-
Φέτος λέμε για Λήμνο και λίγο Σαμοθράκη . Δεν έχω ξαναπάει σε κανένα από τα 2. Έχουμε Λιμνιά φίλη που θα είναι εκεί οπότε ξέρει που θα μας πάει . Τις 2 τελευταίες βδομάδες του Αυγούστου περιμένω λοιπόν για να κάνουμε και μεις τα μπάνια του λαού
-
@cirus said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Φέτος λέμε για Λήμνο και λίγο Σαμοθράκη . Δεν έχω ξαναπάει σε κανένα από τα 2. Έχουμε Λιμνιά φίλη που θα είναι εκεί οπότε ξέρει που θα μας πάει . Τις 2 τελευταίες βδομάδες του Αυγούστου περιμένω λοιπόν για να κάνουμε και μεις τα μπάνια του λαού
Λήμνο έχω πάει 2 καλοκαίρια (2021 και 2022) λόγω φίλων από εκεί. Δεν με εντυπωσίασε, κυρίως γιατι δεν έχει πολύ ωραίες παραλίες (το πιο σημαντικό για εμένα σε νησί). Έχει όμως πολύ καλό φαγητό σε λογικές (έως και οικονομικές) τιμές και πολλά αξιοθέατα για επίσκεψη. Να είσαι προετοιμασμένος ότι έχιε μεγάλες αποστάσεις, οπότε ανάλογα που θα μένεις, έχεις αρκετή οδήγηση. Εγώ στις διακοπές δεν θέλω να οδηγώ, οπότε και αυτό δεν μου άρεσε πολύ.
Σαμοθράκη δεν έχω πάει.
-
Σαμοθράκη δε θυμάμαι να με ενθουσίασαν οι παραλίες, ΑΛΛΑ πολύ ωραίες διαδρομές για πεζοπορεία βουνού.
-
@fanis75 said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Λήμνο έχω πάει 2 καλοκαίρια (2021 και 2022) λόγω φίλων από εκεί. Δεν με εντυπωσίασε, κυρίως γιατι δεν έχει πολύ ωραίες παραλίες (το πιο σημαντικό για εμένα σε νησί). Έχει όμως πολύ καλό φαγητό σε λογικές (έως και οικονομικές) τιμές και πολλά αξιοθέατα για επίσκεψη. Να είσαι προετοιμασμένος ότι έχιε μεγάλες αποστάσεις, οπότε ανάλογα που θα μένεις, έχεις αρκετή οδήγηση. Εγώ στις διακοπές δεν θέλω να οδηγώ, οπότε και αυτό δεν μου άρεσε πολύ.
Σαμοθράκη δεν έχω πάει.
κοίτα σε ένα νησι το πιο σημαντικο και για μένα είναι οι παραλίες αλλα δεν είναι το μονο. Εμένα μου είπαν ότι έχει πολύ ωραίες παραλίες στην Λημνο. Θα δω και θα σου πω. Πάντως έχω πάει και σε νησιά με μέτριες παραλίες και έχω περάσει καλά και μου άρεσε και πολύ το νησί, πχ Αστυπάλαια
-
Στις παραλίες είμαι γενικά δύσκολος.
Η Λήμνος έχει καλές παραλίες αλλά για το μέγεθος της οι καλές είναι λίγες...
Φαγητό από καλό έως πολύ καλό.
Και ενα απο τα ωραιότερα ηλιοβασιλεματα που έχω δει!
Ο ήλιος κρύβεται πίσω από το Άγιο Όρος. -
Εμένα μου είπαν ότι έχει πολύ ωραίες παραλίες στην Λημνο.
Οι ντόπιοι θα ήταν (όπως οι φίλοι μου...χαχα) ή δεν έχουν πάει σε νησιά με πραγματικά ωραίες παραλίες. Έχει ΟΚ παραλίες έως καλές, αλλά μέχρι εκεί. Και ανάλογα που μένεις μπορεί να χρειαστεί και 40' οδήγηση για να πας. Εγώ είχα περάσει πολύ ωραία, λόγω παρέας και φαγητού και έκανα και εκδρομές γιατί μου αρέσει να γυρνάω σε νέα μέρη. Αλλά μπάνιο δεν ευχαριστήθηκα.
-
Εμένα μου είπαν ότι έχει πολύ ωραίες παραλίες στην Λημνο.
Οι ντόπιοι θα ήταν (όπως οι φίλοι μου...χαχα) ή δεν έχουν πάει σε νησιά με πραγματικά ωραίες παραλίες. Έχει ΟΚ παραλίες έως καλές, αλλά μέχρι εκεί. Και ανάλογα που μένεις μπορεί να χρειαστεί και 40' οδήγηση για να πας. Εγώ είχα περάσει πολύ ωραία, λόγω παρέας και φαγητού και έκανα και εκδρομές γιατί μου αρέσει να γυρνάω σε νέα μέρη. Αλλά μπάνιο δεν ευχαριστήθηκα.
Ε κλασικα ολοι το δικό τους νησι το παρουσιάζουν πάντα σαν το καλύτερο, λογικό
-
Έχω κάνει φαντάρος(ως σμηνίας) στο ραντάρ της Λήμνου.Την πιο ωραία θέα είχε..
Πέρα απ'την πλάκα,ήταν πριν πολλά χρόνια και δεν έλεγε πολλά σαν τουριστικό νησί.Πιθανά έχει βελτιωθεί από τότε.. -
@panormus772 said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Πέρα απ'την πλάκα,ήταν πριν πολλά χρόνια και δεν έλεγε πολλά σαν τουριστικό νησί.Πιθανά έχει βελτιωθεί από τότε..Πριν πόσα χρόνια ήταν αυτό;
Φαντάζομαι ότι και πολλά νησιά των Κυκλάδων έχουν βελτιωθεί τουριστικά σε σχέση με τότε. -
@gtsartsal said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
@panormus772 said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Πέρα απ'την πλάκα,ήταν πριν πολλά χρόνια και δεν έλεγε πολλά σαν τουριστικό νησί.Πιθανά έχει βελτιωθεί από τότε..Πριν πόσα χρόνια ήταν αυτό;
Φαντάζομαι ότι και πολλά νησιά των Κυκλάδων έχουν βελτιωθεί τουριστικά σε σχέση με τότε.Δεκέμβριος 99'-Ιούνιος 00' ....
-
Αυτό ρε γμτ που όλοι παίρνουνε αδεια Αυγουστο και γίνεται της τρελλης παντου είναι μεγαλη βλακεια. Δεν υπαρχει ενας τροπος/κινητρο να μοιραστει ο κοσμος σ ολο το καλοκαιρι.
Καλυτερα για ολους θα ητανε.
-
@williamg said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Αυτό ρε γμτ που όλοι παίρνουνε αδεια Αυγουστο και γίνεται της τρελλης παντου είναι μεγαλη βλακεια. Δεν υπαρχει ενας τροπος/κινητρο να μοιραστει ο κοσμος σ ολο το καλοκαιρι.
Να κάνουμε γκρουπ όπως στο Στρατό, τα βύσματα τον 15Αυγουστο, τα κωλοβύσματα στο γκρουπ Ιουλίου με 15 μέρες οδοιπορικά, είχε φουρτούνα, έχασα το καράβι, κλπ. θα επιστρέφουν 20 Αυγούστου και οι αγγαρειομάχοι στο γκρουπ του Σεπτέμβρη να τους βγαίνει τουλάχιστον φθηνότερα...
-
Τι εγινε , επηξε το ματι σου απο ηλικιωμενες ξανθες κυριες του δημοσιου τομεα;
Νομιζω οτι το προβλημα το προκαλει η νεολαια , ολοι αυτοι οι ανεργοι απο επιλογη ξοδευουν τα παχυλα επιδοματα τον Αυγουστο .
Νομιζω οτι αν ο ευγενης Κουλης τους τα δωσει νοεμβριο θα ειναι καλυτερα για ολους .
Παντως εμενα οι διακοπες τελειωνουν παντα το πρωτο δεκαημερο του Σεπτεμβρη .
Γιατι δεν αντεχω στην ιδεα να φυγω και οι αλλοι να συνεχισουν η να πηγαινουν διακοπες , θελω η σεζον να κλεινει με εμενα . -
@otso said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Τι εγινε , επηξε το ματι σου απο ηλικιωμενες ξανθες κυριες του δημοσιου τομεα;
Χαχα. Ήρθανε οι αδειούχοι του Αυγούστου τώρα. Κουρασμενοπαλικαροπλημμυρα.
Αλλά αμα είσαι του μεγαλυτερου ηλικιακου γκρουπ M/GILF ή ψάχνεις sugar daddies εδώ είναι παράδεισος. Να τα λεμε κι αυτα.
-
Λάστιχα καινούργια τσεκ, πράσινη κάρτα τσεκ, μηνιαίο πακέτο Gb (150 giga για ένα μήνα η βοδαφον) για gps και λοιπές εφαρμογές τραγουδιών τσεκ, σέρβις στο C5 aircross του έτερου συμμετέχοντα τσεκ (100€ μόνο σε αντιπροσωπεία το "μικρό" σέρβις ! ) , πράσινη κάρτα έχει ήδη αυτός, αναμονή απάντησης της πρόσκλησης και από τον άλλο συνήθη ύποπτο με το kuga πετρέλαιο, όχι τσεκ...
Σύνορα ανοίξτε ( λέμε τώρα.... ) να διαβώ !!!!
....αν δεν στραβώσει βέβαια τίποτα μέχρι τότε....
-
@civil357 said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Λάστιχα καινούργια τσεκ, πράσινη κάρτα τσεκ, μηνιαίο πακέτο Gb (150 giga για ένα μήνα η βοδαφον) για gps και λοιπές εφαρμογές τραγουδιών τσεκ, σέρβις στο C5 aircross του έτερου συμμετέχοντα τσεκ (100€ μόνο σε αντιπροσωπεία το "μικρό" σέρβις ! ) , πράσινη κάρτα έχει ήδη αυτός, αναμονή απάντησης της πρόσκλησης και από τον άλλο συνήθη ύποπτο με το kuga πετρέλαιο, όχι τσεκ...
@civil357 said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Για Αλβανια ; καλο δρομο .
-
@otso said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Για Αλβανια ; καλο δρομο .
Αλβανική Ριβιέρα παρακαλώ , όχι ότι και ότι...
-
Λήμνο έχω πάει 2 καλοκαίρια (2021 και 2022) λόγω φίλων από εκεί. Δεν με εντυπωσίασε, κυρίως γιατι δεν έχει πολύ ωραίες παραλίες (το πιο σημαντικό για εμένα σε νησί). Έχει όμως πολύ καλό φαγητό σε λογικές (έως και οικονομικές) τιμές και πολλά αξιοθέατα για επίσκεψη.
Δειπνούσες στον Ρωμαϊκό γυαλό και τα readiness έκοβαν βόλτες από πάνω σου. Πουθενά αλλού αυτό.
-
Χαχα. Ήρθανε οι αδειούχοι του Αυγούστου τώρα. Κουρασμενοπαλικαροπλημμυρα.
Αντιθέτως στο Αλεποχώρι που το σνομπάρουν όλοι τον Αύγουστο γιατί πάνε αλλού διακοπές είναι τέρμα άδειο, τα Σ/Κ μας βρωμίζουν οι κόμπρες ο Αθηναίοι αλλά και εμείς πάμε εκδρομή αλλού και γυρνάμε Κυριακή βράδυ.
-
Φυσικά και υπάρχει, αλλά ειναι η βλακεία ή το κόλλημα του Έλληνα! Εξαιρούνται όσοι κλείνει η επιχείρηση που εργάζονται και παίρνουν αναγκαστικά άδεια τον Αύγουστο. Στην Ελλάδα εργάζομαι από το 2004 (2000 γενικά) και πάντα άδεια έπαιρνα και παίρνω Ιούνιο/Ιούλιο ή Σεπτέμβριο. Παραδοσιακά 15Αυγουστο είμαι Αθήνα, δεν το αλλάζω με τίποτα!
Που θα παμε διακοπες 2024 ;