@tolisk20 said in LEXUS LBX:
@cirus said in LEXUS LBX:
@cirus said in LEXUS LBX:
Μια ματια στο πορτ παγκαζ..τα 320 ltr που δινει για το τετρακινητο (400 ltr το μπροστινοκινητο) μαλλον ειναι μεχρι το υψος της εταζερας..αν την βγαλεις και κερδιζεις περιπου ακομη 1/3 λογω και του υψους του αυτοκινητου
Δεν έχω αποψη και δεν θέλω να αδικήσω το αυτοκίνητο
αλλα από τις φωτογραφίες φαίνεται οτι είναι πολύ ομορφο το χρώμα του. Το πορτ μπαγκαζ μεγαλό ΔΕΝ μου φαίνεται (από τις φωτογραφίες πάντα, το ξαναλέω)
εχει κρυφό πάτωμα πιο κάτω?
Οχι δεν εχει κρυφο πατωμα..εχει μονο τα εργαλεια και το κιτ ελαστικων απο κατω..Δεν ειναι μεγαλο το πορτπαγκαζ εννοειται..π.χ το puma σου εχει εμφανως μεγαλυτερο..αλλα εμενα λογω τετρακινητου βαση των 320 ltr που δηλωνε το περιμενα ακομη πιο μικρο
Αν σου κάνει εσένα είναι ΤΕΛΕΙΟ, τα υπόλοιπα απλά τα γραφουμε να κάνουμε συζητηση
Ειπα και πριν οτι δεν μπορώ να καταλάβω από φωτο. Μπορει αν το δω από κοντά να μου φανεί μεγάλο δεν ξέρω. Απο φωτό μου φάνηκε μικρό. Δεν κάνω συγκριση με αλλο απλά μου φάνηκε μικρό και είπα από την αρχή οτι δεν μπορω να καταλάβω από φωτό και να ειμαι δίκαιος , μπορει να το αδικώ
Σκεφτομουν εξ αρχης για μπαγκαζιερα για να με καλυψει στα ταξιδια...συνηθως στο εξοχικο για λιγες μερες το πολυ μεχρι μια εβδομαδα..οπως το βλεπω τωρα με τα υπαρχον δεδομενα και με σωστο τετρις θα με καλυψει..Μαλλον η μπαγκαζιερα μετατιθετε με το καλο οταν ερθει το πρωτο παιδακι μας..
Χωρις παιδακι μην πάρεις ΚΑΜΙΑ μπαγκαζιερα, είναι εντελώς ΠΕΡΙΤΤΗ
Τα καθίσματα πέφτουν για μια φορα το χρόνο σε ταξίδι με μπαγάζια για 2 ατομα
Πήγα διακοπες στην ΚΡΗΤΗ με το Ford Ka με την γυναίκα και πήραμε ξαπλώστες, μπαγαζια, φουσκωτα και οτι μπορεις να φανταστεις ριχνοντας τα πίσω καθίσματα. Που το Ka ειχε αστειο χώρο αποσκευών.
Ποσο μάλλον με αυτό.
ΜΟΝΟ αν εχεις κανα παιδάκι αλλαζουν τα πράγματα