-
Εγώ 2.200km με μέση κατανάλωση 13.5 και μέση ταχύτητα 22.4km/h. Αστική/περιαστική χρήση.
-
Ευχαριστώ παιδιά!
Οι διαδρομές που κάνω σχεδόν 70% είναι περιαστικές κ έχω λίγο τσιμπημένες καταναλώσεις κ λίγο μεγαλύτερες ταχύτητες..
Στο Yaris είχα μέσο όρο 4,2 με φίλους να έχουν κάτω από 4...
Έχω πάρει κ χιονοκουβέρτες κ αλυσίδες! Περιμένω τα χιόνια τώρα.
Αλλάξτε το κίτρινο ασθενικό λαμπάκι στο Πορτ μπαγκαζ με άσπρο λεντ k lumem 360 ή 320 (νομιζω) κ θα δείτε το αληθινό φως. Αγορά από κινεζικό πολύ μαγαζί Θεσσαλονίκη 2-3€.
T10 είναι η λάμπα την τραβάς κ βγαίνει. Κόντεψα να παραγγείλω όλο το κιτ...Επίσης κόντεψα να πάρω επώνυμες osram ζευγάρι αλογόνου look xenon ζευγάρι 16€ . Μιλάμε πήρα τα ρέστα από 20 κ μόλις κατάλαβα ότι δεν είναι λεντ τις άφησα...
Φυσικά καμμιά ένδειξη λάθους ή οτιδήποτε. -
τη βοηθεια του κοινου παρακαλω γιατι θα σαλεψω. Στο app εχει κουμπακι "doors and windows". Δειχνει αν εχει μεινει καποια πορτα ανοιχτη. Θυμομαστε, τοσο εγω οσο και η συζυγος οτι εδειχνε και την κατασταση (ανοιχτα/κλειστα) των παραθυρων. Αυτη την στιγμη δεν το κανει αυτο, δηλαδη δεν δειχνει τα παραθυρα. Πορτες, καπο και πορτ μπαγαζ τα δειχνει κανονικα. Κανουμε κατι λαθος;;;
-
Σε μένα τα δείχνει τα παράθυρα και έχει και κουμπί κάτω για "απομακρυσμένο ανέβασμα παραθύρων".
-
-
@dettol δεν το είχα προσέξει για τα παράθυρα,τώρα είναι όπως παρακάτω:
-
-
@dettol δεν το είχα προσέξει για το status των παραθύρων…έχουν κάνει κάποιο update στην εφαρμογή;από όσο το έχω εγώ (01/12) δεν θυμάμαι να έχει γίνει πέραν του update των servers πρόσφατα.
-
Εμένα μου έκανε OTA χτες. Και το infotainment έγινε πιο Tesla.
-
-
Σε μένα τα δείχνει τα παράθυρα και έχει και κουμπί κάτω για "απομακρυσμένο ανέβασμα παραθύρων".
εχεις δελφινι ή αλλο οχημα; επισης android ή ios;
απομακρυσμενο ανεβασμα παραθυρων δεν ειχε, αυτο το θυμαμαι σιγουρα στην δικη μου περιπτωση.Atto3, android
-
-
Εμένα μου έκανε OTA χτες. Και το infotainment έγινε πιο Tesla.
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα καμμία διαφορά. Ποιο byd έχεις τώρα; (Να βγάλουμε και λαυράκι )
Atto 3.
Τι λέει καλό;
Να περιμένει να διαβάσει την δοκιμή σου ο @alex-mix ή να παραγγείλει κάτι άλλο; -
Τι λέει καλό;
Να περιμένει να διαβάσει την δοκιμή σου ο @alex-mix ή να παραγγείλει κάτι άλλο;.
Πλακα πλακα αν ερθουν ολοι οι κινεζικες εταιριες Ελλαδα θα εχω δουλεια full season -
Πω ρε φίλε! Έχεις διαλύσει την εφοδιαστική αλυσίδα του πλανήτη! Οι εργάτες στις γραμμές παραγωγής δεν ξέρουν τι να κάνουν!
-
-
https://www.topgear.com/car-news/electric/byd-bringing-all-electric-atto-2-uk-and-europe
Ωραίο και αυτό!
Παίζει δυνατά η Byd! -
Πολύ ωραίο το δυάρι, θα σαρώσει σε πωλήσεις αν το λανσάρουν κάτω από 30Κ.
Βάρος από 1.430 έως 1.540 κιλά, σε αντίστοιχο μέγεθος με ένα chr/hrv/mgzs. Αρκετά ελαφρύ πλέον με βάρος αντίστοιχο με τα θερμικά χάρη στην ενσωμάτωση μέρους του πλαισίου στην μπαταρία.
-
Πολύ ωραίο το δυάρι, θα σαρώσει σε πωλήσεις αν το λανσάρουν κάτω από 30Κ.
Βάρος από 1.430 έως 1.540 κιλά, σε αντίστοιχο μέγεθος με ένα chr/hrv/mgzs. Αρκετά ελαφρύ πλέον με βάρος αντίστοιχο με τα θερμικά χάρη στην ενσωμάτωση μέρους του πλαισίου στην μπαταρία.
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο, αλλά με 45 kwh δεν θα έχει επιτυχία.
Αν το βγάλουν με 60 kwh σαν το dolphin kai γύρω στα 30k τιμή χωρίς επιδότηση, θα σπάσει ταμεία. -
Μπορεί να βγει ως dm-i
BYD forum