-
@pkas said in Lexus Forum:
Καλησπέρα σας! Άρχισα να εξετάζω πρόσφατα την ιδέα απόκτησης ενός ΝΧ300h 2019 και θα ήθελα να ρωτήσω, αν το αμάξι είναι φουλ υβριδικό; Μέχρι στιγμής, από όσο καταλαβαίνω, δεν είναι και αντ αυτού έχει ηλεκτροκινητήρες μπροστά-πίσω που το κάνουν κάτι σαν ήπια-υβριδικό, με αποτέλεσμα να εμπλέκονται ουσιαστικά σε εκκίνηση του αυτοκινήτου από στάση.
https://www.4troxoi.gr/dokimes/odigoyme-to-neo-lexus-nx-300h/
-
Καλησπέρα σας! Άρχισα να εξετάζω πρόσφατα την ιδέα απόκτησης ενός ΝΧ300h 2019 και θα ήθελα να ρωτήσω, αν το αμάξι είναι φουλ υβριδικό; Μέχρι στιγμής, από όσο καταλαβαίνω, δεν είναι και αντ αυτού έχει ηλεκτροκινητήρες μπροστά-πίσω που το κάνουν κάτι σαν ήπια-υβριδικό, με αποτέλεσμα να εμπλέκονται ουσιαστικά σε εκκίνηση του αυτοκινήτου από στάση.
Τώρα που θα καταργήσει η κυβέρνηση τα τεκμήρια και τον φόρο πολυτελείας θα πάρουμε όλοι Lexus
-
@ataim said in Lexus Forum:
Τώρα που θα καταργήσει η κυβέρνηση τα τεκμήρια και τον φόρο πολυτελείας θα πάρουμε όλοι Lexus
Ναι, το έχουμε ξαναδεί το έργο και μετά όλος ο κόσμος έκανε αμάν και πως να ξεφορτωθεί τη 2λιτρη τζιπούρα του όταν έβαλαν φόρο πολυτελείας σε αυτή την κατηγορία, δεν είναι να έχουμε εμπιστοσύνη, θα καταργηθεί και θα το ξαναθυμηθούν κάποια στιγμή. Πάντως, όσον αφορά τα Lexus, δεν είχα ασχοληθεί εκτενώς αλλά, το τελευταίο μοντέλο τους, το LBX μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, φαίνεται μια πολύ ωραία πρόταση στην κατηγορία του, σε αρκετά καλή τιμή για τα παρεχόμενα χαρακτηριστικά.
Αλήθεια, με τα σέρβις, πως γίνεται η δουλειά; Μπορούν να γίνουν στα σέρβις της Toyota; Γιατί στην επαρχία, δεν υπάρχουν παντού συνεργεία Lexus
-
Ειρωνικά το είπα, δεν αλλάζουν τίποτα, εδώ βάζουν και άλλα τεκμήρια, μέχρι να χαλάσουν τελείως την λειτουργία της αγοράς.
Lexus σερβις κανονικά στο τοπικό toyota συνεργείο.
-
@tsimisde said in Lexus Forum:
Ναι, το έχουμε ξαναδεί το έργο και μετά όλος ο κόσμος έκανε αμάν και πως να ξεφορτωθεί τη 2λιτρη τζιπούρα του όταν έβαλαν φόρο πολυτελείας σε αυτή την κατηγορία, δεν είναι να έχουμε εμπιστοσύνη, θα καταργηθεί και θα το ξαναθυμηθούν κάποια στιγμή. Πάντως, όσον αφορά τα Lexus, δεν είχα ασχοληθεί εκτενώς αλλά, το τελευταίο μοντέλο τους, το LBX μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, φαίνεται μια πολύ ωραία πρόταση στην κατηγορία του, σε αρκετά καλή τιμή για τα παρεχόμενα χαρακτηριστικά.
Αλήθεια, με τα σέρβις, πως γίνεται η δουλειά; Μπορούν να γίνουν στα σέρβις της Toyota; Γιατί στην επαρχία, δεν υπάρχουν παντού συνεργεία Lexus
Θεσσαλονίκη υπάρχει ο Αλεξανδρίδης που καλύπτει τις γύρω περιοχές.
-
Ο νέος (2023) τιμοκατάλογος,επίσημα αναρτημένος:
https://www.lexus.gr/content/dam/lexus/nmsc/greece/pricelists/LEXUS-pricelist-2023.10.pdf
-
Καλησπέρα
Γνώμες για το nx 450h+
Το έχει κάποιο μέλος του forum να μας πει καταναλώσεις , εμπειρία οδήγησης κτλ , και αν το θεώρησε καλή επιλογή συνολικά ;
-
@gio21 said in Lexus Forum:
Καλησπέρα
Γνώμες για το nx 450h+
Το έχει κάποιο μέλος του forum να μας πει καταναλώσεις , εμπειρία οδήγησης κτλ , και αν το θεώρησε καλή επιλογή συνολικά ;
Δύσκολο να βρεις κάτοχο, ειδικά μέσα στο φόρουμ (από όσο ξέρω δεν το έχει κανείς). Εαν μπορείς να το αγοράσεις, προφανώς ειναι ΚΟΡΥΦΗ, τι να συζητάμε τώρα?
-
Και 2πορτο lexus..σταρλετ
-
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.
Ενδιαφέρομαι για την αγορά μεταχειρισμένου Lexus NX300h μοντέλο 2019 με 87.000km και θα ήθελα την γνώμη σας. Πρώτη φορά κάτοχος Lexus και υβριδικού. -
@askianos said in Lexus Forum:
Ενδιαφέρομαι για την αγορά μεταχειρισμένου Lexus NX300h μοντέλο 2019 με 87.000km και θα ήθελα την γνώμη σας. Πρώτη φορά κάτοχος Lexus και υβριδικού.Εαν δεν έχεις θέμα με τα κυβικά, αγοράζεις ένα φανταστικό αυτοκίνητο...τόσο απλά και τίποτε άλλο!
ΥΓ: Αρκεί να είναι ελεγμένα τα χλμ και ιδανικά και Ελληνικό.
-
Ενδιαφέρομαι για την αγορά μεταχειρισμένου Lexus NX300h μοντέλο 2019 με 87.000km και θα ήθελα την γνώμη σας. Πρώτη φορά κάτοχος Lexus και υβριδικού.Το είχα κάνει Test Drive παλιότερα to 2017 .Νομίζω οτι είναι το ίδιο μοντελο.Δεν ειχα ενθουσιαστει.Εχει πολύ εντονη την αίσθηση του πατιναρίσματος δυστυχώς, χωρίς να εχει επιτάχυνση. Από ένα τέτοιο αμάξι περίμενα τουλάχιστον να έχει άνετες αναρτήσεις.Ήταν σκληρό χωρίς λόγο,ειδικά στις μικρές ταχύτητες ψιλοκοπάναγε και ακουγόταν και θόρυβος απο τις αναρτήσεις και την κύλιση.
Κρατάω επιφύλαξη μήπως εχει αλλαγές το μοντέλο του 2019 αλλα εξωτερικά είναι ιδια γενιά.
-
Ενδιαφέρομαι για την αγορά μεταχειρισμένου Lexus NX300h μοντέλο 2019....
Το ψάχνω και εγώ το συγκεκριμένο όχημα μόνο και μόνο λόγω εμφάνισης! Το 2018 έκανε facelift και είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με τα προ του 2018 (ειδικά η πλαστική οθόνη ήταν χάλι μαύρο) όμως δεν παύει να είναι ένα όχι πολύ "σύγχρονης" τεχνολογίας όχημα καθώς βασίζεται στην 4η γενιά του rav4 (2012).
Δεν το έχω οδηγήσει αλλά από τα δεκάδες βίντεο που έχω δει πρέπει να είναι ενεργοβόρο, αργό και όχι τόσο άνετο και καλά μονωμένο όσο η επόμενη γενιά. Η σχεδίασή του παρόλα αυτά μέσα/έξω τα σπάει. -
Ενδιαφέρομαι για την αγορά μεταχειρισμένου Lexus NX300h μοντέλο 2019....
Το ψάχνω και εγώ το συγκεκριμένο όχημα μόνο και μόνο λόγω εμφάνισης! Το 2018 έκανε facelift και είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με τα προ του 2018 (ειδικά η πλαστική οθόνη ήταν χάλι μαύρο) όμως δεν παύει να είναι ένα όχι πολύ "σύγχρονης" τεχνολογίας όχημα καθώς βασίζεται στην 4η γενιά του rav4 (2012).
Δεν το έχω οδηγήσει αλλά από τα δεκάδες βίντεο που έχω δει πρέπει να είναι ενεργοβόρο, αργό και όχι τόσο άνετο και καλά μονωμένο όσο η επόμενη γενιά. Η σχεδίασή του παρόλα αυτά μέσα/έξω τα σπάει.Σαν εμφάνιση όντως τα σπάει αλλά μόνο το F-sport. Το έχω οδηγήσει, δεν είναι γρήγορο, κινείται αξιοπρεπώς για τον όγκο και το βάρος του. Η μετάβαση που θέλω να κάνω είναι από Audi Q2 2019 σε ΝΧ λόγο αρκετών χώρων πορτμπαγάζ, αξιοπιστία εταιρίας και εμφάνισης αυτοκινήτου. Από θέμα κατανάλωσης έχω δει και εγώ αρκετά video και έχω διαβάσει πολλά reviews και είναι φυσιολογική στα 7-8 lt/100km.
-
-
-
Ωραίο είναι, αλλλά το πιο basic ξεκινάει απο 40Κ και στα 2Κ κυβ υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και δεν εννοώ μόνο την bmw
-
@bathan said in Lexus Forum:
Ωραίο είναι, αλλλά το πιο basic ξεκινάει απο 40Κ και στα 2Κ κυβ υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και δεν εννοώ μόνο την bmw
37.000, όχι 40Κ. Για αυτά που προσφέρει είναι εξαιρετική τιμή, αλλά το κυβικά (ένεκα ΦΠ) ειναι ένα θέμα. Το οδήγησα και είναι πάρα πολύ καλό, έγραψα σχετικά.
-
@fanis75 said in Lexus Forum:
@bathan said in Lexus Forum:
37.000, όχι 40Κ. Για αυτά που προσφέρει είναι εξαιρετική τιμή, αλλά το κυβικά (ένεκα ΦΠ) ειναι ένα θέμα. Το οδήγησα και είναι πάρα πολύ καλό, έγραψα σχετικά.
Σωστά, 37.400 το basic με 17 άρες ζάντες & λάστιχα 215/60/17
Lexus Forum