-
@katafractos17 said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
@gatoz said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
18αρα στελλαντι, τζιτι, 790
εις υγειαν238 Γιούρα.
ουχι απο ελλας και επισημον δικτυον
απο οξω, ολοι στο ενα τριτο ειναι
....εχω τιμολογιακι απο εδωθε, ηταν βαθεια. η λακουβα.
-
@spi_duster said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
Όχι τι λέει ο μαστρο Σπύρος ή ο κουμπάρος του μπατζανακη του αδερφού του γάτου.
μάλιστα....οκ....θες να σου βάλω λινκς για την τρομερή αξιοπιστία των BMW? σοβαρά το θες? γιατί premium δεν σημαίνει αξιόπιστο.
-
Σπύρο, αξιόπιστες δεν είναι. Καλά αυτοκίνητα είναι. Τελείωσε το θέμα. Απόλαυσε την. Σάμπως leasing την έχεις....δεν σε νοιάζει η αξιοπιστία σε βάθος 5-8-15ετιας
-
εις υγειαν238 Γιούρα.
Ε μα δεν θα την πάρεις από Ελλάς.
Αφού υπάρχει εναλλακτικήν. -
εις υγειαν238 Γιούρα.
Αφού υπάρχει εναλλακτικήν.εναλλακτική υπάρχει και να μην δώσεις 800 για μία εργοστασιακή του φίλου επάνω και να πάρει με 1200 μια 4αδα επώνυμες εμπορίου.
-
@elteo said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
μάλιστα....οκ....θες να σου βάλω λινκς για την τρομερή αξιοπιστία των BMW? σοβαρά το θες? γιατί premium δεν σημαίνει αξιόπιστο.
και πριμιο για πενητες να σημειωσει ο γατος....
μια μπεμβεδαρα, ακομη και χι ενα, ειναι τουλαχιστον διλιτρη φορτωμενη. και κοστιζει μια εβδομηνταρα.
που οταν τα σκασεις, εχεις να σκασεις και αρκετα στα συνεργειατα αποδελοιπα ειναι για εμας τους φτωχαρους να ξεγελασουμε την πεινα
-
εις υγειαν238 Γιούρα.
Αφού υπάρχει εναλλακτικήν.εναλλακτική υπάρχει και να μην δώσεις 800 για μία εργοστασιακή του φίλου επάνω και να πάρει με 1200 μια 4αδα επώνυμες εμπορίου.
Αυτή που παρέθεσα εγώ είναι εργοστασιακή και με ένα χιλιαρικο παίρνεις και τις τέσσερις μέσα από την ίδια την Peugeot.
Το εναλλακτικό δεν είχε να κάνει με το προϊόν αλλά με την πηγή αγοράς.Από εκεί και πέρα αν μου ζήταγαν εννιά κατοστάρικα για μία εργοστασιακή ζάντα, εννοείται ότι θα έβαζα στα ίδια χρήματα τέσσερις επώνυμες του εμπορίου. Ακόμη και ΟΕΜ μη σου πω με ακόμη λιγότερα.
Και γαι επανέλθουμε on topic, νομίζω οι περισσότεροι πάνω κάτω το έχουν πει.
Αν θέλει να το απολαύσει (με το αζημίωτο στην πορεία βέβαια) ας πάρει το X1. Αν ψάχνει οικονομία στην τσέπη από άποψη επισκέψεων στην αντιπροσωπία και δεν καίγεται για οδηγική εμπειρία, ποιότητα εσωτερικού, κτλ, τότε ας πάρει το Tucson. -
Αν θέλει να το απολαύσει (με το αζημίωτο στην πορεία βέβαια) ας πάρει το X1. Αν ψάχνει οικονομία στην τσέπη από άποψη επισκέψεων στην αντιπροσωπία και δεν καίγεται για οδηγική εμπειρία, ποιότητα εσωτερικού, κτλ, τότε ας πάρει το Tucson.Αν ήταν το τωρινό με κλειστά μάτια θα το έπαιρνα. Το προηγούμενο είναι λίγο παρωχημένο αισθητικα τουλάχιστο.
-
Αν θέλει να το απολαύσει (με το αζημίωτο στην πορεία βέβαια) ας πάρει το X1. Αν ψάχνει οικονομία στην τσέπη από άποψη επισκέψεων στην αντιπροσωπία και δεν καίγεται για οδηγική εμπειρία, ποιότητα εσωτερικού, κτλ, τότε ας πάρει το Tucson.Αν ήταν το τωρινό με κλειστά μάτια θα το έπαιρνα. Το προηγούμενο είναι λίγο παρωχημένο αισθητικα τουλάχιστο.
Αν μιλάς για το Tucson, εννοείται ότι το τωρινό είναι μακράν πολύ μπροστά από το προηγούμενο μοντέλο και σχεδιαστικά και γενικώς.
Η Χ1 όμως δεν έχει τόσο πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ του νέου μοντέλου και του προηγούμενου όσο αυτή που έχει το Tucson.
Ακόμη όμως και στα τωρινά μοντέλα, μεταξύ των δύο, νομίζω τα ίδια που έχουμε γράψει ισχύουν πάνω κάτω. -
@lap said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
Σπύρο, αξιόπιστες δεν είναι. Καλά αυτοκίνητα είναι. Τελείωσε το θέμα. Απόλαυσε την. Σάμπως leasing την έχεις....δεν σε νοιάζει η αξιοπιστία σε βάθος 5-8-15ετιας
Εάν διάβασες κάπου από μένα την λέξη αξιοπιστία δίπλα στην bmw παρακαλώ να το βάλεις ως reference. Απλά με επιχειρήματα παρέθεσα τι έχει αναφερθεί για την Χιουνται διεθνώς και παραβλεποντας τη γνώμη του γάτου που είναι το λιγότερο ελλειπεστατη.
-
Άντε....περιμένουμε ωραίες περιγραφές από την δίκη σου...όπως ξέρεις. Να την απολαύσουμε μέσα από εσένα.
Να τις δωσεις και στον γύπα.
-
Γιατί όχι? Επίσης δεν έγραψα πουθενά αξιοπιστία και πρίμιο μαζί. Δες ξανά τι λέω αν τόσο πολύ έχεις την αίσθηση ότι διαφωνείς μαζί μου.
-
Άντε....περιμένουμε ωραίες περιγραφές από την δίκη σου...όπως ξέρεις. Να την απολαύσουμε μέσα από εσένα.
Μάλλον θα χάσουμε το χρόνο μας με τις ασοβαρες κρητικές του γάτου.
-
Μάλλον θα χάσουμε το χρόνο μας με τις ασοβαρες κρητικές του γάτου.
σας ποναει?
-
Καθόλου όμως!!!!
-
@stefan147 said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
Ωραία σου ξηγήθηκαν. Μιλάμε για δουλειά που σε εξειδικευμένο δεν κοστίζει πάνω απο 350-400. Και μην ακούσω την κασσέτα περί χρόνου και διάθεσης ενασχόλησης. Δε νομίζω ότι στα χαρίζει κανείς αυτά τα έξτρα 1000€. Αυτά σου λείπουν μετά από το να πας στην παραπάνω έκδοση στο επόμενο αυτοκίνητο.
Δεν ισχύει αυτό που λές, αφού το κόστος της αντλίας ειναι συγκεκριμένο. Πλήρωσα παραπάνω εργατικά, αλλά μικρή διαφορά αφού και το Τσεβάς (με απόδειξη) κάπου στα €1.000+ ήθελε. Οπότε τα €400 δεν υπάρχουν. Ναι θα μπορούσα να γλυτώσω €100-200.
ΥΓ: Δεν μου έλλειψαν τα €1.000 για το επόεμνο αμάξι, κάπου €12.000 μου έλλειψαν...χαχα!!
-
Γιατί είναι συγκεκριμένο το κόστος της αντλίας? Υπάρχει σε branded BMW και σε έκδοση του κατασκευαστή (bosch, continental, you name it). Η διαφορά τιμής μεταξύ των δύο ενίοτε φτάνει και το 100% και φυσικά το ανταλλακτικό καθ' αυτό, είναι ακριβώς το ίδιο. Άρα γλιτώνεις από 2 μεριές, εργατικά συν ανταλλακτικό.
Και δεν εξετάζω καν το "χωρίς φπα". Ας υποθέσουμε ότι και στις δύο περιπτώσεις (πρέπει να) είμαστε νομότυποι.
-
@georgekn said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
@polioan said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
@georgemit said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
Εμένα πάντως το i30 είναι το πρώτο αυτοκίνητό μου που δεν έχω προσθέσει σταγόνα λάδι και είμαι στα 11k km so far.
Σε ολα τα άλλα προσθετα 400 - 500ml στα 5k km περίπου.
Σίγουρα δεν είναι δείγμα τέρατος αξιοπιστίας αλλά ίσως και να δείχνει κάτι. Πάντως μέχρι στιγμής έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου.Συμφωνώ απόλυτα, το Sportage NQ5 βενζίνης μέχρι στιγμής με 20.000 χλμ δεν έχει δείξει κανένα προβλημα. Ούτε λάδια, ούτε νερά....
Σε ελληνική ομάδα με Kia και Huyndai είχαν πρόβλημα μόνο με τα πετρέλαια από την προηγούμενη γενιά. Το γνωστό πλέον πρόβλημα τους.Ήμουν και είμαι κανονικά Vagιτης, μια με Seat, μια με Audi...
Πλέον αν μου αποδείξει ο Κορεάτης ότι είναι άξιος στις προσδοκίες μου, δεν έχω λόγο να χρυσό πληρώνω για άλλες μάρκες ειδικά σε σέρβις και ακριβά ανταλλακτικά.Γιατί στα κορεάτικα περιμένεις φθηνά ανταλλακτικά...ετοιμάσου για τιμές supercar...
Είχα Audi A4 B7 1.8T QUATTRO, οπότε δεν θα είναι τόσο ακριβά. Καμία σύγκριση!
Επίσης, όλες οι εταιρείες θα έχουν διάφορα υλικά σε κάθε σημείο, είτε valeo κλπ
Εκτός και αν εννοείς τα φωτιστικά που λόγω led και περίεργης ομοιομορφίας τα πληρώνεις κούκος αηδόνι...
Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?