Ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου.
Παραγγελία του ZRV σε λευκό, αναμονή περίπου 12 ημέρες για εκτελωνισμό, PDI και μεταφορά.
Τηλέφωνο από τον πωλητή ότι έφτασε το αυτοκίνητο και άμεσα πηγαίνουμε με τη σύζυγο να το δούμε, να κάνουμε έναν πρώτο έλεγχο, αφού μας ενημέρωσε ότι δεν είναι πλυμένο ακόμη και να προχωρήσουμε στις απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις.
Τρομερή χαρά, το αυτοκίνητο φαίνεται άψογο μέσα έξω. Στο τελευταίο πραγματικά δευτερόλεπτο του ελέγχου παρατηρεί η σύζυγος ένα σημάδι από μαρκαδόρο, κοιτάω καλύτερα και τελικά το αυτοκίνητο είχε "φαγωμένα" λάστιχα στο παρμπρίζ σε εκείνο το σημείο. Την τρομερή χαρά διαδέχθηκε η τρομερή απογοήτευση.
Ο πωλητής προσπάθησε να με πείσει αρχικά ότι δεν είναι τίποτα, στη συνέχεια ότι θα το φτιάξουν και μετά ότι θα παραγγείλουν ανταλλακτικό και αν χειροτερέψει θα το αλλάξουν αμέσως. Προφανώς δε δέχθηκα (δεν ήταν καθόλου πιεστικός είναι η αλήθεια).
Επόμενη πρόταση η παραγγελία νέου αυτοκινήτου, την οποία και δέχθηκα. Στις 2 ημέρες ζητώ το VIN του νέου αυτοκινήτου και βλέπω στο site της Honda ότι το αυτοκίνητο έχει 2 ανακλήσεις για κρεμαγιέρα και αντλία βενζίνης. Δεν μπορούσα ψυχολογικά να δεχθώ ότι νέο αυτοκίνητο, πριν καν το παραλάβω θα χρειαστεί αλλαγή αντλίας βενζίνης (και αφού είδα βίντεο στο YouTube με τη διαδικασία και πραγματικά φοβήθηκα για το αν θα γίνει σωστά η αλλαγή) και έτσι ακύρωσα και αυτή την παραγγελία.
Μου επέστρεψαν την προκαταβολή (με μια μικρή καθυστέρηση, αλλά το δικαιολογώ, διότι μεσολαβούσε το Πάσχα).
Γενικά αν και δεν προχώρησα σε αγορά τελικά, είμαι ευχαριστημένος από τον Σαρακάκη και την πολιτική του. Φοβόμουν καθώς είχα διαβάσει άπειρα αρνητικά σχόλια, αλλά αποδείχθηκε άψογος. Σε διαφορετική περίπτωση θα είχα εξοφλήσει το αυτοκίνητο πριν το παραλάβω και θα το είχα φορτωθεί.
Πάμε για άλλα τώρα, αν και πραγματικά στεναχωρήθηκα, γιατί το αυτοκίνητο στη νέα του μειωμένη τιμή είναι παραπάνω από εξαιρετικό.
οι ανακλήσεις γίνονται σε όλες τις μάρκες.καλύτερα που γίνεται ανάκληση τώρα παρά να σε αφήσει στο δρόμο από αντλία βενζίνης αργότερα
αν σου αρέσει το αυτοκίνητο πραγματικά κρίμα που το απέρριψες