-
Σε ποιο πρίμιουμ SUV με αρχική τιμή πλέον των 40 k € ανήκει αυτό το πίσω άκρο ?
-
@red_monster said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Mazda cx30 θα έλεγα από το φαρδύ μαύρο πλαστικό γύρω από τον θόλο αλλά με μπερδεύεις με τα πριμιουμ και τα 40+
-
Αλφα;
-
Ο βραχίονας εκεί πίσω μου θυμίζει mini είτε κάτι σε Renault. Πιο πολύ Ρενώ.
-
@monman2 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Αλφα;
Γάτος ο φίλος !
Αυτή η σιδερένια ξεφτίλα ανήκει σε SUV Alfa Romeo 40 + k €.
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις -
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Ο βραχίονας εκεί πίσω μου θυμίζει mini είτε κάτι σε Renault. Πιο πολύ Ρενώ.
Και εγώ αυτό θα σκεφτόμουν, ρενο ή σιτροεν/πεζό
-
@red_monster said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
τουλαχιστον εχει Δισκοφρενα, οποτε δικαιολογει το premium
-
Τα τακάκια είναι Mopar
Jeep,alfa -
Είπαμε, να πατήσει αχινό ο carιόλης που αποφάσισε το dpf να ξεκινάει αναγέννηση μόλις μπεις στο υπόγειο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ το Σάββατο το μεσημέρι...
-
Το κάνω εικόνα, να χεις γεμίσει τον τόπο άσπρα ντουμάνια και δίπλα να περνά ο @lap με το καρότσι. -
Φύσα ρούφα τράβα τονε
πάτα τονε κι άναφτονε
Φύλα τσίλιεσ για τους Λάπους
κείνους τουσ δεσμοφυλάκους -
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Είπαμε, να πατήσει αχινό ο carιόλης που αποφάσισε το dpf να ξεκινάει αναγέννηση μόλις μπεις στο υπόγειο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ το Σάββατο το μεσημέρι...
Δεν γίνεται να κάνει αναγέννηση στο parking
-
Και όμως γίνεται
Κάπου διάβασα οτι υπάρχει λύση σε αυτό να δίνεις δηλ εντολή να αρχίσει αναγέννηση οταν εσύ κρίνεις τις συνθήκες κατάλληλες πχ κίνηση στην ΕΟ , θέλει όμως προγραμματισμό. -
Και πως αυξάνει τη θερμοκρασία των καυσαερίων ;
-
Με εξτρα ψεκασμο καυσιμου μεχρι γιουρο 5.
-
Το προγραμματίζουν και οταν εσυ θέλεις πατας καποιον συνδυασμό κουμπιών (απο τα υπάρχοντα οχι σεξυ ) και ξεκινά την αναγέννηση οπως θα την έκανε αν διάβαζαν οι αισθητήρες και έδιναν την εντολή .
Μπορεί να το δοκιμάσω στο yaris ντίζελ μου αν δεν το πουλήσω γιατί αυτό το χαζό με τους λευκούς καπνούς μου έτυχε την ωρα που πάρκαρα για να πάω σε βάπτιση ... ρεζίλι με έκανε! -
Λευκό καπνό πάντως δεν έχω δει στον tdi, πόσο μάλλον στον hdi που δεν καταλαβαίνω καθόλου αν και πότε αναγεννήσει το φίλτρο...
Πάντως εγώ ενέδωσα στο Λαπισμό, λεγε λεγε το κοπέλι, μετά από δύο προηγουμενες ακυρωμένες παραγγελίες για υβριδικό, και με θολό το τοπίο για ηλεκτροκίνηση όσο είμαι ακόμη σε διαμέρισμα, περιμένω τελικά την TS με τα 140 αλογα πριν το νέο έτος...
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Λευκό καπνό πάντως δεν έχω δει στον tdi, πόσο μάλλον στον hdi που δεν καταλαβαίνω καθόλου αν και πότε αναγεννήσει το φίλτρο...
Πάντως εγώ ενέδωσα στο Λαπισμό, λεγε λεγε το κοπέλι, μετά από δύο ακυρωμένες παραγγελίες, περιμένω τελικά την TS με τα 140 αλογα πριν το νέο έτος...
Όταν πας γρήγορα δεν βλέπεις καπνούς μόνο οταν σταματήσεις φαίνονται . Στα 10 χρόνια μου έτυχε 5-6 φορές να δω αλλα ήταν όλες στιγμές που δεν έπρεπε να το πω ευγενικά όπως η παραπάνω ,είχα κάνει 300 χλμ σε ανοικτό δρόμο και μπροστά στην εκκλησιά το θυμήθηκε.
-
@georgemit said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Το κάνω εικόνα, να χεις γεμίσει τον τόπο άσπρα ντουμάνια και δίπλα να περνά ο @lap με το καρότσι.Πω ρε φίλε. Τα diesel τους μέσα.
Αυτό έλεγα σήμερα στη λαπαινα. Έλεγα δες τον ηλίθιο με τη Μερσεντές δεκαετίας και βγαλμένο τι φίλτρο να βγάζει ντουμάνια σε κάθε πάτημα. Που να του καει το βίντεο.
Βγάζει έλεγα τοξικά μικροσωματίδια μετάλλου που κάθονται στα πνευμόνια των ανθρώπων. Και όλα αυτά για να μην πληρώσει έναν καθαρισμό dpf. Ο σκτοτσιγκουνης που θέλει και Μερσεντές.
Φταίνε τα ΚΤΕΟ. Πρέπει να κόβεται το αυτοκίνητο. Στην τρίτη απόπειρα να περάσει χωρίς dpf. Να χάνουν τις πινακίδες τους για πάντα -
Έμαθα θα ξεκινήσουν τα κτεο να κάνουν έλεγχο για το φίλτρο σωματιδίων.
Μετά έμαθα πως θα είναι για αυτοκίνητα κατασκευής 2021 και μετά...
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά