-
Το κάνω εικόνα, να χεις γεμίσει τον τόπο άσπρα ντουμάνια και δίπλα να περνά ο @lap με το καρότσι. -
Φύσα ρούφα τράβα τονε
πάτα τονε κι άναφτονε
Φύλα τσίλιεσ για τους Λάπους
κείνους τουσ δεσμοφυλάκους -
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Είπαμε, να πατήσει αχινό ο carιόλης που αποφάσισε το dpf να ξεκινάει αναγέννηση μόλις μπεις στο υπόγειο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ το Σάββατο το μεσημέρι...
Δεν γίνεται να κάνει αναγέννηση στο parking
-
Και όμως γίνεται
Κάπου διάβασα οτι υπάρχει λύση σε αυτό να δίνεις δηλ εντολή να αρχίσει αναγέννηση οταν εσύ κρίνεις τις συνθήκες κατάλληλες πχ κίνηση στην ΕΟ , θέλει όμως προγραμματισμό. -
Και πως αυξάνει τη θερμοκρασία των καυσαερίων ;
-
@red_monster said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Με εξτρα ψεκασμο καυσιμου μεχρι γιουρο 5.
-
@red_monster said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Το προγραμματίζουν και οταν εσυ θέλεις πατας καποιον συνδυασμό κουμπιών (απο τα υπάρχοντα οχι σεξυ
) και ξεκινά την αναγέννηση οπως θα την έκανε αν διάβαζαν οι αισθητήρες και έδιναν την εντολή .
Μπορεί να το δοκιμάσω στο yaris ντίζελ μου αν δεν το πουλήσω γιατί αυτό το χαζό με τους λευκούς καπνούς μου έτυχε την ωρα που πάρκαρα για να πάω σε βάπτιση ... ρεζίλι με έκανε! -
Λευκό καπνό πάντως δεν έχω δει στον tdi, πόσο μάλλον στον hdi που δεν καταλαβαίνω καθόλου αν και πότε αναγεννήσει το φίλτρο...
Πάντως εγώ ενέδωσα στο Λαπισμό, λεγε λεγε το κοπέλι, μετά από δύο προηγουμενες ακυρωμένες παραγγελίες για υβριδικό, και με θολό το τοπίο για ηλεκτροκίνηση όσο είμαι ακόμη σε διαμέρισμα, περιμένω τελικά την TS με τα 140 αλογα πριν το νέο έτος...
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Λευκό καπνό πάντως δεν έχω δει στον tdi, πόσο μάλλον στον hdi που δεν καταλαβαίνω καθόλου αν και πότε αναγεννήσει το φίλτρο...
Πάντως εγώ ενέδωσα στο Λαπισμό, λεγε λεγε το κοπέλι, μετά από δύο ακυρωμένες παραγγελίες, περιμένω τελικά την TS με τα 140 αλογα πριν το νέο έτος...
Όταν πας γρήγορα δεν βλέπεις καπνούς μόνο οταν σταματήσεις φαίνονται . Στα 10 χρόνια μου έτυχε 5-6 φορές να δω αλλα ήταν όλες στιγμές που δεν έπρεπε να το πω ευγενικά όπως η παραπάνω ,είχα κάνει 300 χλμ σε ανοικτό δρόμο και μπροστά στην εκκλησιά το θυμήθηκε.
-
@georgemit said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Το κάνω εικόνα, να χεις γεμίσει τον τόπο άσπρα ντουμάνια και δίπλα να περνά ο @lap με το καρότσι.Πω ρε φίλε. Τα diesel τους μέσα.
Αυτό έλεγα σήμερα στη λαπαινα. Έλεγα δες τον ηλίθιο με τη Μερσεντές δεκαετίας και βγαλμένο τι φίλτρο να βγάζει ντουμάνια σε κάθε πάτημα. Που να του καει το βίντεο.
Βγάζει έλεγα τοξικά μικροσωματίδια μετάλλου που κάθονται στα πνευμόνια των ανθρώπων. Και όλα αυτά για να μην πληρώσει έναν καθαρισμό dpf. Ο σκτοτσιγκουνης που θέλει και Μερσεντές.
Φταίνε τα ΚΤΕΟ. Πρέπει να κόβεται το αυτοκίνητο. Στην τρίτη απόπειρα να περάσει χωρίς dpf. Να χάνουν τις πινακίδες τους για πάντα -
Έμαθα θα ξεκινήσουν τα κτεο να κάνουν έλεγχο για το φίλτρο σωματιδίων.
Μετά έμαθα πως θα είναι για αυτοκίνητα κατασκευής 2021 και μετά...
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@georgemit said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Το κάνω εικόνα, να χεις γεμίσει τον τόπο άσπρα ντουμάνια και δίπλα να περνά ο @lap με το καρότσι.Πω ρε φίλε. Τα diesel τους μέσα.
Αυτό έλεγα σήμερα στη λαπαινα. Έλεγα δες τον ηλίθιο με τη Μερσεντές δεκαετίας και βγαλμένο τι φίλτρο να βγάζει ντουμάνια σε κάθε πάτημα. Που να του καει το βίντεο.
Βγάζει έλεγα τοξικά μικροσωματίδια μετάλλου που κάθονται στα πνευμόνια των ανθρώπων. Και όλα αυτά για να μην πληρώσει έναν καθαρισμό dpf. Ο σκτοτσιγκουνης που θέλει και Μερσεντές.
Φταίνε τα ΚΤΕΟ. Πρέπει να κόβεται το αυτοκίνητο. Στην τρίτη απόπειρα να περάσει χωρίς dpf. Να χάνουν τις πινακίδες τους για πάνταΣωστα,αυτό με το pdf έχει παραγινει,αλλά σε τέτοιο Μ....δελο κράτος τι περιμένεις;πόσα χρόνια ακούς για εκατομμύρια αυτοκίνητα που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ;
-
Πριν κανα χρονο ειχα διαβασει οτι στα ιδιωτικα κτεο απο το 2018 εως το 2021 τα ταξι που ειχαν κοψει ηταν περιπου 6 με 8 αυτοκινητα, εσυ τωρα περιμενεις να γινετε ελεγχος στα pdf?
-
Ολα τα γράφετε γιατί ζηλεύετε που πάμε τζάμπα παντού...
Και πιο μακριά από όλους...
-
Έμαθα θα ξεκινήσουν τα κτεο να κάνουν έλεγχο για το φίλτρο σωματιδίων.
Μετά έμαθα πως θα είναι για αυτοκίνητα κατασκευής 2021 και μετά...
Να δω γιουφτικη μεζονετ με ρόδες να την κόβουν για ότι υπάρχει και τί στον κόσμο
-
@ilias-a said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Πριν κανα χρονο ειχα διαβασει οτι στα ιδιωτικα κτεο απο το 2018 εως το 2021 τα ταξι που ειχαν κοψει ηταν περιπου 6 με 8 αυτοκινητα, εσυ τωρα περιμενεις να γινετε ελεγχος στα pdf?
Όχι στα pdf άλλα στα dpf, ναι περιμένω -
Tα Euro 6 , πως κανουν αναγεννηση ?
-
Ψεκάζει πετρέλαιο και ; Αφού τα καυσαέρια δεν έχουν υψηλή θερμοκρασία
-
@alexandros-k said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Tα Euro 6 , πως κανουν αναγεννηση ?
Με ψεκασμο ουριας, adblue.
-
Ψεκάζει πετρέλαιο και ; Αφού τα καυσαέρια δεν έχουν υψηλή θερμοκρασία
Αυτο ακριβως κανει ο επιπλεον ψεκασμος πετρελαιου, διαρκει η καυση περισσοτερη ωρα (μερικες φορες ακομα και μετα το ανοιγμα των βαλβιδων εξαγωγης) για να ανεβασουν θερμοκρασια τα καυσαερια να φτασει ή και να ξεπερασει η θερμοκρασια του dpf τους 500-600 βαθμους C για να μπορεσει να μετατρεψει την καπνια σε σταχτη.
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά