@dettol said in BYD forum:
Youtube Video
Τι να πει κανένας γιαυτο το όχημα σε αυτη την χαριστική τιμη των 20Κ που ισχύει για 500 οχηματα μονο?
Εγώ να πω ότι αν επρεπε να το κρίνω χωρις την τιμή θα έλεγα ότι είναι ενα οχημα που μου είναι εντελώς αδιαφορο σε εμφάνιση μεσα έξω (το έχω δει απειρες φορες από κοντά) που δεν μου αρέσει ότι δεν έχει one pedal driving και δεν μαρέσει οτι τα BYD εχουν τόσο μαλακες αναρτησεις. Επίσης δεν μαρέσει λόγω μήκους καθώς το βρίσκω μεγάλο για 2ο αυτοκίνητο πόλης και δεν μαρέσει που δεν έχει frunk
Αυτα για τα αρνητικά του
Τωρα τα υπόλοιπα, αυτονομια, δυναμη 200αλογων με 0-100 7 δευτερόλεπτα, εξοπλισμός, καλή LFP μπαταρία με καλή αυτονομια και υδροψυξη, καλή σχετικά ποιοτητα , πολύ καλοι χώροι για τους επιβάτες, μέτρια φορτιση 88KW και ολα τα συστηματα ασφαλείας και 5στερο στα crush test θα το έκαναν μια ενδιαφέρουσα επιλογή στα 25-27 χιλιάρικα
Στα 20Κ όμως βαζοντας το δίπλα σε ένα αλλο ηλεκτρικο που θα προσφέρεται σε παρομοια τιμη (λέγε με C3 ή οτι μπορειτε να σκεφτειτε στα 20Κ) είναι πραγματικά εξαιρετικό και δεν υπάρχει ουτε ενα πράγμα που να υπερτερει κάποιο άλλο ηλεκτρικο αυτοκίνητο. Πραγματικά μεγαλη ευκαιρία για οσους δεν έχουν κολλημα που είναι κινέζικο. Οσοι έχουν προβλημα απλά παίρνουν το C3 που είναι ενα καλό αυτοκινητάκι απλά πολύ υποδεεστερο σε όλα αλλα είναι Ευρωπαικο αν είναι το φετιχ σας.
ΥΓ τα λέω αυτά εχοντας αγοράσει κινεζικο με 21Κ δηλαδη 1000 ευρώ πιο ακριβό και στα μοναδικά πραγματα που υπερεχει το δικό μου είναι στο υψος καθώς είναι bsuv και στο μήκος (ειναι μικρότερο αρα βολικότερο για μένα). Σε ολα τα αλλα είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ το dolfin και αν ήξερα ότι θα βγάλει προσφορα αυτό θα έπαιρνα αν και είναι αρκετα πράγματα που ανέφερα και δεν μαρέσουν σε αυτό. Με αυτή την τιμή είναι τυχεροι οσοι θα το προλάβουν