-
Όταν λέω κατάργηση ρευστού. Αυτό εννοώ. Ξαφνικά η χώρα θα έχει άπειρα δις για να προσφέρει κοινωνικές παροχές, να έχει δρόμους, ασφάλεια, άμυνα κτλ
Ενώ θα πέσει και η φορολόγηση στα τάρταρα και θα επιμερίζεται δικαίως σύμφωνα με την ικανότητα του καθενός
Από πέρσυ πρέπει να έχω δώσει σε ρευστό 200-300 ευρώ συνολικά. Όλες οι άλλες δαπάνες μου μονο με κάρτα. Δεν έβγαλα σπυράκια ούτε νιώθω ότι παρακολουθούν το τι αγοράζω.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η κάρτα μου είναι εύκολη λύση και για τη λαπαινα και τα ψώνια της.
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Όταν λέω κατάργηση ρευστού. Αυτό εννοώ. Ξαφνικά η χώρα θα έχει άπειρα δις για να προσφέρει κοινωνικές παροχές, να έχει δρόμους, ασφάλεια, άμυνα κτλ
Ενώ θα πέσει και η φορολόγηση στα τάρταρα και θα επιμερίζεται δικαίως σύμφωνα με την ικανότητα του καθενός
Από πέρσυ πρέπει να έχω δώσει σε ρευστό 200-300 ευρώ συνολικά. Όλες οι άλλες δαπάνες μου μονο με κάρτα. Δεν έβγαλα σπυράκια ούτε νιώθω ότι παρακολουθούν το τι αγοράζω.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η κάρτα μου είναι εύκολη λύση και για τη λαπαινα και τα ψώνια της.
μπα. Σιγουρα το πλαστικο χρημα βοηθαει, αλλα αυτοι που συστηματικα φοροδιεφευγαν, θα συνεχισουν.
Παντως τετοια δημοσιευματα ειναι πολλες φορες (ειδικα απο εντυπα τυπου πρωτο θεμα) παραπλανητικα. Ο συνταξιουχος ή ο υπαλληλος με 10000 εισοδημα, μπορει πριν να ειχε πουλησει κανενα ακινητο και τωρα να αγοραζει. Η εφοριας μας δινει τη δυνατοτητα να επικαλεστουμε 10 χρονια αποταμιευσεων. Τωρα αν οντως ηταν φοροφυγαδες αυτοι, εκτος απο παρανομια υπεπεσαν και στο μεγα σφαλμα της ηλιθιοτητας. -
Ναι βρε συ τέτοιες περιπτώσεις με ακραίες διάφορες συνήθως είναι εκποιήσεις ρευστοποίησεις κτλ
Εγώ εστιάζω στις πιο απλές καθημερινές. 10Κ καθαρο εισόδημα τα τελευταία 10 ετη με ετήσιες δαπάνες 25Κ.
Πόθεν;
Με την κατάργηση ρευστού θα εμφανιστούν όλες αυτές οι εκατομμύρια περιπτώσεις.
Εμενα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η ζωή του καθενός και το τι ξοδεύει. Με ενδιαφέρει μονάχα πως το κράτος για να πιάσει τα έσοδα που χρειάζεται καταστρέφει την δική μου οικονομική εξέλιξη, επειδή ο διπλανός παρανομεί -
@dettol said in [ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]]Η εφοριας μας δινει τη δυνατοτητα να επικαλεστουμε 10 χρονια αποταμιευσεων.
Πολύ περισσότερα...
Αρκεί να είναι συνεχόμενα ....
Από το έτος αναφοράς (υποθέτω το τρέχον) και πίσω όσο θέλουμε...
Ανάλωση κεφαλαίου...
-
Έχω βάλει αυτόματη μετάφραση στο google στα νήματα που συζητούμε και πραγματικά είμαστε ανέκδοτο. Τρελό γέλιο οι διάλογοι μας. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Η όλη φάση μου θύμισε αυτό
-
Κουκουτζα!
Σιγά τα αυγά, οι μισοί από αυτούς θα έχουν κεφάλαιο για ανάλωση , θα πουν πως τα είχαν κάτω από το στρώμα, το υπόλοιπο 30% είναι κάτι στοιχηματζιδες, αλογομουρηδες , cryptoσυναλλαγες κλπ θα φέρουν κέρδη και κινήσεις από τα ανταλλακτηρια και θα καθαρίσουν.
Αλίμονο όμως σε κάτι κοριτσάκια onlyfans , μικροβιζιτουδες , νυχουδες κλπ και περιπτώσεις που σεζόν σε νησιά καθαρίζουν 40-50 χιλιάδες μαύρα, έχω τέτοιες γνωστές στον κύκλο μου , τόσες φορές τους έχω πει να μην κάνουν συναλλαγές μέσω χρεωστικών αλλά στην χειρότερη να βγάλουν 4-5 πιστωτικές και να παίζουν με πολλές άτοκες δόσεις ή με την ελάχιστη δόση με τόκο ... Ας πρόσεχαν.
-
Τέτοια λες και με βλέπω να φτιάχνω λογαριασμό onlyfans όπου θα προβάλλω μονάχα ανεμιστήρες. Θα γυρίζουν γύρω γύρω σε κύκλους.
Για όλα υπάρχει ένα κοινό.
-
@vagkirk said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
κάτι κοριτσάκια onlyfans , μικροβιζιτουδες , νυχουδες κλπ και περιπτώσεις που σεζόν σε νησιά καθαρίζουν 40-50 χιλιάδες μαύρα, έχω τέτοιες γνωστές στον κύκλο μου , τόσες φορές τους έχω πει
Στείλε κάνα λινκ κάνα τηλέφωνο να συνδράμουμε την μικροεπιχειρηματικότητα απολύτου τοις μετρητοίς αν έρχονται στο χωριό μας, νυχοκόπτες έχουμε, τα νύχια τα κάνουμε και μόνοι μας, να μην κάνουμε και τα υπόλοιπα...
-
ο κοινωνικος περιγυρος των μελων του φορουμ δεν σταματαει να με εκπλησσει! Παμπλουτοι φιλοι με τεραστια σπιτια, εισοδηματιες επενδυτες που τρωνε τα μερισματα, μικροβιζιτουδες και onlyfans... τι να πω; ζηλευω!
εμενα ο δικος μου περιγυρος ειναι οικογενειαρχες -
Γράψε "οικογενειάρχιδες", να ακούγεται πιο τζαναμπέτικο, να είσαι εντός κλίματος
Κοίτα, στο μεροδούλι μεροφάι με τίμιο ιδρώτα, δουλίτσα, μαγαζακι, υποκοριστικά και κουραφέξαλα, έχουν μείνει μόνο κάτι οπισθοδρομικοί αριστεροί, οι υπόλοιποι χαστλάρουν ασύστολα για κότερα κι ελικόπτερα...
-
@piliourits said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Γράψε "οικογενειάρχιδες", να ακούγεται πιο τζαναμπέτικο, να είσαι εντός κλίματος
Κοίτα, στο μεροδούλι μεροφάι με τίμιο ιδρώτα, δουλίτσα, μαγαζακι, υποκοριστικά και κουραφέξαλα, έχουν μείνει μόνο κάτι οπισθοδρομικοί αριστεροί, οι υπόλοιποι χαστλάρουν ασύστολα για κότερα κι ελικόπτερα...
γινονται πραγματακια στην ελλαδα! προοδος!
-
@dettol said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
ο κοινωνικος περιγυρος των μελων του φορουμ δεν σταματαει να με εκπλησσει! Παμπλουτοι φιλοι με τεραστια σπιτια, εισοδηματιες επενδυτες που τρωνε τα μερισματα, μικροβιζιτουδες και onlyfans... τι να πω; ζηλευω!
εμενα ο δικος μου περιγυρος ειναι οικογενειαρχεςΕίσαι νέος ακόμα...
-
Σκέψου συνάντηση για καφέ μεταξύ ταξιδευτή και vagkirk όλοι μαζί με τους κύκλους τους. Ο ορισμός της ανάπτυξης!
-
Σκέψου συνάντηση για καφέ μεταξύ ταξιδευτή και vagkirk όλοι μαζί με τους κύκλους τους. Ο ορισμός της ανάπτυξης
(μικρο)βιζιτουδες/onlyfans + επενδυτες = match made in heaven
-
Και με μεγάλα εφάπαξ.....πω πω πω όνειρο ζω.
-
Λίστα γάμου διαθέτει ο Κασσελάκης για δωρεές ως 2.500 δολάρια
https://www.iefimerida.gr/ellada/lista-gamoy-diathetei-o-kasselakis-gia-dorees-os-2500-dolaria-gia-mina-toy-melitosΦιλοι και συμπαθουντες του γαμπρου η της νυφης μπορουν να καταθεσουν χρηματα . Οι νεονυμφοι δεν θα δεχτουν δωρα σε ειδος , οπως χυτρες , κατσαρολες , μπρικια βαζα και λεμονοστιφτες .
Στην κρητη δεν εχουν εθιμο με το σεντονι;
-
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Γαμοπίλαφο κι αρνί κατσίκι... Ενίοτε κλεμμένα.
-
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Τώρα μάλλον πρέπει να δείξουν τα σφιχτά κολάρα
@yem Φλερτάρετε επικίνδυνα με ποινή για ομοφοβία. {Admin}
-
-
Και μετά θα μπούνε στο φόρουμ και θα λένε :
- Δεν φούλαρα , δεν είχε πολύ πίεση στο πρατήριο
- Με χρέωσε 5 λίτρα αλλά έχω τετράλιτρο μπαλόνι
- Μάπα το αέριο , πρέπει να βάζει βιομηχανικό μείγμα
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]