@supergeorge said in Honda Civic (FE/FL - 2021) Forum:
@pope4kos said in Honda Civic (FE/FL - 2021) Forum:
@nkoasidis said in Honda Civic (FE/FL - 2021) Forum:
@pope4kos said in Honda Civic (FE/FL - 2021) Forum:
Υποψήφιος αγοραστής Honda civic e hev και θα εκτιμούσα μια σύντομη εμπειρία από τους κατόχους ..περί κατανάλωσης ,οδηγικής συμπεριφοράς ,ανάρτησης ,ηχομόνωσης κτλ. Θα πάω από εβδομάδα για τεστ drive. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αυτοκίνητα και το facelift θα είναι διαθέσιμο Ιανουάριο
Είναι ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο, σε θέμα οδηγικής συμπεριφοράς και φρένα πλησιάζει alfa romeo, καταπληκτικο setup ανάρτησης, για το θέμα κατανάλωσης έχει ένα απο τα καλύτερα υβριδικά σθστήματα.Από θέμα χώρους είναι πολύ καλό αν και θα ήθελα άλλα 50-70 λίτρα στο πορτμπαγκαζ.Θα σου έλεγα να περιμένεις να κάνεις test drive το facelift διότι έχουν κάνει καλύτερη δουλειά στο θέμα
Σε ταχύτητες από 100 έως 130 τι καταναλώσει έχει ?κυρίως σε ανοιχτό δρόμο οδηγώ κατά 90%. Επίσης από τριγμούς που έχω διαβάσει έχεις κάτι παρόμοιο ;στο σαρακακη εδώ Θεσσαλονίκη μου είπαν ότι δεν έχει διαφορές παρά μόνο οπτικα και σε εξοπλισμο ανάφορικα με το τεστ drive
Τι τιμή σου είπαν;
Οι τιμές για το facelift μου είπαν θα είναι ίδιες με τις ισχύουσες. Έτρεχε μια προσφορά με έκπτωση 2χιλ σε όλα εδώ και λίγο καιρό αλλά για το sport που με ενδιαφέρει δεν υπάρχουν αυτοκίνητα πλέον.