-
Βόλτες δεν κάνω καθόλου διότι δεν υπάρχει χρόνος, ενώ για τις οικογενειακές μετακινήσεις/ταξίδια υπάρχει το Touran πετρέλαιο που έχει 1000 χλμ στο ρεζερβουαρ ενώ χωράει μέσα εμάς, την πεθερά, το νονό, κάνα δυο φίλους και μερικές εκατοντάδες βαλίτσες!
Βρε συ το Touran δώσε!!!
Το Civic αυτό ,χωρίς καμία δόση υπερβολής, αποτελεί αυτοκινιτιστική κληρονομιά, δεν ξαναβγαίνει τέτοιο αυτοκίνητο από καμία εταιρεία πλέον, ίσως μόνο ο νέος Άσσος να το πλησιάζει στο 80% αλλά και παλι δεν το φτάνει.
Δεν βλέπεις που δεν υπάρχει ούτε ένα μεταχειρισμένο ακόμη προς πώληση τόσα χρόνια μετά;;;
Εγώ με το Dolphin έπαθα πλάκα πάντως με τους χώρους του, δεν μπορούσα να καταλάβω σε τι κατηγορίας αυτοκίνητο είχα μπει, μπροστά οδηγός και συνοδηγός ήμουν υπερανετοτατα, μάλιστα στη θέση του συνοδηγού έβαλα ακόμη πιο πίσω από ότι ήθελα το κάθισμα και άπλωσα τέρμα τα πόδια μου και πάλι χωρούσα πίσω μια χαρά!!! (182 με αρκετά κιλακια)
Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω μια τετραμελής οικογένεια κατά την άποψη μου (δεν είδα το πορτμπαγκάζ)
Για την ποιότητα και τον εξοπλισμό τα έχουν πει όλοι καλύτερα, απλά κάνουν πλάκα στους Ευρωπαίους.
Και από πλευράς αυτονομίας νομίζω πως τα ηλεκτρικά είναι ιδανικά για Κρήτη!
Άσε τους φίλους, κουμπάρους και τη πεθερά να έρθουν με το δικό τους και διώξε το Touran diesel.
200 αλογάκια ηλεκτρικά θα είναι απόλαυση και σίγουρα υπάρχουν λύσεις για πιο δυναμική οδήγηση, χαμήλωμα, αμορτισέρ,κλπ.
Και εμφανισιακά αν και το μπροστινό μέρος δεν αρέσει εντούτοις βγάζει κάτι το ρετρό σχεδιαστικά , με σποιλερ, προφυλακτήρες λίγο πιο σπορ θα είναι κουκλάκι, κάτι θα υπάρχει δεν μπορεί, είναι πολύ δημοφιλές παγκοσμίως.
-
Εγώ με το Dolphin έπαθα πλάκα πάντως με τους χώρους του, δεν μπορούσα να καταλάβω σε τι κατηγορίας αυτοκίνητο είχα μπει, μπροστά οδηγός και συνοδηγός ήμουν υπερανετοτατα, μάλιστα στη θέση του συνοδηγού έβαλα ακόμη πιο πίσω από ότι ήθελα το κάθισμα και άπλωσα τέρμα τα πόδια μου και πάλι χωρούσα πίσω μια χαρά!!! (182 με αρκετά κιλακια)
πες τα επιτέλους!!! μιλάμε για αμάξι των 20k, δηλαδή πραγματικά δεν υπάρχει η τιμή με βάση τα specs. Προφανώς, δεν είναι αμάξι να πας ταξίδι, αλλά για αστικές μετακινήσεις με 2 παιδιά κάνεις άνετα την δουλειά σου...και αν και το desing ειναι υποκειμενικό, εγώ άσχημο προσωπικά δεν το βρίσκω. Όταν το yaris hybrid έχει 22, πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε!!!
-
πες τα επιτέλους!!! μιλάμε για αμάξι των 20k, δηλαδή πραγματικά δεν υπάρχει η τιμή με βάση τα specs. Προφανώς, δεν είναι αμάξι να πας ταξίδι, αλλά για αστικές μετακινήσεις με 2 παιδιά κάνεις άνετα την δουλειά σου...και αν και το desing ειναι υποκειμενικό, εγώ άσχημο προσωπικά δεν το βρίσκω. Όταν το yaris hybrid έχει 22, πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε!!!
Ποιο Yaris ;;;;
Με αυτό συγκρίνεται;
Με το αντίστοιχο B SUV Lexus θα έλεγα εγώ!Και από Design με λίγη διάθεση απλά...ΜΑΜΑΕΙ
-
Για αμάξι χαμάλη πόλης πιο βολικό το γιαρις και χωρίς τα θέματα φόρτισης.
-
Για αμάξι χαμάλη πόλης πιο βολικό το γιαρις και χωρίς τα θέματα φόρτισης.
- το yaris εχει περίπου 5 λιτρα κατανάλωση άρα πάνω από 8 ευρώ στα 100 χιλιόμετρα κόστος βενζίνης
- το κόστος συντήρησης του είναι πιο υψηλό από ένα ηλεκτρικό
- με το μάτι, έχει καλύτερους χώρους αλλά δνε έχω μπει σε dolpin να συγκρίνω
- τι θέματα υπάρχουν με την φόρτιση? με 60.4 μπαταρία έχεις αρκετά χιλιόμετρα εντός πόλης, με μια φόρτιση την εβδομάδα σε λογικά χιλιόμετρα κάποιος κάνει άνετα την δουλειά του.
-
Βόλτες δεν κάνω καθόλου διότι δεν υπάρχει χρόνος, ενώ για τις οικογενειακές μετακινήσεις/ταξίδια υπάρχει το Touran πετρέλαιο που έχει 1000 χλμ στο ρεζερβουαρ ενώ χωράει μέσα εμάς, την πεθερά, το νονό, κάνα δυο φίλους και μερικές εκατοντάδες βαλίτσες!
Βρε συ το Touran δώσε!!!
Το Civic αυτό ,χωρίς καμία δόση υπερβολής, αποτελεί αυτοκινιτιστική κληρονομιά, δεν ξαναβγαίνει τέτοιο αυτοκίνητο από καμία εταιρεία πλέον, ίσως μόνο ο νέος Άσσος να το πλησιάζει στο 80% αλλά και παλι δεν το φτάνει.
Δεν βλέπεις που δεν υπάρχει ούτε ένα μεταχειρισμένο ακόμη προς πώληση τόσα χρόνια μετά;;;
Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω μια τετραμελής οικογένεια κατά την άποψη μου (δεν είδα το πορτμπαγκάζ)
Για την ποιότητα και τον εξοπλισμό τα έχουν πει όλοι καλύτερα, απλά κάνουν πλάκα στους Ευρωπαίους.
Και από πλευράς αυτονομίας νομίζω πως τα ηλεκτρικά είναι ιδανικά για Κρήτη!
Άσε τους φίλους, κουμπάρους και τη πεθερά να έρθουν με το δικό τους και διώξε το Touran diesel.
200 αλογάκια ηλεκτρικά θα είναι απόλαυση και σίγουρα υπάρχουν λύσεις για πιο δυναμική οδήγηση, χαμήλωμα, αμορτισέρ,κλπ.
Και εμφανισιακά αν και το μπροστινό μέρος δεν αρέσει εντούτοις βγάζει κάτι το ρετρό σχεδιαστικά , με σποιλερ, προφυλακτήρες λίγο πιο σπορ θα είναι κουκλάκι, κάτι θα υπάρχει δεν μπορεί, είναι πολύ δημοφιλές παγκοσμίως.
Συμφωνώ στα περισσότερα αλλά το πορτ μπαγαζ είναι πραγματικά μικρό. Μικρότερο από τα περισσότερα σούπερ μίνι.
-
Βρε συ το Touran δώσε!!!
To Touran δε δίνεται, θα με χωρίσει η γυναίκα. Έχει ψαρώσει με τους χώρους και της αρέσουν τα μεγάλα αμάξια (όσοι νομίζετε ότι οι γυναίκες σας κάνουν μετακόμιση για ΣΚ, πρέπει να γνωρίσετε τη δική μου...). Θα μπορούσα δηλαδή να το δώσω, αλλά θα πρέπει να της πάρω κάποιο εφάμιλλου μεγέθους και αντίστοιχα ωραίας καμπίνας. Άσε που οσονούπω θα είμαστε 3τεκνοι...που να χωρέσουμε με 3 παιδικά καθισματάκια;
Αν δώσω, θα δώσω το civic. Βέβαια, συμφωνώ και εγώ σε αυτά που λες και για αυτό δεν το έκανα. Αλλιώς θα το είχα κάνει κατευθείαν στο τεστ ντραιβ. Δεν κάνω πλάκα. Μπορεί να κατέβαζα τον πωλητή και να του έλεγα φεύγω όπως είμαι με το αμάξι αυτό. Φτιάξε τα χαρτιά και έρχομαι αύριο να πληρώσω...Τόσο πολύ μου άρεσε!
Βέβαια, μετά μπήκα στο civic και είναι το γ@μημένο άψογο. Οδηγούσα γυρνώντας και έψαχνα κάτι να μου τη σπάσει για να το πουλήσω και δεν έβρισκα. Σε κάποια φάση, σκέφτηκα ότι το πατάκι του οδηγού έχει φθαρεί λίγο στο σημείο που ακουμπάει η φτέρνα και σκεφτόμουν πράγματα του στιλ "μα να πάρω καινούργιο πατάκι; δεν είναι πεταμένα λεφτά;μήπως να το πουλήσω και να πάρω το dolphin που έχει ολοκαίνουργια πατάκια;"...Τέλοσπάντων, θα δούμε που θα με βγάλει!
-
@sargus αν θυμάμαι καλά, έχεις το 1.5 με τα 182 άλογα?
Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει?
-
Ναι. 68.000 χλμ.
BYD forum