-
@antonmone said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Το γμσμ πάλι το νήμα του Αλεξ!!!!
Οχι οχι αντιθετως μου αρεσει πολυ που υπαρχει κινηση στο τοπικ,γραφουν αρκετοι,υπαρχουν γνωμες πολλες ,πειραγματα,οχι τσακωμοι που θα φτανουν σε ban ,γενικα χαιρομαι γιατι δειχνει απ ολους σας ενα ενδιαφερον στο προσωπο μου και σας ευχαριστω ολους
-
Άσε που μέχρι να τελειώσουν οι αντιπαραθέσεις για το ένα μοντέλο ο @alex-mix θα έχει σταμπάρει άλλο!!!
-
Ανακοινωση το απογευμα ή το βραδυ θα γραφτει ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΟ σεντονι με test drive αυτοκινητων.
Κατα πασα πιθανοτητα το βραδυ ουτως ωστε να το διαβασετε το πρωι παρεα με μια κουπα ζεστο καφε και την μυρωδια του 1ου τσιγαρου της ημερας ή την μυρωδια της βανιλιας απο ενα κομματι κεϊκ αν δε καπνιζετε ή και των 2 παραπανω αν ατμιζετε .
Test drive σημερινα
Juke 1.0 χειροκινητο
Juke hybrid
Ford puma st line x 125
Toyota chr 1.8
WV T Rok 1.5 150 dsg.
Τα προηγουμενα ηταν
Captur 1.0 lpg
Duster 1.0 lpg
Corola 1.8
Chr 1.8
Μοκκα 1.2 100Σταθμευμενα ειδα
2008
Vitara
Nεο c3
Bmw 1μονο δυστηχως(δεν προλαβα σημερα)
Υ.Γ παρασκευη και 13 σημερα οντως για τους πωλητες .
Υ.Γ 2 θα χαροποιησω πολλους αλλα ταυτοχρονα θα στενοχωρησω
Υ.Γ3 δεν εκλεισα ακομα κατι -
Τα υστερόγραφα με εκαναν να κλάψω!!!
-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ανακοινωση το απογευμα ή το βραδυ θα γραφτει ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΟ σεντονι με test drive αυτοκινητων.
Κατα πασα πιθανοτητα το βραδυ ουτως ωστε να το διαβασετε το πρωι παρεα με μια κουπα ζεστο καφε και την μυρωδια του 1ου τσιγαρου της ημερας ή την μυρωδια της βανιλιας απο ενα κομματι κεϊκ αν δε καπνιζετε ή και των 2 παραπανω αν ατμιζετε .
Test drive σημερινα
Juke 1.0 χειροκινητο
Juke hybrid
Ford puma st line x 125
Toyota chr 1.8
WV T Rok 1.5 150 dsg.
Τα προηγουμενα ηταν
Captur 1.0 lpg
Duster 1.0 lpg
Corola 1.8
Chr 1.8
2008
Vitara
Nεο c3
Υ.Γ3 δεν εκλεισα ακομα κατιΠεριμενουμε
Να στεναχωρησεις δεν γινεται κανέναν, πρεπει να ειναι χαζος να στεναχωρεθει κάποιος
Εγω παντως αν εισαι εσυ ευχαριστημένος θα είμαι και γω, δεν χρειαζομαι κατι αλλο
Αν πάρεις toyota απλα θα σε δουλευω έτσι και αλλιως δεν την γλιτώνεις
ΥΓ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕΣ, αυτο το ειχα σιγουράκι, εκτος αν τα εκλεινες ολα να υπάρχουν και ακυρώνεις μετά. Παντως να κατεληγες ηταν σιγουρο οχι
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα τετρακίνητο σύστημα και δη τόσο εξελιγμένο με ένα δικινητο αυτοκινητο.
Όχι απαραίτητα. Είναι θέμα υλοποίησης. Σε ολισθηρό οδόστρωμα πάντως η τετρακίνηση είναι χρήσιμη, κυρίως από άποψη ελκτικής πρόσφυσης σε χαμηλές ταχύτητες.
-
Στο συγκεκριμένο η υλοποίηση ειναι εξαιρετική. Δες χρόνους σε σλάλομ και το βίντεο με τον τρόπο που επεμβαίνει συνεχώς σε κάθε στροφή του τιμονιού και αναλόγως των συνθηκών.
Μη το συζητάμε στα 26Κ σήμερα καλυτερο b suv δεν υπάρχει. Αισθητικά οκ είναι κάπως.
-
Test drive σημερινα
Juke 1.0 χειροκινητο
Juke hybrid
Ford puma st line x 125
Toyota chr 1.8
WV T Rok 1.5 150 dsg.
Τα προηγουμενα ηταν
Captur 1.0 lpg
Duster 1.0 lpg
Corola 1.8
Chr 1.8
2008
Vitara
Nεο c3
Υ.Γ3 δεν εκλεισα ακομα κατιΠρόσεξε καλά...μόνο αυτό σου λέω.
-
Juke 1.0 χειροκινητο
Juke hybrid
Ford puma st line x 125
Toyota chr 1.8
WV T Rok 1.5 150 dsg.
Τα προηγουμενα ηταν
Captur 1.0 lpg
Duster 1.0 lpg
Corola 1.8
Chr 1.8
2008
Vitara
Nεο c3
Bmw 1μονο δυστηχως(δεν προλαβα σημερα)Να θεωρήσω τυχαίο ότι αναφέρεσαι δύο φορές στο chr και μια στην Corolla; ^^
Βλέπω ότι οι περισσότερες επιλογές σου έχουν γνώμονα την οικονομία καυσίμου. Lpgs, hevs. Επαρχία δεν μένεις. Συγνώμη κιόλας αλλά αδερφέ η ζωή είναι μικρή. Πάρε κάτι να το απολαύσεις. Απ' όσα αναφέρεις μόνο το Puma και άσσος συνάδουν σε αυτό. Όλα τα άλλα είναι είτε εργαλεία (πχ wit) είτε ανθρωπομεταφορείς (hevs).
Και εάν δεν θέλουμε να κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας (προσωπικά δεν χωράω) μεταξύ των δύο αν δεν έχεις κάποια ειδική ανάγκη για μια "Α" απόσταση από το έδαφος η μεγάλη διαφορά θάναι ο άσσος. Από την άποψη ότι το Puma είναι ένα b-suv πάσχον από χώρους. Δηλαδή δεν είναι ότι κερδίζεις κάτι στην επιλογή αυτού. Όταν "ψήφισα" Puma δεν ήξερα ότι παίζει άσσος. Τώρα λέω απλά πάνε κλειστό.
ΥΓ: Το T-roc με τον 1.5 είναι πολύ ευχάριστο αλλά φοράει ξηρού οπότε δεν το κάνεις ούτε td. Το 2008 το έχει ο κουνιάδος μου, σε παραπέμπω στην κρητική στο νήμα "οδήγησα...".
-
Για Toyota το κόβω το σχόλιο...Πάντως αναμένουμε εντυπώσεις από όλα.
-
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Επαρχία δεν μένεις. Συγνώμη κιόλας αλλά αδερφέ η ζωή είναι μικρή. Πάρε κάτι να το απολαύσεις. Απ' όσα αναφέρεις μόνο το Puma και άσσος συνάδουν σε αυτό. Όλα τα άλλα είναι είτε εργαλεία (πχ wit) είτε ανθρωπομεταφορείς (hevs).
Συμφωνω σε ολα φιλε μου αλλα....κανω και 20χιλ το χρονο.
Ερχεται σε λιγακι το σεντονι -
Τι είναι το wit?
-
-
Δεν θα κοιμηθούμε
Σεντόνι αν δεν δούμε
Μην περιμένεις άλλο
Το κοινό σου είναι μεγάλο -
@antoniokon said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Δεν θα κοιμηθούμε
Σεντόνι αν δεν δούμε
Μην περιμένεις άλλο
Το κοινό σου είναι μεγάλοΝα περιμενεις φιλαρακι
Να διαβασεις με μερακι
Το σεντονι θα στο γραψω
Στο ορκιζομαι να σε θαψω
Ααααχαχαχαχαχαχα συγνωμη φιλε μου μην παρεξηγηθεις απλα δεν εβρισκα ομοιοκταληξια -
καντο podcast να το λες τραγουδιστα
και σε ιαμβικο δεκαπεντασύλλαβο μια και θα ειναι επος
σιγα σιγα γιατι ο κρουζερ τρωει τωρα παστουρμαδοπιτες
(η πλακα θα ειναι να μην χωραει στο c3 για να φυγει )
-
Εγώ ξέρω αλλά δεν σας λέω....χαχα!!
-
@fanis75 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Εγώ ξέρω αλλά δεν σας λέω....χαχα!!
-
Ωχ!
-
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
ΥΓ: Το T-roc με τον 1.5 είναι πολύ ευχάριστο αλλά φοράει ξηρού οπότε δεν το κάνεις ούτε td. Το 2008 το έχει ο κουνιάδος μου, σε παραπέμπω στην κρητική στο νήμα "οδήγησα...".
Για τους μήνες που θα το κρατήσει, δεν νομίζω να παρουσιάσει πρόβλημα το ξηρού τύπου . Άσε που θέμα είχαν μέσα σε βαριά αστική χρήση.....στην Άρτα έχουν τρία φανάρια
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁