-
@panormus772 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Δύο ερωτήσεις. Πήρα εύκολα πίσω τα 38k ή σου έκαναν νερά; Και τι πήρες μετά; Συγνώμη νομίζω το έχω ξαναρωτήσει αλλά το μυαλό μου αυτές τις ημέρες είναι ένας αυτοκινητιστικός πουρές...
Κοιτα sabas_thess εγω που εχω κανει 4 ή 5 δεν θυμαμαι καταθεσεις-ακυρωσεις.Παντα μου της εδιναν πισω οτι ποσό και να εβαζα.Απλα μπορει να εκανε απο 2 μερες εως 10.
Ο iceman πήρε πίσω όλη την τιμή εξόφλησης,όχι μόνο τις προκαταβολές.
Πράγμα πάρα πολύ δύσκολο ως απίθανο,εκτός αν είναι Τoyota (που στην περίπτωση αυτή ήταν),οπότε ξέρουν ότι σε χρόνους δεκάτων του δευτερολέπτου θα βρουν να το πουλήσουν..Αν το αμαξι δεν ειναι παραγγελία, και δεν έχει εκτελωνιστεί στο όνομα σου, ακόμα και ολο να το έχεις εξοφλήσει, δεν βρίσκω λόγο να μην σου κανουν ακύρωση..
Μπορουν φυσικά να κατσουν πανω στα συμφωνητικά παραγγελίας που εχεις υπογραψει και να σου βγαλουν και πινακίδες και να καλέσουν να το παραλάβεις! Εξαρτάται παντα και πως ζητάς κατι και πως το επικοινωνείς!
Αλλά σε εταιρίες που θα το δώσουν αλλου ευκολα, δεν μπαίνουν καν στον κόπο!
Περισσότερο θέμα ειδικα με τέτοια ποσά είναι παντα ο χρόνος της επιστροφής των χρημάτων - αφου αποδεχτουν την ακύρωση - οπου σιγουρα παιρνει περισσότερο χρόνο! -
Εγώ που είχα δώσει την παραγγελία του CC πριν από μήνες και πριν από 2 μήνες ακριβώς την ακύρωσα, δεν πήρα ακόμα την προκαταβολή.
Φυσικά, ήδη έχουν φάει ήδη 2 χεστήρια email και μόλις τώρα ένα 3ο και βλέπω να κάνουμε καλά Χριστούγεννα αν πάω από κοντά!!!
-
Ίσως σε δικηγόρους δεν κάνουν κόλπα. Σε άλλους πελάτες να κάνουν την πάπια.
-
@polioan said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Εγώ που είχα δώσει την παραγγελία του CC πριν από μήνες και πριν από 2 μήνες ακριβώς την ακύρωσα, δεν πήρα ακόμα την προκαταβολή.
Φυσικά, ήδη έχουν φάει ήδη 2 χεστήρια email και μόλις τώρα ένα 3ο και βλέπω να κάνουμε καλά Χριστούγεννα αν πάω από κοντά!!!
Έγω έτυχε να ακυρώσω προκαταβολές του χιλιάρικου σε Kia Niro και Honda ΗRV,καλή ώρα τέτοια εποχή πριν 2έτη.
Η Kia λίγο πιο δυσκίνητη,αφού πέρασαν καμιά 20αριά μέρες μέχρι να την δώσουν πίσω και -αλήθεια ή όχι-, ως δικαιολογίες είχαν λόγω των εορταστικών αργιών και τον ισολογισμό λόγω κλείσιμο του έτους από το λογιστήριο και πήρα τα λεφτά μετά την πρωτοχρονιά.
Στη Honda λίγο μετά τα Φώτα τους το είπα και σε 2 μέρες ήταν πίσω στο λογαριασμό (μάλιστα μου είπαν όταν τα δω στο λογαρ. μου,να τους ενημερώσω κι εκείνους). -
@panormus772 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@polioan said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Έγω έτυχε να ακυρώσω προκαταβολές του χιλιάρικου σε Kia Niro και Honda ΗRV,καλή ώρα τέτοια εποχή πριν 2έτη.
Η Kia λίγο πιο δυσκίνητη,αφού πέρασαν καμιά 20αριά μέρες μέχρι να την δώσουν πίσω και -αλήθεια ή όχι-, ως δικαιολογίες είχαν λόγω των εορταστικών αργιών και τον ισολογισμό λόγω κλείσιμο του έτους από το λογιστήριο και πήρα τα λεφτά μετά την πρωτοχρονιά.
Στη Honda λίγο μετά τα Φώτα τους το είπα και σε 2 μέρες ήταν πίσω στο λογαριασμό (μάλιστα μου είπαν όταν τα δω στο λογαρ. μου,να τους ενημερώσω κι εκείνους).Άντε για τον ισολογισμό που θέλουν να κάνουν το δέχομαι... Αλλά εγώ τους έκανα την αίτηση ακύρωσης 2 μήνες πίσω.
Εντωμεταξύ, τώρα μόλις δέχτηκα τηλεφώνημα από την πωλήτρια και μου ζητούσε συγνώμη για την καθυστέρηση και δεν ήξερε που έχει κολλήσει όλο το θέμα.
Φυσικά, τους πήρε η μπάλα όλους μαζί, και τον προιστάμενό της και το λογιστήριό τους και την εισαγωγική τους. -
Όταν ακύρωσα το golf δεν ήθελαν με τίποτα να μου δώσουν την υπέρογκη προκαταβολή με αστείες δικαιολογίες του στυλ «δεν το επιτρέπει η Κοσμοκάρ» και τέτοια. Είχα ήδη αναμονή 5 μηνών,δεν είχε ακόμα μπει σε παραγωγή και ούτε ήξεραν πότε θα μπει. Μόλις τους είπα ότι θα πήγαινα την επόμενη μέρα με τον εισαγγελέα υπηρεσίας τα βρήκαν και τα έδωσαν.
-
Το μονο νομιζω ..νομιζω λεω ειναι αν εχει εκτελωνιστει στο ονομα σου μπορουν να σου την κρατησουν μεχρι να πουληθει το αυτοκινητο αλλου.
Απο την αλλη πως γινεται να σου λενε βαλε προκαταβολη να μπει παραγγελια και να δουμε αν εγκριθει χρημματοδοτηση....αν δεν?Ή θυμαμαι kia μολις ηρθε το αμαξι ξαναπερασα ελεγχο απο τραπεζα αν τοτε δηλαδη που ειχε ερθει το αμοξι αντιπροσωπεια δεν το ενεκριναν? -
Το μονο νομιζω ..νομιζω λεω ειναι αν εχει εκτελωνιστει στο ονομα σου μπορουν να σου την κρατησουν μεχρι να πουληθει το αυτοκινητο αλλου.
Απο την αλλη πως γινεται να σου λενε βαλε προκαταβολη να μπει παραγγελια και να δουμε αν εγκριθει χρημματοδοτηση....αν δεν?Ή θυμαμαι kia μολις ηρθε το αμαξι ξαναπερασα ελεγχο απο τραπεζα αν τοτε δηλαδη που ειχε ερθει το αμοξι αντιπροσωπεια δεν το ενεκριναν?Δεν περνάς από έλεγχο ξανά. Έχει εγκριθεί από την 1η στιγμη που τους δίνεις τα στοιχεία σου, μισθοδοσία κλπ και μετά πας για να υπογράψεις για την εκταμίευση και να ξεκινήσει το δάνειο από την στιγμή που παίρνεις το αμάξι στα χέρια σου.
Έτσι έγινε και με το Sportage και με το Leon. -
Δεν περνάς από έλεγχο ξανά. Έχει εγκριθεί από την 1η στιγμη που τους δίνεις τα στοιχεία σου, μισθοδοσία κλπ και μετά πας για να υπογράψεις για την εκταμίευση και να ξεκινήσει το δάνειο από την στιγμή που παίρνεις το αμάξι στα χέρια σου.
Έτσι έγινε και με το Sportage και με το Leon.Φιλε εμενα τοτε με το xceed μου ζητησαν παλι χαρτια .
-
Δεν περνάς από έλεγχο ξανά. Έχει εγκριθεί από την 1η στιγμη που τους δίνεις τα στοιχεία σου, μισθοδοσία κλπ και μετά πας για να υπογράψεις για την εκταμίευση και να ξεκινήσει το δάνειο από την στιγμή που παίρνεις το αμάξι στα χέρια σου.
Έτσι έγινε και με το Sportage και με το Leon.Φιλε εμενα τοτε με το xceed μου ζητησαν παλι χαρτια .
Περίεργο... Λες και θα άλλαζε κάτι... Εκτός και αν ο χρόνος της παραγγελίας σου με την παράδοση ήταν 6 με 12 μήνες.
-
Καλοτάξιδο Αλέκο!!Πολλά ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα να έχεις!!
-
@araxnis said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Καλοτάξιδο Αλέκο!!Πολλά ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα να έχεις!!
Ευχαριστω πολυ φιλε μου να σαι καλα
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁