@sette said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
@harisma23 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
@sette said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Συνεννοήθηκα με γνωστό 'super market' ελαστικών και λογικά θα επιβεβαιώσω ραντεβού από Δευτέρα στο Αιγάλεω για τα Linglong. 240 με τοποθέτηση. Η χαμηλότερη τιμή που μπόρεσα να βρω στην αγορά. Ενημερωτικά, ο ίδιος έχει και κάτι Trazano (B στο βρεγμένο) στα 230, αλλά δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος να τα προτιμήσω. Παρέλαβαν τώρα τα linglong, οπότε είναι πολύ φρέσκο DOT. Μόλις τα βάλω, θα γράψω εντυπώσεις και αργότερα update για όποιον ενδιαφέρεται να δοκιμάσει κάτι λιγότερο premium. Θα προσπαθήσω να εξασφαλίσω τουλάχιστον τα μπρος πίσω στα 15-20k km τζάμπα, αν και ιδανικά θα έπρεπε να κάνω και μια ζυγοστάθμιση στα 1500. Τουλάχιστον έτσι έκανα μέχρι τώρα.
Τελικά εσύ δεν μπήκες εδώ μέσα για να πάρεις γνώμες, αλλά για να σου επιβεβαιώσουμε την ειλημένη απόφαση σου να βάλεις Γκλινγκ Γκλονγκ. Λυπούμαστε που δεν βρέθηκε ούτε ένας να συμφωνήσει με την επιλογή σου...
Εγώ λυπάμαι που δεν βρέθηκε κανένας να πει ότι τα έβαλε και ήταν μάπα σε σχέση με τα τάδε ή αντίστοιχα τα έχει δοκιμάσει και είναι οκ.... Αυτά ως πληροφορίες θα είχαν βαρύτητα. Δεν ψάχνω το super ελαστικό, ούτε με ενδιαφέρει να αντικαταστήσω τίποτα pilot 5... Barum Bravuris 5HM έχω... Το να μου γράφετε ότι είναι κινέζικα, δεν είναι σοβαρό επιχείρημα. Ούτε το γιατί δεν δίνω 90-120 ευρώ παραπάνω για να βάλω premium... Αν δεν με ενδιέφεραν αυτά τα ποσά, δεν θα το έψαχνα... Αν ένας κατασκευαστής έχει μάπα προϊόν, δεν δίνει εμπορική εγγύηση 15-20k km. Μήπως να ψαχτειτε μερικοί σαν καταναλωτές που δίνετε τα παραπάνω χρήματα και δεν παίρνετε καν εμπορική εγγύηση όπως πχ επιλέγοντας Continental και τις θυγατρικές της ή Kumho;
Aν ειχες κανα σοβαρο ελαστικο κι οχι σαβουρες σαν τα barum θα καταλαβαινες τι σημαινει ασφαλεια και σταθεροτητα στο δρομο χωρις να φοβασαι αν ανα πασα στιγμη βρεθεις σε καμια κολωνα εκει που δεν το περιμενεις, οπως συμβαινει με ΟΛΑ ανεξαιρετως τα ελαστικα εκτος των 5-6 κορυφαιων εταιρειων κι αντε κι αλλων 3-4 που βγαζουν αξιοπρεπεις επιλογες κατα κανονα. Απο'κει και περα ψαχνεις για προβληματα για να γλιτωσεις 10-20 ευρω το χρονο μαξ (που οπως σου ειπαν θα τα χασεις σε καταναλωση κλπ).
Ο καθενας κανει τις επιλογες του, αυτο δε σημαινει οτι ειναι και σωστες.