@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
.
Και εγώ τότε πήρα 2 πολύ ακριβά αμάξια.
Μετά μου πέρασε, είδα ότι κανένα δεν ενδιέφερε, τουλάχιστον από αυτούς που με ενδιέφεραν και πήγα στο επόμενο στάδιο.
Κάτι δεν κολλάει στους υπολογισμούς σου. Έτσι μπακλιστικα που τους κανεις. Βάζετα σε λογιστικό φύλλο να καταλαβουμε τι λες.
Αλλά τεσπα, εσυ κάνε ότι θες. Εγώ μένω σε αυτό ..... πάνε όμως στο νήμα περί ανέμων και υδάτων.
Ποιον ήθελες να ενδιαφέρει;;;
Για αυτό μπαίνωω τςτοιςς ώρες το forum. Από τις 7:30 ξεκινώ αλλά μπαίνω μεσημέρι διότι με εσάς εδώ μέσα δουλειά δεν γίνεται.
Την πελατεία βρε συ.
Μας τα κάνουν τσουρέκια, ότι με τα πρίμιουμ αμάξια θα βρίσκεις πλούσιους πελάτες, ή ότι οι πελάτες θα κομπλάρουν και θα ακούνε ότι θέλεις να τους πεις και τέτοιες ιστορίες.
Βέβαια υπάρχουν και οι άλλοι που νοιάζονται για επιτυχίες στο αντίθετο, ή και στο ίδιο φύλο, ή άλλη ιδιοσυγκρασία, όπως και αυτοί που θέλουν να την βγουν στους γείτονες και άλλα τέτοια γραφικά, τα οποία ποτέ δεν τα είχα.
Είδα λοιπόν ότι ουδεμία σημασία είχε για την πελατεία σου. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ο πελάτης μέχρι να του μιλήσεις και να σε καταλάβει τι μέρος του λόγου είσαι, ήταν απέναντι σου αρνητικά προδιαθετημένος, θεωρώντας σε όχι κυριλέ, αλλά λαμογιέ.
Τότε όμως ήταν μία μόδα της εποχής αυτά τα αυτοκίνητα, είτε με λήζινγκ, είτε μεταχειρισμένα εισαγωγής. Ολοι είχαν πάρει.
Η συντριπτική πλειοψηφία βέβαια για μούρη και επιτυχίες, άλλωστε είπαμε εκεί στα 40-50 είναι η κρίση της μέσης ηλικίας, ότι κάτι έχεις καταφέρει.
Μεγαλώνοντας σου έρχεται πιο κοντά το ματαιότης, ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης και άλλα συναφή, όπως το τις εστιν ούτος...