-
Τι θα μου προτείνατε σε ποιοτικό αμάξι, μικρό σε διαστάσεις 4,20-4,40 μαξ, ψηλό ή χαμηλό αδιάφορο, οικονομικό (ιδανικά υβρίδιο, ηλεκτρικό), με πλούσιο εξοπλισμό και τιμή κάτω από 40;
Η χρήση θα είναι καθημερινή προς κέντρο, ελάχιστα μακρινά ταξίδια και κάποιες εκδρομές στο 2ωρο.
Έχω δει lbx (ακριβό), είχα γιαρις κρος (αθλιο), εκτιμώ το γιαρις αλλά το έχει η σύζυγος (mazdo Yaris)
Προτεραιότητα μου είναι η απτή ποιότητα, ο εξοπλισμός (ιδανικά θέλω και ηλιοροφή) και το οικονομικό σύνολο. Ακολουθούν αξιοπιστία και μεταπώληση γιατί θα το αγοράσω μαλλον αν και θα ξανακοίταζα και leasing (όχι για ηλεκτρικό δυστυχώς γιατί η αίτηση στο ΚΗ2 είναι ως ιδιώτης).
Χώροι και τρελες επιδοσεις δεν με πειράζουν.
Εννοείται μόνο αυτόματο και με σύντομη παράδοση.Για να διευκολύνω καπως το τεσλα μοντελ 3 αν ήταν 30 πόντους πιο κοντό θα ήταν το ιδανικό.
-
Πάρε Τέσλα και πέσε πάνω σε έναν τοίχο με 30χλμ/ώρα. Θα μαζέψει 30 εκ.
-
HR-V, αλλά από την στιγμή που έχεις λυμένα τα θεματακια της ηλεκτροκίνησης πρέπει να πας σε ηλεκτρικό. Από την στιγμή βέβαια που πρέπει να πας σε ηλεκτρικό πρέπει να πας σε Τέσλα γιατί όλα τα άλλα είναι κοροϊδία...
Συμπέρασμα: περίμενε λίγα χρόνια ακόμα το model 2 η τέλος πάντων να βγει κάτι άλλο συγκρίσιμο. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή αυτή την στιγμή μάλλον θα είναι συμβιβασμός... -
Honda HR V advance
-
@a-d-p said in Ποιοτικό και μικρό σε διαστάσεις.:
Honda HR V advance
Δεν το ξέρω καν. Είναι και ο Σαρακακης στη μέση.
Τώρα το έψαξα και το είδα ασχημο.
Τα υπόλοιπα κριτήρια τα καλύπτει; -
Honda civic e-hev sport, χωρίς ηλιοροφη
Α είναι μακρύ, 4,5 δεν σου κανει
-
@iceman7 said in Ποιοτικό και μικρό σε διαστάσεις.:
@a-d-p said in Ποιοτικό και μικρό σε διαστάσεις.:
Honda HR V advance
Δεν το ξέρω καν. Είναι και ο Σαρακακης στη μέση.
Τώρα το έψαξα και το είδα ασχημο.
Τα υπόλοιπα κριτήρια τα καλύπτει; -
Σαρακακης
Ασχημο
Τεράστια αναμονή
Next please…. -
Πάρε μια ds4.
Έργο τέχνης.Τα υπόλοιπα δεν την αγγίζουν.
-
Με τον Σαρακάκη τι παιζει;
-
Mazda cx30
-
Εβαλα και την πιο ακριβή έκδοση και με ηλιοροφή και δίχρωμη...
https://www.jeep.gr/car-configurator/#/avenger/avenger-mhev/summit/57619A2K1000/
Αν και μικρό στο μήκος, ψιλοχώρεσα μέσα, ενώ είναι αρκετά μπάνικο...
-
@criuser said in Ποιοτικό και μικρό σε διαστάσεις.:
https://www.jeep.gr/car-configurator/#/avenger/avenger-mhev/summit/57619A2K1000/
Ποιοτικοο γραφει το νημα
Τα στελλαντι τι σχεση εχουν? -
@gatoz said in Ποιοτικό και μικρό σε διαστάσεις.:
@criuser said in Ποιοτικό και μικρό σε διαστάσεις.:
Ποιοτικοο γραφει το νημα
Τα στελλαντι τι σχεση εχουν?Γράφει και όμορφο...
Αλλιώς το βιτάρα και το Σ-κρος θα ήταν μονόδρομος...
-
Το μονο που σκεφτομαι ειναι το CH-R το οποιο το εχεις απορριψει. Κατα τα αλλα 2008? Νομιζω το αμαξι που ψαχνεις δεν υπαρχει στην Ελληνικη αγορα.
Μηπως να ριξεις μια ματια στους κινεζους MG, BYD? Μηπως σου κανουν καποια απο τα μοντελα τους;
-
Μα δεν υπάρχει, απλά το έβαλε έτσι το ερώτημα, για να μας αποδείξει, γιατί αλλάζει συνέχεια...
-
Δεν το έχω απορρίψει το chr απλά και αυτό δεν αξίζει τόσα λεφτά.
Αν φτάσεις να δώσεις τόσα μαλλον πας σε ηλεκτρικό.
Το έχω βρει σε ψιλό ανεκτή προσφορά leasing. -
@czio said in Ποιοτικό και μικρό σε διαστάσεις.:
Με τον Σαρακάκη τι παιζει;
Τπτ μωρέ. Μη δίνεις σημασία. Τάχα μου τους χαλάει ο αντιπρόσωπος. Εδώ άλλοι έχουν γίνει κατά φαντασίαν βλαβούληδες για να μπορούν να πηγαίνουν για καφέ στον Ρεμούνδο τους. Παρεμπιπτόντως να διορθώσω τον Κρουζερ. Τα γαλλικά δεν είναι μόνο όμορφα αλλά και ποιοτικά.
-
@iceman7 said in Ποιοτικό και μικρό σε διαστάσεις.:
Τι θα μου προτείνατε σε ποιοτικό αμάξι, μικρό σε διαστάσεις 4,20-4,40 μαξ, ψηλό ή χαμηλό αδιάφορο, οικονομικό (ιδανικά υβρίδιο, ηλεκτρικό), με πλούσιο εξοπλισμό και τιμή κάτω από 40;
Η χρήση θα είναι καθημερινή προς κέντρο, ελάχιστα μακρινά ταξίδια και κάποιες εκδρομές στο 2ωρο.
Έχω δει lbx (ακριβό), είχα γιαρις κρος (αθλιο), εκτιμώ το γιαρις αλλά το έχει η σύζυγος (mazdo Yaris)
Προτεραιότητα μου είναι η απτή ποιότητα, ο εξοπλισμός (ιδανικά θέλω και ηλιοροφή) και το οικονομικό σύνολο. Ακολουθούν αξιοπιστία και μεταπώληση γιατί θα το αγοράσω μαλλον αν και θα ξανακοίταζα και leasing (όχι για ηλεκτρικό δυστυχώς γιατί η αίτηση στο ΚΗ2 είναι ως ιδιώτης).
Χώροι και τρελες επιδοσεις δεν με πειράζουν.
Εννοείται μόνο αυτόματο και με σύντομη παράδοση.Για να διευκολύνω καπως το τεσλα μοντελ 3 αν ήταν 30 πόντους πιο κοντό θα ήταν το ιδανικό.
Δες το mg3 όταν έρθει με το καλό. Δεν ξέρω αν είναι καλό και ποιοτικό αλλά είναι full hybrid δηλαδή οικονομικό και μέσα από φωτογραφίες φαίνεται πολύ καλύτερο από το Yaris. Βέβαια κανένας δεν ξέρει μέχρι να το δούμε. Αλλά είναι σίγουρα ένα μοντέλο που θα πήγαινα να το δω στην θέση σου
-
Ποιοτικό και μικρό σε διαστάσεις.