-
Καλησπέρα!
Έχει ασχοληθεί κανείς με τις διάφορες κάρτες επιβράβευσης των πρατηρίων καυσίμων;
Έχει καμία εταιρεία να προτείνει ως συμφέρουσα;Και ποια εταιρεία προτιμάτε εσείς;
Ενδεικτική χρήση δική μου: 120λ πετρέλαιο τον μήνα
Καλώς σας βρήκα! -
Στην δική σου περίπτωση μόνο eko avio με κάρτα eurobank .
-
2πλα κερδισμένος είσαι μόνο με Avin που έχει και δικη της Κάρτα αλλά και 3% επιστροφή από Πειραιώς για κάθε 250 πόντους έχεις -3€ και 3% επιστροφή από την τράπεζα στην τιμή.
Για να το σπάσω αν βάζεις απλό πετρέλαιο έχεις 1 πόντο το λίτρο δηλαδή περίπου -3€ το δίμηνο και 1.5€ x250= 375-3% από την Πειραιώς = 11.25
Σύνολο το 2μηνο 14.25€ από τα 375€
Η Alpha einai me ΒP κάθε 2000 πόντους έχεις -4€ στα 20
H Shell Έχει τη δική της και δεν ξέρω αν έχει και κάποια τράπεζα επιστροφή.
-
Shell κάρτες Εθνικής και επιπλέον πόντους με deals cosmote.
-
Στη Shell με πειραιώς έχεις yellows τα οποία είναι περισσότερα αν πληρώνεις με πιστωτική αντί χρεωστικής.
Έχει κάρτα μέλους που πηγαίνει πόντος και λίτρο ή διπλάσιοι πόντοι αν βάλεις vpower αλλά όχι επιστροφή σε χρήματα. Μπορείς να αγοράσεις από το eshop τους αλλά δε συμφέρει και τόσο λόγο του ότι τα έχουν ακριβά εκτός από προιόντα περιποίησης αυτοκινήτου (κεριά, σαμπουάν, αλοιφές κλπ).
Από την άλλη μπορείς να τους εξαργυρώσεις σε ροφήματα. Εγώ παίρνω τζάμπα καφέ πχ όταν μαζεύω πόντους. -
Εγώ την SHELL την έχω χρόνια, αλλά δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Έχω πάρει καλώδια starter και ανταλλακτικά για την ξυριστική μηχανή, αλλά γενικά όταν πας να εξαργυρώσεις τους πόντους βλέπεις ότι δεν έχουν μεγάλη αξία.
Από την EKO πήρα τη σειρά με τα αυτοκινητάκια του Ακρόπολις. Γενικά έχω βρει πιο χρήσιμες τις εκπτώσεις στα καταστήματά της απ' ότι τους πόντους της Shell.
AVIN είχα παλιά, αλλά μου την έκλεψαν μαζί με το αυτοκίνητο (όπως και την προηγούμενη SHELL). Τότε είχε άμεση έκπτωση στα καύσιμα, τώρα δεν ξέρω τι παίζει. -
@dimmad said in Σύγκριση καρτών επιβράβευσης καυσίμων:
2πλα κερδισμένος είσαι μόνο με Avin που έχει και δικη της Κάρτα αλλά και 3% επιστροφή από Πειραιώς για κάθε 250 πόντους έχεις -3€ και 3% επιστροφή από την τράπεζα στην τιμή.
Επιστροφη σε πρατηρια AVIN :
1% με χρεωστικη Πειραιως
3% με Prepaid Πειραιως
5% με πιστωτικη Πειραιως -
Alpha bonus στις BP, μόλις μαζέψεις αρκετούς πόντους-bonus σου δίνει έκπτωση σε αγορές απο διαφορά καταστήματα αν και το loyalty κατα τη γνώμη ανταμείβεται με πολύ χαμηλή ανταποδοτικότητα.
-
Eγω εχω 2% εκπτωση στην ΕΚΟ με go 4 more πιστωτικη της nbg και με καθε λιτρο παιρνεις και ποντους στην eko card που εξαργυρωνεις μετα σε επιταγες και βγαινει αλλο αν δεν κανω λαθος 1% εκπτωση ακομα. Αν βαζεις δε 98αρα, κερδιζεις διπλασιους ποντους αρα 2% εκπτωση, οποτε συνολικα εχω μια εκπτωση 3-4% .
Κατ'εμε ειναι το καλυτερο deal αυτο ως συνδυασμος εκπτωσης αλλα και ποιοτητας αφου το εταιρικο eko της περιοχης μου ειναι πολυ αξιοπιστο γενικα.Παρομοια εκπτωση εχει η go 4 more της nbg και με τη shell αλλα στην καρτα της δεν κερδιζεις επιστροφη χρηματων για βενζινη αν δεν κανω λαθος αλλα εκπτωσεις σε προιοντα, πλυσιματα κλπ που δεν με αφορoυν.
-
εγώ πληρώνω σαν μ@λ@κ@ς
Αλλα εβγαλα μόλις κάρτα στην Avin μιας και το βενζιναδικο που βαζω και εμπιστεύομαι είναι τέτοιο και καπου αλλου βάζω μόνο σπάνια ή σε ταξίδια
Θα πληρώνω αν είναι και με Πειραιως
Ειχα στην Shell Παλια αλλα δεν ξαναβαζω shell γιατι δεν την εμπιστευομαι στα προσθετα που βάζει
Σας ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφορίες μιας και ήθελα να κάνω κάτι και όλο το αμελούσα
-
@cirus said in Σύγκριση καρτών επιβράβευσης καυσίμων:
Ειχα στην Shell Παλια αλλα δεν ξαναβαζω shell γιατι δεν την εμπιστευομαι στα προσθετα που βάζει
-
@cirus said in Σύγκριση καρτών επιβράβευσης καυσίμων:
εγώ πληρώνω σαν μ@λ@κ@ς
Αλλα εβγαλα μόλις κάρτα στην Avin μιας και το βενζιναδικο που βαζω και εμπιστεύομαι είναι τέτοιο και καπου αλλου βάζω μόνο σπάνια ή σε ταξίδια
Θα πληρώνω αν είναι και με Πειραιως
Σας ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφορίες μιας και ήθελα να κάνω κάτι και όλο το αμελούσα
Αν βαζεις 95αρα συμφερει Τεταρτη
Αν βαζεις 100αρα συμφερει Τεταρτη και Παρασκευη
Αυτες τις μερες εχει διπλασιασμο ποντων
Κι εγω Αvin βαζω συνηθως . Αν και δεν ξερω ποσο διαφορά θα εχει σε ποιοτητα απο την Shell. Απο τα ιδια διυλιστηρια βγαινουν . Αν και λενε η 100αρα της Shell ερχεται απο εξω . Δεν ξερω, την εχω κοψει -
@monman2 said in Σύγκριση καρτών επιβράβευσης καυσίμων:
Στην δική σου περίπτωση μόνο eko avio με κάρτα eurobank .
Από τότε που ξεκίνησα να εργάζομαι σε εταιρία που με πληρώνει μέσω Eurobank, το πρόγραμμα επιστροφή ήταν, είναι και θα είναι μονόδρομος.
Άρα ΕΚΟ, JUMBO, SKLABENITIS, XALKIADAKIS, SYNKA και εδώ και μερικούς μήνες PRENATAL
Κατά μέσω όρο σε 12 μήνες βγάζω περίπου 100-120 ευρώ που είναι λουκούμι στο πετρέλαιο για το L200. Νιώθω μια μικρή ηδονή όταν κάνω εξαργύρωση!!! -
Πιθανολογώ ότι μια λύση με πιστωτική Πειραιώς σε AVIN (5%) επιστροφή και επιστροφή από κάρτα AVIN (με καύσιμο ACTION = 2 πόντοι / λίτρο) θα ήταν συμφέρουσα. 250 πόντοι είναι 3€ επιστροφή.
Πχ αν γεμίζεις τις Παρασκευές με τετραπλάσιους πόντους και βάζεις 40 λίτρα
40 L x 2 x 4 = 320 πόντοι
και τιμή = 40 x 1,67 = 66,8 €
66,8 - 3€ = 63,8 (-5% επιστροφή Πειραιώς) = 60,61 €
Δηλαδή 6,2 € εξοικονόμηση!
Λέξεις - κλειδιά: EKO, SHELL, AVIN, BP, AEGEAN, REVOIL
-
Επανέρχομαι για να αναφέρω στο τελευταίο παράδειγμα ότι αν γεμίσω με το πιο φθηνό πετρέλαιο στην περιοχή μου (1.48€) είμαι πάλι κερδισμένος, ασχέτως καρτών τραπέζης και καρτών επιβράβευσης.
-
@lap likes this
-
Όλοι μας είμαστε ευτυχισμένοι που γέμισες φθηνά.
-
Και κυρίως που διαπίστωσα ότι ακόμα και συνεργιστική έκπτωση με κάρτες Τράπεζας που συνεργάζεται + κάρτα πελάτη πρατηρίου, πιθανότατα το φθηνότερο καύσιμο επιφέρει μεγαλύτερη οικονομία.
Συν το γεγονός ότι δεν υπάρχει όφελος στην συνεχή αγορά SUPER diesel... -
@downfoot1 said in Σύγκριση καρτών επιβράβευσης καυσίμων:
Και κυρίως που διαπίστωσα ότι ακόμα και συνεργιστική έκπτωση με κάρτες Τράπεζας που συνεργάζεται + κάρτα πελάτη πρατηρίου, πιθανότατα το φθηνότερο καύσιμο επιφέρει μεγαλύτερη οικονομία.
Συν το γεγονός ότι δεν υπάρχει όφελος στην συνεχή αγορά SUPER diesel...Προσεχε ομως γιατι το πολυ φθηνο καυσιμο , πολλες φορες ειναι συνεπεια νοθειας . Που σημαινει οτι θα κανεις ζημια στο μοτερ σου
-
@alexandros-k said in Σύγκριση καρτών επιβράβευσης καυσίμων:
@downfoot1 said in Σύγκριση καρτών επιβράβευσης καυσίμων:
Συν το γεγονός ότι δεν υπάρχει όφελος στην συνεχή αγορά SUPER diesel...Προσεχε ομως γιατι το πολυ φθηνο καυσιμο , πολλες φορες ειναι συνεπεια νοθειας . Που σημαινει οτι θα κανεις ζημια στο μοτερ σου
Μακριά από Aegean
Εταιρικά avin,shell,BP,EKO
Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη
Σύγκριση καρτών επιβράβευσης καυσίμων