τα λεφτά τους.
ppf και κεραμικές πεταμένα λεφτά.
Ένα απλό κεράκι και καλά πλυσίματα και μια χαρά θα είναι το αμαξάκι.
Κι αν είσαι τελειομανής του κάνεις και ένα απλό γυάλισμα στα 5 χρόνια και γίνεται πάλι σαν καινούριο.Συμφωνώ απολύτως.
-
@andya3 said in VW Tiguan 2024:
Νομίζω το θέμα με τις μεμβράνες έγινε σίριαλ λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε ο Σάββας. Έπεσε σε κακό μάστορα, ας μη γενικεύουμε. Πολλοί βάζουν μεμβράνες στα τζάμια χωρίς να εμφανίζονται προβλήματα.
Όταν πήρα το T-Roc στην Karenta τους ζήτησα να μου το παραδώσουν με μεμβράνες στα τζάμια. Το παρέλαβα άψογο. Μάλιστα μου τις έκαναν και δώρο. Άλλοι ζητούσαν να το παραλάβουν με συγκεκριμένο συναγερμό πχ της Meta.
Αναλαμβάνει τέτοιες δουλειές η Karenta κατά την παραγγελία και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο, γιατί έχει την ευθύνη η αντιπροσωπεία.
Χρήστο τον λένε, το Sabas είναι Nickname
-
@andya3 said in VW Tiguan 2024:
Διόρθωση. Δεν ξέρω για πότε μιλάς και για ποιά Karenta. Εδώ όταν τους ζήτησα να αναλάβουν μεμβράνες αλοιφές και ppf του γύρισαν τα μάτια του πωλητή σαν να τον είχα βρίσει. Μου είπε ότι η Karenta δεν αναλαμβάνει τίποτα πέρα από τα προβλεπόμενα και όλα όσα ζητάω είναι δική μου ευθύνη.
Δεν είμαι ούτε ηλίθιος ούτε μαζόχας να τρέχω τόσες μέρες και να παθαίνω παράλληλα ζημιές. Αν δεχόταν η Karenta θα τους πλήρωνα ακόμα και τα διπλά ώστε να τρέξουν αυτοί για εμένα και να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. Μην λέτε ότι νάναι.
Γι'αυτό είμαι βέβαιος ότι η Karenta την επόμενη Τρίτη θα κόψει, θα θεωρήσει την ζημιά συνέπεια παρέμβασης (είναι) άρα ευθύνη δική μου (είναι) και θα πληρώσω από την τσέπη μου την όποια αποκατάσταση αυτής...
ΥΓ: Και οποίος αμφιβάλει τα λεγόμενά μου ας καλέσει για επιβεβαίωση την Karenta στο 2314173000 ζητώντας τον πωλητή κ. Σκυλίτση.
-
Πάντως μη χαλιέσαι!
Εμένα οι ίδιοι οι πωλητες που μου το παρέδωσαν χτύπησαν την πόρτα σε κολώνα! Τους το είπα! Μου λένε όχι αποκλείεται! Ενώ η κολώνα είχε στο ίδιο ύψος το χρώμα του αυτοκινήτου και το αυτοκίνητο το χρώμα της κολώνας
Πάω να το πλύνω σε καλό μαγαζί και αυτός που έπλενε είχε αλυσίδα στον καρπό του ή ρολόι δεν θύματα ακριβώς, και έγδαρε την οροφή!
Πάω συνεργείο για σέρβις και βρίσκω στην οροφή βαθιά γρατζουνιά! Κάποιος άφησε εργαλείο στην οροφή!!!!
Το δίνω σε συγγενή, πάει σουπερμάρκετ και το παρκάρει στο κοντινότερο σημείο στην είσοδο! Ενώ είχε και πιο μακριά! Το έγδαρε μια βλαμμενη που πήγε να παρκάρει δίπλα του!
Για να μην αναφέρω τις κωλογατες που όταν πάνε να κατέβουν από την οροφή τρίβουν τα νύχια τους και έχουν ξεσκίσει το βερνίκι
Για αυτό τα κάνω όλα μόνος μου! Ιδιαίτερα κεριά και καθαρισμό εσωτερικού!
Άστο μη χαλιέσαι!
-
Εξαρτάται στην εμπορία. Εδω Μαρούσι αναλάμβαναν μεμβράνες και συναγερμό και τα έδιναν και δώρο.
Αλλα προτιμούσα έκπτωση στην τιμή και εκεί ξεβρακώνονταν γιατί τα κόστη που σου υπολόγιζαν τα «δώρα» ήταν μηδαμινά.
Αυτό που πήρα τελικά στη γυναίκα από Καρεντα στην αργυρουπολη δεν μου έδωσαν κάτι ούτε εγώ ζήτησα. Πήρα την έκπτωση που περίμενα, ήταν το τεπόζιτο γεμάτο οπότε απλά ζήτησα έναν πυρόσβεστηρα και μου τον έδωσαν.
Πατάκια είχα ήδη στα χέρια μου από Κοκκινοπλιτη και τα 2 μπροστά φιμέ πήγα αυτοπροσώπως στο Γιαννικελη και έκατσα εκεί στη στην τοποθέτηση (Madico κεραμικές 80 μαύρα).
Κάτι άλλες μαλακιες τις πήρα από Αλί.Και σε άλλα αμάξια οι αντιπροσωπίες έκαναν τέτοια δώρα.
Στην τελευταία Χ1 που μου της έκανε και δώρο απευθείας η Avis και τις τοποθέτησε ο Σφακ το αποτέλεσμα ήταν ανάμεικτο. Ο Σφακ εχει έναν που τοποθετεί aswf από περιστέρι.
Η αριστερή πλευρά ήταν τζετ ή δεξιά μπουρδελο. Σημάδια στα πλαστικά κουμπώματα, φουσκάλες. Καθαρά θέμα μάστορα (τις μεμβράνες τις τοποθετούνε συνήθως 2 μαστορια. Ενας ανά πλευρά)
Αν ήταν δικό μου το αμάξι θα τους είχα κάνει φασαρία όπως έκανα στο κασκαι που παλι ο ίδιος συνεργάτης Σφακ είχε σφάξει το μαύρο πλαϊνό πλαίσιο παραθύρου και το μαρσπιέ στην πλευρά οδηγού.
Με πίεση άλλαξαν αμφότερα. Αλλά το μαύρο ποτέ δεν έκατσε σωστά καθώς ήταν αυτοκόλλητο.
Το σκίσιμο από το κοπίδι του μάστορα φυσικά.Στην πρώτη Χ1 δώρο συναγερμός. Τοποθέτηση εντός σέρβις σφακ αλλά από εξωτερικό συνεργείο που μας έστησε 4 ώρες.
Τοποθέτηση χαλια. Και κάποια τσικι τσικι και κομμένα πλαστικά καλωδίων πεταμένα μέσα.
Μαλακες.Αν δεν κάτσεις πάνω από το μάστορα δεν είσαι σίγουρος παρότι και εκεί κάτι δεν θα κάνει σωστά.
Καλύτερα μην βάζεις χέρι καθόλου.
-
Συμφωνώ με τον ice. Βγαίνει το αμάξι από την παραγωγή και του κάνουν ζημιές. Οι μεμβράνες είναι αναγκαίες στην Ελλάδα και όταν πήγα να τις βάλω ένιωθα ότι το βιάζουν το αμαξάκι μου. Ppf πιστεύω μετά την πενταετία ίσως και πριν τη δεκαετία εάν κρατήσεις το αμάξι τόσο.
-
Άλλο που θυμήθηκα! Πριν μου το παραδώσουν έβαλαν έναν να καθαρίσει το εσωτερικό! Πήρε πανάκι, έβαλε γαλάκτωμα για το ταμπλό και έκανε τα πάντα με αυτό! Και τις οθόνες!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το γαλάκτωμα σε οθόνη! Σιγά μη το γνώριζε! Έβγαλε και τις μεμβράνες!
Ευτυχώς δεν χαλασαν με μια φορά! Αμέσως μετά τις καθάρισα με ειδικό σπρέι για οθόνες! Το είχα προβλέψει ότι θα κάνουν μαλακιά!Εννοείται δεν επιτρέπω κανέναν να ασχοληθεί με το αυτοκίνητο! Μόνο εγώ! Ολοι είναι άχρηστοι!
-
-
@george-0 said in VW Tiguan 2024:
Συμφωνώ με τον ice. Βγαίνει το αμάξι από την παραγωγή και του κάνουν ζημιές. Οι μεμβράνες είναι αναγκαίες στην Ελλάδα και όταν πήγα να τις βάλω ένιωθα ότι το βιάζουν το αμαξάκι μου. Ppf πιστεύω μετά την πενταετία ίσως και πριν τη δεκαετία εάν κρατήσεις το αμάξι τόσο.
Στα δικα μου αμαξια ποτε δεν εβαλα μεμβρανες, και ποτε δεν χρειαστηκαν. Κλιμα να δουλευει σωστα και εισαι τζετ.
VW Tiguan 2024