@elteo said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
@georgekn said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
@elteo said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
Μια αντίστοιχη 17αρα στην Toyota από περιέργεια πόσο έχει δηλ?
ξέρω πόσο πλήρωσες μην μου βάζεις αποδείξεις σε διάβασα στο αντίστοιχο θέμα τότε.
Δεν έχω ψάξει...αλλά στα αξεσουάρ στο site είχε 17αρα αλουμινίου γνήσια για corolla κοντά στα 300-400 το κομμάτι.
η ζάντα για μένα δεν λέει πολλά , ναι είναι ακριβή , μπορεί να παίζει η αντιπροσωπεία εδώ ρόλο αλλά εμένα με ενδιαφέρουν πιο βασικά καθημερινά που χρειάζονται.
Το κόστος συντήρησης γενικά έχει ανέβει παντού και το Toyota που έχεις πάρει δεν είναι φτηνό στην συντήρηση. Εχουμε 2 yaris στην οικογένεια και ξέρουμε.
θυμάμαι σε SEAT κόστος αλλαγής αντλίας νερού με εργατικά μου είχαν πάρει 480!!! ευρώ πριν 5 χρόνια. Της ταπεινής SEAT έτσι?
καλά για BMW που είναι στο δίλημμα δεν τολμάω να κοιτάξω.
Καλά Seat είχαμε 4 στην οικογένεια....το 2003 πλήρωνες ιμάντα χρονισμού και αντλία παρελκόμενα 600 € μαζί με λάδια φίλτρα...
Hyundai Kona χάρτινο απλό φίλτρο καμπίνας 35 €....ενταξει όμως είχα μια έκπτωση στην εργατωρα...και κάπως το έσωζε...
Το Toyota στον εκτιμητή κόστους σέρβις δεν μου φαίνεται παράλογο το κόστος...στο μέσο όρο το βρίσκω...άσχετα ότι τα 0w-16 είναι ακριβά ακόμη...
Μιλάω για εξουσιοδότημενο πάντα.