-
Πλέον έχει πέσει και άλλο η τιμή του ξεκινάει από 34.950 και στην αρχική έκδοση έχει τα πάντα που χρειάζετε συνήθως κάποιος.Είναι πλέον καλή τιμή για το αυτοκίνητο με τέτοιο κινητήρα και την μικρή κατανάλωση που έχει.
-
@nkoasidis said in Honda Civic:
Πλέον έχει πέσει και άλλο η τιμή του ξεκινάει από 34.950 και στην αρχική έκδοση έχει τα πάντα που χρειάζετε συνήθως κάποιος.Είναι πλέον καλή τιμή για το αυτοκίνητο με τέτοιο κινητήρα και την μικρή κατανάλωση που έχει.
Λογικά ο ερχομός του facelift (πιθανολογώ) + οι μηδενικές πωλήσεις έριξαν τις τιμές.
Καλό vfm πάντως αυτή τη στιγμή, αυτοκινητάρα κυριολεκτικά.
-
Πρέπει να στοκάρουν μονοψήφιους αριθμούς αυτοκινήτων και να μην μπορούν να τα πουλήσουν ούτε αυτά. Αυτοκινητάρα οκ, αλλά και sedan. δίλιτρο, χαμηλό, με πολύ συντηριτική σχεδίαση, σε ποιούς απευθύνεται;
-
@ataim said in Honda Civic:
Πρέπει να στοκάρουν μονοψήφιους αριθμούς αυτοκινήτων και να μην μπορούν να τα πουλήσουν ούτε αυτά. Αυτοκινητάρα οκ, αλλά και sedan. δίλιτρο, με πολύ συντηριτική σχεδίαση, σε ποιούς απευθύνεται;
12 αυτοκίνητα έχουν πουλήσει από 1/1 έως 31/05.
-
@supergeorge said in Honda Civic:
Πρέπει να στοκάρουν μονοψήφιους αριθμούς αυτοκινήτων και να μην μπορούν να τα πουλήσουν ούτε αυτά. Αυτοκινητάρα οκ, αλλά και sedan. δίλιτρο, με πολύ συντηριτική σχεδίαση, σε ποιούς απευθύνεται;
οκ άκυρο το μονοψήφιο, λολ
-
οκ άκυρο το μονοψήφιο, λολ
Το έχω ξαναγράψει εδώ, αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη στρατηγική τους και πως είναι βιώσιμο το μοντέλο τους.
5 μήνες 12 Civic (και περίπου 150 αυτοκίνητα σύνολο).
-
Απευθύνεται σε όλους όσους τους αρέσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, για την τεχνολογία του, την ποιότητα του, τις ανάγκες που καλύπτει στον ιδιοκτήτη του.
Απευθύνεται σε αυτόν που δεν ρωτάει δεξιά και αριστερά πόσο κάνει το πρώτο, δεύτερο ή τρίτο σέρβις.
Απευθύνεται σε όσους τους αρέσει, μπορούν να το αποκτήσουν και να το συντηρήσουν.
-
Η τιμή του ειναι μέσα στα πλαίσια του ανταγωνισμού! Αλλα δυστυχώς ειναι δίλιτρο! Εαν ήταν έστω 1800 όπως π.χ το Corolla, θα είχε σιγουρα πολυ περισσότερες πωλήσεις! Δεν θα μπω στην διαδικασία σύγκρισης με τους Γερμανούς κατασκευαστές, bmw Mercedes , εκείνα σιγουρα ειναι πολυ ακριβότερα.
-
@ektoras said in Honda Civic:
Απευθύνεται σε όλους όσους τους αρέσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, για την τεχνολογία του, την ποιότητα του, τις ανάγκες που καλύπτει στον ιδιοκτήτη του.
Απευθύνεται σε αυτόν που δεν ρωτάει δεξιά και αριστερά πόσο κάνει το πρώτο, δεύτερο ή τρίτο σέρβις.
Απευθύνεται σε όσους τους αρέσει, μπορούν να το αποκτήσουν και να το συντηρήσουν.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Συμφωνώ με όσα γράφεις, αλλά εγώ που εκτιμώ και μου αρέσουν όλα αυτά που αναφέρεις δεν το αγοράζω εξαιτίας των μικρών πωλήσεων.
Φοβάμαι ότι σε λίγα χρόνια θα αποχωρήσει η Honda από την Ευρώπη (στη χειρότερη περίπτωση) ή δε θα μπορεί κανένας να μου παρέχει σωστή υποστήριξη (στην καλύτερη περίπτωση). Δηλαδή το πρόβλημα μου δεν είναι το κόστος του service, αλλά εάν θα έχω τη δυνατότητα να το κάνω ή/και αν θα υπάρχει μηχανικός που θα ξέρει τι να κάνει όταν ανοίξει το καπό.
-
@ektoras said in Honda Civic:
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Συμφωνώ με όσα γράφεις, αλλά εγώ που εκτιμώ και μου αρέσουν όλα αυτά που αναφέρεις δεν το αγοράζω εξαιτίας των μικρών πωλήσεων.
Φοβάμαι ότι σε λίγα χρόνια θα αποχωρήσει η Honda από την Ευρώπη (στη χειρότερη περίπτωση) ή δε θα μπορεί κανένας να μου παρέχει σωστή υποστήριξη (στην καλύτερη περίπτωση). Δηλαδή το πρόβλημα μου δεν είναι το κόστος του service, αλλά εάν θα έχω τη δυνατότητα να το κάνω ή/και αν θα υπάρχει μηχανικός που θα ξέρει τι να κάνει όταν ανοίξει το καπό.
Παραθέτω κείμενο από φίλο σε Γερμανικό φόρουμ.
Η Honda δεν είναι μια κινέζικη startup που σήμερα είναι και αύριο ποιός ξέρει τι θά είναι.
Είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητήρων στον κόσμο και μάλλον δεν σκοπεύει να αφήσει αυτή την θέση.
Τώρα για το καπό, θα συμφωνήσω, εκτός δικτύου λίγοι μηχανικοί θα καταλάβουν (αν δουν τι υπάρχει κάτω από το καπό), αυτό που έχουν κατασκευάσει οι Ιάπωνες.
-
Μην μπερδευόμαστε με τις τιμές που ισχύουν στην Ελλάδα και βγάζουμε συμπέρασμα για το προφίλ της χοντα. Ανέκαθεν ήταν πιο τσιμπημένες σε σχέση με τογιοτα, σουζουκι, νισσαν αλλά στην κατηγορία προσιτών μοντέλων παίζει. Ειδικά στην Αμερική αυτό είναι το προφίλ της και έτσι εδραίωσε την φήμη της. Προσιτό, ποιοτικό, overengineered, με χαμηλούς ρύπους. Ακόμα κι τα ταπερ έχουν κρατήσει αυτό τον χαρακτήρα affordable Hot hatches με εξαίρεση το τελευταίο.
Το SERVICE είναι το μεγαλύτερο θέμα, ειδικά με τους τσοπαναραιους μαστόρους, ειδικά στην επαρχία. Κ φυσικά το κόστος των ανταλλακτικών. Φανοποιΐας. Προσωπικά αυτές οι υβριδικές τεχνολογίες με τρομάζουν μιας και υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά.
Οι τιμές τους, όπως κ ολων των μεταχειρισμένων είναι φούσκα βεβαίως. Αναμονή λοιπόν.. Αναγκαστικά θα πέσουν. -
@nkoasidis said in Honda Civic:
Κακό για τους τωρινούς κατόχους όπως εμένα
Καλό για τους μελλοντικούς και για τις πωλήσεις -
Το έχει ξανακάνει ο Σ. Αρχικώς πουλάει ψηλά και μετά ρίχνει την τιμή.
-
This post is deleted! -
Κάτοχος και εγώ στην top έκδοση 1 χρόνο τώρα είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που έχω αγοράσει πάντα για μένα μιλάω στήσιμο-φρένα-κινητήρας-άνεση(δεν πηγαίνω στο χώμα γι'αυτό και δεν πήγαμε σε SUV) και τ μεγαλύτερο προτέρημα του η κατανάλωση, τι να λέμε τώρα 1.5+ τόνο αυτοκίνητο και είμαι μέσα στην πόλη 3.4 - 4.5 και στον αυτοκινητόδρομο με 120-140 5.0 - 5.9.Στα μείον του θα συμφωνήσω το 2λιτρο για'υτο και δεν έχει κάνει και περισσότερες πωλήσεις.Μας άρεσε πάντως που πήγαμε πριν 20 ημέρες Θάσο και παρκάροντας σε ένα μαγαζι για καφέ με όμορφη θέα στην (Σκάλα Ποταμιάς) το σύνολο των πελατών κοιτούσαν το αυτοκίνητο μας (ειδικά 2 ζευγάρια παρέα φεύγοντας το κοιτούσαν περίπου 5 λεπτά μέσα από το παράθυρο - απο έξω) και εμείς αναρωτιόμασταν και δεξιά-αριστερά είχε κάτι γερμανικά - ιταλικά - ιαπωνικά αυτοκίνητα δεν το έχω ξαναδεί.Το πορτπαγκάζ 410 λίτρα θα το θέλαμε 60-70 λίτρα παραπάνω
Καλό καλοκαίρι σε όλους με ασφάλεια στην οδήγηση.
-
Το civic είναι αμαξαρα. Ακόμα και overpriced που είναι στην Ελλάδα θα το έπαιρνα αν έψαχνα για sedan υβριδικό. Είναι φανταστικό σε όλα. Ο μόνος λόγος που θα με απέτρεπε να το αγόραζα είναι ότι είναι δίλιτρο με φόρο πολυτελείας και δεν θέλω να δίνω τσάμπα χρήματα σε ένα κράτος κλεφτη. Γι'αυτό όμως δεν φταίει το αυτοκίνητο αλλά οι Ελληνικοί νόμοι. Και δυστηχως 2 μάρκες με τα καλύτερα Ιαπωνέζικα υπέροχα αυτοκίνητα δεν πουλάνε στην Ελλάδα για αυτό τον λογο (Mazda, Honda)
-
@cirus said in Honda Civic:
Και δυστηχως 2 μάρκες με τα καλύτερα Ιαπωνέζικα υπέροχα αυτοκίνητα δεν πουλάνε στην Ελλάδα για αυτό τον λογο (Mazda, Honda)
3, ειναι και η Λεξους που δεν πουλαει για τον ιδιο λογο. Και ειναι απλά κορυφή (εαν οδηγησεις NX ή RX θα το διαπιστώσεις) σε ποιότητα, πολυτέλεια και ανάρτηση.
-
@fanis75 said in Honda Civic:
Και δυστηχως 2 μάρκες με τα καλύτερα Ιαπωνέζικα υπέροχα αυτοκίνητα δεν πουλάνε στην Ελλάδα για αυτό τον λογο (Mazda, Honda)
3, ειναι και η Λεξους που δεν πουλαει για τον ιδιο λογο. Και ειναι απλά κορυφή (εαν οδηγησεις NX ή RX θα το διαπιστώσεις) σε ποιότητα, πολυτέλεια και ανάρτηση.
Είμαι κολλημένος αντιtoyotaς και το παραδεχομαι δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο ύψος την Toyota και την Suzuki με την Honda και την Mazda. Είναι προσωπικό κόλλημα δεν λέω ότι η Lexus δεν είναι ποιοτική .
Τις βάζω ένα σκαλί λίγο πιο κάτω ως πολύ καλές γιατί γενικά Ιάπωνας και κακος δεν γίνεται για μένα αλλά όχι το ίδιο ψηλά με τις αγαπημένες Mazda και Honda. Τι να κάνω έχω προτιμησεις
-
Είμαι κολλημένος αντιtoyotaς και το παραδεχομαι δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο ύψος την Toyota και την Suzuki με την Honda και την Mazda. Είναι προσωπικό κόλλημα δεν λέω ότι η Lexus δεν είναι ποιοτική .
Τις βάζω ένα σκαλί λίγο πιο κάτω ως πολύ καλές γιατί γενικά Ιάπωνας και κακος δεν γίνεται για μένα αλλά όχι το ίδιο ψηλά με τις αγαπημένες Mazda και Honda. Τι να κάνω έχω προτιμησεις
Μα δεν μιλησα για Τογιοτα!! Λεξους ειναι 10 σκάλες πανω απο τογιοτα (καμια σχεση βασικα με τογιοτα) και 5 πανω απο Μαζντα και Χοντα. Η Λεξους συγκρινεται με Accura απο Χοντα και καθολου με Μαζντα.
-
@fanis75 said in Honda Civic:
Μα δεν μιλησα για Τογιοτα!! Λεξους ειναι 10 σκάλες πανω απο τογιοτα (καμια σχεση βασικα με τογιοτα) και 5 πανω απο Μαζντα και Χοντα. Η Λεξους συγκρινεται με Accura απο Χοντα και καθολου με Μαζντα.
Its a Toyota
Youtube Video
Honda Civic