-
Τελικά παιδιά το αγόρασε κάνεις το lync co 01? Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε εντυπώσεις από Έλληνες κατόχους.
Την Παρασκευή παρέλαβε ο ένας μου ξάδελφος το μαύρο δημοσιογραφικό. Δεν έχουμε μιλήσει έκτοτε.
Ο αδερφός του θα αγόραζε το μπλε που είχα δοκιμάσει εγώ στο CarTalk.gr. Λογικά θα τα πούμε τώρα στις γιορτές.Πνίγηκα με τον καφέ...... αχαχαχαχαχαχαχα
Τέτοιο κακό που του έκανες, που να σου μιλήσει.
-
Δε με έχει καλέσει κανείς από τους δύο; Λογικά δεν έχουν σταματήσει να το οδηγούν, πού να πάει το μυαλό μου; Χαχαχα!
-
Κάπως έτσι κάνουν οι οικογενείς να μιλήσουν χρόνια.
Μπα σε καλό σου. Γελάω μόνος μου σαν τον χαζο
-
-
Τρεχάτε....σηκωθείτε από κρεβάτια, ντιβάνια και ψαροκασέλες!!
-
Έτσι και ήταν σε καμιά BMW, Audi, VW, Peugeot, Mercedes, κτλ αυτή η προσφορά, θα είχαν πάει ακόμη και τα κανάλια απ' έξω από τις αντιπροσωπείες για να καταγράψουν το ρεπορτάζ όπου το απόθεμα έφυγε σε μέσα σε 10 λεπτά.
Τώρα που η προσφορά αφορά άγνωστη Κινέζικη εταιρεία, έχει περάσει τόσος καιρός και ακόμη υπάρχουν αυτοκίνητα.
Έτσι και βγουν καλά, πράγματι όσοι πήραν θα έχουν πετύχει το deal της χρονιάς. -
@katafractos17 said in Lynk & Co:
Έτσι και βγουν καλά, πράγματι όσοι πήραν θα έχουν πετύχει το deal της χρονιάς.
Γιατί να μην βγουν καλά? Ένα Βολβο XC40 ειναι με καλύτερο εξοπλισμό και άλλο περίβλημα. Ότι προβλήματα βγάζει το βόλβο θα βγάλει και τούτο εδώ.
-
Έτσι και βγουν καλά, πράγματι όσοι πήραν θα έχουν πετύχει το deal της χρονιάς.
Γιατί να μην βγουν καλά? Ένα Βολβο XC40 ειναι με καλύτερο εξοπλισμό και άλλο περίβλημα. Ότι προβλήματα βγάζει το βόλβο θα βγάλει και τούτο εδώ.
Δε λέω όχι.
Αλλά λόγω Κίνας θα κρατήσω μια στάση αναμονής.
Αν έχουν τηρήσει τα στάνταρ της Volvo τότε μια χαρά. -
Η volvo βγάζει μπλουζάκια;
Έλα καλό ήταν.
-
Όχι;
-
Δε λέω όχι.
Αν έχουν τηρήσει τα στάνταρ της Volvo τότε μια χαρά.Συμφωνώ, αλλά Κινέζικα ειναι και τα Βόλβο!
-
Δε λέω όχι.
Αν έχουν τηρήσει τα στάνταρ της Volvo τότε μια χαρά.Συμφωνώ, αλλά Κινέζικα ειναι και τα Βόλβο!
Ε τα έχουμε ξαναπεί.
Το group είναι Κινέζικο.
Τα στάνταρ κατασκευής είναι Volvo.
Lynk & Co