Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    N
    • Profile
    • Following 3
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 48
    • Best 35
    • Groups 0

nkoasidis

@nkoasidis

185
    Profile views
    48
    Followers
    3
    Following
    Joined Last Online

nkoasidis Unfollow Follow

Best posts made by nkoasidis

• RE: Honda Civic (FE/FL - 2021) Forum

@diriras said in Honda Civic:

https://sportlive.gr/aytokinito/test-drive-honda-civic-e-hev-184-ps/

@strom Επιτέλους ήρθε και το δικό μας υπομονή λίγο ακόμα να έρθουν και οι πινακίδες, και πηγαίνει απευθείας για κεραμική επίστρωση.Έγινε και η ενημέρωση στο τελευταίο software update από τον μηχανικό παρέα μαζί του και μου εξηγούσε την όλη φιλοσοφία του συστήματος.Άψογός ο Λευτέρης και πολύ καλά καταρτισμένος.

IMG_0835.JPEG
      IMG_0837.JPEG
      IMG_0841.JPEG
      IMG_0838.JPEG

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      N
      nkoasidis

Μετά απο μία κεραμική ενδυμασία όλα καλα.

376835031_695789239248569_6160318460355521068_n.jpg

376830903_695789395915220_1177533035534955500_n.jpg

376782622_695789165915243_351801951606431717_n.jpg

N
      nkoasidis

@yem said in Honda Civic:

Σρο 4:35 βλέπεις το Leon που βγάζει ένα σύννεφο καπνού ...Μάλλον είδε το civic από τον καθρέπτη και χeστικe πάνω του χαχαχαχαχα

Γυρίσαμε από Ζαγοροχώρια με έδρα Κόνιτσα απο Θεσσαλονίκη συνολικά 970 χιλιόμετρα διανύσαμε.Τι ξεκούραστο και οικονομικό αυτοκίνητο και στις στροφές απίστευτο κράτημα, τελικά κάναμε μία πολύ καλή επιλογή και το διαπιστώνουμε μέρα με τη μέρα ειδικά και στο θέμα της κατανάλωσης που πήγαμε μέχρι 150 και η κατανάλωση δεν ανέβηκε πάνω από 5.9 στο σύνολο του ταξιδιού.Μερικές φωτό εύχομαι σε όλους Καλή ανάσταση Καλό Πάσχα με ασφαλή χιλιόμετρα.

n3.jpg

n2.jpg n1.jpg

N
      nkoasidis

Μέχρι τώρα όλα καλά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά τόσο στο αμάξωμα - αναρτήσεις όσο και στο υβριδικό κομμάτι είμαστε ακόμα στα πρώτα χιλιόμετρα. Τιμονι-φρένα από πλανήτη alfa-romeo πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή, και ευτυχώς έχουμε ακόμα άδεια για να ευχαριστηθούμε και ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα.

image0.jpeg

N
      nkoasidis

@tkin73 said in Honda Civic:

@strom said in Honda Civic:

Καλημέρα σε όλους, μου έδωσε πάσα ο φίλος να παραθέσω κατανάλωση σε διαδρομή σπίτι - γραφείο

IMG_7202.JPG

Εντάξει μπορεί να έρθει και ο άλλος να ανεβάσει μια φωτογραφία που κατεβαίνει για 8 χλμ απο ένα βουνό και να δείξει 0 κατανάλωση! Θα είναι κάτι αξιοπρόσεκτο;

@tkin73 Με όλο το σεβασμό χωρίς να σε γνωρίζω και με όλη την αγάπη ο συνάδελφός ανέβασε ένα post από το αυτοκίνητο του το οποιοδήποτε αυτοκίνητο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένα Honda, γιατί αμέσως να κάνεις παρατήρηση δεν είπε ότι κατέβηκε ένα βουνό ο ανθρώπος τυχαίνει να έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο και ανέβασε αυτό που του αντιπροσωπεύει σε θέμα κατανάλωσης Τώρα μπορεί να κάνω λάθος ή να έχω μεταφράσει λάθος την απάντηση σου οπότε στην συγκεγρκιμένη περίπτωση σου λέω και ένα συγνώμη αλλά γνώμη μου δεν είναι σωστό.

@storm Καλησπέρα αδερφέ σήμερα από ταξίδι μου κάναμε στο φράγμα του Αλιακμονα

n1.jpg

n2.jpg n3.jpg

N
      nkoasidis

@strom said in Honda Civic:

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία σε όλο τον κόσμο. Έφτασα αισίως τα 4000 χλμ, εννοείται απροβλημάτιστα. Ωραίο αυτοκίνητο με το πιο σημαντικό να είναι η ευχαρίστηση που παίρνεις όπου και να το χρησιμοποιήσεις, από το super market της γειτονιάς έως το ταξίδι. Στην εθνική είναι τρομερά ευθύβολο, με απίστευτο αίσθημα ασφάλειας μετά τα 140 km/h στο πρόγραμμα sport και τρομερή αίσθηση στο τιμόνι. Έχεις γκάζι διαθέσιμο παντού, με τη ροπή να είναι πάντοτε παρούσα, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες.
      Πολύ καλούς χώρους για την οικογένεια, με μέση μεικτή κατανάλωση 4.8 L/100km. Στην πόλη είναι ακόμα χαμηλότερη (βλέπεις άνετα 4 L/100km), στο ταξίδι ~5.2 - 5.3 με ταχύτητες 110-130 km/h. Σε καταδρομική με 160 km/h++ φτάνει τα 5.8 με 5.9 km/h. Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι σε θερμοκρασίες περί των 10οC η κατανάλωση αυξάνει, μάλλον γιατί δουλεύει ο θερμικός για να φορτίσει την μπαταρία.
      Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του αυτοκινήτου είναι για μένα πάντα οι αναρτήσεις του, ενώ στην πόλη είναι πολύ άνετο, στον ανοιχτό δρόμο και σε στροφές στρίβει με τη σκέψη κολλημένο στο δρόμο. Στα αρνητικά να αναφέρω την έλλειψη επαρκούς φωτός στο χώρο των αποσκευών, όπου είναι το μοναδικό σημείο που δεν έχει led φώτα. Επίσης, σημειώνω την κακή συμπεριφορά των ελαστικών pilot sport 4 στην εθνική υπό καταρρακτώδη βροχή.
      Από άποψη εξοπλισμού νομίζω η αρχική elegance είναι αρκετά πλήρης, ίσως οι προβολείς ομίχλης, ο φωτοχρωματικός κεντρικός καθρέφτης και οι πίσω αεραγωγοί να λείπουν.
      Κατά τα άλλα, μπράβο στη Honda για το αυτοκίνητο που έφτιαξε!

@strom Έγινε η παραγγελία σε ένα μήνα από τώρα περίπου 9-10 Μαρτίου παραλαμβάνουμε.Να ευχαριστήσω τον Κυριάκο απο Σαρακάκη Θεσσαλονικής για την προσπάθεια της έκπτωσή που μου έκανε + την προωθητική ενέργεια και τελικά κατάφερε και όλα τα παιδιά οι οποίοι είναι μάλαμα.Χρώμα τσιμεντί ποιος περιμένει τώρα to be continue.

N
      nkoasidis

@npapanik said in Honda Civic:

Και ξανά προς τη δόξα τραβά...

Από την εξόρμηση μας το Σ/Κ στα πανέμορφα Ελάτη - Περτούλι και επιστροφή από κοιλάδα των Τεμπων, δεν θέλω πλέον να κατεβαίνω από επάνω του.

IMG_1256 (1).jpeg

N
      nkoasidis
    • RE: Toyota Corolla Cross

Παιδιά καλησπέρα σε όλους εύχομαι πάντα υγεία.Να πω και την δική μας ιστορία είχαμε κλείσει το CC lounge εκδοση σε αντιπρόσωπο της Θεσσαλονικής και είχαμε πάρει ημερομηνία 1/24 για παράδοση.Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μαζί με το chr το είχα κάνει από 2 φορές τεστ drive σε συγκεκριμενες διαδρομές(αυτοκινητόδρομο - μέσα πόλη).Πάρα πολύ ωραία αυτοκίνητα και τα 2 με καλυτέρη διαφορά το CC για αυτό και το είχαμε κλείσει.Μετά την αλλαγή του χρόνου είδα τις καινουργιές τιμές και επικοινωνησαμε με τον αντιπρόσωπο.Το αμάξι πήρε 2000 και κάτι αύξηση και του είπα δεν είναι μαρουλόφυλλα τι μπορεί να γίνει, μου είπε τίποτα και ίσως μέχρι να το πάρουμε(περίπου χρόνος) να γίνει και άλλη αύξηση έτσι έφαγε ban(ακύρωση).Και οδηγήσαμε το civic στις ίδιες διαδρομές το αποτέλεσμα.Πολύ καλύτερη ποιότητα-καλύτερο υβριδικό σύστημα είχαμε καλύτερες καταναλώσεις-για να μην μιλήσω για το είπιπεδο ασφάλειας 11 αερόσακους απο την απλη έκδοση, αλλά παιδιά αυτό που μας έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι τι αυτοκίνητο έχουν κάνει δεν υπάρχει πρέπει να πάτε να το οδηγήσετε και ίσως έρθετε στα λόγια μου., τιμόνι-φρένα-αναρτήσεις.Συνάδερφός από το φορουμ @strom που το έχει μου έδωσε και αυτός το feedback του και τον ευχαριστώ σε ότι μου είχε πει έπεσε ακριβώς μέσα.Και τέλος να φτάσουμε στην τιμή αυτη την στιγμή που μιλάμε έχει η πρώτη έκδοση που έχει σχεδόν τα πάντα 39.250 είναι προσφορά που τρέχει και το πιο σημαντικό το παραλαμβάνεις σε 1 μήνα και κλειστή τιμή οπότε δεν ανησυχείς για οτιδήποτε.Να επισημάνω επίσης ότι το αυτοκίνητο έχει και συναγερμό εργοστασιακό που στο CC λέγαμε ότι μόλις το πάρουμε θα πρέπει να βάλουμε και έναν καλο συναγερμό περίπου 300-500 ευρώ οπότε ένα επιπλέον κόστος.Στην τελική μας έκατσε καλά η αύξηση διότι δεν είχαμε δει την συγκεκριμένη επιλογή.Σε ένα μήνα θα το έχουμε στα χέρια μας.Προς καμία παρεξήγηση παιδιά είναι καταπληκτικό αμαξι και το CC απλά είπα να πούμε και την δικη μας ιστορία.Καλοτάξιδο σε όσους έχουν παραλάβει και καλή αναμονή σε όσους το περιμένουν.

N
      nkoasidis

@georgekn said in Honda Civic:

@nkoasidis πολύ καλές τιμές κατανάλωσης...μήπως έχεις κάπου την μέση ωριαία ταχύτητα ταξιδιού?

@georgekn Καλησπέρα αδερφέ στον αυτοκινητόδρομο πήγαιναμε σταθερά 125-130 χλμ και όταν πηγαίναμε μέχρι Γρεβενά χτυπήσαμε και 140 και 155, στον μεν επαρχ δικτυο 80-100, όσο και να προσπαθώ να ανεβάσω την κατανάλωση αυτό αρνείται δεν έχω δει σε ταξίδι πάνω από 5.5 λίτρα.Αυτό που όμως με κάνει συνέχεια να θέλω να το οδηγώ είναι το στησιμό του έχουν κάνει αλλά alfa romeo δουλειά(ανάρτηση - τιμόνι - φρένα) βγαίνω κάθε φορά μετά το ταξίδι ατσαλάκωτος η ανάρτηση σιδερώνη τα πάντα παρότι το προφίλ του είναι 40άρι.Τα μόνα αρνητικά που έχω βρει σε αυτό το αυτοκίνητο για μένα πάντα είναι ότι βάζοντας όπισθεν δεν κατεβαίνει αυτόματα ο δεξιος καθρέφτης βόλευε αφάνταστα(στο παλιό μου αμάξι) στα παρκαρίσματα και ότι στα πίσω καθίσματα δεν έχει στη μέση θύρα για να βγεις στο πορτμπαγκαζ εάν θέλεις να πάρεις κάτι πράγματα εν κινήση.Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την επιλογή μας.Καλά χιλιόμετρα σε όλους πάντα με ασφάλεια.

N
      nkoasidis

Πλέον έχει πέσει και άλλο η τιμή του ξεκινάει από 34.950 και στην αρχική έκδοση έχει τα πάντα που χρειάζετε συνήθως κάποιος.Είναι πλέον καλή τιμή για το αυτοκίνητο με τέτοιο κινητήρα και την μικρή κατανάλωση που έχει.

N
      nkoasidis

Latest posts made by nkoasidis

• RE: HONDA ZR-V

@supergeorge said in HONDA ZR-V:

@dimitrioskosmas said in HONDA ZR-V:

@supergeorge said in HONDA ZR-V:

Ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου.

Παραγγελία του ZRV σε λευκό, αναμονή περίπου 12 ημέρες για εκτελωνισμό, PDI και μεταφορά.

Τηλέφωνο από τον πωλητή ότι έφτασε το αυτοκίνητο και άμεσα πηγαίνουμε με τη σύζυγο να το δούμε, να κάνουμε έναν πρώτο έλεγχο, αφού μας ενημέρωσε ότι δεν είναι πλυμένο ακόμη και να προχωρήσουμε στις απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις.

Τρομερή χαρά, το αυτοκίνητο φαίνεται άψογο μέσα έξω. Στο τελευταίο πραγματικά δευτερόλεπτο του ελέγχου παρατηρεί η σύζυγος ένα σημάδι από μαρκαδόρο, κοιτάω καλύτερα και τελικά το αυτοκίνητο είχε "φαγωμένα" λάστιχα στο παρμπρίζ σε εκείνο το σημείο. Την τρομερή χαρά διαδέχθηκε η τρομερή απογοήτευση.

Ο πωλητής προσπάθησε να με πείσει αρχικά ότι δεν είναι τίποτα, στη συνέχεια ότι θα το φτιάξουν και μετά ότι θα παραγγείλουν ανταλλακτικό και αν χειροτερέψει θα το αλλάξουν αμέσως. Προφανώς δε δέχθηκα (δεν ήταν καθόλου πιεστικός είναι η αλήθεια).

Επόμενη πρόταση η παραγγελία νέου αυτοκινήτου, την οποία και δέχθηκα. Στις 2 ημέρες ζητώ το VIN του νέου αυτοκινήτου και βλέπω στο site της Honda ότι το αυτοκίνητο έχει 2 ανακλήσεις για κρεμαγιέρα και αντλία βενζίνης. Δεν μπορούσα ψυχολογικά να δεχθώ ότι νέο αυτοκίνητο, πριν καν το παραλάβω θα χρειαστεί αλλαγή αντλίας βενζίνης (και αφού είδα βίντεο στο YouTube με τη διαδικασία και πραγματικά φοβήθηκα για το αν θα γίνει σωστά η αλλαγή) και έτσι ακύρωσα και αυτή την παραγγελία.

Μου επέστρεψαν την προκαταβολή (με μια μικρή καθυστέρηση, αλλά το δικαιολογώ, διότι μεσολαβούσε το Πάσχα).

Γενικά αν και δεν προχώρησα σε αγορά τελικά, είμαι ευχαριστημένος από τον Σαρακάκη και την πολιτική του. Φοβόμουν καθώς είχα διαβάσει άπειρα αρνητικά σχόλια, αλλά αποδείχθηκε άψογος. Σε διαφορετική περίπτωση θα είχα εξοφλήσει το αυτοκίνητο πριν το παραλάβω και θα το είχα φορτωθεί.

Πάμε για άλλα τώρα, αν και πραγματικά στεναχωρήθηκα, γιατί το αυτοκίνητο στη νέα του μειωμένη τιμή είναι παραπάνω από εξαιρετικό.

οι ανακλήσεις γίνονται σε όλες τις μάρκες.καλύτερα που γίνεται ανάκληση τώρα παρά να σε αφήσει στο δρόμο από αντλία βενζίνης αργότερα
      αν σου αρέσει το αυτοκίνητο πραγματικά κρίμα που το απέρριψες

Προφανώς και γίνονται σε όλες τις μάρκες, αλλά όταν δίνεις τόσα λεφτά θες να σου έρθει άψογο, όχι να ανοίξουν το μισό αυτοκίνητο για να στο παραδώσουν όπως θα έπρεπε να είναι (δεν αναφέρομαι μόνο στη Honda, αλλά γενικά).

Γιώργαρα επείδη τις έκανα τις ανακλήσεις δεν σου ανοίγουν απολύτως τίποτα μπορώ να σου στείλω και τα τεχνικά βίντεο το μεν πρώτο με την αντλία(το 99% δεν έχει γίνει αλλαγή σε κανένα όχημα Ευρώπης προληπτικά το έκανε η Honda) έγινε σε μία ημέρα και το άλλο έγινε αλλή μία ημέρα.Ο αδερφός μου να σκεφτείς που έχει πάρει το toyota corolla 2024 Hybrid έχει από τα πρώτα χιλιόμετρα ένα τρέμουλο που του το κάνει πάντα στα 30-40 χιλιόμετρα αναιπαίσθητο αλλά το καταλαβαίνεις διότι το έχουν καταλάβει και οι ανθρωποι στην TOYOTA αλλά δεν έχουν βρει ακόμα τι φταίει και έχει περάσει διάστημα 6-8 μήνες και ακόμα δεν έχει πάρει σαφή απάντηση.Στο τηλεφωνο μαζί τους(επικοινωνήσαμε με toyota europe περιμένουμε απάντηση μπορει να είναι ο inverter).Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα έχουν ανακλήσεις.

N
      nkoasidis

@supergeorge said in Honda Civic:

@nkoasidis said in Honda Civic:

Ποιο χρώμα είναι αυτό;
      Το μπλε που βγάζει στον διαμορφωτή;

ΕΔΙΤ
      Κάνει καμία έκπτωση ο Σαρακάκης;

@supergeorge To χρώμα είναι το super grey pearl όχι το μπλε

N
      nkoasidis

@koumis said in Honda Civic:

Εξαιρετικό χρώμα!
      Σκέφτομαι το civic για καινούριο οικογενειακό αυτοκίνητο στη sport έκδοση και είναι μεταξύ του pearl grey και του λευκού!

By the way, πως είναι από χώρους, κατανάλωση, ποιότητα εσωτερικού και κύλισης;

@koumis Από χώρους είναι λιμουζίνα με πολύ καλά καθίσματα βγαίνεις ατσαλακώτος θα ήθελα λίγο ποιο μεγάλο χώρο πορτ-μπαγκαζ αλλά είναι πολύ καλό στην φόρτωση, ποιότητα εσωτερικού πολύ καλη, τιμόνι-φρένα πολύ καλα αλλά εκεί που δίνει ρεσιταλ είναι στην κατανάλωση.Το αμάξι λόγω δίλιτρου θα είχε πολύ καλύτερες πωλήσεις Ελλαδα όμως εδώ.Το χρώμα το λευκό είναι επίσης πολύ όμορφο.

N
      nkoasidis

376835031_695789239248569_6160318460355521068_n.jpg

376830903_695789395915220_1177533035534955500_n.jpg

376782622_695789165915243_351801951606431717_n.jpg

N
      nkoasidis

@nickpapaduke said in Honda Civic:

@gtsartsal said in Honda Civic:

Ποιο σιβικ είναι;

Το 11 - FL

@gtsartsal said in Honda Civic:

Ποιο σιβικ είναι;

Το 11 - FL

Ανάλυση της υβριδικής τεχνολογίας της Honda, simple genius, best in class

Youtube Video

N
      nkoasidis
    • RE: Mazda CX-30

@m3bp4sn said in Mazda CX-30:

Παίδες, παρέλαβα και γω σήμερα (3 Sedan) και έχω πάθει πλάκα. Θα επανέλθω με content και εντυπώσεις όσο περνάει ο καιρός.

Για τις ζάντες @ss_76 ναι όντως έτσι φαίνεται αλλά εμένα μου χε τάξει μαύρες και μαύρες έγραφε και το χαρτί της παραγγελίας. Είχα δει και εξωτερικό που τα έχουν με μαύρες οπότε λέω μάλλον τα νεότερα θα βγαίνουν έτσι.

Επίσης, 1 μικρή ξενέρα είναι το πλύσιμο που έκαναν στην αντιπροσωπεία. Πέρα του ότι ήταν αρκετά πρόχειρο και είχαν μείνει σημάδια από νερά σε διάφορα σημεία (λίγο επίσης και στο κάλυμμα του κινητήρα), το b-pillar κολωνάκι που είναι σε piano black έχει φάει ήδη μικρές γρατζουνιές αν το δεις σε δυνατό φως (π.χ φακό). Ξενέρα γιατί έτσι κ αλλιώς θα βάλω PPF από νωρίς, γιατί να τα κονομήσω από τώρα? Είχατε και σεις όμοια εμπειρία?

Κατά τ'άλλα φοβερό το αμάξι και έχω να ανακαλύψω πολλά!

Καλορίζικο και καλοτάξιδο πολύ καλή επιλογή να είστε δυνατοι να το χαρείτε.Εαν το πας σε επαγγελματια detail-er και στο βάλει στις λάμπες εκεί να δεις τι θα πάθεις σοκ από ατέλειες.Οπότε με την πρώτη βουρ για κεραμική ή PPF. Καλά χιλιόμετρα

N
      nkoasidis

@alexandros-k said in Honda Civic:

@ektoras said in Honda Civic:

@alexandros-k said in Honda Civic:

Και ακριβο φιλτρο A/C
      To αλλο που λεει τι ειναι? σπρει καθαρισμου a/c? Αυτο κι αν ειναι πανακριβο

Ο κωδικός που λήγει σε JO1 είναι το φίλτρο αέρα του κινητήρα.

Ο κωδικός που λήγει σε 505, είναι ένα εξαιρετικό νέο φίλτρο καμπίνας, που μηδενίζει ρύπους και μυρωδιές.
      Σε ένα ήσυχο και απολαυστικό περιβάλλον, αξίζει το επιπλέον κόστος αυτού το φίλτρου.

Υπάρχει και το φθηνό που χρησιμοποιούν άλλοι κατασκευαστές αυτοκίνητων, βάζεις ότι κρίνεις.

Αυτό είναι: https://platanas.gr/blog/neo-premium-filtro-kampinas-tis-honda

Ok τοτε . Λιγο τσιμπιμενα , αλλά οκ

Ώραια πράγματα
      https://www.autoblog.gr/2024/09/05/oi-10-kalyteroi-kinitires-tou-2024/

N
      nkoasidis

Καλημέρα σε όλους πήγαμε να κάνουμε χθες το service μας στον Σαρακάκη Θεσ/νικης για το υβριδικο civic μας, ως πάντα άψογη εξυπηρέτηση από τον Άγγελο και τα παιδιά, έγιναν οι παρακάτω εργασίες, και ο Νίκος που ασχολείται και έχει ειδικευτεί για το hybrid κομμάτι μου εξήγησε απορίες που είχα και πως δουλεύει ακριβώς το υβριδικό σύστημα.Το κόστος του service νομίζω ότι είναι σε καλό επίπεδο.

civic.jpg

N
      nkoasidis
    • RE: HONDA ZR-V

@chris__7 said in HONDA Z-RV:

και να ρωτησω αφου υπαρχει μονο ενας αντιπροσωπος με τα service τι γινεται?Δηλαδη με ποιας μαρκας πχ ειναι αντιστοιχο το service ενος honda στον Σ?για το civic των 35000

@chris__7 Καλησπέρα αδερφέ στο site honda.gr έχει επιλογή να βρεις επίσημα service ανά περιφέρεια οπότε δεν παίζει ρόλο ότι είναι ένας αντιπρόσωπος, και στην Toyota hellas που ανήκει στην INCSCAPE στην ουσία ένας είναι ο αντιπρόσωπος και ο καθένας με τα δικά του σημεία service.Οπότε δεν τίθεται θέμα με τυχόν εγγυήσης.

N
      nkoasidis

Κάτοχος και εγώ στην top έκδοση 1 χρόνο τώρα είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που έχω αγοράσει πάντα για μένα μιλάω στήσιμο-φρένα-κινητήρας-άνεση(δεν πηγαίνω στο χώμα γι'αυτό και δεν πήγαμε σε SUV) και τ μεγαλύτερο προτέρημα του η κατανάλωση, τι να λέμε τώρα 1.5+ τόνο αυτοκίνητο και είμαι μέσα στην πόλη 3.4 - 4.5 και στον αυτοκινητόδρομο με 120-140 5.0 - 5.9.Στα μείον του θα συμφωνήσω το 2λιτρο για'υτο και δεν έχει κάνει και περισσότερες πωλήσεις.Μας άρεσε πάντως που πήγαμε πριν 20 ημέρες Θάσο και παρκάροντας σε ένα μαγαζι για καφέ με όμορφη θέα στην (Σκάλα Ποταμιάς) το σύνολο των πελατών κοιτούσαν το αυτοκίνητο μας (ειδικά 2 ζευγάρια παρέα φεύγοντας το κοιτούσαν περίπου 5 λεπτά μέσα από το παράθυρο - απο έξω) και εμείς αναρωτιόμασταν και δεξιά-αριστερά είχε κάτι γερμανικά - ιταλικά - ιαπωνικά αυτοκίνητα δεν το έχω ξαναδεί.Το πορτπαγκάζ 410 λίτρα θα το θέλαμε 60-70 λίτρα παραπάνω

Καλό καλοκαίρι σε όλους με ασφάλεια στην οδήγηση.

N
      nkoasidis
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ